موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
آقا یا خانوم Smith
دمتون گرم بابت اطلاعاتتون میام اونجا جبران میکنم
این اسپانسر باید خودش گرین کارت داشته باشه یا مهم نیست
اگه یه کم درباره شرایطش اطلاعات بدید ممنون میشم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-05 ساعت 12:01)fire dragon نوشته: آقا یا خانوم Smith
دمتون گرم بابت اطلاعاتتون میام اونجا جبران میکنم
این اسپانسر باید خودش گرین کارت داشته باشه یا مهم نیست
اگه یه کم درباره شرایطش اطلاعات بدید ممنون میشم
اسپانسر باید سیتیزن باشه و مالیات 3 سا آخرش رو پرداخت کرده باشه چون ازش فرم می خوان...به تاپیک اسپانسر و مدارک مرتبط با آن مراجعه کنید..سوالاتون رو در تاپیک های مرتبط بنویسید و جتما تاپیک های سال های قبل رو بخونید....
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون می شم جواب بدین
ارسال دو فرم تا چه زمانی فرصت داره
متشکرم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-05 ساعت 13:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-05 ساعت 13:52 توسط pouyakafi.)
با سلام
یه سری از دوستان ترجمه ی فارسی فرم هایی رو که باید به KCC بفرستن رو خواسته بودند که بنده در این لینک ها اونها رو گذاشتم
http://uplod.ir/0cu67jpsz03v/formha.rar.htm
http://uplod.ir/mf6ozqjhfq90/form_DSP_122.rar.htm
به امید موفقیت همه ی دوستان در گرفتن ویزا
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دانشجوی ارشدم.5ماهی خدمت رفتم ولی به دلیل قبولی مرخصی تحصیلی گرفتم.الان برنده شدم.چند تا سوال داشتم:
1-با توجه به اینکه پاسپورت می خوام بگیرم،دیدم راحتترین راه برام برای مصاحبه ترکبه سفر زیارتی سوریه اس(زمینی) ولی پرسیدم گفتن الان یک پرواز داره.راه دیگه ای پیشنهاد می کنید؟
(با توجه به اینکه برای سفر علمی باید نامه ای داشته باشی که چرا سفر علمی میری،مثلا اگه کنفرانس باشه یه روز و ماه خاصیه که شاید به تاریخ مصاحبه نخوره!)
2-بالفرض اگرهم به هوای سفر سوریه برم ترکیه و سوریه اصلا نرم،کسی چک میکنه ببینه سوریه که قرار بوده برم ،رفتم(حتما مهر ورود خروج اون کشور لازم هست)؟
3-با توجه به اینکه چند ماه خدمت رفتم به نظرتون باید بگم رفتم یا نه(تو فرم چی بنویسم)؟و اگه بگم رفتم کلیرنس میخورم؟
4-اگر بعد از مصاحبه کلیرنس نخورم و با توجه به اینکه پاسپورت من 1ماهه میشه اگر از ترکیه برم امریکا و برنگردم،دیگه مدارک تحصیلیمو نمیتونم بگیرم؟!چه راهی پیشنهاد میکنید؟
5-گرین کارت بعد از مصاحبه داده میشه؟چون میگن باید5سال امریکا ساکن باشی تا سیتیزن اونجا بشی؟اینو پرسیدم برای اینکه میخوام بدونم این ویزا برای ادامه تحصیل(دکترا) بخوام پذیرش بگیرم پوئن مثبتی به حساب میاد یا نه؟
ببخشید سوالاتم زیادبود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. تو رو خدا یکی جواب بده.نامه ای که از kcc میاد به آدرس داده شده ، قبل از قبل از فرستادن 2 تا فرم و 2 تا عکس به kcc هست یا بعد از اون یا اصلا هیچ ربطی ندارن؟؟؟؟ ترتیبشون چیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخواستم بپرسم چند روز بعد از پذیرفته شدن در مصاحبه ،ویزا و چند ماه بعد پاسپورت آمریکا دریافت میکنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره جواب بده
1-من توی نیروی زمینی سپاه خدمت کردم باید توی فرم اونجایی که نوشته branch چی باید بنویسم
2-دانشگاهی که من در اون درس میخونم اصل مدرک پیش دانشگاهیمو بهم نمیده فقط گفتن 1 هفته میتونی ببری در صورتی که تا اونجایی که من میدونم باید به سفارت نشون بدیم چی کار کنم
3-توی فرم قسمتی که باید مدارک تحصیلی رو بنویسم از ابتدایی وارد کنیم یا فقط دیپلم و پیش دانشگاهی کافیه؟؟توی اون قسمت قید کنم در حال تحصیل هستم؟!
4-ریز نمرات دانشگاه به دردم میخوره؟؟
5-من اسپانسر ندارم ....حداقل پولی که باید توی حسابم باشه چقدر خوبه؟....فقط حساب بانکی داشته باشی کفایت میکنه؟
6-کیس نامبر من 2013sa000016xx است توی برنده شدن تاثیر داره؟؟؟!
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
من کیس نامبرم حدودا 1800 هستش، میخوام بدونم با توجه به اینکه شماره ام عدد کوچیکیه اشکالی داره اگر فرم ها و عکسم رو مثلا 2 ماه دیگه بفرستم؟
آخه ممکنه این مدت عقد کنم! میخوام اگه اکی شد مشخصات همسرم رو هم وارد کنم و اونم فرم مخصوص خودشو پر کنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا عکس هایی که برای KCC ارسال میکنیم، باید بدون حجاب باشه؟ شرایط خاصی برای خانم ها داره؟