فقط اینم بگم این اولین پستم توی مهاجرسرا بود اگر چه پنج سالی هست مطالب مفید سایتتون رو میخونم و اولین بار با لاتاری لعنتی اشنا شدم اگر چه تو این پنج سال با نوشته های ارش عزیز یا همون rs-232 حمید میزوری سارا خانم rasa rasa و دیگر دوستان قدیم مهجرسرا خاطره ها دارم و چون پنج سال انتظار بیهوده کشیدم تصمیم گرفتم دست بکار شم و بطور قطعی برای مهاجرت اقدام کنم فقط خواستم از دوستان مهاجرسرا و مدیران محترم این هست که اگه میشه لطف کنید بجای اینکه با دیگران بحث های بیهوده انجام بدید کمی در روشن شدن موضوع و شر کردن اطلاعات مفیدی که در مورد جنبه های مختلف این روش مطرح هست رو مورد بررسی قرار دهیم
ظمنا من تو این پنج سال هیچ وقت با چنین تاپیکی که از اول تا اخرش دعوا باشه برخورد نکردم و مسلما توی دعوا حلوا خیرات نمیکنن یکی میاد یه دروغ میگه دیگری یه دروغ دیگه و بعد اولی تهمت میزنه دومی هم با تهمت جوابشو میده ........ و این راه به ترکستان خواهد رفت
ظمنا من تو این پنج سال هیچ وقت با چنین تاپیکی که از اول تا اخرش دعوا باشه برخورد نکردم و مسلما توی دعوا حلوا خیرات نمیکنن یکی میاد یه دروغ میگه دیگری یه دروغ دیگه و بعد اولی تهمت میزنه دومی هم با تهمت جوابشو میده ........ و این راه به ترکستان خواهد رفت
گاهی گمان نمی کنی ولیکن می شود / گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست/ گاهی تمام شهر گدای تو می شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست/ گاهی تمام شهر گدای تو می شود