موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تازه عضو شدم و یک سوال دارم که اگر لطف کنید زود جوابم رو بدید ممنون می شم : می خواستم بدونم تا کی مهلت داریم که این دو فرم رو پر کنیم و بفرستیم؟ من نزدیک 2 ماه هست که از برنده شدنم مطلع شدم اما هنوز فرم ها رو نفرستادم؟ هنوز فرصت دارم؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
بعضي از دوستاني كه فرم هاشون را با ايميل ارسال كردند، مي گن كه عكسشون رو روي فرم چسبوندن بعد اسكن كردند و فرستادند.اگه اين جوري مورد قبوله پس داستان هر نفر دوقطعه عكس بايد بفرسته چيه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نگران رسیدن مدارک به کنتاکی نباشید به این خاطر که آنها اکنون در مرحله ثبت تمام متقاضیان جدید هستند ممکنه چند روز ( تا 10 روز هم ممکنه ) طول بشکه تا جواب شما را بدهند . اگر از طریق پستی که ارسال کردید مشاهده می کنید که در صفحه رهگیری مدارک شما رسیده صبر کنید تا جواب ایمیل بیاید . در ضمن توصیه می کنم قسمت spam یا bulk ایمیل خود را هم نگاه کنید . به این دلیل که ایمیل ها ارسالی از طرف kcc امکان دارد از طرف Yahoo یا سایر گروه ها مشکوک تشخیص داده شود .این قسمت را هم نگاه کنید . در نهایت اگر بعد از همه این کارها جوابی دریافت نکردید از طریق شماره تلفن مربوطه تماس حاصل کنید و استعلام دریافت مدارک را خواستار شوید .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد etroit
A journey of thousand miles begins with a single step
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من حدود 40روز پیش مدارکم را فرستادم و هفته پیش برای پیگیری نامه زدم الان این نامه برایم آمده
منظور کلی ایشان چیست؟ آیا مدارک من پردازش شده است؟ نیاز به پیگیری می باشد؟
متن دریافت شده
خواهشا جواب دهید
Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
موضوعها: 1
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من فرمهای اصلاح شدم رو با ایمیل و دقیقاً مطابق روشی که افشین (afs) عزیز توضیح داده بود روز چهارشنبه 11 جولای ارسال کردم، و دیروز 17 جولای جواب زیر رو دادن :
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-17 ساعت 12:48)mehdi.pazoki نوشته: سلام دوستان
من فرمهای اصلاح شدم رو با ایمیل و دقیقاً مطابق روشی که افشین (afs) عزیز توضیح داده بود روز چهارشنبه 11 جولای ارسال کردم، و دیروز 17 جولای جواب زیر رو دادن :
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
موفق باشید
دوست عزیز
برای چیه هم با پست فرستادی هم با email?
مگر اینکار اشتباه نمی باشد؟
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یکی از عکس هارو باید به فرم بچسبانیم یا خیر؟
لطفا راهنمایی کنید.