2015-06-24 ساعت 20:36
(2015-06-24 ساعت 19:10)lordsaroman نوشته: سلام دوستان.با سلام خدمت LORDSARUMAN مثل اینکه این شرکت های ایرانی کانادایی با این کارفرماها قرارداد دارند که برای آنها نیروی کار ارزان یک ساله پیدا کنند و هزینه کارفرما را هم این شرکتها از کارجوها بگیرند در عوض هم این شرکتها هم هرچقدر بخوان از کارجوها بگیرن ولی سوال ایجاست که برنامه گرفتن گرین کارد چگونه ردیف شده ؟ آیا اداره مهاجرت هم با این شرکتها همکاری دارد؟؟؟؟؟ ممنون میشم توضیحی هم در این مورد بدین با تشکر
۱- من تو این مدت سعی کردم که با وکلای آمریکایی بیشتری مشورت کنم. هم از طریق تلفن، هم ایمیل و هم از طریق وبسایت هاشون. تقریبا نظر ۱۰-15 وکیل آمریکایی ساکن آمریکا (و نه وکیل ایرانی ساکن کانادا) رو در این باره گرفتم. همه بالاتفاق می گفتند این کار که تحت یک قرارداد فرد هم براش کارفرما پیدا می کنند و هم براش ویزای EB3 اقدام می کنند غیر قانونیه. یعنی حتی یک نفر هم نیومد بگه "ممکنه" این کار قانونی باشه. برای مثال من در سایت زیر که فقط وکلای مهاجرت آمریکا می تونند به سوالات پاسخ بدند سوال رو مطرح کردم:
http://www.avvo.com/legal-answers/are-th...tification
وکیل مهاجرت از سان دیگو گفته که:
No. None of these things are "legal", but rather part of an elaborate network of schemers, waiting to "bite" the gullible victim. Don't fall for it!
یعنی: خیر. هیچ یک از این شرکت ها "قانونی" نیستند. بلکه همگی جزو یک شبکه ی پیچیده و طراحی شده ی اسکم هستند که در انظار بلعیدن قربانیان هستند. گول آن ها را نخورید.
وکیل مهاجرت از لس آنجلس گفته:
This type of activity is highly illegal.
این گونه فعالیت ها به شدت غیر قانونی است
وکیل مهاجرت از نیویورک گفته:
The devil is in the details. On the face of it appears like a sham. That is my personal opinion.
شیطنت در جزئیات است. به نظر می آید کار غلطی باشد. این نظر من است
وکیل مهاجرت از دالاس تگزاس گفته:
they all are scams and there to take unsuspecting people's money and commit fraud. they never are or will be legal.
این ها همه اسکم هستند و برای گرفتن پول مردم بی گناه و مرتکب شدن جرم. آن ها هرگز قانونی نبوده اند و نخواهند بود.
من همین متن رو برای چند نفر از وکلای دیگه ایمیل کردم (و حتی آدرس وبسایت اون شرکت سر شبکه ی اصلی کانادایی رو هم دادم) و حتی با بعضی تلفنی صحبت کردم همگی همین رو می گفتند.
۲- من همچنین برای اینکه ببینم آیا واقعا کارفرما ها مستقل عمل می کنند یا نه، از طریق وبسایت وزارت کار Labor Certificate یکی از افراد ایرانی که در شرکت House of xxx که یکی از کارفرماهایی است که این شرکت ها باهاشون کار می کنه رو در آوردم. در Labor Certificate اطلاعات تماس کارفرما هستش. من ایمیل زیر رو به کارفرما زدم:
Dear Mr. xxxx
It was brought to my attention that "HOUSE OF xxxx" located at xxxx is sponsoring several foreign Iranians in EB3 - Other Skilled Workers category for Meat, Poultry and Fish Cutters and Trimmers . It appears that your company needs several low cost workers. My friend who is also living in Iran is very interested to join your company directly with the commitment of at least one year. Would you kindly assist in sponsoring his EB3 visa?
Thanks
xxxxxx
دقت داشته باشید که بنده این ایمیل رو مستقیما و فقط به کارفرما زدم. اما نکته ی بسیار جالب این بود که جواب ایمیل مستقیما از شرکت سر شبکه کانادایی معلوم الحال برام اومد:
Dear Mr xxxx.,
We received the below email you sent to our sponsor, thank you for your friend's interest in our program.
xxxx strongly advise you that your friend must contact an authorized Iranian agent of us to discuss further. Thank you.
این یعنی اینکه اصلا خود کارفرما هیچ کاره است و شرکت کانادایی هست که داره از طرف کارفرما صحبت می کنه و می گه که شما با ماموران ما در ایران تماس بگیرید. همون کسانیکه 60-70 هزار دلار ازتون می گیرند. یعنی ده برابر "هزینه ی واقعی وکالت" این کار که شش هزار دلاره حداکثر. این نشون می ده که این کارفرما با اون شرکت کانادایی در یک رابطه exclusive با اختصاصی انحصاری هستند و اگر فردی خودش بخواد با وکیل خودش اقدام کنه نمی گذارند. که این خیلی عجیب به نظر می رسه. چون اگه واقعا اون کارفرما نیازمند شدید کارگر باشه باید از هر گزینه ای استقبال کنه. هیچ کارفرمایی در دنیا با هیج شرکت کاریابی ای رابطه ی اختصاصی انحصاری نداره و اصلا با عقل جور در نمی آید.
۳- من قبلا با وزارت کار تماس مستقیم داشتم و ازشون درمورد قانونی بودن و یا نبودن این روش سوال کردم و این جوابشون بود:
http://s2.img7.ir/wbpSe.jpg
من این سوال رو از بخش OIG پرسیم (بدون ذکر نام شرکتی که احیانا کار کسی خراب نشه) اما هنوز جوابی نگرفتم. اگه ایمیل دیگه ای از وزارت به دستم رسید اینجا می گم.
توصیه به کسانیکه از شرکت های واسط کانادایی هنوز اقدام نکرده اند:
ویزای EB3 کاملا قانونی است. بعنی اگر شما کافرما رو خودتون پیدا کنید هر وکیلی برای شما اقدام می کنه. اما روش شرکت های واسط کانادایی که همگی جزو یک شبکه ی واحد هستند بسیار مشکوک هست. روش آنها فراهم کردن کافرما و ارائه خدمات وکالت تحت یک قرار داد هست که ده برابر هزینه ی معمول وکالت رو ازتون می گیره. توصیه من به شما دوستان این هست که اگر می خواهید 60-70 هزار دلار سر این راه بگذارید قبلش لا اقل صد دلار (یعنی یک هزارم) هزینه کنید و برای نیم ساعت با چند وکیل معتبر مهاجرت آمریکایی ساکن آمریکا در این زمینه مشورت کنید و نه وکلای ایرانی ساکن کانادا که جزو همین شبکه هستند. بعد خودتون تصمیم بگیرید. شما با تمامی وکلای آمریکایی می تونید تلفنی وقت مشاوره بگیرید و یا ایمیل بزنید. البته اگه قانونی یا غیرقانونی بودن روش برای شما مهم نیست و فقط "شدنی و یا نشدنی" بودن این روش براتون مهمه بستگی به ریسک پذیری خودتون داره.