موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان می خوام بدوم من کاردانی به کارشناسی خوندم ، برای سفارت مدرک کارشناسی کافیه؟ البته من همه رو ترجمه کردم(دیپلم - پیش دانشگاهی - کاردانی - کارشناسی) ولی اگر واقعا کاردانی رو لازم نیست ببرم، الکی نبرم که برای دوستان مصاحبه گر عادت بشه. فقط وقت چندانی ندارم پس فردا دارم مدارک رو ارسال می کنم.
راستی آرامکس از همه کمتر میگیره پول پست به آنکارا رو.
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی در برندگان 2013 بوده که شرایطش این باشه ؟
تحصیلات پیش دانشگاهی
وضعیت خدمت مشمول
برای مصاحبه اصل مدارک رو دبیرستان تحویل نمیده ! مشه با گواهی موقت یا ریز نمرات اقدام کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این سوال رو در چندین تاپیک پرسیدم چون برام خیلی مهم هستش.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر پدر يا مادر , برنده لاتاري باشند و سن فرزندشان از ۲۱ سال بيشتر باشد, از هيچ راهي فرزند وارد case پدر و مادر نميشود ؟؟
براي اين که کار فرزند رو درست کنن از چه راه هايي بايد اقدام کنند؟؟
آيا هنگام مصاحبه در ترکيه بايد اقدام کنند يا بعد از ورودشون به آمريکا؟؟
ممنون ميشوم دوستان مهربون و با تجربه راهنمايي بفرمايند. مرسي از همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاي خوبم
براي مکالمات داخلي در خود ترکيه ( مثلا بين دو موبايل ) اگه سيم کارت ترکي بگيريم به صرفه تره يا سيم کارت همراه اول خودمونو از ايران ببريم ؟؟ اصلا سيم کارت براي مکالمات کوتاه مدت ، در ترکيه هست ؟ مرسي
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-12 ساعت 20:28)shadi20 نوشته: دوستاي خوبم
براي مکالمات داخلي در خود ترکيه ( مثلا بين دو موبايل ) اگه سيم کارت ترکي بگيريم به صرفه تره يا سيم کارت همراه اول خودمونو از ايران ببريم ؟؟ اصلا سيم کارت براي مکالمات کوتاه مدت ، در ترکيه هست ؟ مرسي
برای صحبت کردن در داخل ترکیه (خطوط داخلی ترکیه) قطعاً اگه 2 سیم کارت ترکیه داشته باشین به صرفه تر هست. فقط به خاطر داشته باشین که گوشی های ایرانی در داخل ترکیه و با سیم کارت های ترکیه به مدت حداکثر 10 روز کار میکنن و باید بعد از اون رجیستر بشن که هزینه ی 115 لیره ای داه این کار و برای مسافرت های کوتاه مدت به صرفه نیست. اینو گفتم تا بدونین اگه امروز یه سیم کارت ترکیه را داخل گوشیتون انداختین و تماس برقرار کردین، یک ماه دیگه اگه دوباره برگردین ترکیه، اون گوشی دیگه کار نمیکنه. سه اپراتور داریم : Turkcell و Avea و Vodafone . با مراجعه به سایت های مربوطه میتونید از قیمت تعرفه ها و مدت زمان مکالمه و ... اطلاع کسب کنید.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.لطفا به من بگید کیا fbiچک میخورن؟ما 2 نفریم.من و شوهرم.
خیلی نگرانم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه هتل اینترنت نداشته باشد از طریق موبايل میشه به اینترنت دست یافت با سیم کارت خط دبی ؟؟؟؟؟ چطوری به اینترنت دسترسی پیدا کنم ؟؟؟؟