موضوعها: 0
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-25 ساعت 02:16)ps5 نوشته: دوستانی که وگاس هستن یه سوال دارم، به دلایل شخصی دارم میام وگاس (با اینکه الان رینو هستم و خیلی هم خوشم میاد از این شهر) و میخوام بدونم امن ترین و ارزون ترین منطقه تو وگاس کجاست ؟ (امنیش خیلی مهمه)
slm
west,summerlin,henderson,va west north
dar kol har ja geron bod
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
برای بار چندم این usps اداره پست خراب شده به من خسارت زد.
در این مورد خاص لاس وگاس یه فاجعه به تمام معناست.
بسته بیمه شده رو بجای خونه من برده خدا میدونه کدام واحد تحویل داده
و امضا گرفته.
امضا هم چی ... طرف یه خط مورب کشیده
ادرس تحویل و هم در فرم وارد نکرده.
فردا برم اداره پست احتمالا اصلا یارو یادش نیاد کدام واحد داده
یا اصلا بگه من درست تحویل دادم به خودت!!!
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-29 ساعت 08:58)azad2k نوشته: (2016-04-21 ساعت 21:51)feidom30 نوشته: جهت بهتر در دسترس بودن مراجعین تاپیک لاس وگاس..
(2015-01-23 ساعت 02:34)rainolf نوشته: سلام دوستان لازم دونستم به چند باور غلط در مورد لاس وگاس اشاره کنم.
1- حداقل دستمزد در اینجا هم 8.16 دلاره و دوستانی هستن که پاره وقت برای تارگت کار میکنن و 6.5 دلار میگیرن.
2- امنیت این شهر از بقیه شهرهای آمریکا بیشتر نیست. در حقیقت سومین شهر نا امن آمریکاست که بیشتر این نا امنی به دلیل راننده های مسته. هر هفته هم حداقل 3 نفر در تیراندازی کشته میشن. اون موضوع پلیس و امنیت مال خیابون استریپه و بس.
3- شما در مناطق مسکونی شهر هیچ تصویر مشکل داری نمیبینید که برای بچه ها مشکل ایجاد کنه استریپ رو هم ماهی یکبار هم وقت نمیکنید ببینید به دلیل مشغله کاری.
4- پیدا کردن کار ساده مثل راننده تاکسی یا کشیر و به ویژه هوسکیپر اگر زبان قابل قبول داشته باشید بسیار بسیار ساده تر از ایالتهای دیگست به خصوص در فصلهای گرم و توریستی. بنده یک ماه بعد از ورود مشغول کار شدم با حقوق هفته ای 600 دلار.
بابا دمت گرم من 8 ماهه دنبال کار میگردم پیدا نکردم . هی تو اینترنت فرم پر میکنم خبری نیست . همه هتل ها اقدام کردم دریغ از یک مصاحبه . فعلا" با پول بورسیه فرزندم زندگی میکنیم . خانمم هم کار نمیکند . وضع افتضاحی داریم . یه راهنمایی کن .
slm govahi name ro begirid berid cab driver
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
اجاره Mailbox هم به عنوان يك گزينه ديگر بد به نظر نمیرسه.
براي اجاره نشين ها كه دايم در حال تغيير ادرس هستند خيلي راحت هست، يك ميلينگ ادرس دايمي فراهم ميكند و دردسر اعلام تغيير دوره اي ادرس به انواع سازمانها و بانك ها و فروشگاه هاي اينترنتي و ... يكجا حل مي كنه. همينطور تجربه شخصي من اين فروشگاه های UPS Store و ... معمولا با اجاره يك صندوق كوچك، بسته هايي حتي تا اندازه چمدان رو هم تحويل ميگيرند (از همه شرکتهای Fedex DHL TNT ...) و در فروشگاه نگه مي دارن كه در مواقع مسافرت يا به هر دليل خانه نبودن، خيلي كارگشاست. داخل فروشگاه دوربين دارد كه مانع اشتباه و سو استفاده ميشه. از طرفی هم USPS ادرس اين فروشگاه ها رو به دليل نماينده رسمي بودن و سالها كار با اداره پست كاملا اشناست و طبیعتا دليوري بسته به ادرس غلط احتمالش ناچیز هست.
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
این مشکل پست رو بنده هم خیلی داشتم اما من فقط از یک سایت خرید میکنم اونم امارون هست و هر وقت مشکلی دارم به خود امارون میگم و نه usps و میزارم خود امارون باهاشون حرف بزنه توی یکسال حدود 3 یا 4 بار بسته من گم شده که یکبارش بسته رو کلا داده بودن به یه شخص دیگه ای و خود امازون معذرت خواهی کرد و یه دونه دیگه برام فرستاد و جالبیش اینه که بعد از یکماه همونی که داده بودن به یه شخص دیگه اومد در خونه ام و الان دو تا از چیزی که سفارش دادم دارم
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2016-05-03 ساعت 05:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-03 ساعت 05:52 توسط yami.)
ps5@
دوست عزیز ممنون از شیر کردن تجربه تون. من حدس میزنم که بسته های گم شده شما از آمازون از نوع نیاز به امضا برای تحویل نبوده و صرفا ترکینگ نامبر داشته. در این حالت شما به نسبت راحتتر میتونستید ادعا بکنید که بسته تون گم شده علیرغم اینکه ترکینگ نشون میده که تحویل شده اما بسته من از نوع بیمه شده و نیاز به امضا برای تحویل بود و با اون امضای کذایی هم که داشتن عملا اداره پست میتونست زیر بار نره اما امضا آنقدر ساده و مسخره بود که نتونستن. امروز سر راه دوباره سر زدم و عملا در بد موقعیتی گیر کردن و نتونستن حاشا بکنن. رییس شعبه خودش آمد و وقتی من گفتم که پست چی احمق به چه حسابی عوض من امضا زده و انداخته جلوی درب وقتی میبینه که بسته آنقدری مهم هست که برای تحویل نیاز به امضا داره و بیمه شده، سرش رو به نشانه تاسف تکون داد و گفت That is really ridiculous! مطمئن هستم که اگه امضا کمی هوشمندانه زده شده بود، دستم به جایی بند نبود. حدس میزنم که نهایتا زیر بار رفته و فروشنده خواهد توانست از طریق بیمه پولش رو بگیره و پول من رو بده ولی به قیمت این همه اعصاب خوردی و وقت تلف شدن بیخود.
هر اتفاقی هم برای پستچی بیوفته اصلا برام مهم نیست چون واقعا دیگه شور حماقت رو در آوردن. کسی که آنقدر شعور نداره که این قضیه به این سادگی رو بفهمه بهتره کار فدرال در اداره پست نداشته باشه و بره جای دیگه. دفعه پیش هم که بسته من رو صرفا بخاطر جا نشدن در صندوق پستی انداخته بودن جلوی درب و دزدیده شده بود، چون دیدن دستم به جایی بند نیست بخاطر عدم بیمه و نیاز به امضا، گفتن به ما مربوط نیست! برو پی کارت.
در ضمن توصیه میکنم که حتی در آمازون هم زیاد ادعای مفقودی بسته نکنید، حتی اگه واقعا گم شده باشه. اگه تعداد ادعاهاتون زیاد بشه بعدا خدای نکرده یک بسته با ارزشتون گم بشه ممکنه بگن که شما همیشه این کارتون که بگین بسته گم شده و متاسفانه نمیتونیم دیگه کمکی بکنیم. بنابرین بخاطر خریدهای چند دلاری مفقود شده این کار رو نکنید و این رو نگه دارید برای خسارتهای درست حسابی.
alinzd@
آدرس سایتتون که اصلا دیده نمیشه. بهرحال من از اشتراک از سایتهایی که برای اپلود باید لاگین کرد متنفرم!!!
امیدوارم که یکی سایت اپلود عکس بدون نیاز به ثبت نام و لاگین در ایران درست بکنه.