موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من واقعا موندم و دليل اين همه پافشاري اقاي مدير تو اين زمينه رو نمي فهمم اقا من يه حرف دارم خدمت شما .....شما دست از اين ايميل بازيهات بر دار .....تو اين را چند نفر بيشتر اقدام نكردند كه با حرف هاي شما هم پشيمون نمي شوند و صبر مي كنند تا نتيجه معلوم بشه و خودشون هم ريسك همه چيزو قبول كردند و نگراني شما براي اون دسته هيچ اهميتي نداره چون راهي كه شروع كردند را تا اخر ادامه مي دهند .و اما براي اون دسته ادم هايي كه هنوز از اين طريق اقدام نكردند هم بگم دوستان من شما كه هنوز كاري براي مهاجرت نكردي صبر كن عزيز دلم اجازه بده ببين جريان بقيه چي مي شه اگه خوب بود كه اقدام مي كني .......ديگه اين همه ايميل بازي نداره كه خودتو خسته مي كني ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-25 ساعت 15:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-25 ساعت 15:54 توسط Paradox.)
قسمت اول رو خوب گفتی ، کسانی که اقدام کردن معلومه که پشیمون نمیشن با این حرفا.
اما قسمت دومت ، به فرض هم که شما گرین و گرفتی ( که به احتمال زیاد هم میگیرید ) . خوب که چی ؟
چه ربطی به بحث فعلی داره ؟
صحبت سر قانونی بودن یا نبودن این کاره . و نیز پــــــول هنگفتی که تقدیم میشه .
شدنی یا نشدنش اصن مهم نیست.
پ ن پ شما رفتی 200 میلیون دادی یه شرکتی که یه اسم و رسمی داره ( حالا چه کارش قانونی باشه چه غیر
قانونی ) ، بعد انتظار داری طرف فردا پولا رو بزنه به جیب در بره ؟ شما هم به جای آمریکا سر از ورامین بیشتر در نیاری ؟
مگه شهر هرته ؟
الان شما برو لب مرز قاجاقی خیلی شیک و مجلسی بدون پاس و شناسنامه قشنگ ردت میکنن پولشونم کامل
میگیرن شما رو به خیر اونا رم به سلامت .
اگه این جوری بود که هر قاجاقچی ای قرار بود پول مشتری رو بخوره که الان اصن شغل معظم قاجاقچیگری تعطیل بود.
حالا بله ، امکانشم هست که یکی این وسط یکی دیگه سرشو کلاه بذاره ، اما همیشه که این جور نیست .
(حالا شایدم شد و سر همه ی شمایی که برای ای بی تری اقدام کردید کلاه رفت . ولی بعیده.)
بعد منی که هنوز مثل شما اقدام نکردم ، وایسم تا دو سال دیگه که ببینم شما اگه رفتی اقدام کنم ؟ خوب از همین
الان مشخصه که شما دو سال دیگه میری ، نیاز به صبر نیست . اما آیا شما رو قانونی بردن ؟ یا غیر قانونی ؟
اگه بعدا کاشف به عمل بیاد که غیر قانونی بردنت ، عواقبش رو میپذیری ؟ حالا مهم نیست شما میپذیری یا نه
من یکی که نمیپذیرم . این مطالبی هم که آقای لورد میگن برای کسانی مفیده که دنبال دردسر نباشن .
چند پست قبلی هم جناب صفوی گفته بودن مگه الکیه که سر اداره مهاجرت کلاه بره و از این حرفا . بله که الکیه
مگه خدا پیغمبر نشستن اون جا که فکر و نیت درونی افراد رو بدونن ؟ این همه آدم که دارن با ازدواج
ســـــــوری و هزار روش غیر قانونی دیگه میرن ، مگه از کره مریخ اومدن ؟ خوب زرنگ بازی در اوردن سر اون اداره ی کذایی
رو کلاه گذاشتن . مخصوصا اگه یه تیم قوی وکیل مکیل جمع شن دور هم ، به این سادگی نمیشه تشخیص داد دارن
چی کار میکنن . بازم اگه این جوری باشه که شما همچین با یه لحن عاقل اندر سفیهی بر میگردی میگی مگه الکیه
که سر اداره مهاجرت کلاه بره ، پس هیچی ، فاتحه ی مهاجرت غیر قانونی باید خونده بشه . و دیگه حتی یه پشه هم
نتونه بدون ویزا وارد آمریکا شه، چون با یه سری هیولا و ابر رایانه و آدم فضایی طرفن که بلا شک مچشونو میگیرن.
خوب ببخشید این حرف خیلی حرف جوکیه .
بله ؛ اداره ی مهاجرت نمیشه به همین سادگی ها هم سرشون کلاه گذاشت . و این واقعیت خودش به ضرر شماست !
چرا که یه شخص عادی مث من که عمرا بتونه سر یه وزارت خونه رو کلاه بذاره ، این فقط از عهده ی یه سری وکیل
خبره بر میاد که از پیچ و خمای قانونی یه کاری مطلع باشن ، بعد با یه ترفندی برا یه نفر ویزا بگیرن .
قدیم هم عرض کردم که اگه شما (( یقین )) داشته باشین که بعد از دریافت گرین کارت ، چند سال بعد یا چند وقت بعد
مشخص نشه که شما غیر قانونی تشریف مبارک رو اوردید ، نوش جونتون ، خیلی هم آفرین و باریکلا داره که تونستین
سر یه جماعت وزارت خونه رو کلاه بذارین . اما کی و کجا چنین اطمینانی حاصل میشه ؟
در هر صورت اگه کسی راهی پیدا کرد که این یقین حاصل بشه ، حتما به من خبر بده، من خودم قول میدم 100 تا 100 تا
ایرانی بفرستم ناف واشنگتن، قیمتشم به جای 70 هزار تا 7 هزار تا میگیرم که مشتری شین. هم مردم بهشون
فشار 70 هزار تایی نمیاد ، هم از مفت خوری یه عده جلوگیری میشه. که این گزینه ی آخری از مستحبات مؤکده !
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
جناب لورد تا جايي كه من سوابق شما را خوانده ام شما با ويزاي دانشجوي وارد امريكا شديد و اكنون ميخواهيد اقامت امريكا را دريافت كنيد در صورتي كه ويزاي دانشجوي يك ويزاي غير مهاجرتي است شما به در مصاحبه خود حتما اعلام كرده ايد كه قصد مهاجرت نداريد
2 من يكي از كيس هاي لاتاري 2014 هستم و كيس نامبر من هم از خوب بود
و من بعد 7 ماه در گوست، كلير شدم اما سفارت امريكا در ارمنستان بر خلاف قانون نام مارا در سايت اعلام نكر و مارا از كلير شدن مطلع نساخت و ما به طور اتفاقي در سايت ceac متوجه كلير شدن خود شديم و3 بار به ارمنستان مراجعه كرده و هربار به ما كفتند كه: ويزا نامبر نداريم در حالي كه قبل و بعد از مراجعه ما به سفارت به صورت غير قانوني به يك عده ويزا ميدادن ما با هر بار با دست خالي از ارمنستان باز ميكشتيم
3 دليل شما براي تلاش در اثبات غير قانوني بودن اين كار جيست شايد شركت هاي كار فرما كل مبلغ يك سال حقوق كاركران را از اين 60 هزار دلار بر داشته و به عبارت ديكر كاركر يك سال مجاني براي انها كار ميكند
به نظر شما ايرادي دارد؟؟؟؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
18
18 تشکر در 6 ارسال
2015-06-25 ساعت 21:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-25 ساعت 21:44 توسط lordsaroman.)
(2015-06-25 ساعت 18:02)crewalfa نوشته: و وقتی این شرکتها از شما امضا میگیرند که کل این مبلغ 60هزار دلاری بابت جق وکالت هست هیچ جایی برای پولشویی باقی نمی گذارد اگرچه از اول هم هیچ کار ******* انجام نشده که به پولشویی ربط داشته باشد
اتفاقا نکته ی قضیه همین هست که شما فرمودید. این ها از شما امضا می گیرند که تمامی این 60 هزار دلار برای "حق الوکالت" هست. که این دروغ است. چون آن ها درحقیقت دارند برای شما کاریابی هم می کنند. چون شما مستقیما با شرکت کاریاب قرارداد ندارید این درحقیقت جزو کار همون شرکت مهاجرتی ایرانی کانادایی است که باهاش قرار داد دارید. اگر می گفتند مثلا 6 هزار دلار برای "حق الوکالت" و 50 هزار دلار برای "کاریابی" اون موقع حقیقت رو گفته اند که این ها هیچ وقت این رو در قراردادشون نمی نویسند تا براشون مشکل ایجاد نشه.
(2015-06-25 ساعت 18:02)crewalfa نوشته: و از همه جالبتر اون پستی بود که میگفتید به هر ایوایی توی آمریکا ایمیل زدید گفته این کار خلاف قانون هست بدون هیچ منبعی یا اسکرینشاتی و بدون اینکه بگید چی از طرف پرسیدید!!!
(2015-06-25 ساعت 18:02)crewalfa نوشته: و از همه جالبتر اینه که پیشنهاد میکنید هرایوایمی خواهد اقدام کند با یک وکیل آمریکایی صحبت کند از اونجایی که بچه های این فروم زبان انگلیسیشون در اون حد نیست که با یک وکیل انگلیسی زبان صحبت کنه مجبوره با یه وکیل ایرانی آمریکایی صحبت کنه
بنده این متن انگلیسی رو براتون می گذارم همون چیزی که از وکلای مهاجرت پرسیدم. شما اگر زبانتون خوب نیست می تونید از یکی از بستگانتون که زبان انگلیسی خوبی دارد بخواهید که از روی این متن برای اون وکیل امریکایی بخواند و جواب وکیل را برایتان ترجمه کند
There is a Canadian-based immigration company that claim they have several opening positions at places like Burger King, Pizza Hut and some cleaning companies in US. In exchange of $50-60k they start acquiring Labor Certificate and file I-140 in EB3-Unskilled Worker visa category. They "claim" they do not pay anything to the employer thus not violating DOL's rule. Are these firms legal? If not, what rules they are violating?
حتی شما می تونید پیش نویس بخش انگلیسی قرارداد بین شرکت مهاجرتی و کارجو را برای اون وکیل امریکایی ایمیل هم کنید تا نظر اون رو بشنوید.
(2015-06-25 ساعت 18:02)crewalfa نوشته: که باتوجه به اینکه همه میدونیم هیچ وکیل آمریکایی مستقیما eb3 کار نمیکنه پس مطمئنا جواب وکیل پیشنهادی شما که احتمالا eb5 و.... کار میکرده میگه صد در صد غیر قانونیه!! مثل این میمونه زنگ بزنی شرکت بنز و بپرسی خودرو x3 bmw از نظر ایمنی ماشین خوبیه و ایا پیشنهاد میکنید بنده خودرو بی ام و بخرم !!!!!!!
دوست عزیز چه کسی به شما گفته هیچ وکیل امریکایی مستقیما برای EB3 کار نمی کنه؟ اتفاقا تمامی وکلای مهاحرت امریکایی ساکن امریکا همه و همه در زمینه EB3 فعال هستند البته به طور قانونی اش. یعنی هر کسی که کارفرما داشته باشه یا خود کارفرما که بخواهد برای کارجو اقدام کنه می ره پیش همین ها و این ها تمام مراحل قانونی Eb3 رو انجام می دهند. اما هیچ کدوم از این وکلای امریکایی با شرکت های کاریابی قرارداد ندارند که ادعا کنند براتون کارفرما جور می کنیم.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015
N400 Filed: April2020
رتبه:
18
18 تشکر در 6 ارسال
2015-06-25 ساعت 21:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-25 ساعت 21:34 توسط lordsaroman.)
(2015-06-25 ساعت 18:42)shakiba.far نوشته: با سلام
جالبه که آقایون مخالف این روش دارن کم کم موضعشون رو تغییر میدن، قبلا میگفتن کلاهبرداریه و پولمونو میخورن و واسه کسایی خوبه که این 200 میلیون براشون ارزشی نداشته باشه و از این حرفا، اما الان میگن که به احتمال زیاد شدنیه و حالا گیر دادن به غیر قانونی بودن.
خیر دوست عزیز بنده از همون اول هم گفته بودم که این کلاه برداری هست. کلاه برداری با دولت امریکا و کلاه برداری با مردم که این را قانونی جلوه می دهند.
من از همون اول هم گفته بودم بحث "قانونی و غیرقانونی" با "شدنی و نشدنی" فرق دارد.
بنا به تمامی شواهد و قرائن و استعلام از وکلای مهاجرت امریکایی این امر غیرقانونی هست و طبق قوانین انجمن کسی مجاز به اشاعه ی روش های غیرقانونی مهاجرت نیست. بنابراین ما رویه ی پیشین رو در پیش می گیریم و افرادی که این بند از قوانین انجمن را نقض کنند به صورت دائمی از این سایت محروم می شوند.
اون افراد می تونند به فروم های دیگه رفته و در آنجا هر چه قدر می خواهند از این روش دفاع کنند. البته تا اونجا که می دونم مدیران فروم همسایه هم این روش شرکت واسط را غیرقانونی می دونند.
(2015-06-25 ساعت 18:42)shakiba.far نوشته: به نظرم بهترین دلیل بر شدنی و قانونی بودن این روش دیدن شمار متقاضیان و قبول شدگان labor certificate, میباشد.
حتی اگر گرین کارت هم بگیرند این اثبات نمی کنه. چون خیلی ها دارند از طریق ازدواج س*و*ر*ی خیلی راحت گرین کارت می گیرند و این اثباتی بر قانونی بودن قضیه نیست.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یعنی کسی موفق شده تا الان .کسی تونسته ویزا بشه؟
رتبه:
18
18 تشکر در 6 ارسال
2015-06-26 ساعت 03:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-26 ساعت 03:58 توسط lordsaroman.)
(2015-06-26 ساعت 03:17)b.safaviii نوشته: آقای مدیر چرا دائم اکانت میبندی (b.safavi )؟ کم آوردی؟ مچت برای همه باز شده؟ من آمریکا هستم. چرا آدرس نمیدی که هم ببینیم. میترسی؟ ولی من ولت نمیکنم.
تو مشکلت با این روش چی است؟ فکر کردی نمیدونم تو کدوم دفتر مهاجرتی هستی و چرا خودت را تیکه و پاره میکنی
جناب صفوی شما امریکا نیستید. بلکه کانادا هستید و دارید از سایت ف*ی*ل*ت*ر شکن استفاده می کنید.
لطفا این قدر دروغ نگویید. شما همان آقای کشاورز سابق یا همون raminha ی سابق هستید که از همین سایت ف*ی*ل*ت*ر شکن برای عوض کردن آی پی استفاده می کردید.
شما این قدر نگران مردم نباشید. اگر کسی از دوستان سوالی از شما داشت می تواند به شرکت مهاجرتی شما در کانادا مستقیما تماس بگیرد. پس از پست های بیهوده در این سایت لطفا خودداری کنید.
با تشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اين روش قانوني قانوني نيست ولي به هيچ وجه غيرقانوني هم نيست
(((غير قانوني كساني هستند كه به بهانه تحصيل در امريكا تحت ويزاهاي غير مهاجرتي به امريكا ميروند و لي بر خلاف صحبت هايشان در مساحبه در سفارت قصد ماندن در امريكا را دارند و ديكر برنميكردند)))
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من که میخوام اقدام کنم ..تمام سرمایه زندگیم هم همین دویست میلیونه. هرچی شد بشه ..دو تا بچم رو میبینم ازشون خجالت میکشم.همسرم فوق لیسانس. .دو سال سر کار میره دو سال بیکاره..هر وقت داره کار میکنه استرس بیکار شدنش نمیزاره از اون هم لذت ببرم...درآمد خودم عالیه ولی هر روز همه چی گرون تر میشه ...باید فقط زندگی کنیم و کار کنیم تا سیر بشیم ..امنیت نداریم .احترام نداریم.خوشگذرونی نداریم ..من نمیدونم چرا انقد تو این گروه همه چی افراطیه. .بد میگن یا خوب میگن ...یه نفر پیدا نمیشه هردو جنبه رو بررسی کنه ..احساس میکنم هردو طرف ذی نفع هستن یا بحث رو کم کنیه. ..لطفا لطفا لطفا یه نفر فکر کنه قراره همفکر درستی باشه و بیاد اطلاعات و نظرش رو بگه