کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB3
(2015-05-09 ساعت 03:47)taha.k نوشته:  سلام دوستان, من از همین شیوه EB3 اقدام کردم و امروز فایل نامبر را دریافت کردم

ارزوی موفقیت و کامیابی
پاسخ
تشکر کنندگان: m_vaziran
دوستان من دی 93 کیس نامبرمو از وزارت کار گرفتم به نظرتون تاییدیه من در حالت عادی کی می آد .مرسیی
پاسخ
تشکر کنندگان: arman.keshavarz
(2015-05-08 ساعت 23:05)sara.e نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 01:40)shakiba.far نوشته:  با سلام به همه دوستان
طبق آخرین اطلاعات من در مورد مهاجرت از طریق پیشنهاد شغلی غیر تخصصی، حدود درآمد سالانه بین 16000 تا 17000 دلار می باشد.که یکم کمه.
از دوستان کسی هم هست که دارای مدارک دانشگاهی باشه و حاضر به مهاجرت از این روش؟ راستش به هرایوایکه میگم میخوام برم آمریکا و یک سال اول باید توی مشاغل خدماتی و رده پایین کار کنم میگن ارزش نداره بری واسه این کارای پیش پا افتاده.دوستان لطفا نظرات خودتونو در این مورد بگید.و اینم بدونید قصد من دلسرد کردن بقیه نیست و خودم از طرفداران این روش هستم.
با تشکر.
کلا" بستگی به هدفتون از زندگی داره ! شما قرار نیس برای کار سالی 16000 تا برید آمریکا !! شما قراره به واسطه این کار که فقط یکسال طول میکشه در بهترین کشور دنیا اقامت بگیرید !!! حالا بررسی کنید که اگر ازین طریق اقدام نکنید چه روش های دیگه ای هست که سرعت و هزینه کمتری داشته باشه؟!! و یا اینکه کلا" شاید ایران موندن رو ترجیح بدین و حاضر نباشین یکسال کار غیرمرتبط انجام بدین. همه اینا بسته به هر فردی متفاوت هست، دوستانی هم که اینجا اقدام کردن فکر میکنم همه دارای مدرک دانشگاهی هستن !! من خودم فوق لیسانس معماری دارم و شخصا" یکسال کار غیر مرتبط بنظرم هیچ ضرری بهم نمیزنه چون اینجا هم از شرایط راضی نیستم !

من فکر نمی کنم کسی که تحصیلات دانشگاهی نداشته باشن اصلا دنبال این راهها باشن.
اما امثال من از این طریق به چند تا هدف می رسن:
1) دریافت اقامت برای خودمون و کل اعضا خانوادمون
2)مدرسه رایگان برای بچه هامون
3)اشتغال توی کاری که واسه ما تو بدترین حالتش یه مدرسه زبانه رایگانه که مارو با یه محیط مولتی کالچر آشنا می کنه.
بعید بدونم کسانی که از این روش اقدام کردن از عجزو ناتوانیشون بوده بلکه با الویت بندی کردن اهدافشون و آینده نگری به این نتیجه رسیدن.ما تصمیم گرفتیم یک سال بخوریم نون و تره و یک عمر بخوریم نون و کرهBig GrinTongue

اگه دنبال کسی هستی که زندگیتو تغییر بده برو جلو آیینه...
امیدوارم موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: syrene1685 ، JAVID2015 ، arman.keshavarz ، shakiba.far ، ziba62ka
سلام دوستان عزیزم. اینهمه انرژی رو توی شما میبینم واقعا به وجد میام و احساس سرزندگی میکنم. میخواستم بدونم بنظر شما چطور میشه یک مهندس نقشه برداری که هیچکس رو توی آمریکا نمیشناسه خودش شخصا پیشنهاد کاری دریافت کنه؟ منظورم بیشتر کاهش هزینه هاست. چون 50000یا 60000هزار دلار هزینه وکیل واسه ما یکم خیلی بالاست. مرسی دوستان گلم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 11:31)syrene1685 نوشته:  سلام دوستان عزیزم. اینهمه انرژی رو توی شما میبینم واقعا به وجد میام و احساس سرزندگی میکنم. میخواستم بدونم بنظر شما چطور میشه یک مهندس نقشه برداری که هیچکس رو توی آمریکا نمیشناسه خودش شخصا پیشنهاد کاری دریافت کنه؟ منظورم بیشتر کاهش هزینه هاست. چون 50000یا 60000هزار دلار هزینه وکیل واسه ما یکم خیلی بالاست. مرسی دوستان گلم
با سلام
بنظر من شما بایستی به سایت شرکتهای کاریابی در آمریکا مراجعه کنید . تعداد این شرکتها بسیار زیادند و پس از ثبت نام فرصتهای شغلی مرتبط با رشته تحصیلی تان را برای شما ایمیل می کنند . کلاً پیدا کردن شغل در تمام دنیا یک فرایند سخت و زمانبری می باشد و البته به صبر و شکیبایی نیاز دارد .
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: syrene1685
(2015-05-09 ساعت 08:56)babak82 نوشته:  دوستان لطف میکنید وکلا یا شرکت های برجسته در زمینه eb3 را به من معرفی کنید؟ اگر ممکن هست برای من پیام خصوصی بفرستید که مخالف قوانین فروم نباشه.

Sent from mobile using Tapatalk

دوستان کسی همراهی میکنه ؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
پاسخ
(2015-05-09 ساعت 03:59)kamran.mlkt نوشته:  دوستان خوشحالم که این گروه را پیدا کردم. من هم حدود ۸ ماه است که از طریق EB3 اقدام کردم و الان تائیدیه وزارت مهاجرت آمریکا را گرفتم
تبریک . انشاء ا... که بقیه مراحل هم بخوبی پیش بره .
بعد از دریافت تاییدیه از اداره مهاجرت چه مراحلی از کار باقی مانده و حدوداً چقدر طول می کشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: m_vaziran
[/quote]
با سلام
بنظر من شما بایستی به سایت شرکتهای کاریابی در آمریکا مراجعه کنید . تعداد این شرکتها بسیار زیادند و پس از ثبت نام فرصتهای شغلی مرتبط با رشته تحصیلی تان را برای شما ایمیل می کنند . کلاً پیدا کردن شغل در تمام دنیا یک فرایند سخت و زمانبری می باشد و البته به صبر و شکیبایی نیاز دارد .
موفق باشید
[/quote]
مرسی دوست خوبم. ثبت نام و پیگیری کاریابی در آمریکا که فکر میکنم واضح باشه. سوال دقیقتر من اینه که شانس پیدا کردن کار برای افراد خارجی ساکن خارج از کشور آمریکا مثل ایران چقدره؟ آیا ما که الان ساکن ایران هستیم میتونیم اونجا شغلی پیدا کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 03:41)arman.keshavarz نوشته:  
نقل قول:کلا" بستگی به هدفتون از زندگی داره ! شما قرار نیس برای کار سالی 16000 تا برید آمریکا !! شما قراره به واسطه این کار که فقط یکسال طول میکشه در بهترین کشور دنیا اقامت بگیرید !!! حالا بررسی کنید که اگر ازین طریق اقدام نکنید چه روش های دیگه ای هست که سرعت و هزینه کمتری داشته باشه؟!! و یا اینکه کلا" شاید ایران موندن رو ترجیح بدین و حاضر نباشین یکسال کار غیرمرتبط انجام بدین. همه اینا بسته به هر فردی متفاوت هست، دوستانی هم که اینجا اقدام کردن فکر میکنم همه دارای مدرک دانشگاهی هستن !! من خودم فوق لیسانس معماری دارم و شخصا" یکسال کار غیر مرتبط بنظرم هیچ ضرری بهم نمیزنه چون اینجا هم از شرایط راضی نیستم !

حرف بسیار دقیق و درستی است

بسيار درست و منطقي فرموديد هدف اصلي مهاجرته به بهترين كشور دنيا
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016  
two line : 7 Dec 2016  
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sara.e
(2015-05-09 ساعت 09:06)marjan_almasian نوشته:  دوستان من دی 93 کیس نامبرمو از وزارت کار گرفتم به نظرتون تاییدیه من در حالت عادی کی می آد .مرسیی

دوستان عزيز بنده هم وضعيت مشابه البته اوايل بهمن ٩٣ دارم فكر ميكنيد كي تأييديه وزارت كار(انشاله در صورت قبولي )مياد؟؟
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016  
two line : 7 Dec 2016  
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
پاسخ
با سلام
موفق باشید
[/quote]
مرسی دوست خوبم. ثبت نام و پیگیری کاریابی در آمریکا که فکر میکنم واضح باشه. سوال دقیقتر من اینه که شانس پیدا کردن کار برای افراد خارجی ساکن خارج از کشور آمریکا مثل ایران چقدره؟ آیا ما که الان ساکن ایران هستیم میتونیم اونجا شغلی پیدا کنیم؟
[/quote]
سلام
تا آنجاییکه من میدانم و خودم قبلاً چک کردم ؛ پیدا کردن کار در آمریکا از طریق ایران مشکل است . شما بایستی در سایتهای کاریابی آمریکا بدنبال کارفرمایی باشید که Sponsor شما بشه ؛ خوب مسلم است که کارفرماهای معدودی هستند که حاضر به چنین کاری می شوند . در نهایت اگر در رشته خود حرفه ایی هستید و دارای قابلیتهای عالی هستید می توانید نسبت به پیدا کردن کارفرما در آمریکا امیدوار باشید اما اگر نیروی عادی هستید متاسفانه شانس کمی برای این کار دارید .
این نظر شخصی من است و شما می توانید باز هم تحقیق کنید و امیدوار باشید .
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: m_vaziran ، syrene1685 ، arman.keshavarz ، رضا٨٦
دوستانی که از طریق EB3 اقدام کرده اند و تاکنون پرونده هاشون به جاهای خوبی رسیده میشه شرایط شهر و شغل انتخابی شون رو اعلام کنن و اگه ممکنه اسم و مشخصات وکیل و شرکتهای مهاجرتیشون رو هم بگن؟ اگر مخالف با قوانین هست لطفاً پیام خصوصی بدهند.
من با چند تا شرکت تماس گرفتم ... برای شغلهای موجود در ایالات کارولینای جنوبی و شمالی اطلاعات زیادی از شهر و محل زندگی و امکانات در مهاجر سرا نیست ... برای شغلهای شهرهای ایالت تگزاس هم نرخ حدود 10000 دلار بالاتره ... کی میتونه کمک بیشتری بکنه؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 09:06)marjan_almasian نوشته:  دوستان من دی 93 کیس نامبرمو از وزارت کار گرفتم به نظرتون تاییدیه من در حالت عادی کی می آد .مرسیی

بله. برای بنده ۷ ماه طول کشید تا مجوز کار از وزارت کار امریکا صادر بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
نقل قول:مرسی دوست خوبم. ثبت نام و پیگیری کاریابی در آمریکا که فکر میکنم واضح باشه. سوال دقیقتر من اینه که شانس پیدا کردن کار برای افراد خارجی ساکن خارج از کشور آمریکا مثل ایران چقدره؟ آیا ما که الان ساکن ایران هستیم میتونیم اونجا شغلی پیدا کنیم؟

شانس خیلی کمی وجود داره

نقل قول:دوستان عزيز بنده هم وضعيت مشابه البته اوايل بهمن ٩٣ دارم فكر ميكنيد كي تأييديه وزارت كار(انشاله در صورت قبولي )مياد؟؟

معمولا ۶ تا ۷ ماه طول میکشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 09:18)marjan_almasian نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 23:05)sara.e نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 01:40)shakiba.far نوشته:  با سلام به همه دوستان
طبق آخرین اطلاعات من در مورد مهاجرت از طریق پیشنهاد شغلی غیر تخصصی، حدود درآمد سالانه بین 16000 تا 17000 دلار می باشد.که یکم کمه.
از دوستان کسی هم هست که دارای مدارک دانشگاهی باشه و حاضر به مهاجرت از این روش؟ راستش به هرایوایکه میگم میخوام برم آمریکا و یک سال اول باید توی مشاغل خدماتی و رده پایین کار کنم میگن ارزش نداره بری واسه این کارای پیش پا افتاده.دوستان لطفا نظرات خودتونو در این مورد بگید.و اینم بدونید قصد من دلسرد کردن بقیه نیست و خودم از طرفداران این روش هستم.
با تشکر.
کلا" بستگی به هدفتون از زندگی داره ! شما قرار نیس برای کار سالی 16000 تا برید آمریکا !! شما قراره به واسطه این کار که فقط یکسال طول میکشه در بهترین کشور دنیا اقامت بگیرید !!! حالا بررسی کنید که اگر ازین طریق اقدام نکنید چه روش های دیگه ای هست که سرعت و هزینه کمتری داشته باشه؟!! و یا اینکه کلا" شاید ایران موندن رو ترجیح بدین و حاضر نباشین یکسال کار غیرمرتبط انجام بدین. همه اینا بسته به هر فردی متفاوت هست، دوستانی هم که اینجا اقدام کردن فکر میکنم همه دارای مدرک دانشگاهی هستن !! من خودم فوق لیسانس معماری دارم و شخصا" یکسال کار غیر مرتبط بنظرم هیچ ضرری بهم نمیزنه چون اینجا هم از شرایط راضی نیستم !

من فکر نمی کنم کسی که تحصیلات دانشگاهی نداشته باشن اصلا دنبال این راهها باشن.ساده تر بگم پ.ن.ا.ه.ن.د.گ.ی و راههای غیر گرین کارتی هم هست.
اما امثال من از این طریق به چند تا هدف می رسن:
۱) دریافت اقامت برای خودمون و کل اعضا خانوادمون
۲)مدرسه رایگان برای بچه هامون
۳)اشتغال توی کاری که واسه ما تو بدترین حالتش یه مدرسه زبانه رایگانه که مارو با یه محیط مولتی کالچر آشنا می کنه.
بعید بدونم کسانی که از این روش اقدام کردن از عجزو ناتوانیشون بوده بلکه با الویت بندی کردن اهدافشون و آینده نگری به این نتیجه رسیدن.ما تصمیم گرفتیم یک سال بخوریم نون و تره و یک عمر بخوریم نون و کرهBig GrinTongue

اگه دنبال کسی هستی که زندگیتو تغییر بده برو جلو آیینه...
امیدوارم موفق باشین.

بسیار منطقی و متین
پاسخ
تشکر کنندگان: arman.keshavarz ، sara.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان