کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاس وگاس، ایالت نوادا
سلام الیما جان...
آقا من نتونستم پیام خصوصی برای شما بذارم.ایمیل شما رو هم نداشتم.
دوباره امتحان میکنم شاید اینبار بتونم به جواب سوالاتم برسم.
1.من متاهل و با خودم میتونم 30 میلیون بیارم.آیا با این پول میشه امید داشت که قبل از دریافت مجوز کار اونجا(وگاس)دوام آورد؟
2.قبل از اقامت میشه گواهینامه یا حساب بانکی باز کرد؟
3.مدارک و سوابق تحصیلی و کاری در ایران قابل ارایه در آمریکا برای استخدام هست و یا ارزشی داره؟
4.کلا با توجه به شرایط من به نظرت توصیه میکنی که مهاجرت کنم؟(با توجه به اینکه اینجور که من شنیدم شرایط مهاجرت بعد از تغییر رییس جمهور خیلی سخت خواهد شد و من خودم خیلی راغبم هرجور شده تو این چند ماهه اقدام کنم)
باز هم از اینکه وقت میگذارید و جواب میدید خیلی خیلی از شما ممنونم.با توجه به اینکه شما اطلاعات کامل و دقیقی از وگاس دارید رو جواب شما خیلی حساب میکنم.من خودم فوق دیپلم کامپیوتر و همسرم لیسانس بهداشت با 6سال سابقه دارند.ممنونم الیما جان
پاسخ
تشکر کنندگان: golia
تا الان من هر چه گشتم حسابدار ایرانی در وگاس پیدا نکردم. دوستان خوب وگاسی چطور برای مالیات اقدام می کنند؟ خودشان فایل می کنند؟ حسابدار ایرانی در وگاس هست؟ بیمه سلامت و اتومبیل در وگاس را با چه شرایطی و از کجا تهیه کردند؟ از پست ها پیداست که  بیمه و مالیات سوال خیلی هاست و هر توضیحی ولو کوتاه میتواند بسیار کمک کننده باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-19 ساعت 12:02)mahdy2077 نوشته:  سلام الیما جان...
آقا من نتونستم پیام خصوصی برای شما بذارم.ایمیل شما رو هم نداشتم.
دوباره امتحان میکنم شاید اینبار بتونم به جواب سوالاتم برسم.
1.من متاهل و با خودم میتونم 30 میلیون بیارم.آیا با این پول میشه امید داشت که قبل از دریافت مجوز کار اونجا(وگاس)دوام آورد؟
2.قبل از اقامت میشه گواهینامه یا حساب بانکی باز کرد؟
3.مدارک و سوابق تحصیلی و کاری در ایران قابل ارایه در آمریکا برای استخدام هست و یا ارزشی داره؟
4.کلا با توجه به شرایط من به نظرت توصیه میکنی که مهاجرت کنم؟(با توجه به اینکه اینجور که من شنیدم شرایط مهاجرت بعد از تغییر رییس جمهور خیلی سخت خواهد شد و من خودم خیلی راغبم هرجور شده تو این چند ماهه اقدام کنم)
باز هم از اینکه وقت میگذارید و جواب میدید خیلی خیلی از شما ممنونم.با توجه به اینکه شما اطلاعات کامل و دقیقی از وگاس دارید رو جواب شما خیلی حساب میکنم.من خودم فوق دیپلم کامپیوتر و همسرم لیسانس بهداشت با 6سال سابقه دارند.ممنونم الیما جان
اگر برنامه مهاجرتی خارج از لاتاری وتحصیلی وسرمایه گذاری داری بیشتر فکر کن وبا افراد مختلف مشورت کن مطمن ام که تصمیم ات تغییر خواهد کرد. اگر هم پرونده وبرنامه مهاجرتی قانونی انتخاب کردی من بسیاری از این سوالها شما دراین تاپیک پاسخ دادم کافی صفحات گذشته مرور کنی
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، alirezanz ، barfi1
(2016-02-19 ساعت 15:41)feidom30 نوشته:  تا الان من هر چه گشتم حسابدار ایرانی در وگاس پیدا نکردم. دوستان خوب وگاسی چطور برای مالیات اقدام می کنند؟ خودشان فایل می کنند؟ حسابدار ایرانی در وگاس هست؟ بیمه سلامت و اتومبیل در وگاس را با چه شرایطی و از کجا تهیه کردند؟ از پست ها پیداست که  بیمه و مالیات سوال خیلی هاست و هر توضیحی ولو کوتاه میتواند بسیار کمک کننده باشه.

من تکس رو خودم با استفاده از نرم افزار TurboTax انجام می دهم. اولش ممکنه یکم سخت به نظر برسه ولی وقتی دستت بیاد خیلی راحت و سریع خودت فایل می کنی و دیگه از دنبال حسابدار گشتن راحت می شی.
بیمه خودرو رو هم باید از همه کمپانی ها کوت بگیری بعدش بینشون ارزانترین با بالاترین کاوریج رو انتخاب کنی. بعضی از بیمه ها سابقه رانندگی از ایران رو قبول می کنند. معمولا دوره بیمه خودرو تو آمریکا ۶ ماهه هست . برای ۶ ماه اول بعلت اینکه شما سابقه رانندگی در آمریکای شمالی ندارید حق بیمه بالایی در نظر می گیرند ولی حتما برای دوره بعدی بیمه ، دوباره از کمپانی های بیمه کوت بگیرید.
برای مثال من برای ماشین تویوتا آوالون صفر  برای ۶ ماه اول ماهی ۲۰۰ دلار به کمپانی State Farm پرداخت کردم ولی برای ۶ ماه دوم ماهی ۱۱۰ دلار به کمپانی NationWide پرداخت می کنم. در صورتی که همین کمپانی State Farm برای ۶ ماه دوم بهم ۲۲۷ دلار کوت داد :|
پاسخ
تشکر کنندگان: golia ، mohsen b.d ، lighthouse ، feidom30
(2016-02-19 ساعت 15:41)feidom30 نوشته:  تا الان من هر چه گشتم حسابدار ایرانی در وگاس پیدا نکردم. دوستان خوب وگاسی چطور برای مالیات اقدام می کنند؟ خودشان فایل می کنند؟ حسابدار ایرانی در وگاس هست؟ بیمه سلامت و اتومبیل در وگاس را با چه شرایطی و از کجا تهیه کردند؟ از پست ها پیداست که  بیمه و مالیات سوال خیلی هاست و هر توضیحی ولو کوتاه میتواند بسیار کمک کننده باشه.

برای مالیات درصورت آشنایی به مدارک ومراحل میتوانید از نرم افزار توربو تکس استفاده کنید.برای بیمه میتوانید از طریق اینترنت قیمت بگیرید با تکمیل اطلاعات وسوابق گواهینامه تون کافیه  از وبسایتها بیمه استفاده کنید. اگر تمایل به کمک گرفتن از دیگران برای تکمیل مالیات دارید به من پیغام بدید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: golia ، mohsen b.d ، lighthouse ، feidom30 ، alirezanz ، barfi1 ، copol ، ey1366
منم از سایت TaxAct استفاده کردم که خیلی ساده بود و حتی خودش مسله مشمول جریمه نبودنم بخاطر نداشتن شش ماه بیمه در سال قبل را تشخیص و رتق و فتق کرد.
تا سال پیش از H&R Block استفاده میکردم. توربو تکس هم فکر کنم بصورت انلاین مقدور است و نیازی به نصب نرم افزارش نخواهد بود.
همه اینها مورد تایید اداره مالیات هستند و تا جایی که ممکن است آنها را ساده طراحی کرده اند. چیزی را هم ندانید میتوانید گوگل کنید.
قیمتهایشان معمولا با هم برابر است مگر توربوتکس که بخاطر معروفیت بیشتر ممکن است کمی گرانتر باشد.
البته معمولا برای مالیات فدرال رایگان است و پولی نمیگیرند ولی برای امکانات بیشتر مثل مالیات ایالتی و دارایی های پیچیده مثل حسابهای بورس و ... پول جدا میگیرند.
در یوتیوب به ریویوو هر کدام را ببینید و آنکه اینترفیس بهتری برای شما دارد را انتخاب کنید.
حتی میتوانید تا مرحله ای که مقدار پرداختی به شما را نشان میدهد در هر سایتی بروید و در نهایت آنکه پول بیشتری را برای تکس ریترن به شما محاسبه کرده را انتخاب کنید.
کلا فکر کنم تکس اکت از من نزدیک بیست دلار پول گرفت بخاطر داشتن مالیات ایالتی در یوتا در حالیکه موسسات و افراد ممکن است نزدیک به سیصد دلار از شما پول بگیرند!! (نمونه اش دوست ما که ان موسسه در داخل والمارت ازش نزدیک دویست پنجاه دلار گرفته).
در ضمن هزینه این سایتها همان موقع با کارت پرداخت کنید و تقاضا نکنید که از تکس ریترن شما کم کنن.
در غیر اینصورت تکس ریترن شما به حساب ان موسسه یا سایت رفته و بعد از کسر به حساب شما واریز خواهد شد و برای این زحمت اضافی از شما هزینه و کارمزد جدا خواهند گرفت.
پاسخ
تشکر کنندگان: golia ، mohsen b.d ، lighthouse ، asher ، feidom30 ، elima1980 ، alirezanz ، barfi1 ، copol
این مالیاتم بحثی داره واسه خودش.فرم مالیاتی برای چی هست؟مگه نمیگین مالیات بر درامد نداره؟برای مالیات فدراله؟شامل چه مواردی میشه؟
در مورد سیم کارت رینگ پلاس مثلا اگه اینترنت 1 گیگ بگیریم بعد از 1 گیگ تموم میشه یا افت سرعت پیدا میکنه؟
با تشکر فراوان
شماره کیس:    31xx    تاریخ رویت قبولی:   8jun
کنسولگری:     ankara   تعداد افراد منظور در کیس :    2
ارسال فرمهای سری اول:    24jul     کارنت شدن کیس:   18nov
مصاحبه:      7jan               ویزا یه ضرب
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
پاسخ
تشکر کنندگان: lighthouse ، elima1980
(2016-02-20 ساعت 00:03)mohsen b.d نوشته:  این مالیاتم بحثی داره واسه خودش.فرم مالیاتی برای چی هست؟مگه نمیگین مالیات بر درامد نداره؟برای مالیات فدراله؟شامل چه مواردی میشه؟
در مورد سیم کارت رینگ پلاس مثلا اگه اینترنت 1 گیگ بگیریم بعد از 1 گیگ تموم میشه یا افت سرعت پیدا میکنه؟
با تشکر فراوان

من یوتا بودم و مالیات استیت هم داده بودم، برای همین
وگرنه نوادا فقط مالیات فدرال داره
بعد از یک گیگ تمام میشه، اما میتونی بسته های افزایشی دیتا یا تکست یا مکالمه رو جدا بگیری یا اکانتت پول بذاری به ازای هر مگ دو سنت کم کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، golia ، lighthouse ، mohsen b.d ، feidom30 ، alirezanz ، barfi1
سلام بر الیما جان...
من یه چند تا سوال پرسیدم ولی پستم نیس شاید ارسال نشده مجدد میپرسم ممنون که وقت میذاری.
میخواستم ببینم وضعیت شغل فروشندگی خوبه یا بد اونجا مثه دالاس خوب هست و زیاد؟
2-در مورد تاکسی گرفتن آیا خیلی دردسر داره ؟ بلد نیستیم شهرو میشه از پسش براومد ؟ چه مدت طول میکشه بشه گرفت.
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، barfi1
ممنون از دوستان عزیز و دیتیلز مفید که شیر کردند
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980
(2016-02-21 ساعت 04:26)sinar نوشته:  سلام بر الیما جان...
من یه چند تا سوال پرسیدم ولی پستم نیس شاید ارسال نشده مجدد میپرسم ممنون که وقت میذاری.
میخواستم ببینم وضعیت شغل فروشندگی خوبه یا بد اونجا مثه دالاس خوب هست و زیاد؟
2-در مورد تاکسی گرفتن آیا خیلی دردسر داره ؟ بلد نیستیم شهرو میشه از پسش براومد ؟ چه مدت طول میکشه بشه گرفت.

متوجه سوال تون نشدم
فروشندگی منظور کار دروالمارت وتارگت وغیره؟ این مشاغل همه جا آمریکا فراوان هست
تاکسی؟ منظور کار درتاکسی یا تاکسی گرفتن برای گردش وآدرس. هرکاری با تمرین کردن یاد میگیرید
درباره تاکسی من مفصل توضیح دادم کافی برروی اسم من کلیک کنید وکلیه پستهایی که از ابتدا در مهاجرسرا نوشتم مطالعه کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، alirezanz ، barfi1
در پاسخ دوستی که در مورد کار ریتیل پرسیدن و پیرو پاسخ الیمای عزیز، باید بگم البته کار فروشندگی بر حسب خوب یا بد بودن کار و مزایا میتونه براحتی گیر بیاد یا نه.
مثلا من در آن بیکاری و رکود وحشتناک سال 2011 دو ماه بعد از گرفتن گرین کارت و با زبان متوسط تونستم در می سیز کار پیدا کنم در حالیکه بعد از پنج سال و در اقتصاد خوب الان و زبان ده برابر بهتر و داشتن سابقه کاری و مدرک تحصیلی از آمریکا و سیتیزن بودن و ...وقتی سه ماه پیش که نازه به وگاس آمده بودم، همینطوری برای کار در هوم دیپو تقاضا دادم و در کمال ناباوری حتی مصاحبه تلفنی هم نکردن!!
علتش هم اینه که شرایط کار در فروشگاه غلط اندازی مثل می سیز که باید دنبال مشتری بدوی و حقوق شندرغازش با جایی مثل هوم دیپو که از بس خوبه بیشتر کهنه سربازها رو دولت برای کار به اونجا معرفی میکنه، قابل مقایسه نیست.
خوبی جاهایی مثل والمارت و تارگت هم اول در وهله اول تعداد زیادتر پرسنل سر کار که فشار کاری رو کمتر میکنه و عدم مسولیت پرسنل در قبال خرید کردن و نکردن مشتریهاست و پرسنل صرفا صندوقدار هستن یا مرتب کننده و تامین کننده قفسه ها.
به همین مقدار هم استخدام در جایی مثل تارگت و والمارت میتونه از جایی مثل می سیز که باید برای فروش به مشتری و رسیدن به مقدار فروش روزان زور بزنید، سخت تر خواهد بود. در ضمن فراموش نکنید که موقع تقاضای کار جایی مثل والمارت، شما دارید متقاضیانی رقابت میکنید که به احتمال زیاد دارای سابقه کار فروشندگی در فروشگاه های کوچکتر بوده، سیتیزن هستن، زبانشان بهتر از شماست و قابلیتهای خودشان را در جایی دیگر ثابت کرده اند. بنابرین اگر میخواهید اسرع وقت کار فروشندگی پیدا کنید، بجای اتلاف در سایتهای استخدام فروشگاههای بزرگ که نهایتا منجر به عدم تایید شما و بررسی نکردن مجدد تقاضایتان تا شش ماه آینده خواهد شد، نیروی خود را برای پیدا کردن فروشگاههای خصوصی و کوچک برای اول متمرکز کنید.
البته زبانتان ضعیف باشه، حتی در جایی مثل می سیز هم ممکنه شانس چندانی برای شغل فروشندگی نداشته باشید.

پانوشت:
برای فرمهای انلاین تقاضای استخدام این مشاغل باید به چند صد سوال روانشناسی پاسخ بدید (وقت هدر دهنده ترین قسمت کار) که ببینن آیا مناسب این شغل هستید یا نه.
تاکید میکنم در گزینه ها همیشه حالت بالاترین یا پایینترین، همه یا هیچ، سفید یا سیاه و ... رو انتخاب کنید و از انتخاب گزینه های متوسط و میانه و خاکستری پرهیز کنید.
علتش رو قبلا توضیح دادم. در غیر اینصورت در همین مرحله بصورت اتوماتیک حذف  تا شش ماه هر چقدر هم اپلای کنید، پرونده شما به کارگزینی ارجاع نخواهد شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: vidatanha ، dv2017 ، rezr ، behjat ، golia ، elima1980 ، shanks ، aaa1990 ، alirezanz ، barfi1 ، copol
سلام
دوستان یه سوال دیگه.چه چیزایی با خودمون بیاریم.البته تاپیک داره ولی برای ایالت ها متفاوته.پس گفتم بهتره اینجا هم سوال کنم
با تشکر
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-24 ساعت 23:18)mohsen b.d نوشته:  سلام
دوستان یه سوال دیگه.چه چیزایی با خودمون بیاریم.البته تاپیک داره ولی برای ایالت ها متفاوته.پس گفتم بهتره اینجا هم سوال کنم
با تشکر

اگه تابستان اومدیدشالگردن کلاه پشمی دستکش اینا نیارین Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen b.d ، پرسپولیس6 ، alirezanz
(2016-02-25 ساعت 00:40)elima1980 نوشته:  
(2016-02-24 ساعت 23:18)mohsen b.d نوشته:  سلام
با تشکر

اگه تابستان اومدیدشالگردن کلاه پشمی دستکش اینا نیارین  Big Grin

Wink
حتما.ما آخر فروردین میایم.ایشالا که با اومدن ما هوای نوادا مثل کالیفرنیا بشه
حالا وضعیت کالاهای ایرانی چه جوریه؟
جنسایی مثل ادویه زرشک عرق نعناع اونجا هست؟قیمتاش چه جوریه؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان