موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-23 ساعت 13:48)mohammad fazli نوشته: (2013-02-23 ساعت 13:39)farhad1985 نوشته: سلام به دوستان خوبم...تو یه سری از سفرنامه ها خوندم که بچه ها هم مدرک تحصیلیشون رو به آفیسر نشون دادن هم گواهی و سابقه کار!!
مگه یکی از این موارد نباید باشه؟ آخه تو فرمهای اولیه من قسمت مربوط مدارک رو پر کردم و با ارائه مدرک میخوام برم مصاحبه و قسمت مربوط به سابقه کار رو N/A زدم..اما جند فیلد پایینتر اگه خاطرتون باشه تو همون فرو 230 پرسیده بود که در حال حاضر به چه کاری مشغول هستید و در آمریکا میخواد چه کاری داشته باشین...حالا سوال من اینه با توجه به ارائه مدرک تحصیلیم بازم لازمه از جایی که کار میکنم مدرک و سابقه تهیه کنم؟ مرسی
سلام دوست خوبم
خواستن سابقه كاري بستگي به نظر افيسر داره. من خودم براي آنكارا فقط ترجمه آخرين مدرك تحصيليمو فرستادم و در روز مصاحبه آن خانم فقط آخرين مدرك تحصيلي را از من خواست و در هنگام مصاحبه هيج اشاره اي به نامه سابقه كاري بنده نكرد فقط پرسيد كجا كار ميكني و كارت چيه؟ شما هم از محل كارت نامه بگير بده ترجمه كنن با خودت ببر كه اگر احيانا ازت خواستند ارائه كني
مرسی عزیز..آخه راستش به جایی که کار میکنم نمیخوام بگم قضیه چیه...به نظر شما بگم برای چه کاری سابقه میخوام که اونا نامه بزنن؟ البته من بیمه تامین اجتماعی هم هستم..اگه برم بیمه و بگم فقط سابقه بیمه و کار بهم میدن؟
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز صبح دیدم که ایمیل آمده واسم و مصاحبه ام از آنکارا به ابوظبی تغییر کرده.تمام اطلاعات من از انکارا بود و علاوه بر اینکه از ابوظبی چیزی نمی دونم،اینم هست که اطلاعات خیلی کمی از ابوظبی توی مهاجرسرا هست.
الانم یک مشکل دیگر دارم که اینه:
من یه سری اشکالات توی ثبت نام اولیه داشتم(ثبت نام قبل از قبولی) که ایمیلش را هم به کی سی سی و هم به آنکارا زده بودم.حالا که سفارت عوض شده ایمیلو به کی باید بفرستم؟؟من هیچ آدرسی از ابوظبی ندارم.لطفا اگر کسی ایمیل داره بهم بگه که هر چه سریع تر بفرستم.
بعلاوه:
1-چه ترجمه هایی از مدارک رو باید تهیه کنم و از هر کدوم چندتا؟
2-آیا نیازی هست مثل آنکارا از 15 روز قبل مدارم رو بفرستم برای سفارت در ابوظبی؟
3-کسی از دوستان در مورد سخت گیری آفیسرهای ابوظبی میدونه؟
4-برای وقت گرفتن ار دکتر ایروان برای مدیک چه راه هایی وجود داره؟ آیا سایتی برای رجیستر کردن دارن؟ یا باید زنگ بزنیم؟
5-در وقت مصاحبه باید انگلیسی حرف بزنیم یا فارسی؟!
ممنونم دوستان
کیس نامبر: 56xx (1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضرب لینک سفرنامه ام
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه راهنمایی فوق حرفه ای از شما تقاضا دارم!
بنده بعد از اینکه واسه لاتری ثبت نام کردم، حرف آخر فامیلیم از توی شناسنامه برداشته شد.
مثلا "escutcheoni" تبدیل شد به "escutcheon" .
بعد از اینکه جوابا اعلام شد و خواستم مدارک رو پست کنم، با همون اسمی که برنده شدم فرم ها رو پر کردم و فرستادم و حرفی از تغییر فامیلی نزدم.
حالا به نظرتون، ابوظبی ممکنه برام داستانی درست بشه؟
ضمن اینکه توی شناسنامه م تغییر فامیل با ذکر تاریخ نوشته شده و ترجمه ش هم کردم.
سپاسگزارم
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-23 ساعت 19:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-23 ساعت 19:26 توسط shiraz mamali.)
سلام دوستان یه سوال فوری داشتم.من کافی نت هستم.میخوام فرم ها ایمیل کنم. باید به صورتjpj یا عکس فرستاده بشه یا pdf?چونکه باید اسکن بشه میگم
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-23 ساعت 19:44)s.s.h نوشته: (2013-02-23 ساعت 19:22)shiraz mamali نوشته: سلام دوستان یه سوال فوری داشتم.من کافی نت هستم.میخوام فرم ها ایمیل کنم. باید به صورتjpj یا عکس فرستاده بشه یا pdf?چونکه باید اسکن بشه میگم
سلام . باید به صورت فایل pdf ارسال کنید البته نیازی به اسکن کل فرم ها نیست فرم های اماده را در کامپیوتر پر کنید و فقط امضاتون را اسکن و به قسمت مورد نظر اضافه کنید چون اسکن فرم ها باعث افت کیفیتشون میشه .
(2013-02-23 ساعت 19:10)escutcheon نوشته: دوستان یه راهنمایی فوق حرفه ای از شما تقاضا دارم!
بنده بعد از اینکه واسه لاتری ثبت نام کردم، حرف آخر فامیلیم از توی شناسنامه برداشته شد.
مثلا "escutcheoni" تبدیل شد به "escutcheon" .
بعد از اینکه جوابا اعلام شد و خواستم مدارک رو پست کنم، با همون اسمی که برنده شدم فرم ها رو پر کردم و فرستادم و حرفی از تغییر فامیلی نزدم.
حالا به نظرتون، ابوظبی ممکنه برام داستانی درست بشه؟
ضمن اینکه توی شناسنامه م تغییر فامیل با ذکر تاریخ نوشته شده و ترجمه ش هم کردم.
سپاسگزارم
با توجه به درج تغییرات در شناسنامه شما خیر هیچ مشکلی پیش نمی یاد .
ممنون، اما باعث کلیرنس نمیشه بگن باید بررسی کنیم اسم جدیدت تو FBI نباشه و ... ؟
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها شما ها وقتی فرم های ds230 و ds122 رو فرستاتید به KCC بعد از اینکه بسته هاتون می رسید به مقصد به KCC میل می زدید؟از اینکه بسته هامون رسیده و اینکه باید چی کار کنیم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من تو ثبت نام اولیه تاریخ تولدمو اشتباه زدم و بعدم ایمیل زدم و...
حالا برای گرفتن وقت یا ثبتcsc باید تاریخ تولد درست بزنم یا همون اولیه رو؟
ممنون می شم اگر کمک کنید
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک مشکل دارم که اینه:
من یه سری اشکالات توی ثبت نام اولیه داشتم(ثبت نام قبل از قبولی) که ایمیلش را هم به کی سی سی و هم به آنکارا زده بودم.حالا که سفارت عوض شده ایمیلو به کی باید بفرستم؟؟من هیچ آدرسی از ابوظبی ندارم.
لطفا اگر کسی ایمیل داره بهم بگه که هر چه سریع تر بفرستم.
کیس نامبر: 56xx (1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضرب لینک سفرنامه ام