موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با درود به دوستان و یاران گرامی ، کیس ما 4 نفره و هفته اول مارچ مصاحبه داریم . تصمیم داریم که با اتوبوس بریم و یکی از دوستان ما برامون در مرکز شهر ایروان یه آپارتمان 2 خوابه گرفته شبی 50 دلار .. میتونستیم با شبی 25 یا 30 دلار هم آپارتمان بگیرم ولی با توجه به شرایطی که برامون تعریف کرد صلاح دونستیم که در مرکز شهر آپارتمان بگیرم ... به هر جهت هر کسی صلاح کار خودش رو میدونه ولی باید متذکر بشم که هر چی بتونیم باید از هزینه قبل از سفر اصل که بلاد کفر باشه کم کنیم .. به امید زندگی بهتر در هز جای دنیا که باشه ... برای هم شما آرزوی بهروزی و شادکامی دارم ... با سپاس ..... بدورد
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که مارچ مصاحبه دارند اینجور که به نظر میاد اکثرا افتادن ایروان حتی اونهایی که خودشون آنکارا رو انتخاب کرده بودن.
از دوستان کسی نظر یا پیش بینی در مورد محل مصاحبه ماه آپریل نداره؟؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مرصی بیات جان این امارات خیلی حال به ادم میدهههههههههههههه
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
میدونم شاید این تاپیکش نباشه اما من از صبح مشکلم رو نوشتم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم خیلی استرس هم دارم
دوستان من فامیلم رو موقه ثبت نام باy نوشتم فامیل پدر منم تو پاسپورت باy هست در حالی که من امروز متوجه شدم تو خانوادم فقط فامیل من رو باi نوشتن حالا اگه من بخاهم به کی سی سی ایمیل کنم عوضش کنه اونوقت فامیلم با فامیل پدرم یکی نمیشه یا اینکه برم پاسپورتم رو عوض کنم وبگم با همون y موقه ثبت نام که با فامیل پدرم یکی هست در خواست پاسپورت جدید کنم چون هفته دوم مارچ هم مصاحبه دارم دوستان راهکار نشون بدن؟؟؟؟
یه خبر بد هم که شنیدم سفارت انکارا بمب گذاری شده حالا معلوم نیس بعدش چی میشه؟؟؟
همه دعا کنند جریان سفارت حل بشه
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میشه بگید وقتی زمان محاصبه رو اعلام کردند حداکثر چند روز وقت داریم که خودمون رو به آنکارا و سفارت برسونیم؟
با تشکر