موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال دارم
آیا برای مصاحبه حتما باید ترکیه و دوبی و ارمنستان باشیم ، یا مثلا میشه قطر رو هم انتخاب کرد برای مصاحبه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز با پرواز ایروان دارم میرم
هفته دیگه مصاحبه ام هست
wish me luck
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-28 ساعت 17:44)rezagh نوشته: (2013-02-28 ساعت 10:32)hamedhamed نوشته: (2013-02-28 ساعت 02:08)rezagh نوشته: (2013-02-28 ساعت 02:01)sadeghi897 نوشته: (2013-02-28 ساعت 01:49)rezagh نوشته:
اقا صادقی جان من همه جوره تو این چند ماه امتحان کردم با صفر بدون صفر کوچیک بزرگ ...نمیاد که نمیاد
حالا بقیه هم بیان بگن بخصوص اونایی که کارنت شدن ...بشه فهمید نگران کننده هست یا نه!!
ببينيد دوستان عزيز لطفاً هول و ولا تو دل هم نندازين
واسه من هم هيچي نشون نميده اصلاً هم فعلاً برام مهم نيست به چند دليل!!!
1) اينكه يه ايميل به من اومد كه ميگه برو از سايت وقت مصاحبت رو چك كن!
2) وقتي ميرم تو سايت چك ميكنم نامه دوم و وقت مصاحبه من موجود هست!
3) تنها مرجع براي چك كردن وضعيت طبق اطلاع رساني خود KCC , dvlottery.state.gov هست كه علاوه بر اينكه نامه دومتون رو گذاشته گفته واسه ادامه كار بريد و سايت dvselectee.state.gov رو واسه ادامه چك كنيد.
4) وقتي هم ميريد تو سايت dvselectee.state.gov واسه ادامه كار!!! باز هيچ صحبتي از اين سايتي كه شما اشاره ميكنيد نيست!!! يا حداقلش من كه نديدم كه گفته باشه اين سايت رو هم چك كنيد!!
پس با اين حساب جاي هيچگونه نگراني وجود نداره
احتمالاً اين سايت بصورت پايلوت راه اندازي شده و هنوز يه سري باگ داره يا همه كيس ها رو از ديتابيسشون نميخونه
حالادوستان اگه نظر ديگه اي دارند بيان كنند تا ما هم مطلع شيم شايد واسه ما هم مهم بشه اين قضيه!!
حامد جان خیلی مخلصیم
قصد من این بود که یه امار بگیرم ببینم برای چه تعداد از بچه ها که هم کارنتیه خودمون هستن این سایت چیزی نشون نمی ده ...این طوری وقتی می فهمیدیم که زیادیم خود به خود موضوع مشخص می شد و خود من می نوشتم که خوب این قضیه به هیچ وجه نگران کننده نیست
ولی جسارتا با این جوری که شما جواب نوشتی (هر چند که از نظر من منطقی به نظر میاد و خیلیاش جز بدیهیات هستش) دیگه کسی اعلام نمی کنه که براش چیزی نشون می ده اون سایت یا نه!!!
اینم جاست فور یو بگم که واسه منم نمیشناسهrezagh عزیز..اصلا هم نگران نیستم چون اهمیتی نداره اگه مهم بود و به روند کار ما مربوط میشد خودشون میگفتن از اینجا برید و از اینجا چک کنید پس نگران نباشید و فکرتونون درگیر مسایل بی اهمیت نکنید...حالا بازم خود دانید
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای اینکه بفهمیم مدارکمون رسیده به سفارت تو آنکارا به چه آدرسی باید ایمیل بزنیم؟و اینکه ایمیلمون باید فرمت خاصی داشته باشه؟
ممنون میشم از راهنماییتون
البته این سوال خانوم sudix هم هست.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-28 ساعت 21:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-28 ساعت 21:30 توسط shaso.)
سلام دوستان عزيز
خواهش ميكنم سري به پست نمونه مكاتبه با kcc بزنيد و منو راهنمايي كنيد
اونجا كمتركسي سر ميزنه و من هم نميخوام در يك جاي نامربوط سوالم رو بپرسم
ممنون.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
نميدونم توي كدوم تاپيك بود كه يكي از دوستان پاسپورت بچه شون را گم كرده بودن و تا قبل از عيد واسه رفتن به مصاحبه ميخواستن و نگران نيومدن پاسپورت جديد بودن، خواستم بهشون بگم كه من هفته پيش ٤شنبه مدارك تكميل شده پاسپورتمو به پليس+١٠. دادم و امروز بعد از ٨روز پاسپورتمو آوردن دم خونه مون.نگران نباشيد دوست عزيز