موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به عزیزانی که برای ما زحمت میکشن.ارزوی موفقیت دارم برای تک تکتون
چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگر جوابم رو بدید
به امید خدا تصمیم دارم که به لاس وگاس بیام
1_میخواستم ببینم برای سوشیال نامبر که باید ادرس بدم احتمالا جای مشخصی تا چند ماه اول ندارم،چیکار باید کنم؟
2_تا وقتی سوشیال نداشته باشم نمیتونم جایی مشغول به کار بشم؟(هرکاری).و اینکه در بهترین حالت چند روز زمان میبره تا بهم بدن؟
3_گواهینامه ام رو بین المللی کنم یا نه به کارم نمیاد؟
و باز هم تشکر
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
2016-04-14 ساعت 06:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-14 ساعت 09:54 توسط Danoosh.
دلیل ویرایش: لطفن به فارسی تایپ کنید
)
با سلام ما هم موفق شدیم بیایم لاس وگاس و اینکه از آقای elima تشکر کنم که برادری در حق ما تموم کرد
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه ي دوستان گلم . تشكر ويژه از اليماي عزيز و جناب يامي و بسياري از دوستان ديگر . اين تايپيك رو از اول تا آخرش رو خوندم . حدود ١٥ روز ديگه جوابا اعلام ميشه كه برنده ميشم يا نه . به اميد خدا اگه برنده شم و همه چيز خوب پيش بره مقصدم لاس وگاسه ، فقط و فقط بخاطر اين تايپيك كه تقريبا خيلي چيز ها رو از اين شهر فهميدم . تنها نگراني من در مورد كار و پوليه كه به همراه خودم ميارم ، كه فكر نكنم بيشتر از ١٢٠٠٠ $ بتونم بيارم . آيا اين براي من و همسرم كافيه ؟
و اينكه من ليسانس عمران دارم ، از صحبت هاي دوستان متوجه شدم كه مدرك من به درد نميخوره اونجا ، بنظرتون اگه قبول شدم ، تو اين مدت چه حرفه اي رو تو ايران ياد بگيرم تا اونجا راحت تر كار پيدا كنم . همسرم هم آرايشگره . ممنون ميشم اگه دوستان جوابي بدن ❤️
Dv 2017 = not selected
Dv 2018 = not selected
Dv 2019 = not selected
Dv 2020...
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه.
ببخشید سوال زیاد میپرسم ولی خوب استرس دارم ولی تا اونجا نیاییم چیزی را درک نمیکنیم.
راستش من هنوز یک ترم از درسم باقیمونده و باید برگردم ایران تا درسم را تمام کنم (مهندسیIT)
از شما دوستان ساکن لاس وگاس یک راهنمایی میخوام.
من میخوام تابستون بیام و احتملا تا دسامبر بمونم تا گرین کارت و بقیه مدارکم را بگیرم،
حساب بانکی باز کنم و اجازه خروج یا همون پاسپورت سفید بگیرم برای دوسال و برگردم ایران که هم درسم تموم کنم ، کار بکنم و با مقداری پول برگردم آمریکا.
میخواستم بپرسم ارزونترین راه برای اومدن و رفتن و ساکن شدن موقت این در این چندماه چیه؟
آیا میشه از یک نفر اتاق اجازه کرد؟
آیا کسی از دوستان اتاق برای این موارد اجاره میده همچنین ازش راهنمایی هم بگیرم برای کارهام تا اینکه بتونم برای خودم جایی بگیرم برای زمانی که تازه میرسم به شهر؟
همچنین آیا میشه برای این چندماه جایی کار موقت انجام داد تا هزینه هام را پوشش بده و مقداری هم پول پس انداز کنم؟
100% پس از اتمام تحصیلات در ایران دوست دارم مدارکم را تکمیل کنم تا درسم را ادامه بدم.
---------------------
توی سرچ هایی که میکردم دیدم در لاس وگاس میشه با کمتر از 400 دلار آپارتمان اجاره کرد به بالا.
با توجه به تنها بودن من ، آپارتمانهایی که دیدم امکانات خوبی از جمله ماشین لباسشویی، باشگاه، یخچال و... داشت.
یک مورد خوب دیدم مانند: http://www.apartmentguide.com/apartments...idge/12623
آیا همچین مکان هایی خوب است؟
آیا هزینه اضافه دارند؟
--------------
پیشنهاد:
اگر دوستان ساکن لاس وگاس یک گروه تلگرامی ایجاد کنند تا همگی ایرانی های این فروم که ساگن آنجا هستند با هم در ارتباط باشند بسیار عالیست.
------------
با تشکر از خوبیهای شما دوستان
❶ کيس نامبر 2016AS59XX
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❻تعداد افراد منظور در کیس 1 نفر
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
±جمع تقریبی هزینه ها 300 واکسن+300 ترجمه+150 پست مدارک به سفارت+600 دلار ویزا و مدیکال
✈ مقصد ایالت نوادا شهر لاس وگاس (برای شروع زندگی از زیر صفر!)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-05 ساعت 14:17)navid32 نوشته: واقعا قدرت مافیایی کازینوها بسیار شگفت اوره. در آمریکا دو بلیت بخت ازمایی مشهور هست به نام مگا میلیون و پاوربال که معمولا برای سرگرمی به صورت فردی یا گروهی خریداری میشه و جایزه ها تا چند صد میلیون دلار میرسه در ایالت نوادا و چند ایالت دیگر این بلیت ها وجود نداره. و یکی از علل عدم وجود اونها قدرت مافیایی صاحبان قمار در لاس وگاسه که با قدرت حتی جلوی این دو تا بلیت که در امد قابل توجهی هم برای دولت داره ایستادن
فکر کنم اینترتی هم میشه خرید!
❶ کيس نامبر 2016AS59XX
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
±جمع تقریبی هزینه ها 300 واکسن+300 ترجمه+150 پست مدارک به سفارت+600 دلار ویزا و مدیکال
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-22 ساعت 15:32)Amir.Mansoury نوشته: سلام
ببخشید سوال زیاد میپرسم ولی خوب استرس دارم ولی تا اونجا نیاییم چیزی را درک نمیکنیم.
راستش من هنوز یک ترم از درسم باقیمونده و باید برگردم ایران تا درسم را تمام کنم (مهندسیIT)
من میخوام تابستون بیام و احتملا تا دسامبر بمونم تا گرین کارت و بقیه مدارکم را بگیرم،
حساب بانکی باز کنم و اجازه خروج یا همون پاسپورت سفید بگیرم برای دوسال و برگردم ایران که هم درسم تموم کنم ، کار بکنم و با مقداری پول برگردم آمریکا.
میخواستم بپرسم ارزونترین راه برای اومدن و رفتن و ساکن شدن موقت این در این چندماه چیه؟
آیا کسی از دوستان اتاق برای این موارد اجاره میده همچنین ازش راهنمایی هم بگیرم برای کارهام تا اینکه بتونم برای خودم جایی بگیرم برای زمانی که تازه میرسم به شهر؟
همچنین آیا میشه برای این چندماه جایی کار موقت انجام داد تا هزینه هام را پوشش بده و مقداری هم پول پس انداز کنم؟
100% پس از اتمام تحصیلات در ایران دوست دارم مدارکم را تکمیل کنم تا درسم را ادامه بدم.
---------------------
توی سرچ هایی که میکردم دیدم در لاس وگاس میشه با کمتر از 400 دلار آپارتمان اجاره کرد به بالا.
با توجه به تنها بودن من ، آپارتمانهایی که دیدم امکانات خوبی از جمله ماشین لباسشویی، باشگاه، یخچال و... داشت.
آیا هزینه اضافه دارند؟
--------------
پیشنهاد:
اگر دوستان ساکن لاس وگاس یک گروه تلگرامی ایجاد کنند تا همگی ایرانی های این فروم که ساگن آنجا هستند با هم در ارتباط باشند بسیار عالیست.
------------
slm dost aziz on 400ta k migi rent midan koja ast ma ham berim ina ham az to internet khube vali mahale mamoli az 650 shoro mishe
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2016-04-23 ساعت 05:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-23 ساعت 05:36 توسط elima1980.)
(2016-04-22 ساعت 15:32)Amir.Mansoury نوشته: سلام
---------------------
آیا هزینه اضافه دارند؟
--------------
پیشنهاد:
------------
دوست عزیز این آدرس به احتمال زیاد شرق ویا شمال لاس وگاس اینجا مکان مناسبی برای زندگی نیست مگر اینکه تحمل زندگی دراین موقعیت جغرافیایی داشته باشید.اگر همین وبسایت مهاجرسرا وپیج لاس وگاس بطور کامل مطالعه کنید و نت برداری کنید مطمنا مطالب مفیدی پیدا خواهید کرد که به شما
درانجام کارهای اولیه مثل دریافت سوشال وآی دی و کارهای اقامت اولیه کمک خواهد کرد ضمن اینکه دریافتن بلیط واقامت باکمترین هزینه ممکن به شما یاری
خواهد رساند فقط کافیه وقت مناسب بذارید وتایپک های موضوع مختلف بررسی کنید. درباره شغل ویافتن کار دراین مدت که اینجا هستید باید پس از دریافت سوشال سکیوریتی اقدام کنید بدون مدرک هیچ کار نمیتونید انجام بدید و برای یافتن شغل هم هیچ ضمانتی وجود نداره ممکن شما درهمان روزها وهفته های اول به سرعت مشغول به کار بشید یا اینکه نیاز به زمان بیشتری باشه مجدد ارجا میدم به مطالبی که درهمین تاپیک درگذشته نوشته شده بدلیل اینکه درج همون مطالب تکرار مکررات هست همه دوستان زحمت کشیدند واین اطلاعات گردآوری کردند فقط کافی صفحات گذشته بادقت بررسی کنید. درباره اجاره کردن اتاق میتونید به آگهی هایی که درسایتهای خارجی هست مراجعه کنید مثل کرگزلیست ویاهمین جا پیغام بذارید مطمنا تا شروع تابستان افراد زیادی هستند که همین جا پیغام خواهند گذاشت برای یافتن هم اتاقی پس تازمان سفر چندین بار به همین تاپیک مراجعه کنید امید که فرد مناسبی پیدا کنید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-23 ساعت 03:10)saeidfireboy67 نوشته: (2016-04-22 ساعت 15:32)Amir.Mansoury نوشته: سلام
---------------------
آیا هزینه اضافه دارند؟
--------------
پیشنهاد:
------------
slm dost aziz on 400ta k migi rent midan koja ast ma ham berim ina ham az to internet khube vali mahale mamoli az 650 shoro mishe
http://www.apartmentguide.com/apartments...idge/12623
❶ کيس نامبر 2016AS59XX
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان مشکل شمال یا شرق وگاس چی هست؟
آدرس مجتمع:
Oasis Ridge
3040 E Charleston Blvd
Las Vegas, NV 89104
(877) 618-5521
❶ کيس نامبر 2016AS59XX
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2016-04-23 ساعت 21:21)Amir.Mansoury نوشته: با سلام
دوستان مشکل شمال یا شرق وگاس چی هست؟
آدرس مجتمع:
Oasis Ridge
3040 E Charleston Blvd
Las Vegas, NV 89104
(877) 618-5521
مشگل ناامنی
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که وگاس هستن یه سوال دارم، به دلایل شخصی دارم میام وگاس (با اینکه الان رینو هستم و خیلی هم خوشم میاد از این شهر) و میخوام بدونم امن ترین و ارزون ترین منطقه تو وگاس کجاست ؟ (امنیش خیلی مهمه)
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