موضوعها: 0
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی اطلاع داره که کسی که پرونده eb3 در جریان داره و لاتاری برنده بشه تکلیف چیه؟
Sent from mobile using Tapatalk
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام شما ( sara.e )از طریق کدام شرکت اقدام کرده اید؟ چه شناختی ازشون داشتید و چطوری آشنا شدید؟ ممنون میشم پاسخ بدین madrm690@yahoo.com برای اینکه برخلاف قوانین انجمن هم نباشه لطفا از طریق ایمیل پاسخ دهید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن عرض سلام به دوستان عزيز و تبريك مجدد براي پيشرفتهاي كيسشون ! خواهشاً در صورت امكان تمام مراحل كارشون مثل زمان بررسي وزارت كار ، زمان بررسي اداره مهاجرت ، زمان بررسي نشنال ويزا سنتر و زمان تاريخ مصاحبه و همچنين مدت كلرينس شدنشان در كنسولگري اعلام بفرمايند. ممنون از همگي
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016
two line : 7 Dec 2016
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان, من از همین شیوه EB3 اقدام کردم و امروز فایل نامبر را دریافت کردم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوشحالم که این گروه را پیدا کردم. من هم حدود ۸ ماه است که از طریق EB3 اقدام کردم و الان تائیدیه وزارت مهاجرت امریکا را گرفتم
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطف میکنید وکلا یا شرکت های برجسته در زمینه eb3 را به من معرفی کنید؟ اگر ممکن هست برای من پیام خصوصی بفرستید که مخالف قوانین فروم نباشه.
Sent from mobile using Tapatalk
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...