کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB3
(2015-05-08 ساعت 15:29)VAHIDEH1362 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 07:54)kiarash.m نوشته:  سلام دوستان نامه قبولی من هم از وزارت مهاجرت آمریکا آمد.

سلام تبريك فراوان ......دوستان خبرهاي خوب شما به ما هم دلگرمي مي ده ..... بچه ها بعد از اين مرحله وقت سفارت هستش ؟يك سوال ديگه حدودا بعد از تاييديه اداره كار به من يك شماره داده وكيلم كه تو سايت اداره كار نمي تونم چك كتم گفت بعد از تاييديه اداره مهاجرت فايل نامبر مي دم درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 07:54)kiarash.m نوشته:  سلام دوستان نامه قبولی من هم از وزارت مهاجرت آمریکا آمد.

سلام تبريك فراوان ......دوستان خبرهاي خوب شما به ما هم دلگرمي مي ده ..... بچه ها بعد از اين مرحله
سلام واقعا تبرررررريك مي گم.
مي تونم بپرسم كي فايلتون واسه اداره كار فرستادين؟من مي خوام ببينم تقريبي كي نوبت ما مي شه. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: arman.keshavarz
دوستان کسی اطلاع داره که کسی که پرونده eb3 در جریان داره و لاتاری برنده بشه تکلیف چیه؟

Sent from mobile using Tapatalk
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 16:00)VAHIDEH1362 نوشته:  

سلام تبريك فراوان ......دوستان خبرهاي خوب شما به ما هم دلگرمي مي ده ..... بچه ها بعد از اين مرحله وقت سفارت هستش ؟يك سوال ديگه حدودا بعد از تاييديه اداره كار به من يك شماره داده وكيلم كه تو سايت اداره كار نمي تونم چك كتم گفت بعد از تاييديه اداره مهاجرت فايل نامبر مي دم درسته؟

بله درست است. مال من هم همینطور بود

(2015-05-08 ساعت 16:08)marjan_almasian نوشته:  

سلام تبريك فراوان ......دوستان خبرهاي خوب شما به ما هم دلگرمي مي ده ..... بچه ها بعد از اين مرحله
مي تونم بپرسم كي فايلتون واسه اداره كار فرستادين؟من مي خوام ببينم تقريبي كي نوبت ما مي شه. ممنون

اواخر مرداد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 18:36)arman.keshavarz نوشته:  

اواخر مرداد

سلام جناب کشاورز
مرحله بعدی کار شما چیست؟ مشخص است که حدوداً کی برای اخذ ویزا یا مصاحبه باید مراجعه کنید؟
پاسخ
(2015-05-08 ساعت 01:40)shakiba.far نوشته:  با سلام به همه دوستان
طبق آخرین اطلاعات من در مورد مهاجرت از طریق پیشنهاد شغلی غیر تخصصی، حدود درآمد سالانه بین 16000 تا 17000 دلار می باشد.که یکم کمه.
از دوستان کسی هم هست که دارای مدارک دانشگاهی باشه و حاضر به مهاجرت از این روش؟ راستش به هرایوایکه میگم میخوام برم آمریکا و یک سال اول باید توی مشاغل خدماتی و رده پایین کار کنم میگن ارزش نداره بری واسه این کارای پیش پا افتاده.دوستان لطفا نظرات خودتونو در این مورد بگید.و اینم بدونید قصد من دلسرد کردن بقیه نیست و خودم از طرفداران این روش هستم.
با تشکر.
کلا" بستگی به هدفتون از زندگی داره ! شما قرار نیس برای کار سالی 16000 تا برید آمریکا !! شما قراره به واسطه این کار که فقط یکسال طول میکشه در بهترین کشور دنیا اقامت بگیرید !!! حالا بررسی کنید که اگر ازین طریق اقدام نکنید چه روش های دیگه ای هست که سرعت و هزینه کمتری داشته باشه؟!! و یا اینکه کلا" شاید ایران موندن رو ترجیح بدین و حاضر نباشین یکسال کار غیرمرتبط انجام بدین. همه اینا بسته به هر فردی متفاوت هست، دوستانی هم که اینجا اقدام کردن فکر میکنم همه دارای مدرک دانشگاهی هستن !! من خودم فوق لیسانس معماری دارم و شخصا" یکسال کار غیر مرتبط بنظرم هیچ ضرری بهم نمیزنه چون اینجا هم از شرایط راضی نیستم !
پاسخ
تشکر کنندگان: arman.keshavarz ، kamran.mlkt ، JAVID2015 ، babak82 ، نسل سوخته
(2015-05-08 ساعت 17:51)babak82 نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره که کسی که پرونده eb3 در جریان داره و لاتاری برنده بشه تکلیف چیه؟

بستگی به قراردادتون با وکیل داره ! شما وقتی از طریق لاتاری ویزا رو گرفتین و مطمئن شدین که کاراتون ردیف شده خب قطعا" به نفعتونه که اون روش رو کنسل کنین . بسته به اینکه تو چه مرحله ای هستین یه مبلغی ازتون کسر میشه و فکر نمیکنم کار دیگه ای نیاز باشه انجام بدین !!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamran.mlkt ، babak82
با سلام شما ( sara.e )از طریق کدام شرکت اقدام کرده اید؟ چه شناختی ازشون داشتید و چطوری آشنا شدید؟ ممنون میشم پاسخ بدین madrm690@yahoo.com برای اینکه برخلاف قوانین انجمن هم نباشه لطفا از طریق ایمیل پاسخ دهید
پاسخ
تشکر کنندگان: taha.k ، kamran.mlkt
(2015-05-08 ساعت 19:24)JAVID2015 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 18:36)arman.keshavarz نوشته:  

اواخر مرداد

سلام جناب کشاورز
مرحله بعدی کار شما چیست؟ مشخص است که حدوداً کی برای اخذ ویزا یا مصاحبه باید مراجعه کنید؟

سلام خيلي ممنون از پاسخ هاتون فقط يك سوال ديگه چه مداركي وكيلتون ازتون گرفت براي اداره مهاجرت ؟ممنون ميشم جواب بديد لطف مي كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
ضمن عرض سلام به دوستان عزيز و تبريك مجدد براي پيشرفتهاي كيسشون ! خواهشاً در صورت امكان تمام مراحل كارشون مثل زمان بررسي وزارت كار ، زمان بررسي اداره مهاجرت ، زمان بررسي نشنال ويزا سنتر و زمان تاريخ مصاحبه و همچنين مدت كلرينس شدنشان در كنسولگري اعلام بفرمايند. ممنون از همگي
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016  
two line : 7 Dec 2016  
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: arman.keshavarz ، kamran.mlkt ، JAVID2015
نقل قول:سلام خيلي ممنون از پاسخ هاتون فقط يك سوال ديگه چه مداركي وكيلتون ازتون گرفت براي اداره مهاجرت ؟ممنون ميشم جواب بديد لطف مي كنيد

پاسپورت به همراه یک سری فرم

(2015-05-09 ساعت 01:35)m_vaziran نوشته:  ضمن عرض سلام به دوستان عزيز و تبريك مجدد براي پيشرفتهاي كيسشون ! خواهشاً در صورت امكان تمام مراحل كارشون مثل زمان بررسي وزارت كار ، زمان بررسي اداره مهاجرت ، زمان بررسي نشنال ويزا سنتر و زمان تاريخ مصاحبه و همچنين مدت كلرينس شدنشان در كنسولگري اعلام بفرمايند. ممنون از همگي

مال بنده تا حالا حدود ۹ ماه طول کشیده و تائیدیه وزارت کار و مهاجرت امریکا را گرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
نقل قول:کلا" بستگی به هدفتون از زندگی داره ! شما قرار نیس برای کار سالی 16000 تا برید آمریکا !! شما قراره به واسطه این کار که فقط یکسال طول میکشه در بهترین کشور دنیا اقامت بگیرید !!! حالا بررسی کنید که اگر ازین طریق اقدام نکنید چه روش های دیگه ای هست که سرعت و هزینه کمتری داشته باشه؟!! و یا اینکه کلا" شاید ایران موندن رو ترجیح بدین و حاضر نباشین یکسال کار غیرمرتبط انجام بدین. همه اینا بسته به هر فردی متفاوت هست، دوستانی هم که اینجا اقدام کردن فکر میکنم همه دارای مدرک دانشگاهی هستن !! من خودم فوق لیسانس معماری دارم و شخصا" یکسال کار غیر مرتبط بنظرم هیچ ضرری بهم نمیزنه چون اینجا هم از شرایط راضی نیستم !

حرف بسیار دقیق و درستی است
پاسخ
تشکر کنندگان: marjan_almasian ، m_vaziran
سلام دوستان, من از همین شیوه EB3 اقدام کردم و امروز فایل نامبر را دریافت کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: kamran.mlkt ، arman.keshavarz ، m_vaziran ، babak82
دوستان خوشحالم که این گروه را پیدا کردم. من هم حدود ۸ ماه است که از طریق EB3 اقدام کردم و الان تائیدیه وزارت مهاجرت امریکا را گرفتم
پاسخ
دوستان لطف میکنید وکلا یا شرکت های برجسته در زمینه eb3 را به من معرفی کنید؟ اگر ممکن هست برای من پیام خصوصی بفرستید که مخالف قوانین فروم نباشه.

کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان