موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه همه دوستان خوب
من متاسفانه پیش دانشگاهی ندارم ولی 5 سال ، پیش پدرم لوله کشی کار کردم که تو فرم 160 نوشتم ، حالا به نظرتون تو مصاحبه به مشکل بر میخورم شماره کیسم : 2013AS000054 هستش وقت مصاحبم ماه آوریله ، لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه ، ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنونم از جوابتون ، من تا 20 فروردین چطور میتونم 24 واحد از رشته تجربی پاس کنم که به مصاحبمم برسم ، هر مدرسه ای رفتم نشد، اگه کسی مدرسه ای رو میشناسه ، میشه معرفی کنه ، ممنون میشم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان...برای گرفتن تمکن مالی و پرینت حساب همسرم فقط از دو بانک میتونم تهیه کنم: بانک ملت و یا بانک ملی...میخواستم بدونم کدوم یکی بهتره و آفیسر کمتر گیر میده؟ من خودم که برنده اصلی هستم از بانک پاسارگاد یا پارسیان دارم اقدام میکنم اونا که مشکلی ندارن؟بعد یه مسئله دیگه قضیه این مهر برجسته چیه؟! و اینکه باید مثل بقیه مدارک پرینت حساب ترجمه بشه یا خود بانک به انگلیسی پرینت حساب میده؟ مرسی
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوال من اینه اگر مردی ازدواج کرده وبعد جدا شده باشد بجز طلاق نامه باید عقد نامه را هم ارائه بدهد .( عقد نامه را از کجا باید تهیه کنیم ) با تشکر این که وقت میذارید و پاسخ می دهید . به امید اینکه همه مهاجر سرائی ها و بقیه کیسهای لاتاری با موفقیت واخذ ویزا به این روزهای سراسر اضطراب و ...بخندند.
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
همون طلاقنامه کافیه . اگر طلاقنامه دست خودتون نیست و یا کپی و رونوشتی ازش ندارین و گرفتنش هم براتون دردسر داره میتونین به همون دفترخونه ای که طلاق در اون انجام شده مراجعه کنید , یه رونوشت بهتون میدن .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه مشکل دارم تایپیک مخصوصی هم پیدا نکردم مجبور شدم اینجا سوالم رو بپرسم...
پدر من ارتشی بود و کل 8 سال رو جبهه بود سال 76 یه قانونی اومد که یکی از فرزندان ارتشی هایی که بیش از 50 ماه خدمت در جبهه داشته باشن معاف میشن که من هم خوشبختانه معاف شدم ولی موندم تو روز مصاحبه چی بگم ؟بگم چرا معاف شدم اگه بگم پدرم ارتشی بود برام مشکل ساز نمیشه به نظرتون؟
ممنوم میشم اگه کسی شرایط من رو داشت جوابم رو بده
شماره کیس:**2013AS000059
تعداد افراد:2نفر
تاریخ مصاحبه:هفته چهارم April
سفارت:ابوظبی
مقصد:وگاس
ویزا:یک ضرب
تاریخ پرواز:4sep 2013
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من مدارکم رو فرستادم واسه مصاحبه آنکارا...امروز deliver شده. ولی نوشته signed by mehmet یعنی دست مهمت رسیده؟اصلا این مهمت کی هست؟کسی هست اینجوری باشه وضعیت مدارکش؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june