موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی تنهائیم،دنبال دوست میگردیم،پیدایش که کردیم،دنبال عیبهایش میگردیم،وقتی که از دستش دادیم،در تنهائی،دنبال خاطراتش میگردیم.
+++++
مراقب قلب ها باشیم،هیچ چیز آسان تر از قلب نمی شکند.
"ژان پل سارتر"
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS89XX-آنکار_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-20 ساعت 19:47)mamad_msp نوشته: نامه دوم من امدد کیس 8000 .لی متاسفانه یهو ابو طبی شدممممم((((
تو تاپیک مرتبط جویای عوض شدن به انکارا هستم
یه سری به تاپیک کلیرنس انکارا و مدیکال در انکارا بزن مطمئنم از اینکه افتادی ابوظبی خوشحال میشی .
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-19 ساعت 14:04)efah نوشته: از این 41 نفر تنها 22 تای آنها (شماره های 1و2و3و6و7و9و10و11و13و14و18و19و21و22و26و27و28و31و32و35و37و41) در جدول افشین هستند و از طرفی بیست و یک نفر (ازجمله خودم) از آنهاییکه در جدول افشین هستند دریافت نامه دوم را خبر ندادند .
از 41 نفر اعلام شده 14 نفر ایروان ، 18 پرونده ابوظبی و 8 تای دیگه آنکارا هستند و far-du2013 هم سفارتشان را نگفته اند .
در زمانی که این پست را مینوشتم golnam هم دریافت نامه دوم برای آنکارا رو اعلام کردند ، پس در آمار بالا یکی به تعداد نفرات و پرونده های آنکارا افزوده میشود .
efah عزیز
ممنون از آماری که ارائه کردی. امیدوارم نامه شما هم هرچه زودتر به دستت برسد. (نکنه آمده و خبر ندادی)
سفارت من مطابق اعلام قبلی و همچنین امضام ابوظبی است.
یه خواهش داشتم ، حالا که اسامی کارنتی های این ماه را در آورده ای لطفاً لیستت را در اختیار دیگران هم قرار بده که دوستان راحتتر همسفران خود را پیدا بکنند. این کار را با اصلاح فایل افشین جان و یا هر شکلی که راحتتری میتوانی انجام دهی.
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-21 ساعت 06:52)far-dv2013 نوشته: (2013-04-19 ساعت 14:04)efah نوشته: از این 41 نفر تنها 22 تای آنها (شماره های 1و2و3و6و7و9و10و11و13و14و18و19و21و22و26و27و28و31و32و35و37و41) در جدول افشین هستند و از طرفی بیست و یک نفر (ازجمله خودم) از آنهاییکه در جدول افشین هستند دریافت نامه دوم را خبر ندادند .
از 41 نفر اعلام شده 14 نفر ایروان ، 18 پرونده ابوظبی و 8 تای دیگه آنکارا هستند و far-du2013 هم سفارتشان را نگفته اند .
در زمانی که این پست را مینوشتم golnam هم دریافت نامه دوم برای آنکارا رو اعلام کردند ، پس در آمار بالا یکی به تعداد نفرات و پرونده های آنکارا افزوده میشود .
efah عزیز
ممنون از آماری که ارائه کردی. امیدوارم نامه شما هم هرچه زودتر به دستت برسد. (نکنه آمده و خبر ندادی)
سفارت من مطابق اعلام قبلی و همچنین امضام ابوظبی است.
یه خواهش داشتم ، حالا که اسامی کارنتی های این ماه را در آورده ای لطفاً لیستت را در اختیار دیگران هم قرار بده که دوستان راحتتر همسفران خود را پیدا بکنند. این کار را با اصلاح فایل افشین جان و یا هر شکلی که راحتتری میتوانی انجام دهی.
خوشحال میشم اگه بتونم کاری بکنم ، اصلاح جدول افشین برایم مقدور نیست و ازطرفی تعدادی از دوستان در این جدول نیستند ، کوشش خواهم کرد تا فردا فایلی درست کنم و پیوست کنم (بلد نیستم امضاء بسازم و لینک آنرا در امضایم بگذارم) اگه کسی تمایل نداره که اطلاعاتش ، که از پستهای خودشون هم درآورده شده ، در این فایل باشه ، تا امشب با پیام خصوصی خبر دهد .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز.ممنون از راهنمایی های مفیدتون.همسر من برنده لاتاری هست و تاریخ و محل مصاحبه ما مشخص شده که ماه ژوئن و در انکارا هست.من این سوالو در قسمت سوالات مطرح شده توسط برندگان مطرح کردم و اینجا هم مطرح می کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
اگر همسر من حکم دادگاه در موردی داشته باشه مثلا در زمینه کاری و کارشون هم اداری باشه.آیا ما باید زمان مصاحبه در موردش صحبت کنیم و این چقدر می تونه در روند چک امنیتی بعدش تاثیر بگذاره .یکی از دوستان جواب داده بودند که ما حرفی در موردش نزنیم و چک امنیتی هم ربطی به این موضوع نداره می خواستم باز هم مطمئن بشم.
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان خوب مهاجرسرا از دوستاني كه كيس نامبرشون بين 7900و8100 هست و محل مصاحبشون هفته سوم جون در انكاراست اگه تمايل دارند كمي با هم مشورت كنيم درباره هتل ومدارك و مسائل ديگر اگه ممكنه با پيغام خصوصي شماره تلفن همراهتونو رو برام بفرستيد چون كلي اطلاعات ميخوام ممنون
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
سماره من برای ماه ژوئن کارنت شده به صفحه قبولیم هم که مراجعه کردم نامه قبلیم عوض شده و نامه ای واسم گذاشتن که شهر مصاحبه و تاریخ و ساعت مصاحبه ام رو نوشته من فقط واکسنهامو زدم یکی از دوستان میتونه کامل منو راهنمایی کنه چه مراحلی باید طی کنم؟
و حالا چند تا سوال
1- آیا زدن واکسن mmr و td و هپاتیت و انفولانزا کافیه؟ با اینها میشه کارت واکسن بین اللمللی گرفت؟
2-پاسپورت چند روزه میاد؟
3- مدارک مورد نیاز برای بردن به سفارت چیا هست؟ باید برای مدارک چی کار کنم؟
4- آیا مدارک رو باید 15 روز قبل هم به سفارت مورد نظر بفرستم؟
5- از الان باید در سیستم csc ثبت نام کنم با توجه به اینکه زمان مصاحبه ام تعیین شده؟
6- آیا غیر از موارد بالا کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدم؟
لطفا دوستان منو راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-21 ساعت 12:48)sadeghi897 نوشته: (2013-04-21 ساعت 12:32)nyayesh نوشته: سلام دوستان عزیز.ممنون از راهنمایی های مفیدتون.همسر من برنده لاتاری هست و تاریخ و محل مصاحبه ما مشخص شده که ماه ژوئن و در انکارا هست.من این سوالو در قسمت سوالات مطرح شده توسط برندگان مطرح کردم و اینجا هم مطرح می کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
اگر همسر من حکم دادگاه در موردی داشته باشه مثلا در زمینه کاری و کارشون هم اداری باشه.آیا ما باید زمان مصاحبه در موردش صحبت کنیم و این چقدر می تونه در روند چک امنیتی بعدش تاثیر بگذاره .یکی از دوستان جواب داده بودند که ما حرفی در موردش نزنیم و چک امنیتی هم ربطی به این موضوع نداره می خواستم باز هم مطمئن بشم.
داستان می شه بهتره که بی خیال این مورد بشید.
بگفته وکیل مهاجرتی در ترکیه بهتر است همه موارد را تا قبل از آن تاریخ حل و فصل نمایید و مدرکی هم از دادگاه دال بر برطرف شدن آن همراه داشته باشید به همراه ترجمه اش ، در سفارت آنکارا کار کمی دشوارتر است ، به این سبب که در فایل راهنمای موجود در سایت سفارت آنکارا گزارش های دادگاه جزو مدارک خواسته شده است که باید 15 روز قبل با سرویسهای پستی به دستشان برسانید پس میباید سه هفته قبل از مصاحبه این مشکلات را برطرف کرده باشید و اگر این نوع مدارک را ارسال نکرده باشید و آنجا مورد سؤال قرار بگیرید و بخواهید آنها را نشان دهید شائبه پنهان کاری را تقویت کرده اید ، درصورتیکه در ابوظبی و ایروان میتوانید آمادگی این را داشته باشید تا اگر پرسشی ازاین بابت شد ، مدارکتان را نشان دهید . امیدوارم منظورم را رسانده باشم .
در پایان ، اگر مجبور به طرح موضوع شدید ، اشاره به تفاوت ماهوی پرونده های حقوقی و کیفری و اینکه موقعیت شغلی ، خصوصاً بنگاههای خصوصی ، درگیری های حقوقی را بویژه درشرایط پیچیده اقتصادی کنونی ، در پی خواهد داشت ، ممکن است به کارتان آید .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم
من مدارک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو فقط ترجمشون رو دارم با مهر دادگستری یعنی برابر اصل
آیا اصل فارسیش هم لازمه ؟؟؟
اصلشون رو گم کردم و ندارمشون همونطور که میدونید مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی المثنی نداره
البته مدرک آخرم لیسانس هست که به انگلیسی هست اصلش
حالا به نظر شما باید چکار کرد ؟؟؟
ممنون از زحمتهای شما
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------