کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو در مورد سرویسهای پستی و راههای ارسال فرمهای سری اول به KCC
جهت اطلاع

[عکس: 143549910.Chart2.gif]

براساس اطلاعات جدول تا تاریخ 6/23/2012
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، ranebr ، ali1234 ، ASALI ، 3rip ، pooya.n ، RunnerNewAge ، soheila_chem ، kavoshgarnet ، el333
(2012-06-19 ساعت 13:09)pooya.n نوشته:  من به محض Deliver شدن مدارکم که با آرامکس فرستاده بودم و 2 روز هم طول کشید برسه با KCC مکاتبه کردم و اونها هم بعد از 2 روز جواب دادن که بدلیل بالا بودن حجم پرونده های دریافتی بین 2 تا 4 هفته پس از زمان Deliver شدن مجددا پیگیری کنید. نتیجتا من هم در انتظار هستم تا این 2 هفته که یک هفتش گذشته تموم بشه و دوباره درخواست تائید دریافت مدارک رو ارسال کنم.

من دوباره بعد از دو هفته با KCC مکاتبه کردم که مطمئن بشم مدارکم رسیده و Acceptable هست یا نه. ولی مثل دفعه ی قبل جواب دادن که بدلیل بالا بودن حجم محموله های پستی بین دو تا چهار هفته بعد از ارسال دوباره مکاتبه کنید. دوباره باید صبر کنم.
ای بابا Sad
البته این مرحله هیچ رسمیتی نداره که انجام بشه. ولی ما ایرانیها کلا چون یه مقداری تو استرس و بوروکراسی اداری ایران بودیم، اینجوری باید همه چیز رو پیگیری کنیم متاسفانه.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii
(2012-06-28 ساعت 15:32)pooya.n نوشته:  
(2012-06-19 ساعت 13:09)pooya.n نوشته:  من به محض Deliver شدن مدارکم که با آرامکس فرستاده بودم و 2 روز هم طول کشید برسه با KCC مکاتبه کردم و اونها هم بعد از 2 روز جواب دادن که بدلیل بالا بودن حجم پرونده های دریافتی بین 2 تا 4 هفته پس از زمان Deliver شدن مجددا پیگیری کنید. نتیجتا من هم در انتظار هستم تا این 2 هفته که یک هفتش گذشته تموم بشه و دوباره درخواست تائید دریافت مدارک رو ارسال کنم.

من دوباره بعد از دو هفته با KCC مکاتبه کردم که مطمئن بشم مدارکم رسیده و Acceptable هست یا نه. ولی مثل دفعه ی قبل جواب دادن که بدلیل بالا بودن حجم محموله های پستی بین دو تا چهار هفته بعد از ارسال دوباره مکاتبه کنید. دوباره باید صبر کنم.
ای بابا Sad
البته این مرحله هیچ رسمیتی نداره که انجام بشه. ولی ما ایرانیها کلا چون یه مقداری تو استرس و بوروکراسی اداری ایران بودیم، اینجوری باید همه چیز رو پیگیری کنیم متاسفانه.
نه استرس نداشته باش حتما رسیده من بعد ۲۱روز بعد از اینکه تو سیستم پستی بهشون رسیده بود تماس گرفتم تایید مدارکمو گرفتم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، pooya.n ، mehdiii ، mnajafinobar

ای بابا Sad

بعد از یکماه جواب میدن!
**CN:2013AS0000*0
رویت قبولی :3 می 2012
ارسال فرمهای سری اول: 20 می-ارامکس
دریافت تاییدیه دریافت:
سفارت : انکارا
مصاحبه: انشالا..
افرادکیس: 1
هزینه ها :10تومان عکس+ 55تومن ارسال+70 تمدید پاس 
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، pooya.n ، mehdiii
(2012-06-28 ساعت 16:05)RunnerNewAge نوشته:  

ای بابا Sad

بعد از یکماه جواب میدن!

یعنی دوباره Mail بزنم به KCC?
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، iranian1
دوستان بهترین سرویس پستی کدام است؟
تشکر کنندگان:
(2012-06-28 ساعت 19:55)iranian1 نوشته:  دوستان بهترین سرویس پستی کدام است؟
ایمیل شخصی خودتون Big Grin
تشکر کنندگان: afs ، mehdiii ، storagemeter ، ASALI ، payam62 ، mnajafinobar ، kavoshgarnet
(2012-06-28 ساعت 17:04)pooya.n نوشته:  

ای بابا Sad

بعد از یکماه جواب میدن!

وست عزیز منم بد از ۳ هفته ایمیل زدم برای kcc و اونا هم مثل جواب شما رو به من دادن.پس نگران نباش دوست گرمی‌،یا تلفنی ba kcc تماس بگیر یا اینکه ۲ هفته دیگه هم صبر کن برای تأدهٔ دریافت مدارک.

Thank you for your inquiry.

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، pooya.n
(2012-06-29 ساعت 10:56)mani.iht نوشته:  
(2012-06-28 ساعت 17:04)pooya.n نوشته:  

ای بابا Sad

بعد از یکماه جواب میدن!

وست عزیز منم بد از ۳ هفته ایمیل زدم برای kcc و اونا هم مثل جواب شما رو به من دادن.پس نگران نباش دوست گرمی‌،یا تلفنی ba kcc تماس بگیر یا اینکه ۲ هفته دیگه هم صبر کن برای تأدهٔ دریافت مدارک.

Thank you for your inquiry.

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

دوستان عجله نکنید!
من ایمیل اول رو که زدم بعد 4روز گفتم حجم درخواست بالاست و بین 2تا4 هفته صبر کنید.ایمیل دوم رو 18 روز بعد از جوابشون زدم که بازم بعد 4 روز جواب دادن اوکیه:
انگار از ایمیل اولم تا جواب تاییدشون 26روز طول کشیدBig Grin

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، pooya.n
(2012-06-28 ساعت 20:42)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-06-28 ساعت 19:55)iranian1 نوشته:  دوستان بهترین سرویس پستی کدام است؟
ایمیل شخصی خودتون Big Grin

کاملا موافقم
اصلن هزینه مسله ای نیست
مسله ی اصلی اینه که تائید دریافت فرمها رو خیلی سریع میده
به هر حال ما همچنان منتظریم تا ببینیم چی میشه
CoolCoolCool
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
سلام به دوستان مهاجرسرا من فرمارو با پست دی اچ ال فرستادم دو روزه رسید و زنگ زدم خوده اداره پست تایید کرد و اسم شخص تحویل گیرندرو گفت.الان نمیدونم باید صبر کنم تا تو سایتشون برم یا ایمیل بزنم به کی سی سی.که اگه نامه قرار بزنم یک نمونه از نامه دوستان لطف کنن برای من بزارن ممنون میشم...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: pooya.n
(2012-07-02 ساعت 14:55)bardia9 نوشته:  سلام به دوستان مهاجرسرا من فرمارو با پست دی اچ ال فرستادم دو روزه رسید و زنگ زدم خوده اداره پست تایید کرد و اسم شخص تحویل گیرندرو گفت.الان نمیدونم باید صبر کنم تا تو سایتشون برم یا ایمیل بزنم به کی سی سی.که اگه نامه قرار بزنم یک نمونه از نامه دوستان لطف کنن برای من بزارن ممنون میشم...
to:kccdv@state.gov
SubjectTonguelease acknowledg​e the receipt of my shipment
Case Number: 2013ASxxxxxxxx
FIRSTNAME: xx
LASTNAME: xx
Date of Birth: xx/xx/xx
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

Kind Regards,
Your Name
تشکر کنندگان: bardia9
(2012-07-02 ساعت 15:25)pooya.n نوشته:  
(2012-07-02 ساعت 14:55)bardia9 نوشته:  سلام به دوستان مهاجرسرا من فرمارو با پست دی اچ ال فرستادم دو روزه رسید و زنگ زدم خوده اداره پست تایید کرد و اسم شخص تحویل گیرندرو گفت.الان نمیدونم باید صبر کنم تا تو سایتشون برم یا ایمیل بزنم به کی سی سی.که اگه نامه قرار بزنم یک نمونه از نامه دوستان لطف کنن برای من بزارن ممنون میشم...
to:kccdv@state.gov
SubjectTonguelease acknowledg​e the receipt of my shipment
Case Number: 2013ASxxxxxxxx
FIRSTNAME: xx
LASTNAME: xx
Date of Birth: xx/xx/xx
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

Kind Regards,
Your Name
ممنون از راهنماییت خیلی لطف کردی فقط همین امروز بفرستم یا چند روز دیگه...؟
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: pooya.n
(2012-06-23 ساعت 20:12)afs نوشته:  جهت اطلاع

[عکس: 143549910.Chart2.gif]

براساس اطلاعات جدول تا تاریخ 6/23/2012

من اصلا باورم نمی شه هنوز یه تعدادی از هممیهنان هنوز با پست مدارک رو ارسال می کنند! همه زحماتش یک طرف و هزینه اش هم یک طرف و جلوه اش هم از همه بدتر. مگه ارسال با ایمیل مشکلی داره؟
دوست عزیز ببین می تونی اطلاعاتی جمع کنی و جدولی درست کنی درباره اینکه هر کس دلیلش از انتخاب سیستم ارسال چیه؟ سپاس.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shimoda ، afs ، mehdiii ، Omidooo
(2012-07-02 ساعت 19:41)kavoshgarnet نوشته:  من اصلا باورم نمی شه هنوز یه تعدادی از هممیهنان هنوز با پست مدارک رو ارسال می کنند! همه زحماتش یک طرف و هزینه اش هم یک طرف و جلوه اش هم از همه بدتر. مگه ارسال با ایمیل مشکلی داره؟
دوست عزیز ببین می تونی اطلاعاتی جمع کنی و جدولی درست کنی درباره اینکه هر کس دلیلش از انتخاب سیستم ارسال چیه؟ سپاس.

برآورد من اینه که چند دلیل عمده می شه برای عدم استفاده از ایمیل برای ارسال سری اول فرم ها در نظر گرفت

1. عدم اطلاع از اینکه این امکان وجود داره
2. راضی نشدن افراد برای ارسال با ایمیل به دلیل اینکه در توضیحات فرم ها به ارسال با ایمیل اشاره ای نشده است
3. تصور سخت بودن آماده سازی کامپیوتری فرم ها و عکس ها برای ارسال با ایمیل

در هر صورت سعی می کنم تاجایی که امکان داره از بچه هایی که مدارکشون رو پستی ارسال کردن می پرسم، آخه چرا؟!

2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: shimoda ، امیر مهاجر ، mehdiii ، kavoshgarnet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان