موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه کسی آدرس ها رو (مثل مطب دکتر اونگان،سفارت)در آنکارا به فارسی وانگلیسی داره. بذاره ممنون میشم
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ... دوستان من چند فامیل نزدیک ( عمو و ... ) در لس آنجلس دارم . ولی در هنگام پرکردن فرمهای 230 اشاره ای به این آشناها نکردم ... حالا به نظرتون روز مصاحبه به این موضوع اشاره ای بکنم ؟ تاثیری در مصاحبه داره ؟ چون فکر کنم یه سوال رو بلا استثنا از همه پرسیدن :
در آمریکا کسی رو داری ؟
راهنمایی کنین لطفا .
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-08 ساعت 20:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-08 ساعت 20:48 توسط AMIR2852.)
(2013-01-08 ساعت 20:38)امیر مهاجر نوشته: (2013-01-08 ساعت 20:22)AMIR2852 نوشته: سلام به همه ... دوستان من چند فامیل نزدیک ( عمو و ... ) در لس آنجلس دارم . ولی در هنگام پرکردن فرمهای 230 اشاره ای به این آشناها نکردم ... حالا به نظرتون روز مصاحبه به این موضوع اشاره ای بکنم ؟ تاثیری در مصاحبه داره ؟ چون فکر کنم یه سوال رو بلا استثنا از همه پرسیدن :
در آمریکا کسی رو داری ؟
راهنمایی کنین لطفا .
امیر جان هیچ کس تو فرم ۲۳۰ یا ۱۲۲ اشارهای به آشنا و فامیلهاش تو آمریکا نکرده. چون اصلا جایی تو فرم چنین چیزی نپرسیده.
روز مصاحبه اگر ازتون پرسید کجا میخواید زندگی کنید، اگر قصد دارید منزل فامیلاتون زندگی کنید بهشون بگید (تو فرم هم محل زندگیتون رو اصلاح کنید و آدرس جایی که میخواید زندگی کنید رو بدید)
اگر هم پرسید کسی رو دارید بگید. اما اگر نپرسید به چه بهانهای میخواید شروع کنید به توضیح دادن همچین چیزی. اگر همینطوری بی مقدمه بگید میخواستم بگم ما اونجا فامیل داریم یه مقدار عجیب غریبه. اگر آفیسر براش مهم باشه که اونجا کسی رو داشته باشید اینو خواهد پرسید و اگر خیلی مهمتر باشه و حس کنه تنهایی از پس مشکلاتتون بر نمیاید ازتون اسپانسر خواهد خواست.
امیرخان حرفم رو اصلاح می کنم منظورم همون آدرسی بود که در آمریکا می خواست که من خالی گذاشتم ( N.A ) با این حال پس به نظرشما فرمهامو آپدیت کنم و روز مصاحبه هم ( اگر آفیسر پرسید ) بگم که مثلا" مدتی پیش اونا می مونم .
درست برداشت کردم از فرمایشاتت؟
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کارنتی های این ماه اعلام شد 5200
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید
من احتمالا ماه بعد کارنت میشم شماره من حدود 5800 هست
به نظرتون وقت مصاحبه من کی میافته؟ برام خیلی مهمه که تو خرداد نباشه.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-10 ساعت 18:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-10 ساعت 18:22 توسط Leila12020.)
سلام من از برندگان سري دوم ٢٠١٣ هستم و حدود ٢ ماه دير تر متوجه شدم
كيس نامبر ٩٠٠٠حدودا. ٤نفر. فوق ليسانس. اسپانسر هم دارم
ولي نميدونم حدودا كي كارنت ميشم و براي مصاحبه دعوت ميشم. امكانش هست كه اصلا دعوت نكنند براي مصاحبه
لطفا راهنمايي كنيد
(2013-01-10 ساعت 18:19)Leila12020 نوشته: سلام من از برندگان سري دوم ٢٠١٣ هستم و حدود ٢ ماه دير تر متوجه شدم
كيس نامبر ٩٠٠٠حدودا. ٤نفر. فوق ليسانس. اسپانسر هم دارم
ولي نميدونم حدودا كي كارنت ميشم و براي مصاحبه دعوت ميشم. امكانش هست كه اصلا دعوت نكنند براي مصاحبه
لطفا راهنمايي كنيد
البته بعد از اينكه از برنده شدنم مطلع شدم سريع مدارك رو پست كردم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس