موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-17 ساعت 11:25)farmiz نوشته: من با کی سی سی تماسی گرفتم قبل از ارسال مدارک گفتن فرمها + عکس + کپی گذرنامه (کپی گذرنامه برای اینکه بدونن همچین شخصی صحت داره که در لاتاری شرکت کرده )کپی شناسنامه کپی کارت ملی چی که میگن من همین مدارکو فرستادم
اگه اشکالی گرفتن حتما به بچه ها میگن
ر ا
کجا نوشتن در این مرحله باید کپی پاس رو ارسال کنیم ؟
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2012-06-18 ساعت 11:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-18 ساعت 11:39 توسط vmware.)
پس از تحقیقات فراوان و مشقتهای بسیار و اضافه شدن یک نمره به ضعف بینایی(بر اثر مطالعه زیاد Document)صراحتا خدمت تمامی دوستان عرض کنم تنها مدارک لازم برای ارسال در مرحله اول به KCC
1- متن نامه قبولی (کپی پیست نشده باشه) یعنی با هدر سایت وزارت خارجه و 2 تا بارکدی که مشاهده میکنید.
2-فرم DSP-122 و DS-230
2-3قطعه عکس با مشخصات لازم
متاسفانه ما ایرانی ها از بس تو هر اداره ای رفتیم و رفتارهای عجیب و غریب دیدیم عادت به محکم کاری داریم مثلا تو سایت E-police برای تعویض گذرنامه کلی کپی مدارک خواسته بعد که میرین اونجا میگه هیچکدوم رو نمیخواهیم همه چی از روی اصل اسکن میشه !!!!!یا برای کار دیگه ای تشریف میبرید ذکر شده کارت ملی لازمه بعد میرین اونجا میگه باید شناسنامه مامان بزرگتون و پاسپورته بابا بزرگتونم می اوردین من خودم هرجا کاره دولتی دارم یه کیف مدارک بار میکنم میبرم که هر چی خواستن همراهم باشه.
این محکم کاری ها برای اونها صدق نمیکنه بارها و بارها جاهای مختلف خوندم یا حتی افیسر ارشد KCC تو این لینک اعلام میکنه http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1318.html تنها مرجع برای لاتری وب سایت خودشون هست و قوانین لاتری کاملا شفافه خودش میگه به حرف اطرافیان گوش ندید .چند جا تاکید شده ارسال مدارک اضافه و تکرار ارسال احتمال رد شدن کیس رو بالا میبره حقم دارن میگن وقتی یه شخصی نمیتونه یه Instructions چهار صفحه ای رو مطالعه کنه و نمیفهمه چطوری میخواد بره امریکا زندگی کنه ؟؟؟اینم دوباره لینکه کارهای لازم برای لاتری http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html
در آخر از همه خواهش میکنم تمامی مطالبی رو که میگین مستند باشه و به حرف عمه و خاله و سالهای پیش و غیره بسنده نکنین چون نه کمکی به بقیه میشه بلکه باعث سر در گمی و استرس تو اعضا میشه .
Step 1: Confirm Your Eligibility
Step 2: Preparing and Submitting your Forms and Photographs
Submit each completed form listed above and photographs for yourself and your family members to the address below. In addition, be sure to include the barcode sheet from your original selectee notification letter.
U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
Farmiz جان ما همه اینجا جمع شدیم تا با گپ زدن و مشاوره دادن به هم کمک کنیم و این دوران انتظار رو بسر کنیم پس امیدوارم از پست بنده ناراحت نشی .بنظر من دارالترجمه اصلا صلاحیت اظهار نظر راجب این مسئله رو نداره دوستان دارالترجمه خیلی زحمت بکشن لطف کنن در حق ما همین 4 تا مدرک فکستنی ما رو با دقت ترجمه کنن که بعد از ترجمه 100 تا اشکال نداشته باشه راهنمایی راجبه این مسائل پیشکش.
من خودم از ابتدا تا به امروز تمام مکاتباتم با KCC و مکالماتم رو پرینت و Record کردم شما هم اگه زحمتی نیست مجدد تماس بگیرید یا مکاتبه کنید آپلود کنید رو سایت تا ما هم اگه اشتباه کرده باشیم تصحیح کنیم .
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-19 ساعت 13:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-19 ساعت 13:40 توسط pooya.n.)
من به محض Deliver شدن مدارکم که با آرامکس فرستاده بودم و 2 روز هم طول کشید برسه با KCC مکاتبه کردم و اونها هم بعد از 2 روز جواب دادن که بدلیل بالا بودن حجم پرونده های دریافتی بین 2 تا 4 هفته پس از زمان Deliver شدن مجددا پیگیری کنید. نتیجتا من هم در انتظار هستم تا این 2 هفته که یک هفتش گذشته تموم بشه و دوباره درخواست تائید دریافت مدارک رو ارسال کنم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-18 ساعت 11:57)farmiz نوشته: (2012-06-18 ساعت 11:30)vmware نوشته: پس از تحقیقات فراوان و مشقتهای بسیار و اضافه شدن یک نمره به ضعف بینایی(بر اثر مطالعه زیاد Document)صراحتا خدمت تمامی دوستان عرض کنم تنها مدارک لازم برای ارسال در مرحله اول به KCC
1- متن نامه قبولی (کپی پیست نشده باشه) یعنی با هدر سایت وزارت خارجه و 2 تا بارکدی که مشاهده میکنید.
2-فرم DSP-122 و DS-230
2-3قطعه عکس با مشخصات لازم
متاسفانه ما ایرانی ها از بس تو هر اداره ای رفتیم و رفتارهای عجیب و غریب دیدیم عادت به محکم کاری داریم مثلا تو سایت E-police برای تعویض گذرنامه کلی کپی مدارک خواسته بعد که میرین اونجا میگه هیچکدوم رو نمیخواهیم همه چی از روی اصل اسکن میشه !!!!!یا برای کار دیگه ای تشریف میبرید ذکر شده کارت ملی لازمه بعد میرین اونجا میگه باید شناسنامه مامان بزرگتون و پاسپورته بابا بزرگتونم می اوردین من خودم هرجا کاره دولتی دارم یه کیف مدارک بار میکنم میبرم که هر چی خواستن همراهم باشه.
این محکم کاری ها برای اونها صدق نمیکنه بارها و بارها جاهای مختلف خوندم یا حتی افیسر ارشد KCC تو این لینک اعلام میکنه http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1318.html تنها مرجع برای لاتری وب سایت خودشون هست و قوانین لاتری کاملا شفافه خودش میگه به حرف اطرافیان گوش ندید .چند جا تاکید شده ارسال مدارک اضافه و تکرار ارسال احتمال رد شدن کیس رو بالا میبره حقم دارن میگن وقتی یه شخصی نمیتونه یه Instructions چهار صفحه ای رو مطالعه کنه و نمیفهمه چطوری میخواد بره امریکا زندگی کنه ؟؟؟اینم دوباره لینکه کارهای لازم برای لاتری http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html
در آخر از همه خواهش میکنم تمامی مطالبی رو که میگین مستند باشه و به حرف عمه و خاله و سالهای پیش و غیره بسنده نکنین چون نه کمکی به بقیه میشه بلکه باعث سر در گمی و استرس تو اعضا میشه .
Step 1: Confirm Your Eligibility
Step 2: Preparing and Submitting your Forms and Photographs
Submitting your documents
Submit each completed form listed above and photographs for yourself and your family members to the address below. In addition, be sure to include the barcode sheet from your original selectee notification letter.
U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A.
سلام به شما
منهم این فرمها رو خوندم بعد برای تکمیل فرم با دالترجه صحبت کردم گفت صفحه اول پاسپورت بفرست با مطمئن نشدم این سایت مطالبشو میخوندم
گفتم برای مطمئن شدنم با کی سی سی تماس بگیرم تماس گرفتم اونا کفتن منم نقل قول کردم بهتر من فقط خواننده مطلاب شما عزیزان باشم
اگه مطلبی جدیدی بود برای خودم نگه میدارم با تشکر از شما اساتید
اقا نکنید نفرستید ! منبع ما فقط همون سایت وزارت خارجس که به صراحت گفته فقط فرم ها و دو عکس دارالترجمه از کجا میدونه اخه . حالا شما و چند تا هموطن دیگه میان کپی پاسپورتم میفرستن اونام میگن نکنه ایرانیا کپی پاسپورتو باید بفرستن ! یا کیس شما دچار مشکل میشه یا ما که نفرستادیم یا از سال دیگه یه بجزم میزارن میگن ایرانیا کپی پاسپورتم بفرستن .
مثن که ما همیشه دوست داریم تافته جدا بافته باشیم!!!
**CN:2013AS0000*0
رویت قبولی :3 می 2012
ارسال فرمهای سری اول: 20 می-ارامکس
دریافت تاییدیه دریافت:
سفارت : انکارا
مصاحبه: انشالا..
افرادکیس: 1
هزینه ها :10تومان عکس+ 55تومن ارسال+70 تمدید پاس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من با TGP فرستادم. سه روزه رسید. اول دبی. بعد نیویورک. بعد اوهایو و بعد ارلانگر و تحویل توسط T CAMPBELL. هزینه آن 74000 تومان شد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: 2013AS00004XXX
تاریخ رویت قبولی:5 jun
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :3
ارسال فرمهای سری اول:17 ژوئن
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:74تومان TNTپست+30تومان عکس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من شنیده ام 2013 تا 2 ماهه دیگه کارنت می شوند به گفته یکی از کسانی که با کی سی سی تماس گرفته است
شماره کیس 3XXX تاریخ رویت قبولی:6 June کنسولگری:ایروان فرمهای سری اول:26 june تاریخ مصاحبه هفته اول فوریه هزینه ها: 36000 عکس و 114000 واکسن ترجمه 190 دو سری
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من مدارکمو ایمیل کردم،کلی هم شادم که پول بیخود بابت پست ندادم، دو تا فرم ( که آخر یکیشون یه صفحه pdf هم اضافه کردم چون جا کم آورده بودم،البته با استفاده از راهنمایی آقای امیدوو عزیز ) + عکسا + صفحه بارکد دار، بعد از 4 روز همین جوابی که به بقیه دوستان دادند و بهم دادن :
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing.
خاستم از کمک و لطف دوستانی مثل آقای مهاجر و بقیه که اینجا امثال منو راهنمایی میکنن تشکر کنم. اجرتون با عمو سااااام
در ضمن تو ایمیل گفته که از تاریخ 15 آگست به visa bulletin مراجعه کنین
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب