موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-31 ساعت 23:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-01 ساعت 09:26 توسط Omidooo.)
(2012-08-31 ساعت 13:16)Saeedv13 نوشته: (2012-08-31 ساعت 13:07)sonami نوشته: ممنون عمو سعید، خیلی خوب ننوشتید.اما اونجا بیشتر چه سوالاتی می پرسن؟ در مورد شغل چقدر حساسیت نشون میدن؟من شنیدم به شغلای دولتی گیر میدن؟
سلام سونامی جان
اینها تمام سئوالاتی بود که از ایرانی های مصاحبه رفته پرسیده بودن. آره گیر میدن ولی گیرشون به صورت صدور برگه ی آبی هست. یعنی اونایی که کار دولتی دارن یک ضرب نمی گیرن. من خودم 12 ساله کارمند رسمی دولتم و محقق (Researcher) هم محسوب میشم. یعنی بد از بدتر. خودمو برای برگه ی آبی با سی وی و فرم نه سئوالی آماده کردم. نگران نباش. از نگرانی چیزی عایدت نمیشه. 12 ساله که نونخور دولتم، چه از دولت خوشم بیاد چه نیاد. بابت این مدت ازشون متشکرم هستم. حالا هم بالاخره یه جایی باید تلافیش در بیاد. توکل به خدا.
سلام
میشه لینک تمام قسمتهای سفرنامه رو بگذارید ممنون میشم باتشکر
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمامی دوستان مهاجر سرا
دوستان من بعد از فرستادن دو ایمیل به کنتاکی تحت مزمون های زیر
ایمیل اول
Dear Sir / Madam
Hello, Before any thing else , I must thank you for your hard working
With many apologies, on the form number : DSP122 that I've posted to you, I was asked to do an interview in Embassy in Ankara, If possible please changing it to the Embassy in Abu Dhabi, My Case Number is : 2013AS00002***. Thanks for every things ... ,
پاسخ kcc به ایمیل من :
Thank you for your inquiry.
If you have relocated and wish to attend your interview at a different embassy, you must provide KCC with your former address and your new physical address (P O Boxes and In Care of Addresses do not justify a change of embassy) to prove your residency in that country. If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy to determine if your case can be transferred to a different embassy.
ایمیل دوم :
Dear Sir / Madam
As you know, US embassy in Iran is closed and currently I live in Iran. Due to my Last Email my current Address has not changed and as I told you it's easier for me to attend my interview at Abu Dhabi embassy. Also my case has not been current yet and no interview has been scheduled for me. So respectfully I want to ask if it is possible for you to transfer my interview .
from Ankara to Abu Dhabi. Thank you in advance.
Best Regards
و حالا دوستان من این پاسخ و از kccدریافت کردم نمی دونم با توجه به شماره کیس نامبرم باید هنوزم پیگیر عوض کردن سفارت باشم یا نه می ترسم مشکلی پیش بیاد و یا اینکه اگه دیگه نخوام پیگیری کنم چه اقدامی باید انجام بدم kcc در ایمیلش گفته قسمتهایی از فرمها رو باید دوباره پر کنم ، بعد از پر کردن فرمها باید آنها رو پست کنم یا ایمیل لطفاً راهنمایی کنید. ممنونم
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی هنوز تاریخ مصاحبه اش تو آنکارا معلوم نشده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امروز تماس گرفتم با کی سی سی بعد از گذشت 16 روز هنوز مدارکن رو دریافت نکردن
به نظرتون زنگ بزنم بگم مدارک 2013 رو برای 2012 هم اعمال بکنن همه چیش یکی هست به غیر از کیس نامبر!
به نظرتون خوب هستش؟ روی 2013 تاثیر منفی نذاره؟
ببخشید تاپیک 2012 خیلی سوت و کوره خبری نیس اینجا سوالمو مطرح کردم.
شماره کیس: 2013x7xxx
شماره کیس: 201200046XXX
تاریخ ارسال مدارک 2013: 23 می2012
تاریخ ارسال مدارک 2012 : 11آگوست 2012
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر
ورود به آمریکا :25 سپتامبر
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
کلا مهاجر سرا انقدر خلوت شده که میتونی موتور بیاری ویراژ بدی
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
این مطلب رو یکی از دوستان محاجر سرایی با نام shervn تو تاپیک 2012 گذاشته بودن که من هم لینک اصلی فایل صوتی اون رو اضافه میکنم که کامل تره به نظرم جالبه. ضمنا مربوط به چهارشنبه 8 شریور 91 هست:
لینک فایل صوتی:http://www.radiofarda.com/audio/Audio/368597.html
نقل قول:سلام دوستان
میدونم این مطلب شاید ربطی به ما بچه های 2012 نداشته باشه ولی گفتم شاید براتون جالب باشه.
بخشهایی از مصاحبه امروز خانم سارا گرو ، يکی از مسئولين فارسی زبان امور کنسولی وزارت خارجه آمريکا:
چرا امسال وزارت امور خارجه آمريکا تصميم گرفته است که قرعه کشی در دو مرحله انجام شود؟
هر سال پنجاه هزار ويزای مهاجرتی از طريق قرعه کشی به متقاضيان از سراسر دنيا و از جمله ايران داده می شود. اگر بعد از قرعه کشی اول که در ماه می هر سال انجام می گردد، تعداد پذيرفته شدگان که شرايط لازم را داشته باشند از ۵۰ هزار نفر کمتر باشد، ممکن است برای جبران آن کمبود بعد از اول اکتبر دوباره يک قرعه کشی مانند قرعه کشی ماه می انجام شود و تعداد بيشتری از متقاضيان قرعه کشی آن سال انتخاب شوند.
اين هنوز مشخص نيست، به همين دليل هم متقاضيان بايد حتی بعد از قرعه کشی اول شماره کنفرميشن يا شماره تاييد خودشان را حفظ کنند تا اگر قرعه کشی دوم انجام شد، بتوانند نتايج درخواست خود را چک کنند.
خانم گرو، برای سال آينده چند متقاضی ايرانی داشتيد و چند نفر از آنها برنده شدند؟
برای سال ۲۰۱۳ تعداد ۳۶۹ هزار ايرانی در اين قرعه کشی شرکت کردند و از اين تعداد، شش هزار و ۲۹ نفر برای طی مراحل مصاحبه ويزا و مراحل ديگر انتخاب شدند.
آيا برای ايرانی ها تعداد مشخصی گرين کارت تعيين شده است يا بر اساس تعداد متقاضيان در منطقه تصميم گرفته می شود؟
تعداد مشخصی برای هيچ کشوری در نظر گرفته نشده است. بلکه تعداد مشخص برای منطقه هست. منطقه آسيا شامل ايران است و آسيا می تواند به طور کلی حد اکثر هفت هزار و ۹۰۰ شخص برنده داشته باشد.
کسانی که انتخاب می شوند برای مصاحبه مراجعه می کنند ولی هيچ تضمينی نيست که حتما ويزا را دريافت خواهند کرد. آنها بايد واجد شرايط دريافت ويزای لاتاری باشند.
کسانی که ويزا را دريافت می کنند بعد از اينکه وارد آمريکا می شوند، گرين کارتشان را دريافت می کنند.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-02 ساعت 08:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-02 ساعت 08:58 توسط r_ent.)
خبر:
سایت آنکارا به روز شده اما هنوز فقط تاریخ مصاحبه 2012 ای ها رو اعلام کردن!
من تو سایت دی وی لاتری میرم کانفرمیشن و ... رئ میزنم میگه غلطه! اما درسته چند بار چک کردم، میشه شما ها هم چک کنین؟؟؟
این ارور رو میده:
An unexpected error has occurred. Unable to load DLL 'OraOps10.dll': The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x800707E)
منتظر خبرتون هستم