کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو در مورد سرویسهای پستی و راههای ارسال فرمهای سری اول به KCC
سلام
من تازه عضو شدم و یک سوال دارم که اگر لطف کنید زود جوابم رو بدید ممنون می شم : می خواستم بدونم تا کی مهلت داریم که این دو فرم رو پر کنیم و بفرستیم؟ من نزدیک 2 ماه هست که از برنده شدنم مطلع شدم اما هنوز فرم ها رو نفرستادم؟ هنوز فرصت دارم؟؟؟؟
تشکر کنندگان: pooya.n
من بعد از گذشت یکماه از تاریخ ارسال فرمهام و دریافت اونها توسط KCC باز هم Mail زدم و دوباره بعد از دو روز جواب دادن که بدلیل حجم بالای نامه های ارسالی نمیشه الان جواب بدیم. 2 تا 4 هفته بعد از ارسال فرمها مجددا تماس بگیرید!!!
فکر کنم باید دوشنبه دوباره Mail بزنم.
ای بابا....
این جریان خوبیش اینه که اگر اطلاعاتت Match نباشه بهت میگن.
در تمجید از ارسال فرمها با email و هزینه ی بالای پست هم خواهش میکنم دیگه چیزی نگین که اصلن حسش نیست...
(2012-07-14 ساعت 06:37)ninimi نوشته:  سلام
من تازه عضو شدم و یک سوال دارم که اگر لطف کنید زود جوابم رو بدید ممنون می شم : می خواستم بدونم تا کی مهلت داریم که این دو فرم رو پر کنیم و بفرستیم؟ من نزدیک 2 ماه هست که از برنده شدنم مطلع شدم اما هنوز فرم ها رو نفرستادم؟ هنوز فرصت دارم؟؟؟؟
سلام
سعی کن زیاد کشش ندی. سعی کن پیش خودت فکر کنی وقت زیادی باقی نمونده. اینجوری از برنامه نرمال بولتن ویزا هم عقب نمیوفتی. بفرست بره. نکته ی پیچیده ای تو فرمها نیست. تو تمام تاپیکهای مربوطه هم در موردش صحبت شده و راهنمایی کردن دوستان.
تشکر کنندگان: zina s ، امیر مهاجر ، payam62 ، ninimi
دوستان عزيز
بعضي از دوستاني كه فرم هاشون را با ايميل ارسال كردند، مي گن كه عكسشون رو روي فرم چسبوندن بعد اسكن كردند و فرستادند.اگه اين جوري مورد قبوله پس داستان هر نفر دوقطعه عكس بايد بفرسته چيه؟
تشکر کنندگان: pooya.n
(2012-07-14 ساعت 16:03)HB_USA نوشته:  دوستان عزيز
بعضي از دوستاني كه فرم هاشون را با ايميل ارسال كردند، مي گن كه عكسشون رو روي فرم چسبوندن بعد اسكن كردند و فرستادند.اگه اين جوري مورد قبوله پس داستان هر نفر دوقطعه عكس بايد بفرسته چيه؟
روی کلمه ایمیل تو امضای من کلیک کنید و اطلاعات کامل رو بخونید.
تشکر کنندگان: HB_USA ، zina s ، mehdiii ، shimoda ، payam62 ، sayeh_m
(2012-07-14 ساعت 08:36)pooya.n نوشته:  من بعد از گذشت یکماه از تاریخ ارسال فرمهام و دریافت اونها توسط KCC باز هم Mail زدم و دوباره بعد از دو روز جواب دادن که بدلیل حجم بالای نامه های ارسالی نمیشه الان جواب بدیم. 2 تا 4 هفته بعد از ارسال فرمها مجددا تماس بگیرید!!!
فکر کنم باید دوشنبه دوباره Mail بزنم.
ای بابا....
این جریان خوبیش اینه که اگر اطلاعاتت Match نباشه بهت میگن.
در تمجید از ارسال فرمها با email و هزینه ی بالای پست هم خواهش میکنم دیگه چیزی نگین که اصلن حسش نیست...
(2012-07-14 ساعت 06:37)ninimi نوشته:  سلام
سلام
سعی کن زیاد کشش ندی. سعی کن پیش خودت فکر کنی وقت زیادی باقی نمونده. اینجوری از برنامه نرمال بولتن ویزا هم عقب نمیوفتی. بفرست بره. نکته ی پیچیده ای تو فرمها نیست. تو تمام تاپیکهای مربوطه هم در موردش صحبت شده و راهنمایی کردن دوستان.

