موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به نظرم خبرخوبیه میشه بفرمایید شما درکدام گتگوری بودید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از طريق ويزاي كار اقدام كردم و 30may وقت مصاحبه دارم و٢٥ هم براي مديكال مي رم ارمنستان . سوالم اينه ايا مي دونيد از روز مصاحبه چند روز بعد ويزا رو به پست مي فرستند؟ و اينكه نوع سوالها چيه ؟ خيلي استرس دارم ممنون اگر كسي تجربه اي داره جواب بده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیزبرای شماآرزوی موفقیت میکنم اگر ویزای شمایک ضرب باشه حدودسه الی هفت روز طول میکشه ولی اگر مثل اکثرمتقاضیان ایرانی ap بخوری ویاپرونده شما برگرده اداره مهاجرت خوب زمانی نمیشه براش پیش بینی کرد ولی حداقل ۶ماه بایدصبرکرداما سوالاتی که آفیسر میپرسه ازشغل فعلی وقبلی شمادرایران وازشغل آتی وکارفرمادرآمریکا خواهد بود وچگونگی پیداکردن کارفرمای آمریکایی ونحوه ومقدارپرداخت پول به وکیل وخدمت سربازی ونحوه به دست آوردن پول قراردادونحوه اداره زندگی درامریکا ازسوالات مهم خواهد بودماهم باشما هم مسیر هستیم این راه راطی کردیم وفعلا منتظرچون پرونده مابه nvcبرگشت خورده اگر شمایاوکیلتان پولی به کارفرما بابت job offerنداده اید نگران نباشید چون این موضوع برای آفیسرمهم است وآفیسرها درهرسه سفارت روی این موضوع حساس هستند توکل به خداکنید واسترس نداشته باشید ودرنهایت موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اینکه اکثرماایرانیها برای گرفتن ویزای آ م ر .ی.ک.اap می خوریم ظاهرا به دلیل عدم همکاری د.ولت ا ی.ر.ان درارائه اطلاعات شهروندانش به اونهاست ولی اینکه پرونده چرا مجددا برای بررسی بیشتر به nvcبرمیگرده احتمالا به دلیل دستور العمل جدید وزارت خارجه درباره سختگیری درمورداتباع ۶کشورهست ولی چون همه ایرانیها ازترسشون همه مدارکشون کامله وهمه موارد روهم رعایت می کنند دیگه آفیسرددلیلی برای رددرخواست نداره وتصمیم گیری روبه عهده اداره مهاجرت میگذاره درهرحال امیدوارم کیس شما مثل مانشه وبه امیدبه خدایکضرب ویزا بگیریدوخبرش رو توسایت درج کنید وهمه راخوشحال کنید بااعتمادبه نفس ومحکم ومطمئن مصاحبه بدید .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان گرامی. دو سوال در خصوص نحوه تعویض تاریخ مصاحبه داشتم که اینجا مطرح می کنم. لطفا" در صورت امکان راهنمایی فرمایید.
1- چگونه می توان تاریخ مصاحبه را عوض کرد؟
2- درصورت تعویض زمان مصاحبه ؛ معمولا" تاریخ جدید چند ماه پس از تاریخ اولیه مصاحبه خواهد بود؟ من می خواهم زمان مصاحبه ام را یک هفته به تاخیر بیاندازم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و آرزوی موفقیت در هر مرحله ای از مهاجرت که هستند
من eb3اقدام کردم و وقت مصاحبه ی من هم در سپتامبر هست اما برای مصاحبه یکم نگرانم و میخوام بدونم که چه سوالاتی خواهند پرسید ؟ و آیا مدارکی باید ارایه بدم در روز مصاحبه یا نه ؟ چون اکثر مدارک من دست وکیلم هست!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من شنیدم در مورد شغل قبلی وفعلی و ارتباطش با شغلی که از طریقش اقدام کردید ازتون سوال پرسیده میشه و همچنین نحوه پیدا کردن کارفرما و هزینه هایی که کردید. به هر حال با وکیلتون هماهنگ باشید و صداقت در گفتار رو فراموش نکنید. امیدوارم که موفق باشید
میشه لطفا بگید priority date شما چه تاریخی بوده؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم الان این نوع ویزا از طریق کارهای ساده هم هنوز وجود داره؟مثل پیتزاهات وکارگری یا فقط باید تخصص داشته باشی ؟وکارفرماشو چجوری باید پیداکرد لطفا اگه کسی میدونه جواب بده ممنون
لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراغ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، وقت بخیر به همه دوستان، من یازدهم ژانویه رفتم سفارت برای ویزای E3 که ویزای کار محسوب میشه و یه نقص مدرک داشتم که گفت وقتی کلیر شدی بیارش و هنور هیچ ایمیلی بعد بیش از 5 ماه به دستم نرسیده، دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ قبلاً یه سایت بود که شماره پرونده رو وارد میکردی اونم دیگه کار نمیکنه، آدرس جدید برای پیگیری پرونده گذاشتن ؟ شماره تماسی هست که پیگیر پرونده بشم ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آیا برای eb3 میشه بدون وکیل اقدام کرد؟