موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هفته دوم آگوست ممصاحبه دارم.تازه اینجارو پیدا کردم.خیلی استرس دارم.الان همه دست و پام داره میلرزه.از دیشب تا حالا یه سره دارم مطالب اینجارو میخونم.نه چیزی خوردم نه خوابیدم.چندتا سوال دارم لطفا بهم جواب بدین:
1- من بین 2 مرحله TD و mmr بیش از یه ماه فاصله هست مشکل داره؟
2- اگه کلیرنس بخوریم.پاسهارو بهمون پس میدن باید بریم بعدا بیایم؟یا پاسهارو نگه میدارن؟اگه پاسهارو پس ندن چه جوری برمیگردیم؟ اگه پس میدن میشه خودمون برگردیم و پاسهارو بذاریم پیش کسی تو دبی تا برامون اکی کنه و پست کنه؟منظورم کلا اینه که بدون پاس چه جوری میشه از گیت فرودگاه و اینا رد شد؟
3-هتل فورچون (اسمانا) تنها جایی بود که راه داد و گرفتیم با بودجه مون.کسی میدونه چه جوریه؟
4-این قضیه تمکن مالی چیه؟من تا حالا نشنیده بودم.ما که ساپورت مالی تو آمریکا داریم بازم لازمه این مدرک تمکن رو داشته باشیم؟آخه من و همسرم تازه ازدواج کردیم و واقعا پول سفرم به زور جور کردیم.
5- ترجمه کارتهای ملی حتما لازمه؟
6- به من گفتن مدرک دیپلم رو فقط اونجا قبول میکنن و بالاتر به دردشون نمیخوره.حتما باید لیسانس هم ترجمه کنم؟
7-الان مبلغ توی سفارت رو به درهم هم میشه داد؟به صرفه تر نیست؟
توروخدا زودتر جوابم رو بدین خیلی حالم بده...
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-29 ساعت 21:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-29 ساعت 21:38 توسط bigharar.)
سلام memolijun اولا استرس نداشته باش و آروم باش آخرین مدرک تحصیلی رو حتما ببر اگر یک ضرب بدهند باید بمونید بگیرید اگر کلیرنس بخورید می تونید برگردید کلیر شدید آژانس ها براتون می گیرند می تونید تو سفرنامه دبی بخونید فرمها رو با دقت پر کنید اگر اسپانسرتون قوی است که هیچ اگر نه برای یک ساعت 140 میلیون تو حساب بریزید نامه تمکن مالی از بانک بگیرید و پول رو برگردونید به صاحبش
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.یکی از آشناهای ما اسمش در اومده ولی بنده خدا۱۹سال بیشتر نداره.آیا کسی که ۱۹ ساله هست میتونه واسه بقیه مرحله اقدام بکنه؟
خودم ک فکر میکنم زیر ۲۱سال نمیتونه.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 23:25)KIMIA2005 نوشته: (2013-07-29 ساعت 21:36)bigharar نوشته: سلام memolijun اولا استرس نداشته باش و آروم باش آخرین مدرک تحصیلی رو حتما ببر اگر یک ضرب بدهند باید بمونید بگیرید اگر کلیرنس بخورید می تونید برگردید کلیر شدید آژانس ها براتون می گیرند می تونید تو سفرنامه دبی بخونید فرمها رو با دقت پر کنید اگر اسپانسرتون قوی است که هیچ اگر نه برای یک ساعت 140 میلیون تو حساب بریزید نامه تمکن مالی از بانک بگیرید و پول رو برگردونید به صاحبش
دوست عزیز 140 میلیون واسه دو نفر چه خبره !!؟؟؟ نصف این مبلغ هم فکر میکنم کافی باشه ...
می بخشید هر چقدر فکر می کنید کافی تو حساب بریزید!!
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)