موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هم دو ماه پیش واسه eb3 اقدام کردم ..فایل نامبرم حدود یک ماه پیش اومد الانم منتظر اداره کار هستم...امیدوارم این روش جواب بده
رتبه:
57
1 تشکر در 1 ارسال
زمان اقدام برای این ویزا اگه لیسانس داشته باشی اما بعد 2 سال فوق لیسانس بگیری چی میشه؟؟ قبولمون نمیکنن به عنوان کارگر غیر ماهر؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد هزینه های روش نیروی غیرمتخصص، الان همه میدونید که برای ادامه تحصیل در کشور آمریکا مثلا در مقطع فوق لیسانس، حداقل سالی 20 تا 25 هزار دلار هزینه بر میداره.تازه بعدش هم باید دنبال کاری بگردی که بتونی گرین کارت بگیری و تازه اگه موفق بشی میرسی به جایی که کارگرهای غیرماهر رسیدن،اما با صرف وقت و کمی هزینه بیشتر.
صدالبته که کاری که اون فارغ التحصیل گیر آورده با کار کارگر غیرماهر قابل مقایسه از هیچ نظر نیست، اما هدف کسایی که از روش نیروی غیرمتخصص اقدام میکنن هم موندن در این شغل رده پایین نیست،فقط گرین کارت مدنظره.بعد از داشتن گرین کارت هم اگه خواست درس بخونه با هزینه کمتر و راحتتر میتونه وارد دانشگاه بشه.
لطفا پیش قضاوت نکنید در مورد گفته هام، هدفم تبلیغ این روش نیست،فقط چیزی که توی ذهنم این چند روز میگذشت رو دارم به اشتراک میزارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی...
کسی از دوستانی که کمی تو کارشون جلوتر هستن می دونن که تو این روش آیا نیازی به ارائه پرینت حساب بانکی و یا حتی سند ملک به عنوان مدارک ضروری هست یا نه؟
Category: EB3-Unskilled Worker ----- PERM filed with DOL: 02.May.2015
Preferred City: Houston ----- Preferred Job: Cooks, Fast Food
Audit Received: No ----- Audit Received Date: n/a
PERM Approved: 18.Nov.2015 ----- I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING ----- Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING ----- Visa Granted: PENDING
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من می خواستم از کسانی که در فرایندEB3 جلوتر هستند اطلاعات کسب کنم بعنوان مثال آیا به انجام روش موجود که شرکتهای مهاجرتی ایرانی ارائه می کنند اعتماد می توان کرد(با توجه به مبلغ بالایی که می گیرند)؟ کدام شرکت یا شرکتها( یا وکیل )مهاجرتی قابل اطمینان تر است؟
موضوعها: 2
رتبه:
18
18 تشکر در 6 ارسال
2015-06-11 ساعت 19:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-11 ساعت 19:37 توسط lordsaroman.)
(2015-06-11 ساعت 18:56)mbazjoo نوشته: با سلام
من می خواستم از کسانی که در فرایندEB3 جلوتر هستند اطلاعات کسب کنم بعنوان مثال آیا به انجام روش موجود که شرکتهای مهاجرتی ایرانی ارائه می کنند اعتماد می توان کرد(با توجه به مبلغ بالایی که می گیرند)؟ کدام شرکت یا شرکتها( یا وکیل )مهاجرتی قابل اطمینان تر است؟
سلام. موضع رسمی مهاجرسرا اون روش رو غیرقانونی می دونه. اما خود پروسه ی EB3 قانونی هست و سالانه هزاران نفر این ویزا رو از روش قانونی می گیرند. اگر کل تاپیک را یک دور بخونید متوجه می شوید.
ضمنا قوانین مهاجرسرا کاربران را از اشاعه روش های غیر قانونی مهاجرت منع می کند. این مثل این می مونه که یک نفر بیاد اینجا بگه چه کسی رو برای معرفی ازدواج س*و*ر*ی در امریکا سراغ دارید.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015
N400 Filed: April2020
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .من مدتهاس که واسه کانادا پی گیری کردم ولی نمیشه .وکیل من هم تورنتو هست .به من پیشنهاد eb3 رو دادن .راستش من سرمایه زیادی ندارم و اگر بخوام از این طریق اقدام کنم باید خونه ام رو بفروشم .دوتا فرزند 3 و 5 ساله دارم و واقعا دوس داریم مهاجرت کنیم .لطفا و خواهشا نظراتتون رو بهم بگین ..من دفاتر تهران رو هم پی گیری کردم .میگن اگر به ویزا برسی و افسر شما رو رجکت کنه هیچ پولی دست شما رو نمیگیره. ولی وکیل کانادا گفت فقط هفت هزارتاش سوخت میشه ....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر شما عقلانی هست استارت بزنم تا یکسال دیگه مشخص میشه که کسانی که قبلا اقدام کردن ویزا میشن یا نه .کلا نظرتون در مورد ویزا شدن این برنامه چیه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نتیجه ی نهایی این که اگه میخواید به طور کاملا قانونی و بدون ترس و واهمه از این طریق برید آمریکا ، بگردید دنبال
کارفرما و بعدشم به یه وکیل بدید کارتون رو ببره جلو .
اگرم کارفرما پیدا نکردید ، کلا بی خیال این ویزا بشید .
موضوعها: 2
رتبه:
18
18 تشکر در 6 ارسال
2015-06-13 ساعت 00:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-13 ساعت 00:34 توسط lordsaroman.)
متاسفانه فرد معلوم الحال که از افراد شرکت ایرانی کانادایی که در زمینه روش غیر قانونی شرکت واسط فعال است تاحالا با بیش از 20 اکانت مختلف تا به امروز سعی در پست گذاشتن و خرابکاری در این تاپیک کرده است.
آخرین اکانت این فرد به طور دائمی مسدود شد. اما این پست به عنوان آخرین اخطار به ایشان:
بنده مستقیما با وزارت کار تماس گرفتم بدون ذکر شرکت خاص ازشون درمورد روش شرکت واسط سوال کردم. اون ها گفتند این کار غیر قانونی است و به من گفتند در وزارت کار یک بخشی وجود دارد به نام Office of Inspector General یا OIG که مخصوص رسیدگی و تحقیق و پیدا کردن کلاه برداری های مرتبط با قوانین وزارت کار هست:
https://www.oig.dol.gov/hotlinemain.htm
اون ها گفتند که اسم شرکت هایی که در این زمینه فعال هستند رو از طریق آدرس زیر براشون بفرستم:
https://www.oig.dol.gov/hotlineform2015.htm
حالا من فعلا از گزارش شرکت خاصی خودداری کرده ام. به عنوان آخرین اخظار به شما. بنده اسم شرکتی که شما با آن مرتبط هستید و وکلای آن را می دانم. درصورتی که دوباره بخواید اینجا خرابکاری کنید شرکت شما و وکلای آن را با مدارک موجود به این دفتر گزارش می دهم. حداقل اتفاقی که برای شرکت شما خواهد افتاد این است که تمامی پرونده های زیر دست DOL که اسم وکلای شرکت شما روشون هست وارد پروسه ی audit می شه و حداقل 2 سال طول خواهد کشید تا وزارت تحقیقاتش رو تکمیل کنه و نتیجه گیری کنه آیا کلاه برداری ای شده یا نه.
البته همیشه گفتند که واسه این که یک مار رو بکشی باید سرش رو بزنی و نه دمش رو. همه ی شرکت های ایرانی کانادایی دم قضیه هستند چون سررشتشون یک شرکت کانادایی هست که با همه ی این ها کار می کنه. من به علت اینکه بعضی از دوستان از این روش اقدام کردند و کارشون خراب نشه اون سر مار رو گزارش نمی دهم.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015
N400 Filed: April2020