موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-06-23 ساعت 12:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-09 ساعت 14:47 توسط Hojjat.)
سلام
این تاپیک به در خواست تعدادی از برندگان خوب لاتاری 2013 ایجاد شده است.
لطفا فقط در چارچوب همین تاپیک بنویسید و از هر گونه بحث و جدل بی مورد خودداری کنید.
در صورت دیدن هر پستی که خلاف مقررات سایت می باشد و باعث بر هم خوردن نظم سایت می شود . به جای پاسخ دادن به ان پست فقط از طریق دکمه گزارش ان را به مدیران اطلاع دهید .
با تشکر فراوان از همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 0
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
شاید یکی از علت هایی که این صفحه ایجاد شد پیشنهاد من بود که:
بچه ها یه پیشنهاد دارم : بیایید برای کاهش استرس نفری 10000 تومان بدیم به بچه های محک و نفری 10000 تومان هم نذر کنیم بعد از اومدن تاریخ مصاحبه و 20000 تومان هم بعد از مصاحبه بهشون بدیم .
ما ها که داریم این همه خرج میکنیم ، بیایید اونا رو هم تو شادیمون شریک کنیم.
اگر دوست دارید یه روز تعطیل قرار بذاریم بریم محک....همه با هم...... مثلاً نیمه شعبان یا تو ماه رمضون قبل از اعلام کارنتی ها....... نظرتون رو درباره تاریخش بگید....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-23 ساعت 15:55)mitme نوشته: bayat-r عزیز ما هم موقع ثبت نام نذر کردیم اگه برنده شدیم و رفتیم 500 هزار تومان به صندوق محک کمک کنیم. امیدوارم قسمت باشه ما هم نذرمون رو ادا کنیم.
یادش بخیر دقیقن دوم می که میخواستم نتیجه لاتاری رو چک کنم تو دفتر کارم بودم که اکانت اینترنتم تموم شد! به خانمم که دانشگاه بود زنگ زدم که کانفیرمیشن نامبرهارو بهش بگم که بره تو سایت دانشگاه واسه چک کردن! اول شماره خودش رو زد و با ناراحتی تمام گفت...: اسم من در نیومده...
بعد گفت شماره خودتو بخون که وارد کنم، گفتم یه لحظه صبر کن... تو دلم یه نذر کردمو شمارمو گفتم... یهو دیدم خانومم جیغ کشید که : هــــــــــــــو راااا... اسمت در اومده!!!!
بچه ها انرژی مثبت خیـــــــــــلی بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنیم تو روحیه و پیشرفت کارمون تاثیر داره... خیلی...
برای همتون آرزوی خوشبختی و موفقیت میکنم
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگه موافق باشید بیایید در مورد همکاری و کار تو انجا با هم تصمیم بگیریم کسی هست که قصد داشته باشه انجا مثلا یه فست فود یا یه کاری بکنه که سرمایه گذاری باشه اگه کسی هست از بین شما ها پیغام بده چه خوبه که چنتااز بچه ها جمع شیم تا انجا هوای همو داشته باشیم و احتمال موفقیتمون بیشتر باشه
من که همه چیزو از الان فروختم نشستم تو خونه و دارم زبان میخونم و یه سری کارای دیگه که متناسب شغل فعلیمه تمرین میکنم ولی دوست دارم با چنتا از بچه ها بتونیم یه کارو کاسبی خوبی انجا داشته باشیم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-23 ساعت 22:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-23 ساعت 22:59 توسط سمانه777.)
سلام من نظری دارم که البته نمیدونم بر خلاف قوانین هست یا نه جایی قانونشو ندیدم به نظر من اگر دوستانی که در ی شهر هستن بتونن دور هم جمع بشن خیلی خوب میشه به این دلایل:
1. اگر از نظر زبان انگلیسی در یک سطح باشن با هم ی معلم خصوصی میگیرن و هزینه هاشون کاهش پیدا میکنه
2. در صورتی که کسی زودتر مراحلشو طی کنه از تجربیاتش بیشتر استفاده میشه
3. اگر قصد رفتن به ی ایالت یکسان داشته باشن میتونن با هم خونه اجاره کنند و باز هم هزینه ها کاهش پیدا میکنه
4.بعد از رفتن دوستای خوبی توی ایالت های مختلف داری
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منم با اینکه همشهریها دور هم جمع بشن موافقم حتی شده غیره حضوری و به صورت ارسال پیام خصوصی. (البته اگه از نظر مدیریت ممنوع نیست)
اینجوری همشهریها خیلی میتونن به هم کمک کنن. مثلا واسه ترجمه مدارک اگه جای خوبی میشناسن یا واسه واکسیناسیون اگه اطلاعاتی دارن و یا آموزشگاه یا معلم خصوصی زبان خوب میشناسن و ...
من از اصفهان هستم و خوشحال میشم اگه با همشهریهای عزیز مهاجر سراییم آشنا بشم.
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2012-06-23 ساعت 22:58)سمانه777 نوشته: سلام من نظری دارم که البته نمیدونم بر خلاف قوانین هست یا نه جایی قانونشو ندیدم به نظر من اگر دوستانی که در ی شهر هستن بتونن دور هم جمع بشن خیلی خوب میشه به این دلایل:
1. اگر از نظر زبان انگلیسی در یک سطح باشن با هم ی معلم خصوصی میگیرن و هزینه هاشون کاهش پیدا میکنه
2. در صورتی که کسی زودتر مراحلشو طی کنه از تجربیاتش بیشتر استفاده میشه
3. اگر قصد رفتن به ی ایالت یکسان داشته باشن میتونن با هم خونه اجاره کنند و باز هم هزینه ها کاهش پیدا میکنه
4.بعد از رفتن دوستای خوبی توی ایالت های مختلف داری
از من می شنوید کلا فکر جمع شدن فیزیکی دور هم را از سرتان بیرون کنید. همین گردهمایی مجازی براتون کافیه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-29 ساعت 21:59)mehdi.pazoki نوشته: (2012-06-29 ساعت 20:07)afs نوشته: عصر جمعست و آدم هزارتا فکر و خیال ناجور به کلش می زنه ...
تاحالا شده فکر کنید آیا توی قمار، قرعه کشی یا چیزهایی مثل همین لاتاری نقش پارامترهایی مثل شایستگی و حق چیه؟
اصلا مستقیم یا غیر مستقیم، منطقی یا غیر منطقی، حتی فیزیکی! یا متافیزیکی ربط و اثری ازشون وجود داره؟ باید داشته باشه؟
معذرت می خوام نمی دونم چقدر ربط داره به موضوع اما کلی وقته ذهن من رو این مسئله مشغول کرده، دوست دارم بدونم دوستانی که اینجا یک جوری خودشون برنده هستند چی فکر می کنند در این باره؟
یک جوون رو از فکر و خیال نجات بدید!
من زمانی که ثبت نام کردم و داشتم کلمه تایید رو میزدم از خدا خواستم که اگر قراره حرکت رو به جلویی باشه اسم من هم جزو برندگان باشه در غیر اینصورت که همینجا داریم کار میکنیم و زندگی، حتی زمانی که داشتم نتایج رو چک میکردم هم باز از خدا خواستم اگر سرنوشت من اینه که برم و بتونم موفق باشم این اتفاق برام بیافته، الان که توی این مسیر هستم بیشتر به این اعتقاد دارم که این مسیری هست که اون بالایی من و تورو توی اون قرار داده و باید با دقت و قدرت توش قدم بزاری و ایمان داشته باشی که مسیر درستی بوده فارغ از اینکه شایسته اون بودی یا نه.
ضمن اینکه پیش خدا شایسته بودی که همچین فرصتی رو در اختیارت قرار داده، مهمه که از این به بعد چطوری به قضیه نگاه کنی.
دوستان عزیز من هم همینطور بودم همیشه می گفتم هر چی که خدا بخواد حتی همیشه فکر رفتن و دوری از خانواده باعث میشد ته دلم خیلی هم به قبولی مایل نباشه اما روزی که خبر قبولیمو شنیدم انگار دلم روشن شد و این را اراده خدا میدونم که خواسته راهی را جلوی پای ما بگذاره مخصوصا به خاطر پسرم خیلی خوشحالم چون فکر کنم این مسئله بیشتر از همه به نفع اونه چون اگه خدا بخواد و به اونجا بریم فکر کنم آینده اون خیلی روشنه چون در بهترین سن (7 سالگی ) به اونجا میره .امیدوارم شما هم موفق باشید .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس