2012-12-12 ساعت 19:20
(2012-12-12 ساعت 16:38)yashim نوشته: سلام پس با اين حساب من ميتونم تير يا مرداد برم واسه مصاحبه؟ من چند ميل زدم كه نميتونم بهمن بيام و جوابي كه براي من امروز باز اومد اين بود كه 2 ماه قبل از زمان مصاحبه به ما ايميل بزن مشكل اينه كه من از كجا بدونم سفارت چه زمانهايي مصاحبه داره؟ من تير يا مرداد ميخوام برم يعني خرداد ايميل بزنم ؟اين جوابيه كه برام اومده You are kindly recommended to request a reschedule for your file approximately two months prior to the date you will be available to come to the Embassy. Remember that Diversity Visa program will end in
یاشیم جان. این بنده خدا گفته حدودا دو ماه قبل از تاریخی که برای مصاحبه میتونی حضور پیدا کنی ایمیل بده و تقاضای اسکجول مجدد بده.
مثلا شما اگر برای ۹ تیر (۳۰ جون) آماده میشی؟ شما دو ماه قبل مثلا ۳۰ آوریل درخواستت رو بده. حالا سفارت ممکنه برات ده روز دیر تر هم قرار مصاحبه بگذاره.
دیگه اینش مهم نیست. مسأله به همین سادگیه. فقط باید وقت قبلی رو کنسل کنی.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill