کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاس وگاس، ایالت نوادا
(2014-05-19 ساعت 17:43)محمد دی دی نوشته:  سلام ، دوستان وگاسی
کسی اینجا هم خونه پسر نمی خواد؟؟؟
کسی اینجا هست که بتونه بعد از ورودم تو انجام کارهای اولیه مثل گرفتن سوشیال/پیدا کردن خونه/باز کردن حساب بانکی.... به من کمک کنه؟؟؟
اگر کسی بود لطفا از طریق پیام خصوصی بنده را مطلع کند.ممنون.
سلام در پیام خصوصی به من یا همسرم بگین چه زمانی میرسین انشالا که بتونیم کمکتون کنیم .
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
http://www.uti.edu/programs/motorcycleمرکزآموزش تعمیرموتورسیکلت به احتمال زیادفایننشیال هم تعلق میگیره البته بایدسایت بادقت مطالعه کنید.یکی ازمشاغل مناسب دراینجا تعمیرموتورسیکلت وخودروهست به نظرمیرسه که درنواداشعبه نداره امادرسایرایالتها شعباتی داره
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
(2014-05-20 ساعت 18:30)سمانه777 نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 17:43)محمد دی دی نوشته:  سلام ، دوستان وگاسی
کسی اینجا هم خونه پسر نمی خواد؟؟؟
کسی اینجا هست که بتونه بعد از ورودم تو انجام کارهای اولیه مثل گرفتن سوشیال/پیدا کردن خونه/باز کردن حساب بانکی.... به من کمک کنه؟؟؟
اگر کسی بود لطفا از طریق پیام خصوصی بنده را مطلع کند.ممنون.
سلام در پیام خصوصی به من یا همسرم بگین چه زمانی میرسین انشالا که بتونیم کمکتون کنیم .
سلام من براتون پیام خصوصی فرستادم ولی هنوز جوابی نگرفتم ازتون Rolleyes
مرسی
برای دریافت آدرس گروه فیسبوک بچه ها در شیکاگو می توانید پیام خصوصی بفرستید.
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، soli asali ، مرآت74
(2014-04-11 ساعت 04:39)شهلا 1346 نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 15:04)we are one نوشته:  سلام.من تایپیک های مربوط به زندگی در کالیفرنیا و لس آنجلس و شهرهای اطرافش رو خوندم،همینطور زندگی در ویرجینیا و کارولینای شمالی.اینطور به نظر میاد که واسه یه مهاجر تازه وارد،لاس وگاس بهترین گزینه باشه.چون اکثزیت دوستان اذعان داشتن که ایالت کالیفرنیا و ویرجینیا از نظر هزینه اجاره خونه و ... بالاست.ولی طبق گفته دوستان،در لاس وگاس میشه با ماهی 500-600 دلار،آپارتمان اجاره کرد.خوب این که خیلی عالیه.البته لاس وگاس در بحث پیدا کردن کار،به نسبت کالیفرنیا تنوعش کمتره ولی اینطوری هم نیست که اصلا نشه کار گیر آورد.
به هر حال من بین لاس وگاس و دالاس،دو دل هستم.البته نیویورک هم بخاطر حمل و نقل عمومی که داره و نیازی به خرید ماشین نداری،میتونه خوب باشه ولی هزینه اجاره خونه رو چکار کنه آدم؟
ای بابا هر چی شهر نام بردیم،یه جاییش میلنگه.
دوستان با تجربه،به نظر شما بین وگاس و دالاس و نیویورک،کدوم شهر واسه تازه مهاجر خوبه؟ اولویت اول :کار زودتر پیدا بشه. دوم : اجاره خونه کم باشه.
دوستان عزیز،ما رو هم دعا کنید تا ایشالا لاتاری 2015 برنده بشیم.بابا بخدا زندگی تو ایران دیگه به بن بست رسیده با این تحریم ها و نرخ بیکاری بالا.
سلام دوستان
به نظر من این کارایی که شما قراره بیاد اینجا انجام بدید حتما تو ایران هم هست ولی شما تو ایران با مدرک لیسانس اصلا بهش فکر هم نمکنید در حالیکه روزی که به سمت آمریکا حرکت میکنید با خودتون شرط میکنید هر کاری باشه انجام میدید حتی اگر کار نظافت و ظرفشویی باشه .
اینجا با حقوق نه و نیم دلار هم که حساب کنید و فول تایم 160 ساعت کار کنید 1500.20 دلار حقوقتون میشه که با کسر مالیات 380 دلار حدود 1140 دلار حقوق میگیرید .
100 دلار برق
35 + 55 دلار خط تلفن بهمراه اینترنت
150 دلار بنزین
175 دلار بیمه ماشین برای جوانان 18 تا 24 سال
400 دلار غذا
100 دلار لباس و کفش و تعویض روغن ماشین و ......
550 دلار اجاره یک خوابه
100 دلار هزینه کلاس زبان و کتاب
000 خدا نگنه مریض بشید 000 هزینه دانشگاه اگر بتونید درس بخونید
یک نفر مجرد که مالیات هم ازش بیشتر کم میشه فقط در صورت داشتن شریک در اجاره میتونه با این حقوق زندگی کنه .
جمع هزینه ها میشه 1665 دلار حالا اینترنت موبایل را که کم کنید مجبورید اینترنت اپارتمان را اضافه کنید که میشه 40 دلار .
هزینه ماشین را که کم کنید ماهی 100 دلار هزینه بلیط ماهانه اتوبوس را اضافه کنید که البته خیلی از کارها که در شب هست را دیگه نمیتونید انتخاب کنید چون اتوبوس بعد از ده شب کار نمیکنه .
خلاصه اگر دنبال رفاه مالی هستید اینجا به راحتی نمیتونید بدست بیارید .
باید قبل از آمدن صرفه جویی و زندگی مشترک با هم خانه و انجام کارهای سخت را آموزش ببینید .
حالا فکر کنید تو ایران با این وضعیت نمیتونید زندگی کنید .
من سال پیش تو ایران دنبال کار برای پسرم بودم آشنا هم زیاد داشتم بیش از ده کار در کارخانه ها بود که او نرفت و الان داره تو کارخانه کار میکنه و همیشه نگران بدهی هاش هست .
بهش میگم برگردی ایران میری تو کارخانه کار کنی میگه نه مگه مجبورم اینجا کار نکنی گرسنه میمونی .
امیدوارم کسانیکه تو ایران در رفاه زندگی میکنند هرگز بفکر مهاجرت نباشند .
مهاجرت برای جوانانی که تحمل سختی کشیدن را دارند و سرمایه درس خوندن باضافه اراده و پشتکار شاید خوب باشه ولی برای کسی که نمیخواد درس بخونه و همیشه کار ساعتی ده دلار بخواد انجام بده هیچ حسنی نداره جز وقت تلف کردن .

لطفا به بنده توضییح بدید که چرا درس خوندن وقت کشی محسوب نمیشه؟
آخه درس خوندن اونم توی مملکتی که نظام سرمایه داری هست و اول و آخر فرد باید برا یه بابای پول دار کار کنه دیگه چه فرقی داره فرد درس نخونده باشه یا اینکه به خاطر درس خوندن عمر و پولشو هدر داده باشه، بله من موافق درس خوندن هستم اما در شرایطی که اولا فرد یجورایی مشکل مادی نداشته باشه و مهم تر از اون اینکه بخواد واقعا بخشی از تولید علم کشور رو بدست بگیره و در واقع به قولی تا آخر و ته ماجرا بره و در آینده دستی در تولیدات داشته باشه یا اینکه پزشکی بشه که کاربرد داشته باشه.
دوستان توجیه کنید چرا کسی که قراره بیاد اونجا و فقط کار کنه یه نوع وقت کشی محسوب میشه؟ مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: shekari ، elima1980 ، سمانه777 ، soli asali ، مرآت74
یکی از ویژه گیهای آمریکا دانشگاههای آن است که از 10 دانشگاه برتر دنیا 7 تای آن در آمریکاست شما اگر واقعا درس خوان باشید و با نمرات بالا فارق التحصیل شوید.هنوز مدرکتان را نگرفته جذب کار میشویددر جواب دوستمان شما از همان بابای پولدار که میخواهید برایش کار کنید بپرسید که درس خوانده یا مثل توی ایران با پول وپارتی به اینجا رسیده.
پاسخ
تشکر کنندگان: sang ، mohsenmb ، mani.iht ، elima1980 ، سمانه777 ، soli asali ، khder ، مرآت74 ، alirezanz ، moonwalk
درس وکارهردودرکنارهم دراینجاباعث موفقیت افرادخواهد شد هردومکمل یکدیگرهستند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
سلام بچه ها من و دوستم 17 میلیون داریم ، میخوایم بیایم وگاس یه 15 روزی خوش گذرونی بنظرتون با تور مسافرتی بیایم باید چیکار کنیم و بعد اینکه 17 میلیون خرج خوشگذرونی هردومون رو میکنه واسه 15 روز اگه میشه جواب رو کامل بدید بعد ویزا چیه و باید بگیریم
پاسخ
(2014-05-29 ساعت 11:47)lovelyman نوشته:  سلام بچه ها من و دوستم 17 میلیون داریم ، میخوایم بیایم وگاس یه 15 روزی خوش گذرونی بنظرتون با تور مسافرتی بیایم باید چیکار کنیم و بعد اینکه 17 میلیون خرج خوشگذرونی هردومون رو میکنه واسه 15 روز اگه میشه جواب رو کامل بدید بعد ویزا چیه و باید بگیریم
میشه تقریبا 5500 دلار.اگرسوییت بگیری .هفته ای 200دلاراونجا پرداخت کنی میتونی گردش کنی .البته نمیدونم که با کل این پول میخوای بیای یا پول بلیط هواپیما وغیره هم شامل همین پول هست
پاسخ
تشکر کنندگان: khder ، shekari ، سمانه777 ، soli asali ، مرآت74
کل پولمون 24 میلیون هس گفتم ازش 7 میلیون کم کنم واسه خرید بلیط میخوایم فقط خوش بگذرونیم حتی اگه 10 روز باشه الان باید با تور بیایم یا بلیط مستقیم اگه میشه راهنماییم کنین نرخ بلیط هم ندارم اگه میشه یه نرخ بهم بدین ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، soli asali ، مرآت74 ، زری وحدتی
بستگی به خودتون داره که آیا میتونیدبدون تورسفرکنیدیا نه.مقیم ایران هستیدیا آمریکا؟اگرمقیم آمریکا هستیدکه حتما تورهای مسافرتی خوبی هست اگرهم مقیم ایران هستیدودرایران تورهای مسافرتی به وگاس وجودداره که تا اون جاییکه میدونم بعیدبه نظرمیرسه ممکنه توری ازدبی یا ترکیه وجودداشته باشه بااین حال اگرزبان میدونید وازاینترنت استفاده میکنیدومیتونیدهتل متل یا سوییت رزروکنیدطبیعتا هزینه سفرخارج ازتورهای مسافرتی کمترخواهد بود مگراینکه خلاف این موضوع باشه .برای تهیه بلیط هم میتونید تاپیک خرید بلیط هواپیما بررسی کنیدطبیعتا دراین فصل کمتراز2000$بلیط نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سمانه777 ، soli asali ، مرآت74 ، estreza ، alirezanz
ببخشید من زیاد سوال میکنم ، من مقیم ایران هستم به زبان انگلیسی هم خیلی کم تا حدی که منظورم رو برسونم مسلط هستم ، از نظر شما من با دوستم برای یه سفره 15 روزه از ایران به وگاس یا شهری نزدیک وگاس که بتونم از همونجا مستقیم بیایم وگاس فقط برای خوش گذرونی ، چقد پول لازم داریم ، چیکار باید بکنیم ، ویزا چیه و آیا باید بگیریم ، و تمامی کار هایی را که باید انجام بدهیم به ما بگویید ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، soli asali
(2014-05-30 ساعت 01:17)lovelyman نوشته:  ببخشید من زیاد سوال میکنم ، من مقیم ایران هستم به زبان انگلیسی هم خیلی کم تا حدی که منظورم رو برسونم مسلط هستم ، از نظر شما من با دوستم برای یه سفره 15 روزه از ایران به وگاس یا شهری نزدیک وگاس که بتونم از همونجا مستقیم بیایم وگاس فقط برای خوش گذرونی ، چقد پول لازم داریم ، چیکار باید بکنیم ، ویزا چیه و آیا باید بگیریم ، و تمامی کار هایی را که باید انجام بدهیم به ما بگویید ممنون
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: kiana11 ، lovelyman ، soli asali ، مرآت74 ، زری وحدتی ، alirezanz ، ps5
الیما خانوم چرا جواب مارو کدادین

ببخشید من زیاد سوال میکنم ، من مقیم ایران هستم به زبان انگلیسی هم خیلی کم تا حدی که منظورم رو برسونم مسلط هستم ، از نظر شما من با دوستم برای یه سفره 15 روزه از ایران به وگاس یا شهری نزدیک وگاس که بتونم از همونجا مستقیم بیایم وگاس فقط برای خوش گذرونی ، چقد پول لازم داریم ، چیکار باید بکنیم ، ویزا چیه و آیا باید بگیریم ، و تمامی کار هایی را که باید انجام بدهیم به ما بگویید ممنون

ایما خانوم چرا جواب مارو نمیدین میگم که ببخشید من زیاد سوال میکنم ، من مقیم ایران هستم به زبان انگلیسی هم خیلی کم تا حدی که منظورم رو برسونم مسلط هستم ، از نظر شما من با دوستم برای یه سفره 15 روزه از ایران به وگاس یا شهری نزدیک وگاس که بتونم از همونجا مستقیم بیایم وگاس فقط برای خوش گذرونی ، چقد پول لازم داریم ، چیکار باید بکنیم ، ویزا چیه و آیا باید بگیریم ، و تمامی کار هایی را که باید انجام بدهیم به ما بگویید ممنون

من سوالم رو دوباره مبپرسم اگه کسی کمکم کن ممنون میشم ، من مقیم ایران هستم به زبان انگلیسی هم خیلی کم تا حدی که منظورم رو برسونم مسلط هستم ، از نظر شما من با دوستم برای یه سفره 15 روزه از ایران به وگاس یا شهری نزدیک وگاس که بتونم از همونجا مستقیم بیایم وگاس فقط برای خوش گذرونی ، چقد پول لازم داریم ، چیکار باید بکنیم ، ویزا چیه و آیا باید بگیریم ، و تمامی کار هایی را که باید انجام بدهیم به ما بگویید ممنون
پاسخ
لطفا به بنده توضییح بدید که چرا درس خوندن وقت کشی محسوب نمیشه؟
آخه درس خوندن اونم توی مملکتی که نظام سرمایه داری هست و اول و آخر فرد باید برا یه بابای پول دار کار کنه دیگه چه فرقی داره فرد درس نخونده باشه یا اینکه به خاطر درس خوندن عمر و پولشو هدر داده باشه،
فقط فرقش اینه که تا آخر عمرتون مجبور نیستید کار بدنی انجام بدید و ساعتی ده دلار بگیرید و همیشه مشکل مالی داشته باشید .

---------------------------------
اینجا کارمند بانگ با دیپلم ساعتی 13 دلار میگیره و با لیسانس در قسمتهای دیگه ماهی 2500 دلار میگیره خوب بنظر شما کدام بهتره ..... اگر طولانی مدت بخواهید تو امریکا زندگی کنید و همیشه جزو قشر فقیر جامعه باشید بهتره یا اینکه چند سال اول بیشتر زحمت بکشید و درس بخونید و بقیه عمرتون د رفاه بیشتری باشید ولی اگر علاقه به درس خوندن ندارید
اگر دوره های کوتاه مدت هم ببینید که باز هم لازمه آن داشتن تافل هست میتونید با حقوق بالا کار کنید .
مثلا با دوره 8 ماهه فارمسی میتونید تو داروخانه کار کنید و ساعتی 13 دلار بگیرید .
دوره کمک دندانپزشکی 8 ماهه هست و کارش عکسبرداری از دندان هست ساعتی 13 دلار و دوره کمک های اولیه و راننده آمبولانس ساعتی 17 دلار دوره کار کمک پرستاری 8 ماه و کار در خانه سالمندان ساعتی 13 دلار و حتی کسانیکه مهد کودک دارند دوسال دوره می بینند و اگر بخواهید کاری مثل معاملاک املاک در ایران داشته باشید و یا مدیر یک مچتمع مسکونی بشید و کار قراردادها را انجام بدید یک دوره دو ساله داره و فرو ش بیمه هم همینطور . خلاصه اگر حتی نخواهید لیسانس یا فوق دیپلم بگیرید بهتره دوره های کوتاه مدت را بگذرونید .
سه دلار در 160 ساعت کاری خودش اینجا رقمی قابل توجهی هست .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
(2014-05-30 ساعت 15:17)lovelyman نوشته:  من سوالم رو دوباره مبپرسم اگه کسی کمکم کن ممنون میشم ، من مقیم ایران هستم به زبان انگلیسی هم خیلی کم تا حدی که منظورم رو برسونم مسلط هستم ، از نظر شما من با دوستم برای یه سفره 15 روزه از ایران به وگاس یا شهری نزدیک وگاس که بتونم از همونجا مستقیم بیایم وگاس فقط برای خوش گذرونی ، چقد پول لازم داریم ، چیکار باید بکنیم ، ویزا چیه و آیا باید بگیریم ، و تمامی کار هایی را که باید انجام بدهیم به ما بگویید ممنون
دوست عزیز شما اگه میخوای از طریق توریستی بری که خودش مشکلات خاص خودش رو داره.همینجوری و به راحتی هم خودتون نمیتونین اقدام کنین.شما باید از تورهایی که آژانسها میزارن استفاده کنین و فکر میکنم که مبالغش حداقل نفری 25 میلیون باشه در ضمن این رو هم باید بدونین که یا باید پول نقد و به احتمال زیاد سند منزل گرو بزارین و باید ثابت کنین که شغل دارین و هزار تا مسأله دیگه.بهترین راه برای شما تماس با یک آژانس مسافری هستش.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان