موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان من هم مدارکمو با dhl فرستادم وبعد از 3 روز به دستشون رسیده بود و شخصی به اسم Tcampell امضا کرده بود ولی هرچی ایمیل به kccمیزنم auto reply هست و در جواب farmiz عزیز من بارها تلفن هم زدم ولی روی پیغام گیر است
لطفا اگر کسی میدونه ما رو راهنمایی کنه
با تشکر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من با DHL فرستادم خیلی سریع رسید هزینشم 88 هزار تومان شد
تمام مراحل روهم میشد از داخل سایتشون Track کرد
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرا امروز این نامه اومد به ایمیلم آیا همین نامه در خصوص رسیدن مدارکم به کی سی سی یا نه.چون دوباره من بعده دو هفته بهشون نامه قبلیمو زدم
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
2013AS3XXX افراد كيس : تنها كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-10 ساعت 15:07)bardia9 نوشته: سلام به همه دوستان مهاجرسرا امروز این نامه اومد به ایمیلم آیا همین نامه در خصوص رسیدن مدارکم به کی سی سی یا نه.چون دوباره من بعده دو هفته بهشون نامه قبلیمو زدم
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
دوست عزيز اين ايميل مي گه اطلاعات (اسم و يا تاريخ تولدي كه در بالاي ايميل ارسالي به kcc نوشته ايد )با اطلاعات زمان ثبت نام همخواني نداره به احتمال زياد تاريخ تولد فعلي كه در ايميل نوشتيد با تاريخ تولد در زمان ثبت نام يكي نيست دوباره چك كنيد و در ايميل اسمتون رو دقيق مانند آنچه خودشون در نامه اول نوشتند بنويسيد.
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-10 ساعت 15:26)bardia9 نوشته: ممنون من موقع ثبت نام سال گذشته تاریخ تولدمو اشتباه زدم و امسال تازه متوجه شدم و نامه ای از طریق یکی از دوستان مهاجرسرا نوشتم و قسم خوردم که اشتباه کردم.الانم که نامه زدم واسه تایید ارسال مدارکم با تاریخ درست سنم مشخصاتمو زدم.آیا باید سن اشتبامو که تو سیستم اونا هست باز بنویسم ایمیل بزنم واسه تایید یا نه اون نامه که گفتم اشتباه کردمو دوباره بفرستم.بازم تشکر میکنم...
(2012-07-10 ساعت 15:19)gulu نوشته: (2012-07-10 ساعت 15:07)bardia9 نوشته: سلام به همه دوستان مهاجرسرا امروز این نامه اومد به ایمیلم آیا همین نامه در خصوص رسیدن مدارکم به کی سی سی یا نه.چون دوباره من بعده دو هفته بهشون نامه قبلیمو زدم
دوست عزيز اين ايميل مي گه اطلاعات (اسم و يا تاريخ تولدي كه در بالاي ايميل ارسالي به kcc نوشته ايد )با اطلاعات زمان ثبت نام همخواني نداره به احتمال زياد تاريخ تولد فعلي كه در ايميل نوشتيد با تاريخ تولد در زمان ثبت نام يكي نيست دوباره چك كنيد و در ايميل اسمتون رو دقيق مانند آنچه خودشون در نامه اول نوشتند بنويسيد.
ممنون من موقع ثبت نام سال گذشته تاریخ تولدمو اشتباه زدم و امسال تازه متوجه شدم و نامه ای از طریق یکی از دوستان مهاجرسرا نوشتم و قسم خوردم که اشتباه کردم.الانم که نامه زدم واسه تایید ارسال مدارکم با تاریخ درست سنم مشخصاتمو زدم.آیا باید سن اشتبامو که تو سیستم اونا هست باز بنویسم ایمیل بزنم واسه تایید یا نه اون نامه که گفتم اشتباه کردمو دوباره بفرستم.بازم تشکر میکنم...
بله دوست عزيز شما دقيقاً اون مواردي رو كه در ثبت نام نوشتي بنويس يعني با همون تاريخ تولد اشتباه بهشون ايميل بزن بعد اونا جواب مي دن . نگران نباش
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-10 ساعت 15:36)bardia9 نوشته: (2012-07-10 ساعت 15:31)gulu نوشته: (2012-07-10 ساعت 15:26)bardia9 نوشته: ممنون من موقع ثبت نام سال گذشته تاریخ تولدمو اشتباه زدم و امسال تازه متوجه شدم و نامه ای از طریق یکی از دوستان مهاجرسرا نوشتم و قسم خوردم که اشتباه کردم.الانم که نامه زدم واسه تایید ارسال مدارکم با تاریخ درست سنم مشخصاتمو زدم.آیا باید سن اشتبامو که تو سیستم اونا هست باز بنویسم ایمیل بزنم واسه تایید یا نه اون نامه که گفتم اشتباه کردمو دوباره بفرستم.بازم تشکر میکنم...
(2012-07-10 ساعت 15:19)gulu نوشته: (2012-07-10 ساعت 15:07)bardia9 نوشته: سلام به همه دوستان مهاجرسرا امروز این نامه اومد به ایمیلم آیا همین نامه در خصوص رسیدن مدارکم به کی سی سی یا نه.چون دوباره من بعده دو هفته بهشون نامه قبلیمو زدم
ممنون من موقع ثبت نام سال گذشته تاریخ تولدمو اشتباه زدم و امسال تازه متوجه شدم و نامه ای از طریق یکی از دوستان مهاجرسرا نوشتم و قسم خوردم که اشتباه کردم.الانم که نامه زدم واسه تایید ارسال مدارکم با تاریخ درست سنم مشخصاتمو زدم.آیا باید سن اشتبامو که تو سیستم اونا هست باز بنویسم ایمیل بزنم واسه تایید یا نه اون نامه که گفتم اشتباه کردمو دوباره بفرستم.بازم تشکر میکنم...
بله دوست عزيز شما دقيقاً اون مواردي رو كه در ثبت نام نوشتي بنويس يعني با همون تاريخ تولد اشتباه بهشون ايميل بزن بعد اونا جواب مي دن . نگران نباش
بازم ممنون یعنی الان همون نامه اول فقط تاریخ تولدمو عوض کنم بفرستم.کی باز اون نامه که در مورد سنم نوشتمو براشون بفرستم.راستی باز ببخشید ولی من تو فرما که پست کردم سن درستمو زدم مشکل پیش نمیاد که...؟
بله دوست عزيز همين كار رو انجام بده . بعدش كه جواب رسيدن مدارك به دست kcc اومد اون نامه اي كه در مورد اشتباهت توضيح دادي رو بفرست. دو تا پرينت هم از ايميلي كه براشون فرستادي بگير .وقتي كارنت شدي يكشو همراه مداركت به آنكارا بفرست و يكيشو هم روز مصاحبه با خودت ببر و اگه افيسر چيزي پرسيد بگو من قبلاًبه KCC ايميل زدم اينم ايميل ! بله شما كار درست رو انجام دادي بايد در فرمها تاريخ صحيح رو مي نوشتي
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
امروز بعد از گذشتن بیشتر از یکماه از تاریخ دریافت مدارکم از طریق پست ایمیل زدم به کی سی سی طبق متن زیر ، منتظرم تا یک هفته دیگه تایید کنند که مدارکم رسیده
email : KCCDV@state.gov
Subject : Please acknowledge the receipt of my shipment
Case Number: 2013AS000xxxxx
Name: Last Name, First Name
Date of birth: mm/dd/yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir / Madam
I have posted the forms, photographs and barcode sheet.
Please inform me, that have my documents been received and are they acceptable for the continuation of my visa processing?
Sincerely,
First Name Last Name
کیس:**2013AS17 ، ابوظبی، مصاحبه: هفته اول نوامبر ، کلیر: 17دسامبر 39 روزه
مقصد: TX or NY یک نفر ، هزینه ها:پروفایل سفرنامه