موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
امروز تو قسمت چک کردن استاتوس کیس مهاجرتی کانادا چیزی رو دیدم که متفاوت بود.
بیش از ۶ سال جملهای رو میدیدم مبنی بر اینکه در تاریخ ۲۰۰۶ بررسی پروندهام آغاز شده.
امروز نوشته بود: Decision Made و در توضیحات هم جمله معروف تصمیم گرفته شده و ممکنه با شما تماس گرفته بشه.
این جمله قبل از اینکه هرگونه آپدیتی از شما بخوان معناش ریجکت کردن کیسه.
خب البته من در آوریل ۲۰۱۲ با خبر شدم که قراره پروندههای منتظر قبل از ۲۷ فوریه ۲۰۰۸ رو بدون بررسی پس بفرستند و تا ۱ می (حدود بیست روز) در بدترین شرایط روحی بودم.
اما فکرشو که میکنم اگر این لاتاری نبود و من هنوز بعد از شنیدن اون خبر زنده بودم، دیدن وضعیت جدید کیسم چقدر میتونست برام دردناک باشه.
من این انتظار لعنتی رو با این کیس نامبر بالایی که دارم به جون میخرم و تمام عمر خدا رو شاکر خواهم بود.
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-17 ساعت 16:14)saeidsrn نوشته: با درورد
نیاز به راهنمایی دارم چطور میتوانم از زمان مصاحبه مطلع شوم
کیس نامبر من 2013AS14XX من مدارکم دیر ارسال کردم ابتدای ابان ماه بود
1- ایا باید کیس نامبرم را در سایت http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...essing.htm پیدا کنم و چک کنم
یا باید در سایت https://www.dvlottery.state.gov/esc/منتظر تغییر صفحه باشم
و یا باید منتظر ایمیل باشم
کدام یکی یا ترتیبش چه جوری راهنمایی کنید مرا
تا حال هیچ اتفاقی برای من نیافتاده چکنم صبر کنم ........ کمک کنید مرا متشکرم
با درود ، گمان میکنم باید با کی سی سی تماس بگیری ولی یه ایمیل برای شما میاد (noreply) بعد میتونی توی صفحه ای که از برنده شدنت مطلع شدی با اون شماره کانفرمیشنی که داری وارد بشی و از زمان و ساعت مصاحبه مطلع بشی ..
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
ولی امیر جان وقتی تو می گی کیس نامبر بالا ، تن ما می لرزه ... !
جدی می گما ! کلی امید ما به توِ که تقریبا حدودای کیست بالاست و با اطمینان کامل داری ادامه می دی و ما هم این اطمینان رو از شما می گیریم ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪
یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪
سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 01:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-18 ساعت 02:54 توسط تجریش.)
میدونید بچه ها من فکر میکنم توی دنیا فقط ما ایرانیها هستیم که توی اینترنت و سایتها جمع میشیم و درباره لاتاری تبادل اطلاعات میکنیم گزارش مینویسیم خبر رسانی میکنیم آمار میدیم آمار میگیریم از اونهایی که هنوز منتظر هستند تا شمارشون اعلام بشه از اونهایی که مدارک را ارسال کردند از اونهایی که میخوان بلیت بخرند و اونهایی که بلیط خریدند اونای که الان توی هتل هستند و ......از آژانسها ی هواپیمایی داخلی خارجی اتوبوس قطار قیمتشون ساعتاشون از انستیتو پاستور تا مدیکال آنکارا از پرستارش و دکتراش از مدارک تا ترانسفر از داخل سالن سفارت آمریکا از آفیسرها آمریکایی . برخوردشون سوالاتشون حتی اون ریش قرمزه انواع واکسنها مجردها متاهلها محصلین مهندسین رشته ها دانشگاه ها تازه اینها که چیزی نیست از فرودگاهای آمریکا تشریفات فرودگاه شهرهای امریکا کار در آمریکا تحصیل در آمریکا حتی بعضها از خیابانهای آمریکا خبر رسانی میکنند وا خدا دارم دیونه میشم از اجاره خانه از مالیات گواهی نامه خرید ماشین و دیگه چی بنویسم تمومی نداره نگرانی استرس چرا؟ نمی دونم اینها خوبه یا بده ؟ یا یک جور تعاون ؟یا به خاطر تحریم ؟ ولی هرچی هست سخت داریم تلاش میکنیم که زندگی کنیم اونجوری که دوست داریم و داریم به همدیگه کمک میکنیم من فکر میکنم توی دنیا فقط ما ایرانیها اینجوری هستیم ولی چرا در خارج از کشور وقتی وارد بازار کار میشیم و جا میفتیم به هم دیگه زیاد اعتماد نمی کنیم و سعی میکنیم با ایرانیهای دیگه کمتر تماس داشته باشیم شاید من خودم هم اینجوری باشم نمی دونم البته این یه بحث دیگه ای بگذریم کمک چیز خوبیست.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من یک سئوال دارم. این سئوال در واقع مال کسانی هست که هنوز مصاحبه نرفته اند. می شه بپرسم که در برگۀ Contact Information، حتماً باید یک آدرس در آمریکا بنویسیم؟ اگر کسی رو نداشتیم چی می شه؟ اصلا ً این آدرس برای چیه؟ شما همه آدرس داشتین؟ اگر آدرس نداشتیم رد می شیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تو کار فنیم کدوم ایالت برام کار هست؟
اگه کمکم کنید ممنون میشم