موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کل این 29 صفحه رو خوندم
اولا یه تشکر ویژه بکنم از ایدی elima1980 که تجارب خودشون رو در اختیارمون گذاشتند و همینطور دیگر دوستان.
حقیقت کیس ما یه پدر و مادر میانسال هستند که امسال لاتاری قبول شدند و ما از همین الان درگیر پیدا کردن بهترین ایالت برای زندگیشون شدیم.
هدف هم زندگی و بردن فرزندانشونه در ایندست.
اینطور که از لاس وگاس متوجه شدم جایی با امنیت بالا خرج نسبتا کم و اب و هوای یه کم نامناسب هستش، و زمینه کاری نسبتا خوب البته در مشاغل به قول خودمون سیاه.
خوب اگه مثلا 1000 تا از خرج ماهیانه والدینمون رو بفرستیم خودشون اونجا باید فکر کنم یه شغل نیمه وقت هم پیدا کنند، ولی هدف اصلیمون اینه که ایشالا که تونستند ما رو اونجا ببرند کل زندگیمون رو بفروشیم و اونجا یه کاری راه بندازیم، به نظر شما همچین ایالتی برای شرایط ما مناسب میتونه باشه یا اینکه فکر جاهای دیگه مثل دالاس و سیاتل و.... باشیم؟ یا به نوع دیگه سوالم رو مطرح کنم لاس وگاس ایالتی هست که بشه در بلند مدت با یه سرمایه ای مثلا حدود 300 هزاتایی یه کاری توش راه انداخت یا نه خودشون همه چیز رو دست گرفتند و برای سرمایه های خرده جایی نیست؟
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
دوست عزیز
درموردکاربهترتصحیح کنیم کارهای ساده وکمترنیازمندتخصص کارسیاه مربوط به مهاجران غیرقانونی است پدرومادرشما بصورت قانونی وبا گرین کارت به آمریکا واردمیشن.پدرومادرشما درصورت اینکه هزینه های بالایی نداشته باشندتقریبا نیازمند2000تا2500دلاردرماه هستند.به نظرمن سرمایه گذاری درآمریکا بدون تجربه وتدبیرومهارت کافی برای افرادی که اصلا اینجازندگی نکردندازقوانین اینجا وسرمایه گذاری وسودوگردش مالی اطلاعی ندارند نه دراینجا ونه درهیچ ایالتی با توجه به شرایط اقتصادی فعلی توصیه نمیشه.البته این نظرمن هست معقولترین راه این هست که هرفردی مدتی دراین کشورزندگی کنه وبا شرایط اینجا وبازارکارآشنا بشه وبررسی کنه که آیا اززندگی درآمریکا رضایت حداقلی داره بعدتصمیم به سرمایه گذاری بگیره که به نظرمن نیازمندحداقل 5تا10سال اقامت وتجربه زندگی است.درموردلاس وگاس هم تقریبا میشه گفت ایالتی هست که بعیدبه نظرمیرسه باوجودرقبای گردن کلفت وصاحبان کازینو وسرمایه های بزرگ فرصت نفس کشیدن به سرمایه داران خردداده بشه .بایددراین موردبیشتربررسی کنیدوصرفا برپایه اطلاعات من تصمیم نگیرید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان وگاسی کسی هست که برای دادن آدرسش جهت ارسال گرین کارت قبول زحمت بکنه و آدرسشو برام پیام خصوصی بکنه؟؟؟
برای دریافت آدرس گروه فیسبوک بچه ها در شیکاگو می توانید پیام خصوصی بفرستید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید کسی وکیل مهاجرت ایرانی در وگاس میشناسه؟
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-06-01 ساعت 22:09)mehy نوشته: سلام ببخشید کسی وکیل مهاجرت ایرانی در وگاس میشناسه؟
http://www.atharilaw.com/
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-06-01 ساعت 18:41)محمد دی دی نوشته: از دوستان وگاسی کسی هست که برای دادن آدرسش جهت ارسال گرین کارت قبول زحمت بکنه و آدرسشو برام پیام خصوصی بکنه؟؟؟
شما با این ایمیل با من پیغام بدیدلطفا
elima1980@aol.com
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
کل این تایپیک رو خوندم . تایپیک جالبی بود . اما همه اینا یه طرف اون دستگاهه که توش 50 دلار میندازی 500 دلار میبری چیزه دیگه ای هست .آقای آرش بیشتر در مورد این دستگاه توضیح بدین .
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-06-04 ساعت 22:10)tabim4 نوشته: (2014-06-04 ساعت 18:49)alisarvareharchiabi نوشته: کل این تایپیک رو خوندم . تایپیک جالبی بود . اما همه اینا یه طرف اون دستگاهه که توش 50 دلار میندازی 500 دلار میبری چیزه دیگه ای هست .آقای آرش بیشتر در مورد این دستگاه توضیح بدین .
با کسب اجازه از جناب آرش عزیز؛ فقط جهت راهنمایی عرض میکنم ؛این دستگاه قماری است که اعتیاد خطرناک بدنبال دارد هر کس در دام آن گرفتار شود وای به حالش!
اینجااینقدرخسته کاروزندگی هستی که حال نداری ازجلو کازینو ردبشی چه برسه به اینکه بری داخل با دستگاهها بازی کنی
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-06-05 ساعت 07:31)Persischer نوشته: دقت شما درپاسخگویی به سوالاتی که در مورد وگاس میشه رو تحسین میکنم
اما یه سوال برام پیش اومده و ممنون میشم که شما یا دوستان دیگه ای که تجربه لاس وگاس و یا بیزنس درآمریکا رو دارن جواب بدن. سوال من اینه:
آیا با سرمایه - مثلا ۳۰۰ هزار دلاری که دوستمون اشاره کرده بودن - شما فکر میکنید نمیشه توی لاس وگاس یه فرانچایز فست فود ارزون مثل ساب وی یا بستنی فروشی... راه انداخت که با استخدام یکی دونفر ویا کارکردن خود شخص امورات رو بگذرونه؟
(2014-06-01 ساعت 07:08)elima1980 نوشته: دوست عزیز
درموردکاربهترتصحیح کنیم کارهای ساده وکمترنیازمندتخصص کارسیاه مربوط به مهاجران غیرقانونی است پدرومادرشما بصورت قانونی وبا گرین کارت به آمریکا واردمیشن.پدرومادرشما درصورت اینکه هزینه های بالایی نداشته باشندتقریبا نیازمند2000تا2500دلاردرماه هستند.به نظرمن سرمایه گذاری درآمریکا بدون تجربه وتدبیرومهارت کافی برای افرادی که اصلا اینجازندگی نکردندازقوانین اینجا وسرمایه گذاری وسودوگردش مالی اطلاعی ندارند نه دراینجا ونه درهیچ ایالتی با توجه به شرایط اقتصادی فعلی توصیه نمیشه.البته این نظرمن هست معقولترین راه این هست که هرفردی مدتی دراین کشورزندگی کنه وبا شرایط اینجا وبازارکارآشنا بشه وبررسی کنه که آیا اززندگی درآمریکا رضایت حداقلی داره بعدتصمیم به سرمایه گذاری بگیره که به نظرمن نیازمندحداقل 5تا10سال اقامت وتجربه زندگی است.درموردلاس وگاس هم تقریبا میشه گفت ایالتی هست که بعیدبه نظرمیرسه باوجودرقبای گردن کلفت وصاحبان کازینو وسرمایه های بزرگ فرصت نفس کشیدن به سرمایه داران خردداده بشه .بایددراین موردبیشتربررسی کنیدوصرفا برپایه اطلاعات من تصمیم نگیرید
شدنی هست نمیشه گفت اصلا امکان پذیرنیست اما بلافاصله وپس ازورودودرسالهای ابتدایی اقامت به نظرمن خیر.نیازبه زمان هست تا بادقت بررسی کردکه چه مشاغلی میشه ایجادکردچه مقدارسرمایه نیازهست کدام نقطه ومرکزشهرمناسب این کارهست میزان اجاره یا خرید یک فروشگاه چقدرهست.نیازمشتری وتوریست وعلاقمندی به محصولی که قرارهست عرضه بشه بررسی بشه.اینجا ذایقه افراددرزمینه غذابسیارمتفاوت ازایران هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیزم من واسه 1 شهریور میام وگاس اگر کسی تا تون موقع همخونه میخواست بهم پیام خصوصی بده
ممنون
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-06-19 ساعت 21:35)masodsh نوشته: دوستای عزیزم من واسه 1 شهریور میام وگاس اگر کسی تا تون موقع همخونه میخواست بهم پیام خصوصی بده
ممنون
یکی دوتاازدوستان درهمین پیج هستندکه مثل شما مجردهستندوقصددارندبیان اینجا بهترهست که ارتباط برقرارکنیدوآشنابشید وترجیها باهم آپارتمانی شرکنید.اگرصفحات گذشته مطالعه کنیدحتما اطلاعاتی راجع به این افرادبدست میارید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سپاس از اطلاعات همه دوستان عزیزم بخصوص elima و samaneh عزیز که خیلی بهم کمک کردند که تصمیم بگیرم.من کل تاپیک رو خوندم اما میخوام بپرسم وظایف دقیق یه هاوس کیپر چیه؟منظورم جزییات کارش هستش.ممنون میشم دوستان توضیح بدن
سپاااااس فراااوان
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)