کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-07-29 ساعت 00:35)SAHAR TAHERKHANI نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 00:12)bigharar نوشته:  sahar گرامی کامنتم رو خوندی

دوست عزيز ممنون از راهنماييتون مشكل من متاهلي نيست مشكل قرار گرفتن اسم پدر شرهرم مابين اسم همسرم و فاميلي شه , علي محمد رحيمي ، ما فرمها رو بر أساس علي رحيمي فرستاديم و با kcc مكاتبه كرديم ولي kccأعلام مغايرت كرد ,دوباره مكاتبه كرديم بر أساس علي محمد رضائي ولي باز عمون ايميل أومد خيلي نگرانيم نمي دونم چيكار كنيم بهتره?????Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

دوست من فکر کنم شما علاوه بر مشکل فامیلی در تاریخ تولد هم مشکلی دارید که عدم مچ شدن را برای شما می فرستند لطفا بررسی بیشتری روی تاریخ تولد بکن در اون سایتی که دوستمون خانم اقاقیا زحمت کشیدن(https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...ation.aspx
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-07-29 ساعت 01:07)kiana11 نوشته:  

دوست عزيز ممنون از راهنماييتون مشكل من متاهلي نيست مشكل قرار گرفتن اسم پدر شرهرم مابين اسم همسرم و فاميلي شه , علي محمد رحيمي ، ما فرمها رو بر أساس علي رحيمي فرستاديم و با kcc مكاتبه كرديم ولي kccأعلام مغايرت كرد ,دوباره مكاتبه كرديم بر أساس علي محمد رضائي ولي باز عمون ايميل أومد خيلي نگرانيم نمي دونم چيكار كنيم بهتره?????Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

دوست من فکر کنم شما علاوه بر مشکل فامیلی در تاریخ تولد هم مشکلی دارید که عدم مچ شدن را برای شما می فرستند لطفا بررسی بیشتری روی تاریخ تولد بکن در اون سایتی که دوستمون خانم اقاقیا زحمت کشیدن(https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...ation.aspx

دوست عزیز من باز هم به شما پیشنهاد میکنم از طریق این سایت اطلاعاتتون رو چک کنید شاید تاریخ تولد همسرتون موقع ثبت نام تارخِ دیگه ای وارد شده و صد البته شما باید با همین اسم اشتباه باهاشون مکاتبه کنید در ضمن اگر اسم پدر همسرتون اون وسط اومده چرا فامیلی ها متفاوته؟!!! علی محمد رضایی، علی محمد رحیمی؟ اونی رو که در صفحه قبولی اومده بنویسید.
اینم لینکش که دوستمون 2باره گذاشتن واستون، حتما چک کنید، یک روز این ور اونور یا یک ماه اینور اونور، سال تولد هم که در صفحه کانفرمیشن نامبر هست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، bigharar ، kiana11 ، daad
دوستان من هفته دوم آگوست ممصاحبه دارم.تازه اینجارو پیدا کردم.خیلی استرس دارم.الان همه دست و پام داره میلرزه.از دیشب تا حالا یه سره دارم مطالب اینجارو میخونم.نه چیزی خوردم نه خوابیدم.چندتا سوال دارم لطفا بهم جواب بدین:
1- من بین 2 مرحله TD و mmr بیش از یه ماه فاصله هست مشکل داره؟
2- اگه کلیرنس بخوریم.پاسهارو بهمون پس میدن باید بریم بعدا بیایم؟یا پاسهارو نگه میدارن؟اگه پاسهارو پس ندن چه جوری برمیگردیم؟ اگه پس میدن میشه خودمون برگردیم و پاسهارو بذاریم پیش کسی تو دبی تا برامون اکی کنه و پست کنه؟منظورم کلا اینه که بدون پاس چه جوری میشه از گیت فرودگاه و اینا رد شد؟
3-هتل فورچون (اسمانا) تنها جایی بود که راه داد و گرفتیم با بودجه مون.کسی میدونه چه جوریه؟
4-این قضیه تمکن مالی چیه؟من تا حالا نشنیده بودم.ما که ساپورت مالی تو آمریکا داریم بازم لازمه این مدرک تمکن رو داشته باشیم؟آخه من و همسرم تازه ازدواج کردیم و واقعا پول سفرم به زور جور کردیم.
5- ترجمه کارتهای ملی حتما لازمه؟
6- به من گفتن مدرک دیپلم رو فقط اونجا قبول میکنن و بالاتر به دردشون نمیخوره.حتما باید لیسانس هم ترجمه کنم؟
7-الان مبلغ توی سفارت رو به درهم هم میشه داد؟به صرفه تر نیست؟
توروخدا زودتر جوابم رو بدین خیلی حالم بده...
تشکر کنندگان:
(2013-07-29 ساعت 21:04)Memoljon نوشته:  دوستان من هفته دوم آگوست ممصاحبه دارم.تازه اینجارو پیدا کردم.خیلی استرس دارم.الان همه دست و پام داره میلرزه.از دیشب تا حالا یه سره دارم مطالب اینجارو میخونم.نه چیزی خوردم نه خوابیدم.چندتا سوال دارم لطفا بهم جواب بدین:
1- من بین 2 مرحله TD و mmr بیش از یه ماه فاصله هست مشکل داره؟
2- اگه کلیرنس بخوریم.پاسهارو بهمون پس میدن باید بریم بعدا بیایم؟یا پاسهارو نگه میدارن؟اگه پاسهارو پس ندن چه جوری برمیگردیم؟ اگه پس میدن میشه خودمون برگردیم و پاسهارو بذاریم پیش کسی تو دبی تا برامون اکی کنه و پست کنه؟منظورم کلا اینه که بدون پاس چه جوری میشه از گیت فرودگاه و اینا رد شد؟
3-هتل فورچون (اسمانا) تنها جایی بود که راه داد و گرفتیم با بودجه مون.کسی میدونه چه جوریه؟
4-این قضیه تمکن مالی چیه؟من تا حالا نشنیده بودم.ما که ساپورت مالی تو آمریکا داریم بازم لازمه این مدرک تمکن رو داشته باشیم؟آخه من و همسرم تازه ازدواج کردیم و واقعا پول سفرم به زور جور کردیم.
5- ترجمه کارتهای ملی حتما لازمه؟
6- به من گفتن مدرک دیپلم رو فقط اونجا قبول میکنن و بالاتر به دردشون نمیخوره.حتما باید لیسانس هم ترجمه کنم؟
7-الان مبلغ توی سفارت رو به درهم هم میشه داد؟به صرفه تر نیست؟
توروخدا زودتر جوابم رو بدین خیلی حالم بده...

دوست خوب
اول یه نگاه به امضای من بنداز چیزای بدرد بخوری توشه که باید بخونی اما
1- مشکلی نداره
2-اگر کلیر بخورید پاس رو میدن تشریف میبرید ایران و بعد که کلیر شدید برمیگردید و دوباره میرید پاسها رو میدید و سه روز بعد با ویزا بهتون میدن
3- خوبه،نمیخوای که بری زندگی کنی ! دو سه روزه سر میکنی دیگه
4- به نظر من برید برای هر دو تون یه حساب تو یه بانک باز کنید و برای یک روز پول حدود 50 میلیون بریزد تو یکیشون و موجودی بگیرید و بعد بریزید تو اون یکی و دوباره موجودی بگیرید به این میگن تمکن مالی Smile
5- بله میخواد
6- بله بشه
7- نه به دلار بده
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: bigharar ، گل نهال ، Soap McTavish ، roeentan ، e76779 ، amiz.abdollah ، soruosh ، Memoljon
سلام memolijun اولا استرس نداشته باش و آروم باش آخرین مدرک تحصیلی رو حتما ببر اگر یک ضرب بدهند باید بمونید بگیرید اگر کلیرنس بخورید می تونید برگردید کلیر شدید آژانس ها براتون می گیرند می تونید تو سفرنامه دبی بخونید فرمها رو با دقت پر کنید اگر اسپانسرتون قوی است که هیچ اگر نه برای یک ساعت 140 میلیون تو حساب بریزید نامه تمکن مالی از بانک بگیرید و پول رو برگردونید به صاحبش
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، soruosh ، Memoljon
(2013-07-29 ساعت 21:36)bigharar نوشته:  سلام memolijun اولا استرس نداشته باش و آروم باش آخرین مدرک تحصیلی رو حتما ببر اگر یک ضرب بدهند باید بمونید بگیرید اگر کلیرنس بخورید می تونید برگردید کلیر شدید آژانس ها براتون می گیرند می تونید تو سفرنامه دبی بخونید فرمها رو با دقت پر کنید اگر اسپانسرتون قوی است که هیچ اگر نه برای یک ساعت 140 میلیون تو حساب بریزید نامه تمکن مالی از بانک بگیرید و پول رو برگردونید به صاحبش

دوست عزیز 140 میلیون واسه دو نفر چه خبره !!؟؟؟ نصف این مبلغ هم فکر میکنم کافی باشه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، roeentan ، Soap McTavish ، amiz.abdollah
(2013-07-29 ساعت 01:19)aghaghia نوشته:  

دوست عزیز من باز هم به شما پیشنهاد میکنم از طریق این سایت اطلاعاتتون رو چک کنید شاید تاریخ تولد همسرتون موقع ثبت نام تارخِ دیگه ای وارد شده و صد البته شما باید با همین اسم اشتباه باهاشون مکاتبه کنید در ضمن اگر اسم پدر همسرتون اون وسط اومده چرا فامیلی ها متفاوته؟!!! علی محمد رضایی، علی محمد رحیمی؟ اونی رو که در صفحه قبولی اومده بنویسید.
اینم لینکش که دوستمون 2باره گذاشتن واستون، حتما چک کنید، یک روز این ور اونور یا یک ماه اینور اونور، سال تولد هم که در صفحه کانفرمیشن نامبر هست.
سلام دوست عزيز مرسي از راهنماييتون ،من اين لينكو خيلي امتحان كردم ولي متأسف انه هيچ جوري نمي تؤنم وارد بشم ,
تشکر کنندگان:
دوست عزیز سحر خانم این راتایپ کن

https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...ation.aspx
یا برو صفحه ۲۷ در لینک اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه لاتاری ۲۰۱۴ ها که خانم اقاقیای عزیز انجا لینکش را گذاشته اند وان باز میشود.
تشکر کنندگان:
(2013-07-30 ساعت 00:51)SAHAR TAHERKHANI نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 01:19)aghaghia نوشته:  

سلام دوست عزيز مرسي از راهنماييتون ،من اين لينكو خيلي امتحان كردم ولي متأسف انه هيچ جوري نمي تؤنم وارد بشم ,

به خاطره تنظیماته browser هست. در فایر فاکس برین قسمت options، بعد advance ، بعد encryption رو بزنید و تیک SSL رو بردارید و تیک TLS رو بزنید تا بتونید وارد بشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: roeentan ، گل نهال ، Soap McTavish
سلام دوستان.یکی‌ از آشنا‌های ما اسمش در اومده ولی‌ بنده خدا۱۹سال بیشتر نداره.آیا کسی‌ که ۱۹ ساله هست می‌تونه واسه بقیه مرحله اقدام بکنه؟

خودم ک فکر می‌کنم زیر ۲۱سال نمیتونه.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، daad
(2013-07-29 ساعت 23:25)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 21:36)bigharar نوشته:  سلام memolijun اولا استرس نداشته باش و آروم باش آخرین مدرک تحصیلی رو حتما ببر اگر یک ضرب بدهند باید بمونید بگیرید اگر کلیرنس بخورید می تونید برگردید کلیر شدید آژانس ها براتون می گیرند می تونید تو سفرنامه دبی بخونید فرمها رو با دقت پر کنید اگر اسپانسرتون قوی است که هیچ اگر نه برای یک ساعت 140 میلیون تو حساب بریزید نامه تمکن مالی از بانک بگیرید و پول رو برگردونید به صاحبش

دوست عزیز 140 میلیون واسه دو نفر چه خبره !!؟؟؟ نصف این مبلغ هم فکر میکنم کافی باشه ...

می بخشید هر چقدر فکر می کنید کافی تو حساب بریزید!!
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-07-30 ساعت 12:03)so_ar نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 11:32)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستان.یکی‌ از آشنا‌های ما اسمش در اومده ولی‌ بنده خدا۱۹سال بیشتر نداره.آیا کسی‌ که ۱۹ ساله هست می‌تونه واسه بقیه مرحله اقدام بکنه؟

مملی عزیز چرا نمیتونه ؟ فقط باید دیپلم داشته باشه حتما ، این سن خیلی خوبه چون معمولا دیپلم دارن و میتونن به تنهایی شرکت کنند ، هم زیر 21 هستند میتونن با پدر مادر هم شرکت کنند . شانسو میبره بالا Smile
نمیدونم فکر کنم شما متوجه نشدین شاید هم من نشدم.ولی‌ این پسر الان با ۲۰۱۴ اسمش در اومده توی لاتاری.می‌تونه ادامه بده بقیه مراحل رو؟فقط مادر داره.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: shatsi
(2013-07-30 ساعت 11:32)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستان.یکی‌ از آشنا‌های ما اسمش در اومده ولی‌ بنده خدا۱۹سال بیشتر نداره.آیا کسی‌ که ۱۹ ساله هست می‌تونه واسه بقیه مرحله اقدام بکنه؟

دوست عزیز مگه 19 ساله چه مشکلی داره؟؟؟ خیلی هم راحت میتونه برای بقیه مراحلش اقدام کنه، اوایل امسال یه دختری بود به نام یاشیم ، ایشون هنوز دبیرستانی بود و تونستن آفیسر رو قانع کنند و ویزاشون رو بگیرن Big Grin
اما درست و حسابی در مورد ایشون اطلاعاتی ندادی !!! برای 2014 قبول شدن دیگه، چون 2013 که دیگه وقتی نمونده تا مدارکش رو بفرسته ...
ایشون عین من و شما راحت مدارکش رو اعم از فرم 230 و 122 رو الان با دقت پرکنن و بفرستن، تا زمان مشخص شده براشن ، کارنت بشن...
راستی ایشون دیپلمشون رو گرفتن دیگه ( مدارک پیش دانشگاهی دارن دیگه )؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، shatsi ، Soap McTavish ، گل نهال

مملی جان به سن نیست.
فکر کنم از بچه های مهاجرسرا یه نفر یاشیم نامی بود که خیلی هم زود کلیر شد.
ایشون فقط باید ثابت کنه دیپلم داره.همین.
فکر نکنم مشکلی باشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: shiraz mamali

سلام..فكر ميكنم بشه م.تو سفر نامه بچه ها حتي يه دختر خانوم ١٥ ساله هم برنده شده بود كه مدرسه استعداد درخشان ميرفت و كلير هم شد...١٩ ساله با ديپلم و پيش كه اگه سربازي هم معاف باشه فكر كنم يك ضرب بگيره
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، گل نهال ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان