موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-01 ساعت 22:06)shim نوشته: سلام دوستان،
راجع به مصاحبه یه سوال دارم. همسر من دکترای مکانیک داره و یه پیشنهاد برای برای پست دکترال از یه دانشگاه تو آمریکا. من خودم فوق لیسانس مکانیک دارم و الان در حال گرفتن فوق دوم در رشتههای آنالیز بیزنس هستم. میخواستم بدونم که بهتر هست که برای مصاحبه همسرم بگه که میخواد در صنعت کار کنه یا بره دانشگاه. خودم هم میخوام فقط بگم توی بیزنس و اقتصاد میخوام کار کنم و حرفی از مکانیک نزنم. شما فکر میکنید چی بهتر هست
سلام دوست عزيز طبعا اگه كسي دكتري داره يك آكادميسين به حساب مياد و معمولا براي كار در صنعت آور كواليفاي خواهد بود. به نظر من بهتره كه اعلام كنن قصد گذروندن پست داك و اشتغال در دانشگاه يا موسسات پژوهشي دارند. در مورد خودتون هم اگر جربه كاري بيزينس در ايران داريد كه نظرتون به عقيده من كاملا صحيحه. موفق باشيد.
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز با سلام و تبریک سال نو
آیا کسی از دوستان که در آپریل و بتازگی کارنت شدن نامه دومش اومده ؟
من هم در همین دوره کارنت شدم ولی با گذشت بیش از 15 روز هنوز نامه دومم نیامده. البته من دیر متوجه قبولی شدم و مدارکم رو یکماه پیش فرستادم کی سی سی .و دوهفته بعد از ارسال مدارک کارنت شدم . ممکنه به همین خاطر دیر تر تامه دومم بیاد ؟
اگه کسی میدونه چطور باید پیگیری کرد لطفا کامنت بذاره .
با تشکر
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
منم همین مشکل رو دارم .اپریل کارنت شدم اما نامه ایمیلی برام نیومده فقط از تو سایت وقت مصاحبه رو دیدیم.برای دوستان دیگر ایمیل هم اومده؟میشه متنش رو بزارید؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
ما امروز مصاحبه داشتیم خیلی راحت بود اصلا نگران نباشید فرم 9 سوالی شد و صورتی فقط سعی کنید از این سایت حداکثر استفاده را ببرید و مدارک را کامل تحویل بدید
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر