موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2016-02-25 ساعت 01:27)mohsen b.d نوشته: (2016-02-25 ساعت 00:40)elima1980 نوشته: (2016-02-24 ساعت 23:18)mohsen b.d نوشته: سلام
دوستان یه سوال دیگه.چه چیزایی با خودمون بیاریم.البته تاپیک داره ولی برای ایالت ها متفاوته.پس گفتم بهتره اینجا هم سوال کنم
با تشکر
اگه تابستان اومدیدشالگردن کلاه پشمی دستکش اینا نیارین
حتما.ما آخر فروردین میایم.ایشالا که با اومدن ما هوای نوادا مثل کالیفرنیا بشه
حالا وضعیت کالاهای ایرانی چه جوریه؟
جنسایی مثل ادویه زرشک عرق نعناع اونجا هست؟قیمتاش چه جوریه؟
با تشکر
اگر از فرودگاه لس آنجلس وارد آمریکا میشوی
هرچی دوست داری بیار بجز قرقوروت افغانستان
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
در فروشگاههای ایرانی و خاورمیانه ای و حتی روسی/اروپای شرقی و حتی گاها مکزیکی!! معمولا اکثر این چیزها که میگید هست (البته باز بگیر نگیر داره) اما اگر جا و وزن اضافی دارید، آوردنش از ایران مطمئنا ارزانتر خواهد بود و کفاف مصرفتان تا زمان جا افتادن و شناخت مغازه ها را خواهد داد.
دقت کنید در مواد غذاییتان شامل دانه یا هسته های قابل کشت نباشد وگرنه ممکن است ازتون بگیرند.
تمام پرتقالها و آووکادوهای ما در مرز مکزیک را گرفتن ولی لیمو ترشها رو بهمون پس دادند!!!
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2016-03-09 ساعت 11:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-09 ساعت 11:04 توسط yami.)
آپدیت:
و اما کاشف به عمل آمد که بله، واقعا یک نفر از اعضا به ادمین گروه پیام خصوصی داده که آقا این کیه رفت رو اعصاب ما و منفی میگه، از گروه حذفش کن. ادمین هم به همان دلیل چار دیواری اختیاری (که من هم بهش کاملا اعتقاد دارم و اعتراضی ندارم) بنده رو میندازه بیرون. حالا بماند اینکه چرا بعضی معیارها مثل عدم سانسور و ... فقط وقتی به خودمان میرسه خوبه، و به دیگران که رسید میشه بد.
اما حدس بزنید که درست ثانیه هایی بعد از حذف من از گروه چی میشه. یکی از اعضا گروه به من پیام خصوصی زد که ععع آقا کجا رفتی چی شد؟ چرا اینجوری آخه؟ بد شد، یعنی چی آخه، داشتیم استفاده میکردیم از صحبت هاتون و خلاصه یک نیم ساعتی فک ما رو کار گرفت و سوال پشت سوال و ............. (اصل متن چت یادم نیست چون معمولا چت های غیر کانتکت هام رو حذف میکنم).
خوب بنده خدا داشت استفاده می کرد، چقدر بد شد دیگه، نه؟ حالا خوبه شانس آورد که تونست با من مستقیم صحبت کنه وگرنه خوب خیلی بد می شد!!
فقط یک نکته ریززززززز کنکوری داخل این قضیه بود. این آقا یا خانم (قرار نیست اسم و مشخصات بدم چون قرار نیست قضیه رو شخصی بکنیم) همان کسی بود که فقط چند ثانیه قبلش به ادمین گروه پیام زده بود که این کیه بابا، حذفش کن از گروه، منفی میده حالمون گرفته شد!!!!!!!
امروز صبح اسکرین شات همان پیامشون به ادمین را بهش فرستادم. فقط می خواستم بدونم در داخل مغزش که از قضا بسیار هم تحصیلکرده هست داشت چی می گذشت؟ کارش رو توجیه کردن که فلان و بیسان ........ اما تاکید کرد که کار اشتباهی نکرده است.
یاد آن جوک معروف افتادم که به کچلی میگن دوست داشتی مو داشته باشی، میگه نه. میگن دوست داشتی همه مثل تو کچل بودن،مسخره نمیشدی، میگه نه! میگن پس چی؟ میگه من دوست داشتم مو داشتم و همه کچل بودن. (عجب کچل "پف فیلی" بود اما حداقل صداقت داشت، نه؟؟)
قضیه رو شخصی نمی کنم چون بحث یک نفر و دو نفر نیست! ما ایرانیها وقتی کار به این مسائل برسه «بیشماریم».
در ضمن جا داره که از دوستانی تشکر کنم که پشت بند این حذف از گروه و این پست من در مهاجرسرا با من تماس گرفتن تا اظهار همدردی یا حمایت از دیدگاه کنن ولی من هم پیام خصوصی مو برداشتم هم بقیه رو تو تلگرام بلاک کردم.
اشتباه نکنید! قصد جسارت ندارم اما جای صحبتهای شما، زیر همین پست من خالی هست، نه در پیام خصوصی مهاجرسرا و تلگرام و ...
وقتی که با من تماس می گیرید و من بدون هیچ چشمداشتی و صرفا به امید اینکه بلکه از بین این آدمها یکی دو نفر دوست واقعی پیدا کنم به حرفهاتون گوش میکنم و به سوالاتتون گاها شده نزدیک به دو ساعت پشت تلفن جواب میدم، الانم انتظارم اینه که بیایید اینجا نظرتون رو بگید (نه الزاما در تایید من، نظرتان هر چه هست را) نه در پیام خصوصی. یعنی خودم رو می ذارم جای شما، می بینم که حتما این کار رو می کردم، پس انتظارم کاملا بجاست. محافظه کاری در این حد را نه شایسته همصحبتم می بینم و نه خودم. راحتتر بگم، محافظه کاری برای من تهوع آور است. تا الانم بعید می دونم که جایی دیدید که من محافظه کاری کرده باشم.
حیف که اگر بیش از این قضیه رو بشکافم، کاملا لوث خواهد شد (با اینکه جزئیات بیش از این هست) ولی فکر کنم همه مان به اندازه کافی از این اتفاق برداشتهای لازم را کردیم با اینکه بیانش اینجا به قیمت یک ست توهین مشدی در پیام خصوصی من توسط ... تمام شد، اما ارزشش را داشت چون حداقل خیلی ها، خیلی ها را بهتر شناختند.
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
http://www.theculinaryacademy.org/
کالینری لاس وگاس وابسته به هتلMGM
هردوشنبه کلاسهای اورینتیشن برگزار میکنه
وپس از کلاس اورینتیشن با پرداخت فایننشیال
دورهای هوس کیپری کازینو پورتری باس پرسونی وبارتندری ارایه میده
حقوق ساعتی این دوره ها شغلی درصورت یافتن کار در هتل mgmبسیار مناسب
و تقریبا بین 14-16 دلار که گاهی حتی از حقوق یک کارشناس درجه سه درکامپیوتر هم بیشتر
علاقمندان به شرکت دراین دوره ها میتوانند به صورت حضوری ویا تلفنی به آدرس این وبسایت مراجعه کنند
باتوجه به شروع فصلهای سفر استخدام دراین مشاغل درلاس وگاس روبه افزایش
افرادی که هنوز موفق به یافتن شغل نشدند وبیکارهستند سریعا به این مرکز مراجعه نمایند
وازباقیمانده ظرفیت استفاده کنند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
درسته کارهای ساده و غیر تخصصی گاهی اوقات ممکنه حقوقشون از حقوق مراحل ورودی کارهای تخصصی مثل به قول خودتون متخصص درجه سه کامپیوتر بیشتر باشه ولی شما کلا دارید سیب رو با پرتغال مقایسه میکنید.
به یکی توصیه کردن که کار هاوس کیپری بکنه تا کار تخصصی زیاد خردمندانه نیست.
فرض کنیم شما امروز راننده تاکسی هستی و روزی صد دلار در میاری. یکی هم میره در مرحله ورودی (انتری لول) کامپیوتر کارش رو شروع میکنه با روزی ۵۰ دلار. ده سال دیگه شما هنوز راننده تاکسی هستی با حقوق حدود ۱۱۲ دلار در روز (فرض کنیم ۱.۲ درصد در سال میانگین تورم) ولی اونی که متخصص درجه سه کامپیوتر بود حالا حداقل در حد سیس ادمین هست با حداقل درامد ۲۸۸.۵ در روز (۷۵،۰۰۰/۵۲/۵)
تازه این عداد خیلی سطحی و بدون در نظر گرفتن رفاه کاری، آینده شغلی، بیمه، سطح اجتماعی، مزایای بازنشستگی و ... هستن.
هیچوقت در ارجحیت دادن کارهای تخصصی بر غیر تخصصی دودلی نکنید. نیروی غیر متخصص خیلی راحت جایگزین میشه و جای پیشرفت هم نداره.
اگه قراره راهنمایی بدیم به ملّت درست و منطقی حرف بزنیم. سیب رو هم با سیب مقایسه کنیم نه پرتغال.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2016-03-09 ساعت 22:40)ITGuy نوشته: درسته کارهای ساده و غیر تخصصی گاهی اوقات ممکنه حقوقشون از حقوق مراحل ورودی کارهای تخصصی مثل به قول خودتون متخصص درجه سه کامپیوتر بیشتر باشه ولی شما کلا دارید سیب رو با پرتغال مقایسه میکنید.
فرض کنیم شما امروز راننده تاکسی هستی و روزی صد دلار در میاری. یکی هم میره در مرحله ورودی (انتری لول) کامپیوتر کارش رو شروع میکنه با روزی ۵۰ دلار. ده سال دیگه شما هنوز راننده تاکسی هستی با حقوق حدود ۱۱۲ دلار در روز (فرض کنیم ۱.۲ درصد در سال میانگین تورم) ولی اونی که متخصص درجه سه کامپیوتر بود حالا حداقل در حد سیس ادمین هست با حداقل درامد ۲۸۸.۵ در روز (۷۵،۰۰۰/۵۲/۵)
تازه این عداد خیلی سطحی و بدون در نظر گرفتن رفاه کاری، آینده شغلی، بیمه، سطح اجتماعی، مزایای بازنشستگی و ... هستن.
هیچوقت در ارجحیت دادن کارهای تخصصی بر غیر تخصصی دودلی نکنید. نیروی غیر متخصص خیلی راحت جایگزین میشه و جای پیشرفت هم نداره.
اگه قراره راهنمایی بدیم به ملّت درست و منطقی حرف بزنیم. سیب رو هم با سیب مقایسه کنیم نه پرتغال.
دوست عزیز این مطلب
برای افراد بیکار مناسب
افرادی که شغلی ندارند ونیازمند شغل هستند یا درآمدشون کفاف نیازهای زندگی شون نمیکنه یا درمجموع ازسطح حقوق وزندگی ناراضی هستند
اما درصورت یافتن کار تخصصی قطعا اون کار ازاین کارها بهتر خواهدبود ولی باز از هردو این دو بدتر بیکار بودن دراین کشور اگر بیکارباشی بیمارمیشی
طبعا من هم آرزو دارم که همه مهاجرین با تلاش وموفقیت به کیفیت شغلی مناسبی دست پیدا کنند مهم شرافتمندانه کار کردن وزندگی کردن. درکنار اون تلاش برای ساختن آینده بهتر با دردست گرفتن شغل مناسب
سیب وپرتقال هم هردو خوب منتها اگر مسهل بیکار هردو رو مصرف کنه درمانی براش متصور نیست
یا باید سیب بخوره یا پرتقال که رفع حاجت کنه
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
جالبه که کسی نگفته کار غیر تخصصی رو انتخاب کنید تنها از دستمزد خوبش گفته شده منتها ی عده از دوستان جو تاپیکو به سمت ناجالبی پیش میبرن که در نهایت دوستانی که کمک میکننو دلسرد میکنن
یامی عزیزم نظراتشونو میگن که اتفاقا نظرات خاکستری هم واسه باز شدن دید دوستان خوبه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-09 ساعت 23:26)elima1980 نوشته: (2016-03-09 ساعت 22:40)ITGuy نوشته: درسته کارهای ساده و غیر تخصصی گاهی اوقات ممکنه حقوقشون از حقوق مراحل ورودی کارهای تخصصی مثل به قول خودتون متخصص درجه سه کامپیوتر بیشتر باشه ولی شما کلا دارید سیب رو با پرتغال مقایسه میکنید.
دوست عزیز این مطلب
برای افراد بیکار مناسب
افرادی که شغلی ندارند ونیازمند شغل هستند یا درآمدشون کفاف نیازهای زندگی شون نمیکنه یا درمجموع ازسطح حقوق وزندگی ناراضی هستند
اما درصورت یافتن کار تخصصی قطعا اون کار ازاین کارها بهتر خواهدبود ولی باز از هردو این دو بدتر بیکار بودن دراین کشور اگر بیکارباشی بیمارمیشی
طبعا من هم آرزو دارم که همه مهاجرین با تلاش وموفقیت به کیفیت شغلی مناسبی دست پیدا کنند مهم شرافتمندانه کار کردن وزندگی کردن. درکنار اون تلاش برای ساختن آینده بهتر با دردست گرفتن شغل مناسب
سیب وپرتقال هم هردو خوب منتها اگر مسهل بیکار هردو رو مصرف کنه درمانی براش متصور نیست
والا داداش دو بار نوشتت رو خوندم هیچی ازش حالیم نشد. احتمالا تقصیر این سرما خوردگی و عفونت هست که کلا مغزمو تعطیل کرده. اونم اتفاقا شهر شما گرفتم هفته پیش.
حرف من در باره اون قسمتی از حرف شما بود که: "قریبا بین 14-16 دلار که گاهی حتی از حقوق یک کارشناس درجه سه درکامپیوتر هم بیشتر"
اصلا دلیل اینکه این کار رو با هاوس کیپری مقایسه کردید نمیفهمم. لااقل مثلا اگه هوس کیپری رو با راننده تاکسی بودن مقایسه میکردی یه چیزی.
قسمت مسهل بیکار و رفع حاجت و اینا رو هم کلا حالیم نشد منظورت چیه. یحتمل فرهنگ لغات من با مال شما فرق داره.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-09 ساعت 23:48)ITGuy نوشته: (2016-03-09 ساعت 23:26)elima1980 نوشته: (2016-03-09 ساعت 22:40)ITGuy نوشته: درسته کارهای ساده و غیر تخصصی گاهی اوقات ممکنه حقوقشون از حقوق مراحل ورودی کارهای تخصصی مثل به قول خودتون متخصص درجه سه کامپیوتر بیشتر باشه ولی شما کلا دارید سیب رو با پرتغال مقایسه میکنید.
دوست عزیز این مطلب
برای افراد بیکار مناسب
والا داداش دو بار نوشتت رو خوندم هیچی ازش حالیم نشد. احتمالا تقصیر این سرما خوردگی و عفونت هست که کلا مغزمو تعطیل کرده. اونم اتفاقا شهر شما گرفتم هفته پیش.
حرف من در باره اون قسمتی از حرف شما بود که: "قریبا بین 14-16 دلار که گاهی حتی از حقوق یک کارشناس درجه سه درکامپیوتر هم بیشتر"
اصلا دلیل اینکه این کار رو با هاوس کیپری مقایسه کردید نمیفهمم. لااقل مثلا اگه هوس کیپری رو با راننده تاکسی بودن مقایسه میکردی یه چیزی.
قسمت مسهل بیکار و رفع حاجت و اینا رو هم کلا حالیم نشد منظورت چیه. یحتمل فرهنگ لغات من با مال شما فرق داره.
دوست گرامی
با خوندن پیامهای شما و elima اینطور به نظر میرسه که ایشون هیچ منظوری جهت توهین به شغل و رشته ی خاصی رو نداشتن و فقط منظورشون قیاس مالی برای هموطنان جویای کار بوده است .
شاید به نوعی اشاره ایشون به شغل یا رشته ی خاص به شما یا نزدیکانتون برخورده باشه که اینجور جبهه گیری میفرمایید ولی قطعا نحوه مخاطب قراردادن سایرین توسط شما هم خیلی مطلوب نیست .
بیایید همگی همسو به کمک هموطنان بشتابیم بجای اینکه ازیکدیگر انتقام کلامی بگیریم تا خود را پیروز و موجه نشون بدیم .
موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
رتبه:
2
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان تا حالا کسی از سایت reservetravel.net رزرو کرده؟سایت معتبریه؟
با تشکرات فراوان
شماره کیس: 31xx تاریخ رویت قبولی: 8jun
کنسولگری: ankara تعداد افراد منظور در کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 24jul کارنت شدن کیس: 18nov
مصاحبه: 7jan ویزا یه ضرب
دریافت ویزا: 13 jan ورود به آمریکا: 21 apr دریافت گرین کارت: jun 22
رتبه:
27
20 تشکر در 5 ارسال
سلام.ممنون ازدوستان یاری دهنده بویژه یامی و الیما و لایت هوس ومثبت اندیش(علیرضا ان زد)...برای اولین پرسش میخام یه سوال کلیشه ایی بپرسم جسارتا.البته من کل این تاپیک رو خوندم وصرفا جهت آپدیت ما تازه واردها(به انجمن ) میخواستم لطف کنیدو هزینه های جاری برای یک نفر دراین شهر رو بصورت تیترواربگیدوصدالبته کارهای معمولی(فکرکنم اینجامیشه جنرال)که برای شروع میتونند انجام بدهند.سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و ممنون از دوستاني كه وقت ميزارن و اطلاعات خودشون رو در اختيار بقيه دوستان قرار ميدن ... من برنده لاتاري ٢٠١٦ هستم و به اميد خدا با همسر و دخترم تا دو ماه آينده به آمريكا مهاجرت ميكنيم ..ولي براي انتخاب ايالت و شهر سكونت بين لاس وگاس و يكي از شهر هاي كاليفرنيا ترديد داريم ... با نگاهي كه به نوشته دوستان در مورد هزينه ها انداختم ، خب مسلما هزينه ها در لاس وگاس كمتر خواهد بود ، ولي ميخواستم بدونم وضعيت تحصيلي و مدرسه ها براي دخترم به چه صورتي هست ،، اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم