2015-05-10 ساعت 01:39
سلام من حدود دوماه پيش پروندم تو اداره كار امريكاه فايل شده كي ميدونه چقدر بايد صبر كنم تا تايديه بدن
EB3
interwove:september20/2016
AP
interwove:september20/2016
AP
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ویزای EB3
|
2015-05-10 ساعت 01:39
سلام من حدود دوماه پيش پروندم تو اداره كار امريكاه فايل شده كي ميدونه چقدر بايد صبر كنم تا تايديه بدن
EB3
interwove:september20/2016 AP تشکر کنندگان:
2015-05-10 ساعت 01:48
2015-05-10 ساعت 08:05
سلام . من خیلی از صفحات تاپیک رو خوندم . البته به سایت های متعددی برای این نوع ویزا هم مراجعه کردم اما
نمیدونم چرا خیلی روی این قضیه مانور داده نشده . در حالی که واسه مسئله ای مثل لاتاری از ب بسم الله تا هم فیها خالدون قضیه دقیق بررسی شده . در هر صورت یک سری سوال برای بنده پیش اومده اگه تکراری بود ببخشید دیگه بیشتر از این دستگیرم نشد : 1- این جوری که معلومه برای گرفتن ویزای EB3 چیزی حدود 50 تا 70 هزار دلار باید خرج کرد . البته یکی از دوستان گفته بودن که این پول در واقع پول زوری هست که واسطه این وسط میگیره و درواقع هزینه ی این کار صفر هست که البته ظاهرا خودشون توی آمریکا ساکن بودن . حالا من میخوام ببینم که حداقل هزینه ای که میشه کرد برای دریافت این ویزا چه قدر هست ؟ یعنی اگه نخوام وکیل بگیرم و خودم کارفرما پیدا کنم و ... ، چه مقدار هزینه باید بکنم ؟ چون من اگه 10 هزار تا پول داشتم الان تو این فروم نبودم چه برسه به 70 هزار تا ! 2- آیا این درسته که زمانی که برای دریافت این ویزا صرف میشه از موقعی که اقدام میکنیم تا زمانی که وارد آمریکا میشیم از 6 یا 7 سال به 1 سال تقلیل پیدا کرده ؟ 3- مگر نباید کاری که کارفرما میخواد یک شخص خارجی رو استخدام بکنه و براش ویزا بگیره ، باید کاری باشه که آمریکایی ها نتونن یا نخوان انجام بدن ؟ پس چرا خیلی صحبت از پیتزا هات و ایناست ؟ خوب مگه آمریکایی ها خودشون چلاغن یا بیکار کم دارن که یک شخص خارجی با این همه دنگ و فنگ بره تو پیتزایی یا کارخونه مواد غذایی کار کنه ؟ حالا اگه مثلا آشپزی ایرانی یا از این قبیل کارا بود که آمریکایی ها بلد نبودن و متقاضی نداشت ، یه چیزی . اما دیگه کار کردن تو پیتزایی که دیگه نیاز به خارجی نداره ، داره ؟ 4- به فرض که ما یک کاری پیدا کردیم و از طریق کارفرما ویزا رو گرفتیم . بعد از این که وارد آمریکا شدیم ظاهرا 6 ماه بعد خود کارفرما برای گرین کارت ما میتونه اقدام کنه . چند سال بعد گرین کارت به دستمون میرسه ؟ 5- وقتی که گرین کارت رسید به دستمون ، اونوقت میتونیم کارفرما و کارشو رها کنیم بریم دنبال زندگی خودمون یا نه ؟ 6- اگه کارفرما برای گرین کارت اقدام نکنه و بزنه زیر قولش اونوقت تکلیف چیه ؟ باید دست از پا دراز تر برگردیم یا به کاری که علاقه ای نداریم ادامه بدیم (چون معمولا کاری که پیشنهاد میشه برا خارجی ها کاملا در فیلدی جدا از تحصیلات یا علاقه ی اشخاصه) ؟ 7- اون جوری که من فهمیدم این ویزا هیچی نمیخواد ! یعنی نه لیسانس نه سابقه ی کار و نه هیچ چیز دیگه . فقط یه کارفرما که شما رو استخدام کنه . حالا سوال من اینه که با وجود چنین ویزایی که میگین حدود 1 یا دو سال جور میشه چرا مردم از این استقبال نکردن و همش دل بستن به لاتاری ؟ این طوری که مشخصه سختی کار فقط در پیدا کردن کارفرماست . اما خوب این خیلی احتمال موفقیت توش بیشتره تا قبول شدن در لاتاری . مشکل تو چیه که خیلی سمت این ویزا نمیان ؟ نهایتش اینه که یک سال مجبورن تو پیتزا فروشی کار کنن یا طی بکشن دیگه ، بعدش گرین کارت میاد دستشون . تازه اگه گرین کارت هم اسمشون در بیاد یک سال بعد میتونن وارد آمریکا شن اونم اگه ویزا تموم نشه و ... که خوب تازه وقتی هم وارد شن یه مدتی طول میکشه که بخوان کار پیدا کنن و در واقع یه سال طول میکشه تا جا بی افتن که خوب میشه عین همین ویزای EB3 دیگه ، بعد از دو سال هر دو نفر ، هم اون کسی که گرین کارت گرفته هم اون کسی که EB3 گرفته گرین کارت دارن . پس چرا به جای این همه آرزو و بعضا 10 یا 12 سال منتظر اسم در اومدن تو لاتاری ، برای EB3 اقدام نکنیم ؟ مگر این که همون قضیه ی 70 هزار دلار پول باشه که خوب منطقی هست که خیلی ها سمت این ویزا نمیان ، چون لاتاری این قدر پول نیاز نداره . ممنونم تشکر کنندگان: aminba
نقل قول:۱- این جوری که معلومه برای گرفتن ویزای EB3 چیزی حدود 50 تا 70 هزار دلار باید خرج کرد . البته یکی از دوستان گفته پول زور نیست دوست عزیز. در واقع چون بخشی از کار توسط وکلای آمریکایی و شرکتهای کاریابی آمریکایی انجام میشه و هزینه این خدمات در خود امریکا هم زیاد است. شرکتهایی که توسط این وکلا پیدا میشوند قبلا مدارک آنها بررسی شده اند که مشکلی از بابت اخذ مجوز کار وزارت کار امریکا نباشد نقل قول:۲- آیا این درسته که زمانی که برای دریافت این ویزا صرف میشه از موقعی که اقدام میکنیم تا زمانی که وارد آمریکا زمان پروسه این پرونده ها در حال حاضر به ۱.۵ تا ۲ سال رسیده. ولی ۶ یا ۷ سال هم نبوده. مگر برای کشورهای چین, هند و مکزیک نقل قول:۳- مگر نباید کاری که کارفرما میخواد یک شخص خارجی رو استخدام بکنه و براش ویزا بگیره ، باید کاری باشه که دولت امریکا هم اکنون به منظور مقابله با کارگران غیر قانونی مکزیکی در حال اخراج این کارگران هست. از طرفی به علت نیاز شدید اقتصاد امریکا به نیروی کار غیر ماهر و چون حقوق این مشاغل حداقل میباشد, بسیاری از آمریکائیها هزار با انجام این قابل کارها نیستند. مثلا سال گذشته در لیست مشاغل مورد نیاز دولت کانادا آشپز و راننده کامیون وجود داشت. آیا این به این معنی است که هیچ راننده کامیون در کانادا پیدا نمیشه! نقل قول:۴- به فرض که ما یک کاری پیدا کردیم و از طریق کارفرما ویزا رو گرفتیم . بعد از این که وارد آمریکا شدیم ظاهرا ۶ ماه بعد این مطلب کاملا اشتباه است. مدت ۲ سال زمان انتظار شما صرف بررسی جهت صدور گیرین کارت میباشد و شما به محض ورود به امریکا گیرین کارت خود را دریافت میکنید نقل قول:۵- وقتی که گرین کارت رسید به دستمون ، اونوقت میتونیم کارفرما و کارشو رها کنیم بریم دنبال زندگی خودمون یا نه ؟ بعد از انجام یک سال کار برای کارفرما بله نقل قول:۶- اگه کارفرما برای گرین کارت اقدام نکنه و بزنه زیر قولش اونوقت تکلیف چیه ؟ باید دست از پا دراز تر برگردیم یا به کاری صدور گیرین کارت شما ربطی به تصمیم کارفرما نداره. لطفآ به توضیحات بند ۴ مراجعه فرمائید نقل قول:۷- اون جوری که من فهمیدم این ویزا هیچی نمیخواد ! یعنی نه لیسانس نه سابقه ی کار و نه هیچ چیز دیگه . فقط با توجه به اینکه این برنامه برای بازار ایران از پاییز گذشته آغاز شده باید بگم که استقبال اصلا هم کم نیست. بنده حداقل ۱۱ نفر از دوستان و اقوام را شخصا میشناسم که از این طریق اقدام کردن. گذار زمان حتما موجب شناخت بیشتر این برنامه به ایرانیها میشود. البته اگر تا ان زمان این برنامه و ظرفیتهای شغلی وجود داشته باشد تشکر کنندگان:
2015-05-10 ساعت 10:35
دوستان من شهریور ماه اقدام کردم و تا حالا مجوز وزارت کار و تائیدیه وزارت خارجه را دریافت کردم. فایل من در حال بررسی در وزارت مهاجرت است. کسی به این مرحله رسیده؟
تشکر کنندگان:
2015-05-10 ساعت 13:40
خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون .
نقل قول:پول زور نیست دوست عزیز. در واقع چون بخشی از کار توسط وکلای آمریکایی و شرکتهای کاریابی آمریکایی انجام میشه و هزینه این خدمات در خود آمریکا هم زیاد است. شرکتهایی که توسط این وکلا پیدا میشوند قبلا مدارک آنها بررسی شده اند که مشکلی از بابت اخذ مجوز کار وزارت کار آمریکا نباشد به نظرتون اگر نهایت صرفه جویی رو بخوایم بکنیم ، حد اقل چه مبلغی نیاز هست که بتونیم این ویزا رو بگیریم ؟ یعنی کف مبلغ مورد نیاز چه قدر هست که دیگه کمتر از اون امکان نداشته باشه . حدودش رو اگه بگید به عدد ممنون میشم . نقل قول:دولت آمریکا هم اکنون به منظور مقابله با کارگران غیر قانونی مکزیکی در حال اخراج این کارگران هست. از طرفی به علت نیاز شدید اقتصاد آمریکا به نیروی کار غیر ماهر و چون حقوق این مشاغل حداقل میباشد, بسیاری از آمریکائیها هزار با انجام این قابل کارها نیستند. مثلا سال گذشته در لیست مشاغل مورد نیاز دولت کانادا آشپز و راننده کامیون وجود داشت. آیا این به این معنی است که هیچ راننده کامیون در کانادا پیدا نمیشه! این مطلبی که الان فرمودید بسیار جالبه . این طوری صد در صد برای هر شخص کاری هست ! فقط میشه بگید این کارهای پیش پا افتاده رو چه طوری میتونیم پیدا کنیم ؟ من قدیم فکر میکردم (ظاهرا اطلاعات برای قدیم بوده) که باید شغلی باشه که آمریکایی ها نتونن انجام بدن ، منتها این چیزی که شما میگین ، ظاهرا اون شرط رو برداشتن . نقل قول:با توجه به اینکه این برنامه برای بازار ایران از پاییز گذشته آغاز شده باید بگم که استقبال اصلا هم کم نیست. بنده حداقل ۱۱ نفر از دوستان و اقوام را شخصا میشناسم که از این طریق اقدام کردن. گذار زمان حتما موجب شناخت بیشتر این برنامه به ایرانیها میشود. البته اگر تا ان زمان این برنامه و ظرفیتهای شغلی وجود داشته باشد خوب با این شرایط الان این یه فرصت اسثنایی هست که تا اشباع نشده میتونیم استفاده کنیم . واقعا مسخره است که با وجود چنین ویزایی دل به لاتاری ببندم . چون مطمئنا خودتون هم در جریان هستید ، اکثر کسانی که لاتاری برنده میشن مجبورا با یک کار پیش پا افتاده و یدی تا مدتی دست و پنجه نرم کنن تا جا بی افتن ، این هم فرقی نداره با لاتاری ، انگار که آدم برنده ی لاتاری شده و بلا فاصله به محض ورود به آمریکا مشغول به کار شده . کلا توضیحاتی که دادید تمام معادلات منو به هم زد . من خودم کمی در کامپیوتر مهارت دارم . الان در بدترین حالت به عنوان تایپیست میتونم ویزا بگیرم قاعدتا . اما باز چند سوال ذهنمو مشغول کرده اگر راهنمایی کنید که خیلی عالی میشه : 1- بعد از این که وارد آمریکا شدیم ، میشه روی حقوقی که میدن برای مسکن و بغییه مخارج حساب کرد یا این که نه ، باید با خودمون چند هزار دلار بیاریم که تا یک سال رو پوشش بده ؟ منظورم از حقوق یک کار پیش پا افتاده مثلا همین تایپ . نه این که من یک تخصص خارق العاده داشته باشم . چون ندارم. 2- الان من دقیقا باید از کجا و کدوم سایت دنبال چنین کار هایی بگردم ؟ در واقع چه طوری کارفرما پیدا کنم ؟ اصن این جور کارها رو توی اینترنت آگهی میدن ؟ یا این که یک شخص دیگری باید از داخل آمریکا کار رو پیدا کنه ؟ 3- کلا اگر بخواید یه برآورد حداقلی داشته باشید ، هزینه های اقدام برای این ویزا تا اتمام یک سال کار کردن پیش کارفرما ، به نظرتون حدودا چه قدر در میاد ؟ چون من هزینه برام خیلی مهم هست . البته عرض کردم با شرط صرفه جویی و به جون خریدن بدبختی ها و دردسر های مختلف به علت رجوع نکردن به وکیل و ... جهت کاهش هزینه هایی که میشود خود آدم انجام بدهد ، هر چند خیلی طاقت فرسا باشه . 4- تمکن مالی هم نیاز هست برای این ویزا ؟ باز هم ممنون
2015-05-10 ساعت 14:46
(2015-05-10 ساعت 13:40)Paradox نوشته: خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون . سلام دوست عزیز لطفا حتما حتما با یه وکیل صحبت کنین.حتی اگه قرارداد نبستین بزارین روش رو کاملا براتون توضیح بده.اصلا تصور شما از این روش کاملا غلطه. کارهای موجود تو یک محدوده کوچک هستند و حق انتخاب شما بسیار بسیار ناچیزه.اصلا ارتباطی با تخصص شما نداره.کارها مثله کارهای خدماتی و اپراتوریه.تمکن مالی یا زبان نمی خواد.فقط و فقط از لحاظ جسمانی باید قوی باشید و بیماری خاص (HIV/هپاتیت،سل و ...)نداشته باشین. پیدا کردن یک کار که واسه شما درخواست بزنه و طی دو سال باز هم به شما احتیاج داشته باشه حتی برای فوق تخصص ها هم کار زمان بر و بسیار بسیار سختیه.همین الان تو ایران کار پیدا کردن چطوریه،که شما از راه دور این کارو بخواین؟ با دید باز انتخاب کنین،این روش سختی هایی داره که واقعا باید ازشون اگاه باشین. تشکر کنندگان: Paradox ، syrene1685 ، sherwean001
2015-05-10 ساعت 15:01
متشکرم از پاسختون .
حرف شما درسته . اما من به نظرم باید دید که هزینه های قانونی (هزینه هایی که خود اداره کار و مهاجرت آمریکا میگریه) برای این کار چه قدر هست . نه این که پول زیادی رو به واسطه بدیم . بدون وکیل و واسطه به نظر نمیاد که کار غیر ممکنی باشه ، هر چند من شنیدم که وکیل حق پیدا کردن کارفرما رو نداره و خلاف قانون هست و اگه بفهمن شخص وکیل دیگه صلاحیت وکالت رو نداره . برای همین هم تو این مساله احتمال کلاه برداری زیاد میشه . اما اینی که گفتید کاری که ما دلمون بخواد پیدا نمیشه حرف کاملا درستیه . اما من حاضرم در صورتی که هزینه ی این کار عدد خیلی زیادی نباشه (نسبت به وضع مالی من البته!) ، هر کاری هم شد انجام بدم نهایتش یک ساله دیگه اما گرین کارت رو بم بدن . شما از هزینه های این روش اطلاعی ندارید (هزینه های رسمی و نه دستمزد وکیل و واسطه و ...) ؟ تشکر کنندگان: babak82 ، syrene1685
2015-05-10 ساعت 20:02
(2015-05-10 ساعت 15:01)Paradox نوشته: متشکرم از پاسختون . هیچ یک از وکلا برای شما کار پیدا نمیکنند. شرکتهای کاریابی در امریکا کار را برای شما پیدا میکنند. وکلا پیشنهادات کاری را از طریق این شرکتها دریافت میکنند
2015-05-10 ساعت 20:48
اگر كارفرمايي پيدا شود كه كار وتخصص شما را به خاطر خاص بودن بخواهد وشما را دعوت به كار كند هزينه وكيل براي اين پروسه چيزي بيشتر از ٧٠٠٠ دلار نمي شود واون مبلع هم دوره اي وبر اساس سلسه مراتب كاري دريافت مي شود نه يكباره
تشکر کنندگان: Paradox ، syrene1685
2015-05-10 ساعت 21:06
(2015-05-10 ساعت 20:48)sak نوشته: اگر كارفرمايي پيدا شود كه كار وتخصص شما را به خاطر خاص بودن بخواهد وشما را دعوت به كار كند هزينه وكيل براي اين پروسه چيزي بيشتر از ٧٠٠٠ دلار نمي شود واون مبلع هم دوره اي وبر اساس سلسه مراتب كاري دريافت مي شود نه يكباره اگر بزرگی است. این کار به این راحتی انجام نمیشه (2015-05-10 ساعت 20:48)sak نوشته: اگر كارفرمايي پيدا شود كه كار وتخصص شما را به خاطر خاص بودن بخواهد وشما را دعوت به كار كند هزينه وكيل براي اين پروسه چيزي بيشتر از ٧٠٠٠ دلار نمي شود واون مبلع هم دوره اي وبر اساس سلسه مراتب كاري دريافت مي شود نه يكباره ممنونم از پاسختون بالاخره ما نفهمیدیم باید کار خاص باشد یا این که هر کاری باشد که متقاضی آمریکایی نداشته باشد (حالا یا به دلیل ماهیت کار یا به دلیل حقوق حداقلی) ؟ به نظر من نمی ارزه که 23 میلیون تومن بدیم به یکی که فقط بگه این فرم رو پر کن اون فرم رو پر نکن . فکر میکنم همین 20 میلیون تومن خرج یک سال زندگی در آمریکا باشه ! باز از دوستان میخوام که تک تک این هزینه ها رو بگن که چی هست و هر کدوم چند دلار -- اگه نخوایم پول وکیل و شرکت کاریابی بدیم -- هست که ببینیم اصن بودجه ما برای شروع این پروسه کافی هست یا نه . بعد از این که این قضیه ی هزینه روشن تر شد ، از دوستان با تجربه در این زمینه تقاضا میکنم که مراحل رو گام به گام اگه لطف کنن توضیح بدن . اولین گام برای گرفتن این ویزا فکر میکنم پیدا کردن یک کارفرماست . اگه میشه حول و حوش این موضوع تمام اطلاعاتی که تا الان به دست اوردید رو برای ما هم توضیح بدین . این که چه طوری ما کاری که یک شرکت کاریابی آمریکایی انجام میده رو انجام بدیم بدون این که یک سنت هم به کسی بدیم . متشکرم
2015-05-11 ساعت 01:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-11 ساعت 01:44 توسط arman.keshavarz.)
دوست عزیز واقعا فکر نمیکنم بدون داشتن وکیل امکان پذیر باشه
تشکر کنندگان: sara.e
|