موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2014-05-21 ساعت 23:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-21 ساعت 23:03 توسط elima1980.)
http://www.uti.edu/programs/motorcycleمرکزآموزش تعمیرموتورسیکلت به احتمال زیادفایننشیال هم تعلق میگیره البته بایدسایت بادقت مطالعه کنید.یکی ازمشاغل مناسب دراینجا تعمیرموتورسیکلت وخودروهست به نظرمیرسه که درنواداشعبه نداره امادرسایرایالتها شعباتی داره
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از ویژه گیهای آمریکا دانشگاههای آن است که از 10 دانشگاه برتر دنیا 7 تای آن در آمریکاست شما اگر واقعا درس خوان باشید و با نمرات بالا فارق التحصیل شوید.هنوز مدرکتان را نگرفته جذب کار میشویددر جواب دوستمان شما از همان بابای پولدار که میخواهید برایش کار کنید بپرسید که درس خوانده یا مثل توی ایران با پول وپارتی به اینجا رسیده.
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
درس وکارهردودرکنارهم دراینجاباعث موفقیت افرادخواهد شد هردومکمل یکدیگرهستند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من و دوستم 17 میلیون داریم ، میخوایم بیایم وگاس یه 15 روزی خوش گذرونی بنظرتون با تور مسافرتی بیایم باید چیکار کنیم و بعد اینکه 17 میلیون خرج خوشگذرونی هردومون رو میکنه واسه 15 روز اگه میشه جواب رو کامل بدید بعد ویزا چیه و باید بگیریم
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-29 ساعت 11:47)lovelyman نوشته: سلام بچه ها من و دوستم 17 میلیون داریم ، میخوایم بیایم وگاس یه 15 روزی خوش گذرونی بنظرتون با تور مسافرتی بیایم باید چیکار کنیم و بعد اینکه 17 میلیون خرج خوشگذرونی هردومون رو میکنه واسه 15 روز اگه میشه جواب رو کامل بدید بعد ویزا چیه و باید بگیریم
میشه تقریبا 5500 دلار.اگرسوییت بگیری .هفته ای 200دلاراونجا پرداخت کنی میتونی گردش کنی .البته نمیدونم که با کل این پول میخوای بیای یا پول بلیط هواپیما وغیره هم شامل همین پول هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کل پولمون 24 میلیون هس گفتم ازش 7 میلیون کم کنم واسه خرید بلیط میخوایم فقط خوش بگذرونیم حتی اگه 10 روز باشه الان باید با تور بیایم یا بلیط مستقیم اگه میشه راهنماییم کنین نرخ بلیط هم ندارم اگه میشه یه نرخ بهم بدین ممنون میشم
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
بستگی به خودتون داره که آیا میتونیدبدون تورسفرکنیدیا نه.مقیم ایران هستیدیا آمریکا؟اگرمقیم آمریکا هستیدکه حتما تورهای مسافرتی خوبی هست اگرهم مقیم ایران هستیدودرایران تورهای مسافرتی به وگاس وجودداره که تا اون جاییکه میدونم بعیدبه نظرمیرسه ممکنه توری ازدبی یا ترکیه وجودداشته باشه بااین حال اگرزبان میدونید وازاینترنت استفاده میکنیدومیتونیدهتل متل یا سوییت رزروکنیدطبیعتا هزینه سفرخارج ازتورهای مسافرتی کمترخواهد بود مگراینکه خلاف این موضوع باشه .برای تهیه بلیط هم میتونید تاپیک خرید بلیط هواپیما بررسی کنیدطبیعتا دراین فصل کمتراز2000$بلیط نیست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید من زیاد سوال میکنم ، من مقیم ایران هستم به زبان انگلیسی هم خیلی کم تا حدی که منظورم رو برسونم مسلط هستم ، از نظر شما من با دوستم برای یه سفره 15 روزه از ایران به وگاس یا شهری نزدیک وگاس که بتونم از همونجا مستقیم بیایم وگاس فقط برای خوش گذرونی ، چقد پول لازم داریم ، چیکار باید بکنیم ، ویزا چیه و آیا باید بگیریم ، و تمامی کار هایی را که باید انجام بدهیم به ما بگویید ممنون
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-30 ساعت 01:17)lovelyman نوشته: ببخشید من زیاد سوال میکنم ، من مقیم ایران هستم به زبان انگلیسی هم خیلی کم تا حدی که منظورم رو برسونم مسلط هستم ، از نظر شما من با دوستم برای یه سفره 15 روزه از ایران به وگاس یا شهری نزدیک وگاس که بتونم از همونجا مستقیم بیایم وگاس فقط برای خوش گذرونی ، چقد پول لازم داریم ، چیکار باید بکنیم ، ویزا چیه و آیا باید بگیریم ، و تمامی کار هایی را که باید انجام بدهیم به ما بگویید ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-30 ساعت 11:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-30 ساعت 11:01 توسط lovelyman.)
الیما خانوم چرا جواب مارو کدادین
ببخشید من زیاد سوال میکنم ، من مقیم ایران هستم به زبان انگلیسی هم خیلی کم تا حدی که منظورم رو برسونم مسلط هستم ، از نظر شما من با دوستم برای یه سفره 15 روزه از ایران به وگاس یا شهری نزدیک وگاس که بتونم از همونجا مستقیم بیایم وگاس فقط برای خوش گذرونی ، چقد پول لازم داریم ، چیکار باید بکنیم ، ویزا چیه و آیا باید بگیریم ، و تمامی کار هایی را که باید انجام بدهیم به ما بگویید ممنون
ایما خانوم چرا جواب مارو نمیدین میگم که ببخشید من زیاد سوال میکنم ، من مقیم ایران هستم به زبان انگلیسی هم خیلی کم تا حدی که منظورم رو برسونم مسلط هستم ، از نظر شما من با دوستم برای یه سفره 15 روزه از ایران به وگاس یا شهری نزدیک وگاس که بتونم از همونجا مستقیم بیایم وگاس فقط برای خوش گذرونی ، چقد پول لازم داریم ، چیکار باید بکنیم ، ویزا چیه و آیا باید بگیریم ، و تمامی کار هایی را که باید انجام بدهیم به ما بگویید ممنون
من سوالم رو دوباره مبپرسم اگه کسی کمکم کن ممنون میشم ، من مقیم ایران هستم به زبان انگلیسی هم خیلی کم تا حدی که منظورم رو برسونم مسلط هستم ، از نظر شما من با دوستم برای یه سفره 15 روزه از ایران به وگاس یا شهری نزدیک وگاس که بتونم از همونجا مستقیم بیایم وگاس فقط برای خوش گذرونی ، چقد پول لازم داریم ، چیکار باید بکنیم ، ویزا چیه و آیا باید بگیریم ، و تمامی کار هایی را که باید انجام بدهیم به ما بگویید ممنون
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2014-05-30 ساعت 12:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-30 ساعت 13:02 توسط شهلا 1346.)
لطفا به بنده توضییح بدید که چرا درس خوندن وقت کشی محسوب نمیشه؟
آخه درس خوندن اونم توی مملکتی که نظام سرمایه داری هست و اول و آخر فرد باید برا یه بابای پول دار کار کنه دیگه چه فرقی داره فرد درس نخونده باشه یا اینکه به خاطر درس خوندن عمر و پولشو هدر داده باشه،
فقط فرقش اینه که تا آخر عمرتون مجبور نیستید کار بدنی انجام بدید و ساعتی ده دلار بگیرید و همیشه مشکل مالی داشته باشید .
---------------------------------
اینجا کارمند بانگ با دیپلم ساعتی 13 دلار میگیره و با لیسانس در قسمتهای دیگه ماهی 2500 دلار میگیره خوب بنظر شما کدام بهتره ..... اگر طولانی مدت بخواهید تو امریکا زندگی کنید و همیشه جزو قشر فقیر جامعه باشید بهتره یا اینکه چند سال اول بیشتر زحمت بکشید و درس بخونید و بقیه عمرتون د رفاه بیشتری باشید ولی اگر علاقه به درس خوندن ندارید
اگر دوره های کوتاه مدت هم ببینید که باز هم لازمه آن داشتن تافل هست میتونید با حقوق بالا کار کنید .
مثلا با دوره 8 ماهه فارمسی میتونید تو داروخانه کار کنید و ساعتی 13 دلار بگیرید .
دوره کمک دندانپزشکی 8 ماهه هست و کارش عکسبرداری از دندان هست ساعتی 13 دلار و دوره کمک های اولیه و راننده آمبولانس ساعتی 17 دلار دوره کار کمک پرستاری 8 ماه و کار در خانه سالمندان ساعتی 13 دلار و حتی کسانیکه مهد کودک دارند دوسال دوره می بینند و اگر بخواهید کاری مثل معاملاک املاک در ایران داشته باشید و یا مدیر یک مچتمع مسکونی بشید و کار قراردادها را انجام بدید یک دوره دو ساله داره و فرو ش بیمه هم همینطور . خلاصه اگر حتی نخواهید لیسانس یا فوق دیپلم بگیرید بهتره دوره های کوتاه مدت را بگذرونید .
سه دلار در 160 ساعت کاری خودش اینجا رقمی قابل توجهی هست .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان