موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2014-06-22 ساعت 04:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-22 ساعت 04:51 توسط elima1980.)
(2014-06-21 ساعت 14:05)masodsh نوشته: با سپاس از اطلاعات همه دوستان عزیزم بخصوص elima و samaneh عزیز که خیلی بهم کمک کردند که تصمیم بگیرم.من کل تاپیک رو خوندم اما میخوام بپرسم وظایف دقیق یه هاوس کیپر چیه؟منظورم جزییات کارش هستش.ممنون میشم دوستان توضیح بدن
سپاااااس فراااوان
نمونه آگهی درخواست هوس کیپروشرح وظایف مربوط به یکی ازهتلهای لاس وگاس (ونشین)
https://www.hrapply.com/venetian/AppJobV...7&op=reset
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-05 ساعت 07:31)Persischer نوشته: دقت شما درپاسخگویی به سوالاتی که در مورد وگاس میشه رو تحسین میکنم
اما یه سوال برام پیش اومده و ممنون میشم که شما یا دوستان دیگه ای که تجربه لاس وگاس و یا بیزنس درآمریکا رو دارن جواب بدن. سوال من اینه:
آیا با سرمایه - مثلا ۳۰۰ هزار دلاری که دوستمون اشاره کرده بودن - شما فکر میکنید نمیشه توی لاس وگاس یه فرانچایز فست فود ارزون مثل ساب وی یا بستنی فروشی... راه انداخت که با استخدام یکی دونفر ویا کارکردن خود شخص امورات رو بگذرونه؟
http://www.bizbuysell.com/nevada/las-veg.../wEFA249YQ==
این رفیقمون درست میگه. اینجام مثه هرجای دیگه. نمیشه از راه نرسیده سرمایه گذاری کرد. اونم برای فرنچایز. بالاخره باید یه مدت تحقیق کرد و درست تصمیم گرفت. یکی دو سال طول میکشه تا بتونی عاقلانه تصمیم بگیری.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزیزان...
امروز به مورد جالبی بر خوردم و اون این بود که:
وقتی صحبت از شهر هایی مثل لاس وگاس و دالاس و هیستون میشه ،فورا تو ذهن ما تصویری از گرمای بیش از حد شاید بالاتر از 40 درجه شکل میگیره اما
من دقیقا تا همین لحظه 20 روز هست که درحال مطالعه دمای این سه شهر هستم و میبینم که دما حتی به 30 درجه هم نرسیده..! این به نظر من خیلی جالب بود چون خود من لاس وگاس رو دوست دارم اما از گرمای بیش از حدش میترسم...دوستان اگر نظری دارند خوشحال میشم بیشتر من و دیگر عزیزان رو راهنمایی کنند.
نحوه تحقیق من به این طریق بود که اسم این سه شهر رو اول کلمه weather میزاشتم و تو گوگول سرچ میکردم مثلا: Vegas Weather.
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2014-07-08 ساعت 05:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-08 ساعت 05:18 توسط elima1980.)
(2014-07-07 ساعت 08:32)hs6467 نوشته: سلام به همه عزیزان...
امروز به مورد جالبی بر خوردم و اون این بود که:
وقتی صحبت از شهر هایی مثل لاس وگاس و دالاس و هیستون میشه ،فورا تو ذهن ما تصویری از گرمای بیش از حد شاید بالاتر از 40 درجه شکل میگیره اما
من دقیقا تا همین لحظه 20 روز هست که درحال مطالعه دمای این سه شهر هستم و میبینم که دما حتی به 30 درجه هم نرسیده..! این به نظر من خیلی جالب بود چون خود من لاس وگاس رو دوست دارم اما از گرمای بیش از حدش میترسم...دوستان اگر نظری دارند خوشحال میشم بیشتر من و دیگر عزیزان رو راهنمایی کنند.
نحوه تحقیق من به این طریق بود که اسم این سه شهر رو اول کلمه weather میزاشتم و تو گوگول سرچ میکردم مثلا: Vegas Weather.
دوست عزیزخلاصه عرض کنم من هم قبل ازامدن نسبت به هوای اینجا ترس ونگرانی داشتم ومدام گوگل سرچ میکردم وبا افرادمختلف صحبت میکردم اما الان که اینجا میبینم ترس بیهوده بوده اینجا هواایده ال نیست به نسبت کالیفرنیا اما غیرقابل تحمل نیست ازبسیاری ازشهرهای بزرگ ایران هواتمیزترهست وحتی گرمای هوادرتابستان باشهری مثل مشهد شباهت داره الان درایران بسیاری ازشهرهای مثل تهران درتابستان درجه هوا بالاست ضمن اینکه حداکثرگرما درتابستان وفصل جولای وآگوست 100تا110فارانهایت که ازابتداجولای تابه امروزبه زیر100هم رسیده که به دلیل بارش باران درسایرمناطق ولاس وگاس بوده.ضمن اینکه حداکرگرمااینجادرهمین دوماه هست سایرفصلها هوامعتدل هست پارسال هم من زمستان خاصی هم ندیدم به جزبادسردوخنک گاهی باران پراکنده.به هرحال اگربودجه مهاجرتی وجودداشته باشه شهرهای باآب وهوای خوب اگرنه گرما به سرما سخت وطاقت فرسا ارجحیت داره برف ریزان وسرمادراین کشورمثل ایران نیست سخت طولانی طاقت فرسا .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
همین پیج بادقت ازابتدامطالعه کن بخش زیادی ازپاسخهای سوال شماتوسط من وسایردوستان داده شده اگرکافی نبودمجدداسوال کن پاسخ میدن.درموردسیاه همه جای امریکا رنگین پوستان ومهاجرین آفریقایی تباروجوددارند
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2014-07-09 ساعت 08:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-09 ساعت 08:53 توسط elima1980.)
مکدونالدهم میشه کارپیداکرداما40ساعت کارنمیدن 20یا 30 ساعت .اینجازمینه کارهای ساده شامل کاردررستوران .هتل ورانندگی درشرکتهای تاکسیرانی هست.این اگهی ها وسایتها متعلق به استخدامهای شغلی درهتل ومکدونالدوتاکسیرانی
آگهی استخدام راننده تاکسی
http://careers.reviewjournal.com/jobs/ca...ction=true
آگهی استخدام هوس کیپردرهتل
https://www.hrapply.com/venetian/AppJobV...7&op=reset
آگهی مکدونالد
http://www.mcstate.com/careers/jobs/1115..._POST_SITE
اگرتوانایی جسمانی بالا وخوبی داشته باشی به قول امروزیها ورزشکارباشی واهل کارباشی وتحمل داشته باشی هوس کیپری میتونی بری که بین 12تا17دلاردرساعت حقوق پرداخت میکندوظایف خواسته شده درآگهی موجودهست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم الیمای عزیز،
خوب این 20 ساعت حداقلی که میگین برای هرساعت حداقل چند دلار پرداخت می کنن؟
مثلا اگر 10 دلار بدن میشه ماهی 800 دلار درسته؟خوب چقدر باید هزینه ماهانه زندگی بدیم؟ما دونفر و نیم هستیم، این ساعت ها مشخص شده است؟یعنی میشه یه کار پارت تایم دیگه هم گیر آورد و مثلا ماهی 800 دلار هم از اونجا بدست آورد تا زندگی بچرخه؟
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
9یا 10دلارشمااگرفرزندی کوچک داری ماهی 2000دلارهزینه زندگی شماست.ممکن هست بتونی کارپارت تایم هم پیداکنی.دوست عزیز هیچ چیز نمیشه ازپشت اینترنت ووب پیش بینی کردممکن هست شما کارپیداکنی 2000دلاردرآمدداشته باشی ممکن هست این اتفاق نیفته بنابراین درامورمهاجرت وزندگی وکاردراینجا ضمانتی بر مبنا حرف وصحبت وقول وقراروجودنداره.عوامل مختلفی ازجمله فصل وزمان مهاجرت وضعیت وشرایط اقتصادی ومیزان تلاش انگیزه ومهارت کلامی شما همه درکنارهمدیگربه شما کمک خواهدکرد اگرهدف شما داشتن یک شغل است بهترین وراحت ترین گزینه رانندگی تاکسی هست که البته نیازمندحداقل فهم ودرک زبان هست
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
1500$درصورت صرفه جویی مناسب هست اما شما یک فرزندکوچک داریدکه طبیعتا هزینه هایی داره من همیشه میگم یک بچه یا نوزادهزینه هاش ازیک انسان بالغ بیشترخواهد بودبه این دلیل گفتم 2000دلارچون پانصددلاربایدبرای اون بچه درنظربگیری.درموردتاکسی میتونیداون آگهی که گذاشتم مطالعه کنید وبامراجعه به همون مرکزشماراهنمایی میکنندکه چطورمیتونیداپلای کنیدودرخواست شغل کنید.انشاا..اگراومدیداینجابصورت حضوری وخیلی ساده میتونیدازشرایطاین کارومراحل ان اطلاع کسب کنید.اول باید مقصدخودتون هدف خودتون وبرنامه خودتون مشخص کنیدبعدبااعتمادبه نفس درمسیرانتخاب شده حرکت کنید.درموردگرافیک وکارهای کامپیوتری اگرسطح زبان قابل قبولی داریدوتوانایی ارتباط برقرارکردن داریدکه چه خوب وبراحتی درهرنقطه آمریکامیتونیددرخواست شغل کنید(البته دراین شهرزمینه کاردراین موردمن اطلاعاتی ندارم )درغیراین صورت امکان پذیرنیست .