موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2016-03-27 ساعت 04:53)copol نوشته: سلام.ممنون ازدوستان یاری دهنده بویژه یامی و الیما و لایت هوس ومثبت اندیش(علیرضا ان زد)...برای اولین پرسش میخام یه سوال کلیشه ایی بپرسم جسارتا.البته من کل این تاپیک رو خوندم وصرفا جهت آپدیت ما تازه واردها(به انجمن ) میخواستم لطف کنیدو هزینه های جاری برای یک نفر دراین شهر رو بصورت تیترواربگیدوصدالبته کارهای معمولی(فکرکنم اینجامیشه جنرال)که برای شروع میتونند انجام بدهند.سپاس
بین دو تا سه هزار دلار
بستگی به این که مجرد یا متاهل باشید
آپارتمان شر کنید یا مجزا زندگی کنید
اهل صرفه جویی باشید یا خرج کنید
کار معمولی مثل سایر ایالتها
والمارت تارگت وفروشگاه ها وفست فوود ورستوران
به اضافه کار در هتل یا کازینو
رانندگی درسرویس حمل ونقل اتوبوس مدرسه تاکسی تراک
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز؛بنده به امید خدا میخوام لاس وگاس رو انتخاب کنم هم به دلیل اینکه تقریبا هزینه های زندگی از دیگر ایالت ها کمتره و هم اینکه خیلی از دوستان گفته بودن که به مراتب پیدا کردن کار راحت تره.
من شغل و حرفه ام تو ایران آرایشگریه ولی برای استارت فکر میکنم از همین کارهای جنرال باید شروع کنم...
انشاا... برای اوایل اردیبهشت به دنبال همخونه هستم
از دوستان عزیز خواهش میکنم اگر نکته ای رو که باید بدونم رو بهم بگن...ممنون میشم
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
حرفه آرایشگری با گرفتن یکی دوتا مدرک ادامه بدید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
حرفه ارایشگری واسه ما ایرانی ها اونجا به چه صورته
بریم دوره ببینیم و مدرک امریکایی بگیریم؟
مدارک اینجا و بین المللی فایده ای ندارن؟
کلا درآمدش خوبه؟
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی.ما هفته گذشته برای چهار روز وگاس بودیم.البته بدلایل شخصی مااونجاروبرای زندگیمون انتخاب نکردیم والان دالاسیم.میخوام یه باردیگه ازدوستان عزیز وگاس تشکرکنم.آقای یامی عزیز که کلی وقتشون روبه مادادند،آقای کسرای عزیز که کلی تلفنی راهنماییهای مفیدبرامون داشتن وجناب الیما که درمهاجرسرا کلی از راهنمایی هاشون استفاده کرده ام.برای همشون آرزوی سلامتی وموفقیت دارم وبه همه کسانی که میخوان برن وگاس یه جورایی غبطه میخورم که چنین دوستان خوبی خواهندداشت.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی (
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2016-04-03 ساعت 23:31)شوکا خانومی نوشته: حرفه ارایشگری واسه ما ایرانی ها اونجا به چه صورته
بریم دوره ببینیم و مدرک آمریکایی بگیریم؟
مدارک اینجا و بین المللی فایده ای ندارن؟
کلا درآمدش خوبه؟
http://www.ahdvegas.com/
یکی از آکادمیهای آموزشی برای حرفه آرایشگری
سایت بررسی کنید اطلاعات جامع ومفیدی دراین باره نوشته شده
درصورت داشتن سابقه وتجربه ومدرک آرایشگری میتونید اینجا به اتحادیه آرایشگری مراجعه کنید وبا ارایه مدارک مستند وشرکت درچندین دوره آموزشی
وامتحانات کتبی وعملی مدرک خودتون دریافت کنید وشروع به کار کنید. درباره درآمداش اطلاعی ندارم باید بررسی کنید. دوسال پیش آدرس اتحادیه داشتم
ویک بار هم مراجعه کردم اما الان به خاطر نمیارم سرچ کنید شاید بتونید پیدا کنید
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
یک تعظیم به سبک سامورایی به دوستان خالص و نیک مرام لاس وگاسی یعنی yami ؛ elima و کسری که الحق زحمت کشان و خادمین بی منت تاپیک لاس وگاس هستند.ایکاش در هر یک از تاپیکهای با موضوع زندگی در آمریکا لااقل یکی دو نفر مثل این عزیزان حضور داشته باشند که با نیت خالصانه و صادقانه برای خشنودی دوستان و یاران و رضای خدا در اینجا حضور همیشگی دارند.
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی است به من کمک کنه من قصد دارم تا 2تا3روز دیگه بیام اونجا آگه همخونه یا اتاق خوب اجاره بده
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-07 ساعت 18:33)yami نوشته: (2016-04-07 ساعت 14:45)saeidfireboy67 نوشته: سلام آقای یامی من نتوانسته به شما. پیام بدم لطفا آدرس متل خوب که بتونم کارایی اولیه انجام بده بفرستید
می تونم بیام اونجا بعد رزرو کنم؟
آقای یامی لطفا در مورد امنیتش بگید شما در سایت لیک سیتی هم بودید هم در وگاس کدام امنیتش بهتر من در آنکارا هستم و بین آستین وگاس به خاطر امنیتش گیر کردم و سریعا بلیط بگیرم
یکی از دوستان وخانواده اش جدیدا اینجا ماند و خیلی راضی بود.
http://www.sienasuiteshotel.com
هفته ای فکر کنم سیصد دلاره. البته هندرسون هست و نه داخل خود لاس وگاس.
متل هم زیاده و میتونین امدین بگیرین اما روی شبی مینیمم چهل دلار حساب کنید.
هتل ممکن قیمت اولیه اش کم باشه ولی رزورت فی میان روش و معمولا پنجاه دلار رو رد میکنه.
توصیه میکنم یک ماهه اول با کسی همخانه بشید که هم راحتتر جا بیوفتید و هم هزینه اش پایین باشه.
از ان دوستی که شمارشو دادم پرسیدم و گفت یک ماهه اول مشکلی نداره موقت بیاد.
من چون آستین نبودم چیزی نمیتونم بگم.
شهر دانشگاهی خوبی باید باشه ولی وضع کار برای تازه وارد رو که مهمترین معیار برا شما باید باشه، رو در موردش نمیدونم.
خیلی ممنون از شما در مورد امنیت نگفتین
و آگه یک گوشی z3بیارم میتوانم اونجا استفاده کنم
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
http://www.crimemapping.com/map/nv/lasvegas
دوست عزیز من پیغام های متوالی شما که سراسر نگرانی واسترس بود دریافت کردم
ازطریق این وبسایت هرنوع جرم وجنایت وناامنی درهر نقطه از آمریکا میتوانید بررسی کنید
ضمن اینکه من که خودم دراینجا زندگی میکنم از دیدن این نقشه وسایر نقشه های مناطق دیگر آمریکا دچار وحشت میشوم :-)
اما نگران نباشید اینجا منطقه عملیاتی وجنگی نیست :-)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تشکر از همه عزیزان الیما خان عزیز و آقای یامی و همگی عزیزان ک زحمت میکشن
من احتمالا اواخر می بیام سمت وگاس اگه کسی همخونه خواست یا میخواست خونه بگیره ب من پیام بده ممنون از شما
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو