موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بازم به همه دوستان یه سوال کوچیک که اصلا یادم نمیاد چه جوری بود.من الان کیخوام برم تو سایت لاتاری ولی نمیدونم کچاش میتونم شماره کیسمو بزنم و ببینم چیزی تغیری کرده پشیمون نشدن از انتخاب من یا اینکه نمیدونم کجا باید ایمیل بزنم که بگم مدارکو فرستادم...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-02 ساعت 20:25)afs نوشته: (2012-07-02 ساعت 19:41)kavoshgarnet نوشته: من اصلا باورم نمی شه هنوز یه تعدادی از هممیهنان هنوز با پست مدارک رو ارسال می کنند! همه زحماتش یک طرف و هزینه اش هم یک طرف و جلوه اش هم از همه بدتر. مگه ارسال با ایمیل مشکلی داره؟
دوست عزیز ببین می تونی اطلاعاتی جمع کنی و جدولی درست کنی درباره اینکه هر کس دلیلش از انتخاب سیستم ارسال چیه؟ سپاس.
برآورد من اینه که چند دلیل عمده می شه برای عدم استفاده از ایمیل برای ارسال سری اول فرم ها در نظر گرفت
1. عدم اطلاع از اینکه این امکان وجود داره
2. راضی نشدن افراد برای ارسال با ایمیل به دلیل اینکه در توضیحات فرم ها به ارسال با ایمیل اشاره ای نشده است
3. تصور سخت بودن آماده سازی کامپیوتری فرم ها و عکس ها برای ارسال با ایمیل
در هر صورت سعی می کنم تاجایی که امکان داره از بچه هایی که مدارکشون رو پستی ارسال کردن می پرسم، آخه چرا؟!
من خودم با پست فرستادم با اینکه حتی زنگ زدم و بهم گفتن میشه ایمیل کرد دلایلی هم برای خودم داشتم که اینجا میارم :
1 - همونطور که گفتی تو راهنمای سایت امریکا صحبتی از ایمیل نبود و من چون این شانس یه بار سراغم اومده میخواستم مو به مو مثله اون عمل کنم تا بعدا مشکلی برا م پیش نیاد چون احساس کردم به تنها چیزی بود که میشه بعدا استدلال کرد همونه نه مثلا یه اکی شفاهی .
2 - چون تجربه ارسال با ایمیل واقعا جز یکی دو مورد 2012 چیزی دیگه ای نبود و از انجا که فرستادن بیش از یکبار مدارک کیس و باطل می کنه (مطمین نیستم ) ترجیچ دادم پست کنم تا بعدا دچار مشکل و سرگردانی نشم
3 - ایمیل هم یکسری ریسک های خودشو داره شما حساب کن 1 % بره تو فولدر اسپم KCC حالا نه اونا میبینن توام اینور منتظر جوابی که قاعدتا خبری نیس حالا سردرگم میشیو چه کنم میاد سراغت که دوباره بفرستی و کیست باطل نشه ییهو .
4 - به شخصه ایمیل و به عنوان یه بکاپ برای پست گذاشتم که اگه پست مشکل دار شد فوری ایمیل کنم.
5 - واما!! در مورد هزینه من 55 تومن دادم که فکر میکنم در مقابل هزینه های پیش رو و کلا راه پیش رو هیچی نیس(پولدار نیسم گفته باشم)
6-شما الان داری میگی ایمیل ولی دو ماه پیش هیچوقت به این اطمینان نمیتونسی بگی همیشه زمان رو در نظر بگیر .
7- نکته اخر اینکه یه صحبتی با اونایی که با ایمیل فرستادن با عرض پوزش هی سعی نکنن بگن ایمیل فرستادن یه کردیته ! نه اصلنم اینطور نیس اجازه بدید هرکس هرجور راحته اقدام کنه و با یک نگاه عاقل اندر صفیه به این قضیه نگاه نکنید و من فکر میکنم خیلی امارای بهتر و کاربردیتر بشه دراورد تا آمار پست یا ایمیل!!!
به امید ویزای هممون
**CN:2013AS0000*0
رویت قبولی :3 می 2012
ارسال فرمهای سری اول: 20 می-ارامکس
دریافت تاییدیه دریافت:
سفارت : انکارا
مصاحبه: انشالا..
افرادکیس: 1
هزینه ها :10تومان عکس+ 55تومن ارسال+70 تمدید پاس
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
من فرم ها رو با پست TNT فرستادم و بعد از 5 روز كاري به KCC رسيد، بابت هزينه ارسال هم 31000 تومان پرداخت كردم.
شركت TNT يه باجه براي دانشجويان در دفتر مركزي دانشگاه خواجه نصير واقع در خيابان ميرداماد نرسيده به پل مدرس تاسيس كرده و هزينه اش هم به خاطر اينكه دانشجويي!! باشه ظاهرا كمتر از شركتهاي پستي ديگه است.
در زيز تلفن هاي مربوطه رو مينويسم تا دوستان عزيز هم بتونند استفاده كنند:
تلفن دفتر مركزي : 82444
تلفن باجه دانشگاه : 09197542531
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستای خوب مهاجر سرا
من امروز مدارکم رو از طریق پست تی ان تی که در دانشگاه خواجه نصیر واقع در میرداماد نزدیک پایتخت فرستادم که خیلی به صرفه بود و 31000 تومن شد
می خواستم از همه کسانی که اینجا کامنت میزارن و ما رو راهنمایی میکنن تشکر کنم واقعا ممنون همه شما هستم که وقت میزارید
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2012-07-03 ساعت 23:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-03 ساعت 23:27 توسط kavoshgarnet.)
گویا بحث ارسال با ایمیل تعدادی از دوستان را به انتقاد واداشته، من اگر نوشته بودم که از ارسال پستی تعجب می کنم اصلا موضوع کردیت و اینجور چیزها نبوده، چرا معنی نوشته مردم را واژگونه می کنید (-: اتفاقا الان دیگه ارسال با پست شاید شاید برای بعضی ها کردیت داشته باشه . من منظورم از برداشت طرف مقابل در کی سی سی است که هر چی آمار ارسال ایمیلی کمتر باشه فکر خواهند کرد ایرانی ها کمتر آشنایی با ایمیل و اینجور چیزها دارند. که البته این برای خود شماها که در پروسه هستید مهم نیست ولی وظیفه ماست اطلاع رسانی کنیم و کسانی که برایشان بهتر است را راه در جلوی پایشان بگذاریم. ما که نباید همه راهها را به یکی محدود کنیم. اجباری که در کار نیست فقط هدف اطلاع رسانی است. و اگر هم به دوستانی برخورده من پوزش می خوام فقط هدف باز کردن راههای بیشتره نه چیز دیگه.
چرا دوستانی که فقط روی یک شرکت پست تاکید داشتند کسی اعتراض نکرد. خوب هر کسی در هر زمینه ای که اطلاعات داره راهنمایی می کنه.
موضوع فقط مزایا و معایب هست. من خودم الان نیازی به هیچکدام از اینها ندارم و فقط افسوس می خورم که چرا در زمان ما ارسال مدارک با ایمیل برای ما مقدور نبود یا اینکه اگر بود چرا اطلاع پیدا نکردیم.
دوستان، درسته که بیشتر برندگان از تهران و شهرستانهای بزرگ هستند که به انواع سرویسهای پستی دسترسی دارند و پنجاه شصت هزار تومان برایشان پولی نیست اما من سعی می کنم یک راه حل ساده جلوی اون شهرستانی یا روستایی بذارم که باید کلی استرس و هزینه و زحمت داشته باشه تا یک پاکت را پست کنه. (برای خودم به اندازه ای دیر شده بود که می خواستم با هواپیما بیام تهران مدارک را پست کنم ماشین دربست هم مد نظرم بود! جدی می گم.)
چرا بعضی ها با این موضوع مخالفند مگه اطلاعات و آمار مضر و بده؟
چرا آمار؟ خب اگه دوستانی که ارسال با ایمیل برایشان حیاتی باشه و ببینند که چند نفری با ایمیل فرستاده اند و رسیده، پس خیالشان راحت خواهد شد.
ارسال با ایمیل صد درصد مطمئن هست و نگرانی نرسیدن نیست و امکان ندارد اینگونه ایمیلها به اسپم کی سی سی برود.
من مزایایش را می نویسم دوستان هم معایبش را نوشتند.
- رسیدن صد درصد و بدون نگرانی
- رسیدن فوری و آنی و به جریان افتادن زودتر پرونده
- به خاطر اطمینان و راحتی بیشتر، خود کی سی سی به احتمال زیاد ایمیل را ترجیح می دهد.
- با کمترین هزینه
خوب حالا اگر من اینجا بنویسم حتما باید با ایمیل بفرستید یا حتما باید با پست بفرستید همه مگه مجبورند از من پیروی کنند؟ ما همه اینجا فقط وظیفه اطلاع رسانی داریم و خسروان صلاح مملکت خویش دانند.
در ضمن من الان مدیر نیستم و من هم مثل بقیه دسترسی ندارم .
شاد باشید و سعی کنید به جای افزایش استرس در این زمان حیاتی فقط با آرامش و با دقت زیاد کارهایتان را پیش ببرید.