دوست عزیز به من هم مشابه شما جواب دادن،من مستقیم به ککک تماس گرفتم به جای اینکه مجدد ایمیل بزنم.توسعه می‌کنم شما هم تماس بگرین،ازتون کیس نامبر و می‌خواد بد اسم و فامیلی و در پایان تاریخ تولدتون و سوال می‌کنن و جوابتنو همون لحظه میدان،در ضمن به خاطره اختلاف ساعت توصیه می‌کنم حدودای ساعت ۹ تا ۱۰ شب ایران تماس بگرین.موفق باشید.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: mehdiii ، zina s ، payam62 ، sayeh_m
(2012-07-12 ساعت 15:04)hoj_s000 نوشته:  امروز بعد از گذشتن بیشتر از یکماه از تاریخ دریافت مدارکم از طریق پست ایمیل زدم به کی سی سی طبق متن زیر ، منتظرم تا یک هفته دیگه تایید کنند که مدارکم رسیده

email : KCCDV@state.gov

Subject : Please acknowledge the receipt of my shipment

Case Number: 2013AS000xxxxx
Name: Last Name, First Name
Date of birth: mm/dd/yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

Dear Sir / Madam
I have posted the forms, photographs and barcode sheet.
Please inform me, that have my documents been received and are they acceptable for the continuation of my visa processing?
Sincerely,
First Name Last Name

بعد از سه روز جواب نامه اومد و تایید کرد که مدارک رو دریافت کردن Cool
کیس:**2013AS17 ، ابوظبی، مصاحبه: هفته اول نوامبر ، کلیر: 17دسامبر 39 روزه
مقصد: TX or NY یک نفر ، هزینه ها:پروفایل سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، mnajafinobar ، zina s ، payam62 ، sayeh_m ، lilistar
(2012-05-12 ساعت 10:13)asal1907 نوشته:  من اول با tpg فرستادم شک داشتم برسه چون track نمیشد بعد تصمیم گرفتم با dhl بفرستم دوباره و چون فرم اولی که فرستاده بودم چند جاش ایراد داشت اصلاحشون کردم و دوباره با dhl فرستادم کار از محکم کاری عیب نمی کنه :-)
(2012-05-11 ساعت 19:42)nooshin nasiri نوشته:  لازمه هر کسی که می خواد با ایمیل بفرسته قبلش اجازه بگیره یا یکی اجازه گرفته کافیه؟
این متن برای اجازه گرفتن کافیه؟
CN:2013AS00008***
DOB:
FULL Name:
To whome It May Concern
If I sent my forms (Ds-122 , Ds-230 ) via emaile,is it acceptable?
من الان پنج روزه واسه kcc در همین رابطه ایمیل زدم جواب بهم ندادن منم مجبور شدم دوباره پست کنم

tpg با tnt قرارداد داره مثکه! منم همین مشکل و داشتم ولی چند روز بعد track کردم تو سایت tpg و نوشته بود که erlanger دلیور شده زنگ زدم tpg گفتن با پست محلی می برن کنتاکی.... ایمیل زدم چند روز پیش که آیا مدارک من رسیده یا نه اما هنوز جواب ندادن!
(2012-07-15 ساعت 00:05)hoj_s000 نوشته:  
(2012-07-12 ساعت 15:04)hoj_s000 نوشته:  امروز بعد از گذشتن بیشتر از یکماه از تاریخ دریافت مدارکم از طریق پست ایمیل زدم به کی سی سی طبق متن زیر ، منتظرم تا یک هفته دیگه تایید کنند که مدارکم رسیده

email : KCCDV@state.gov

Subject : Please acknowledge the receipt of my shipment

Case Number: 2013AS000xxxxx
Name: Last Name, First Name
Date of birth: mm/dd/yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

Dear Sir / Madam
I have posted the forms, photographs and barcode sheet.
Please inform me, that have my documents been received and are they acceptable for the continuation of my visa processing?
Sincerely,
First Name Last Name

بعد از سه روز جواب نامه اومد و تایید کرد که مدارک رو دریافت کردن Cool

من 14 جولای ایمیل زدم که آیا مدارک من به دستشون رسیده یا نه اما هنوز جواب ندادن....تاریخ پستمم 1 june بوده....
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، zina s ، mehdiii ، sayeh_m ، libra_sky ، shimoda
دوستان نگران رسیدن مدارک به کنتاکی نباشید به این خاطر که آنها اکنون در مرحله ثبت تمام متقاضیان جدید هستند ممکنه چند روز ( تا 10 روز هم ممکنه ) طول بشکه تا جواب شما را بدهند . اگر از طریق پستی که ارسال کردید مشاهده می کنید که در صفحه رهگیری مدارک شما رسیده صبر کنید تا جواب ایمیل بیاید . در ضمن توصیه می کنم قسمت spam یا bulk ایمیل خود را هم نگاه کنید . به این دلیل که ایمیل ها ارسالی از طرف kcc امکان دارد از طرف Yahoo یا سایر گروه ها مشکوک تشخیص داده شود .این قسمت را هم نگاه کنید . در نهایت اگر بعد از همه این کارها جوابی دریافت نکردید از طریق شماره تلفن مربوطه تماس حاصل کنید و استعلام دریافت مدارک را خواستار شوید .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: tatoole ، امیر مهاجر ، zina s ، afs ، mehdiii ، sayeh_m ، shimoda
سلام دوستان من حدود 40روز پیش مدارکم را فرستادم و هفته پیش برای پیگیری نامه زدم الان این نامه برایم آمده

منظور کلی ایشان چیست؟ آیا مدارک من پردازش شده است؟ نیاز به پیگیری می باشد؟

متن دریافت شده
خواهشا جواب دهید
Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: zina s ، sayeh_m
(2012-07-17 ساعت 00:27)hassanes نوشته:  سلام دوستان من حدود 40روز پیش مدارکم را فرستادم و هفته پیش برای پیگیری نامه زدم الان این نامه برایم آمده

منظور کلی ایشان چیست؟ آیا مدارک من پردازش شده است؟ نیاز به پیگیری می باشد؟

متن دریافت شده
خواهشا جواب دهید
Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

همنطور که در متن قبلی هم نوشتم به دلیل حجم بالای میل های رسیده از شما خواسته که اگر فرم هایتان را فرستادید دو تا چهار هفته بعد از ارسال فرم ها در خواست پیگیری کنید . و این پاسخ در جواب اکثر کسانی که درخواست پیگیری کرده بودند آمده و بعد از آن میل دیگری میاید که مدارک شما بررسی شده و در فرایند کار قرار گرفته است .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: hassanes ، امیر مهاجر ، zina s ، sayeh_m ، shimoda ، bmojtaba
سلام دوستان
من فرمهای اصلاح شدم رو با ایمیل و دقیقاً ‌مطابق روشی که افشین (afs) عزیز توضیح داده بود روز چهارشنبه 11 جولای ارسال کردم، و دیروز 17 جولای جواب زیر رو دادن :
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.

موفق باشید
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، zina s ، lilistar ، afs ، payam62 ، sayeh_m ، shimoda ، pooya.n
(2012-07-17 ساعت 12:48)mehdi.pazoki نوشته:  سلام دوستان
من فرمهای اصلاح شدم رو با ایمیل و دقیقاً ‌مطابق روشی که افشین (afs) عزیز توضیح داده بود روز چهارشنبه 11 جولای ارسال کردم، و دیروز 17 جولای جواب زیر رو دادن :

موفق باشید

دوست عزیز
برای چیه هم با پست فرستادی هم با email?
مگر اینکار اشتباه نمی باشد؟
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: sayeh_m
(2012-07-17 ساعت 21:40)hassanes نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 12:48)mehdi.pazoki نوشته:  سلام دوستان
موفق باشید

دوست عزیز
برای چیه هم با پست فرستادی هم با email?
مگر اینکار اشتباه نمی باشد؟
سلام
من چندتا اشتباه داشتم که بعد از اعلام به Kcc، تایید گرفتم که فرمهارو اصلاح و مجدداً ارسال کنم. در حالت عادی شما مجاز به انجام اینکار نیستید.
موفق باشید

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sayeh_m ، zina s ، mahdi/sh ، lilistar ، payam62 ، shimoda
سلام دوستان
یکی از عکس هارو باید به فرم بچسبانیم یا خیر؟
لطفا راهنمایی کنید.

تشکر کنندگان:
(2012-07-20 ساعت 17:51)sh91 نوشته:  سلام دوستان
یکی از عکس هارو باید به فرم بچسبانیم یا خیر؟
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
اگر میخوای با پست ارسال کنی، نیاز به اینکار نیست. فقط کیس نامبر و اسم و سال تولد رو پشت عکس ها بنویس.
اگر میخوای فرمهاتو ایمیل کنی، میتونی در جای مخصوص قرار بدی و اسکن کنی و یا اینکه جداگاه عکستو Attach کنی.
موفق باشید
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shimoda ، mnajafinobar ، sh91 ، zina s ، lilistar ، sayeh_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان