کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو در مورد سرویسهای پستی و راههای ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2012-06-15 ساعت 22:50)mehdi.pazoki نوشته:  
(2012-06-15 ساعت 22:45)ffarjad نوشته:  
(2012-06-15 ساعت 22:30)elahenadafy2 نوشته:  
(2012-06-15 ساعت 22:27)ffarjad نوشته:  من فرم ها و عکس های خود را با پست آرامکس آرامکس فرستادم.
در تاریخ ۱۱ ژانویه بعد از ظهر فرستادم و ۱۳ ژانویه صبح بسته تحویل داده شد.
Shipment Number: 3314
Pickup Date: 6/11/2012 3:55:00 PM
Shipper Reference:
Current Status: Shipment Delivered
Delivered on: 06/13/2012 09:37 AM
Delivered to: Delivered at FRONT DESK Signed for: PATIN

Shipment History
Location Date Activity
Kentucky ,United States 06/13/2012 09:37 AM Shipment Delivered - Delivered at FRONT DESK Signed for: PATIN

آیا روند ارسال درست هست.
هنوز با کنتاکی تماس یا میل نزدم.
بنظر دوستان به مقصد رسیده است.
چقدر سریع رسید.
من به حرف بچه های همین سایت گوش دادم و با آرامکس فرستادم و مثل اینکه خوب نتیجه داد.
در ضمن ۵۵۰۰۰ تومان خرج داشت.
با تشکر از همه شما.

اگه از تهران فرستادید میشه بگید دفترش کجاست؟ ممنون

Main Office
Tehran - THR
No 224-Mollasadra ave-Between Chamran & Sheikh Bahaee st., , Iran
Phone ( Customer Service): +98 (21) 89720
Working Days: SAT,SUN,MON,TUE,WED,THU
Working Hours: 08:30-16:30

در ضمن تو شهرهای دیگه هم نمایندگی داره

برو به لینک زیر و آدرس نماییندگیهاش تو ایران رو ببین.
http://www.aramex.com/offices/default.aspx

آدرسش به فارسی میشه
خیابان ملاصدرا - بین چمران و شیخ بهایی - پلاک ۲۲۴ که از سمت چمران قبل از بیمارستان بقیة ا... هست.
خوش و خرم باشید.
پس بسته ما رسیده دیگه؟
شما برای اطمینان میتونی چند روز دیگه ایمیل بزنی

ممنون از شما.
تو ارسال اول میخواستم بنویسم ژوئن که اشتب شد و ژانویه شد.
منظور من همون June بود.
خوش و خرم باشید.
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، shani89
سلام دوستان

امروز KCC جواب من رو هم مثل سایر بچه ها داد و گفت که با ایمیل هیچ اشکالی نداره ارسال فرمها

اینم متن KCC

Thank you for your inquiry,

You may send your forms to KCC via email. You will need to use PDF format.

Christal

Support Contractor - Serco Inc.

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ASALI ، الهه سابق ، mehdiii ، shani89
سلام
من فرمهایک ماه پیش فرستادم .ایمیل هم زدم که فرمها فرستادم .ایمیل اومد4هفته دیگه صبرکنیدتاجواب بدیم اما 4 هفته تموم شدهنوزایمیل دریافت نشد
نامه من کمبل تحویل گرفته بود
Thank you for your inquiry.

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manne
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان:
(2012-06-16 ساعت 15:38)elima1980 نوشته:  سلام
من فرمهایک ماه پیش فرستادم .ایمیل هم زدم که فرمها فرستادم .ایمیل اومد4هفته دیگه صبرکنیدتاجواب بدیم اما 4 هفته تموم شدهنوزایمیل دریافت نشد
نامه من کمبل تحویل گرفته بود
شما بعد از 4 هفته باید دوباره خودت ایمیل بزنی. اونا به شما ایمیل نمیزنند. که البته اجباری هم در کار نیست.

تشکر کنندگان: mnajafinobar ، elima1980 ، mehdiii ، ASALI ، shani89
(2012-06-16 ساعت 22:20)IMG نوشته:  من واقعا برام جالبه که همه توقع دارند که KCC به تک تک افراد Delivery Report بده
این که توی این تاپیک ها هم عنوان شده باید ایمیل بزنین تا مطمئن بشین که پکیجتون رسیده یا نه کاملا بی اساس و منطق هست
سلام دوست عزیز
واقعیت اینه که هیچ بایدی وجد نداره، چون همه استرس دارن و نگران هستند ایمیل میزنند تا مطمئن بشن که مدارک رسیده. این موضوع کاملاً فراگیر شده و همه فکر میکنند که حتماً باید این اتفاق بیافته.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ASALI ، Omidooo ، lilistar ، mnajafinobar ، shani89
دوستان عزیز، دفتر پستی دانشگاه شریف، با نصف قیمت بسته شما رو با پست دی اچ ال میفرسته. اگر خودتون دانشجو یا فارغ التحصیل اونجا هستین میتونین وارد دانشگاه بشین و ... وگرنه از طریق دوست و آشنا که اونجا هستن بفرستین.
بسته پستی زیر 300 گرم برای آنکارا ارسال کردم 34هزار تومن شد!
شماره کیس: 2012AS00064XXX
تاریخ رویت قبولی : June 2011
کنسولگری:آنکارا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mnajafinobar ، mehdiii ، shani89
سلام خسته نباشید
ببخشید دوستان فقط باید دو فرم معروف رو فرستاد؟
مدارک مالی و کپی پاسپورت و.... قضیه شون چیه؟
ارسال مدارک تا کی وقت داره؟
تشکر کنندگان: shani89
دوستان من الان که میخام مدارکمو بفرستم یه مسئله ای واسم پیش اومد. مثلن من که میخام مدارکمو ایمیل کنم، و یه جاهایی تو فرم DS-230جا کم آوردم ( هر کار کردم تو فرم نمیتونم چند تا ردیف دیگه زیر جاهایی که جا کم میآرم اضافه کنم ) باید چطوری بقیه اطلاعاتو ضمیمه این فرمها کنم؟ یه فایل wordدرست کنم با تمام اطلاعات مربوط به کیس نامبر و بعد شماره سوال و باقی جوابایی که تو فرم اصلی جا نمیشه؟ اگه آره اسم این فایلو چی بذارم که تو ایمیل attach کنم؟ سپاس فراوون
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
تشکر کنندگان: shani89
با تبریک به همه دوستان قبول شده
یک سوال: منظور از مدارک مالی چیه که باید پست کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2012-06-17 ساعت 01:02)kiyanakiyana نوشته:  سلام خسته نباشید

شما باید ترجمه شناسنامه ات و کپی پاسپورتت و فرمها و مدارک اسپانسرو بفرستی به اضافه 2 تا عکس
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان:
(2012-06-17 ساعت 01:06)ranebr نوشته:  دوستان من الان که میخام مدارکمو بفرستم یه مسئله ای واسم پیش اومد. مثلن من که میخام مدارکمو ایمیل کنم، و یه جاهایی تو فرم DS-230جا کم آوردم ( هر کار کردم تو فرم نمیتونم چند تا ردیف دیگه زیر جاهایی که جا کم میآرم اضافه کنم ) باید چطوری بقیه اطلاعاتو ضمیمه این فرمها کنم؟ یه فایل wordدرست کنم با تمام اطلاعات مربوط به کیس نامبر و بعد شماره سوال و باقی جوابایی که تو فرم اصلی جا نمیشه؟ اگه آره اسم این فایلو چی بذارم که تو ایمیل attach کنم؟ سپاس فراوون

دوست گرامی
میتونی یه فایل ورد درست کنی بعد از پی دی اف کردنش
با استفاده از ادوب پروفشنال با فرم های مرتبط با خودش یکیش کنی که کلا بشه یه فایل.
موفق باشی
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، ranebr ، امیر مهاجر ، mehdiii ، shani89
(2012-06-17 ساعت 01:54)elahenadafy2 نوشته:  

شما باید ترجمه شناسنامه ات و کپی پاسپورتت و فرمها و مدارک اسپانسرو بفرستی به اضافه 2 تا عکس

برای کجا منظورته دوست عزیز؟ سفارت یا KCC؟
این چیزهایی رو که گفتی باید برای سفارت بفرستی، کل مدارک مورد نیازش رو تو سایتش نوشته. برای KCC فرمها و دو قطعه عکس باید بفرستی

(دوستان اگر اشتباه راهنمایی کردم، من رو اصلاح کنید)
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: Omidooo ، ASALI ، lilistar ، امیر مهاجر ، mehdiii
(2012-06-17 ساعت 08:28)mnajafinobar نوشته:  

این چیزهایی رو که گفتی باید برای سفارت بفرستی، کل مدارک مورد نیازش رو تو سایتش نوشته. برای KCC فرمها و دو قطعه عکس باید بفرستی

مرسی دوست عزیز. میشه لطفا در مورد مدارک مالی هم کمکم کنین . چجوری باید پیگیری کنم و باید شامل چه چیزایی باشه؟
تشکر کنندگان:
(2012-06-17 ساعت 11:00)kiyanakiyana نوشته:  
(2012-06-17 ساعت 08:28)mnajafinobar نوشته:  

مرسی دوست عزیز. میشه لطفا در مورد مدارک مالی هم کمکم کنین . چجوری باید پیگیری کنم و باید شامل چه چیزایی باشه؟

kiyanakiyana عزیز
یه زحمت بکش سه چهار روز وقت بذار تاپیک های 2011 و 12 رو بخون
به جان خودم قسم میخورم اطلاعاتت میشه در حد لالیگا .
اون وقت اگه سوالی موند برات بپرس ما هم اگه مطمئن بودیم و بلد بودیم جواب میدیم اگه نه که چوابی نمیدیم.
من خودم سعی میکنم به تکراری ها جواب ندم ولی بعضی وقتا شیطون گولم میزنه.
موفق باشی
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
من با کی سی سی تماسی گرفتم قبل از ارسال مدارک گفتن فرمها + عکس + کپی گذرنامه (کپی گذرنامه برای اینکه بدونن همچین شخصی صحت داره که در لاتاری شرکت کرده )کپی شناسنامه کپی کارت ملی چی که میگن من همین مدارکو فرستادم
اگه اشکالی گرفتن حتما به بچه ها میگم
تشکر کنندگان: mehdiii ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان