موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-03 ساعت 18:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-03 ساعت 19:52 توسط el333.)
[quote][quote='sce' pid='209838' dateline='1346678428']
دوستای عزیز.
من اگه این سوالو مطرح کردم صرفا به خاط اینه که خودتون الان وضعیت من و هرکس دیگه باید واستون خیلی واضح باشه.این موقعیت کمتر واسه کسی اتفاق میافته و هیچ کس هم دوست نداره اونو از دست بده.بحث خالی کردن توی دل کسی هم مطرح نیست.بدبختی ما ایرانیها این جاست که اینقد تو ایران واسه هرکاری موضوعاتو پیچیده و سخت می کنن که فکر می کنیم همه جا همین طوریه.اگه اونجا هم اینطوری بود که مثل آب خوردن لاتاری نمی ذاشتن که هرکس با کمترین و حداقل وضعیت تحصیلی و مالی هم بتونه بره.به عنوان نمونه خود بنده.من حداقل 5 نفر آدم کاملا مطمئن از فامیل که می تونم روشون کامل حساب باز کنمو واسه اسپانسر شدن دارم.ولی ترجیح می دم با دارایی خودم برم.مضافا این که خدمت دوست عزیزی که گفتند چرا مساله رو پیچیدش می کنیین باید عرض کنم که دوست من،من تنها داراییم تو این کشور یه خونه 75 متریه که سند به نام خودمه.حساب بانکی آنچنانی هم ندارم.ضمنا اهل کلک و از کسی قرض کردن واسه شارژ حسابم نیستم.با این حساب من اگه مطمئن بشم که مصاحبه کننده از قیمت ملک و خونه تو شیراز یا هرجای دیگه آگاهه فقط سند رو باخودم می برم.ولی با این حال اگه از دوستان کسی تجربه مشابه در مورد بردن سند خونه به عنوان ضمانت داره ، لطفا بگه ما هم بفهمیم باید چیکار کنیم.
ممنون.
[/quote]
دوست عزیز، بچههای ۲۰۱۳ هنوز هیچکس مصاحبه نرفته و تجربه ای هم ندارند که بخواهند جواب سوالِ شما را خیلی دقیق بدهند که آیا افیسر سندِ خانه را به تنهایی از شما به عنوان تمکنِ مالی قبول خواهد کرد یا نه..من تا جایی که در سفر نامه ها خواندم جایی ندیدم که کسی گفته باشه فقط سند ارائه داده همه یا موجودیِ حساب و سند داشتند یا اسپانسر .... تاپیکِ نداشتن اسپانسر و راه حلها و همینطور تاپیکِ سفر نامه ها را اگر مطالعه بفرمایید میتوانید جواب سوالتون را پیدا کنید. ...مثلا این پست و این یکی و اینجا را بخوانید که این دوستان در جواب این سوالها دادند ..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام الان با اومدن نتایج سری دوم باید چجوری چک کنیم ببینیم تاریخ مصاحبه کی هست؟
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
خداروشکر یکی حرف حساب زد.به نظر من کیس ها همه با هم فرق دارند.حتی اگه به ظاهر تجربه های قبلی مثل هم بوده باشه.پس به نظر من هم بهتره هرکس مطابق روند کاری و زندگیش برنامشو تنظیم کنه.به نظر من تمام دستورالعمل نوی سایت مطالعش کفایت می کنه.
فعلا.
لاتاری 2013
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-04 ساعت 01:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-04 ساعت 02:06 توسط el333.)
(2012-09-03 ساعت 20:26)sayeh_m نوشته: سلام
دوستان شما باید یک چیزی رو در نظر داشته باشین و اون اینه که ممکنه فکر کنید که کیستون به یکی دیگه خیلی شبیه ولی چیزهایی که کی سی سی و آفیسر در نظر میگیره اصلا" قابل پیش بینی نیست . دوستانی که اینجا در مورد ارزش گذاری ملک یا زمین چیزهایی نوشتن درست نوشتن ولی ممکنه در مورد همه افراد هم صادق نباشه . یکی دو نفر از بچه های سال پیش بودن که حساب بانکی خیلی زیادی نداشتند و یک سند هم برده بودن ولی آفیسر گفته بود من نمیدونم این ملک چقدر ارزش داره من که در ایران زندگی نمیکنم و نقص مدرک زده بود و گفته بود برای گرفتن ویزا که اومدین باید تمکن مالی تون رو بیشتر کنید .اگر دوستان میگن باید ارزش گذاری بشه به خاطر اینه که اگر حساب بانکی کمی دارین خدایی نکرده دوباره نقص مدرک نخورین واگرنه که حتی کسی بوده با فقط 15 میلیون و بدون سند ویزای یکضرب گرفته . ممکنه حتی همه این کارها رو هم بکنید و آفیسر به یه چیز دیگه گیر بده و شاید حتی اصلا" اون ارزش گذاری رو نگاه هم نکنه . پس تصمیم با خودتونه و باید شرایط زندگیتون رو بسنجید و اقدام لازم رو انجام بدین
موفق باشین
درسته سایه خانوم مسلما شرایط هر کیسیای با کیس دیگری فرق داره و برای همه نسخهٔ یکسانی نمیشه پیچید ..بودن کسانی که بدون سند و با تمکن مالیِ کم ویزا گرفتن مثل یکی از برندگانِ ۲۰۱۲ که با ۸۰۰۰ یورو ویزا گرفته بودن چونکه ایشون دانشجو بودن در اروپا ،مسلما وقتی افیسر میبینه یک نفر از پسِ خرج و مخارجِ زندگی و تحصیل مثلا تو انگلستان بر میاید خوب ازش اون مقدار را برای تمکن قبول میکنه ولی خوب یه شخص دیگه با همین قدر پول که در ایران زندگی میکنه اگر بهش بگه تمکنِ مالیت کمه چیزِ عجیبی نیست.. ولی این مورد دوستمون که شرایطشونو گفتن و فقط میخوان سند نشون بدن فرق داره .. من که ندیدم کسی فقط سندبرده باشه واسه تمکنِ مالی شاید شما سراغ داشته باشین چنین کیسی را .. و مسلما کسی را واسه نداشتنِ اسپانسر و نداشتنِ تمکنِ مالی رد نمیکنن و فقط نقص مدرک میخوره و بیشترِ دوستان هم که گفتن موجودیِ حساب کافی داشته باشید خیلی بهتر و مطمئن تر هستش و در کنارش هم سند ملک و چیزای دیگه ولی به نظر من اگر کسی حداقل بدونه با ارائه دادنِ فقط سند احتمالش زیاده که بهش نقصِ مدرک بخوره و بهش بگن یا برو اسپانسر بیار یا تمکن مالیتو ببر بالا تر یا باید موجودی داشته باشی از الان یه فکری براش میکنه و بهتر از اینه که بذارِه واسه دقیقه ۹۰ ..البته این نظر من هستش و هر کسی صلاح کارِ خودشو بهتر میدونه...
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
در مورد ترجمه سند؟میشه بگید چقدر طول میگشه یه ملک ارزش گذاری بشه و کجا باید بریم؟
*من سند رو به اسمم کردم یه برگه بزرگ داده که بالا نوشته "برگ معاملات یک برگی" در این برگه بزرگ یه بهای مبلغ هم اومنده که سر دفتر گفت ارزش ملکه که در حدود 9 میلیون تومان گذاشته که من وقتی این رو شنیدم کپ کردم گفتم یعنی چی گفت قانون شده که این قیمت غیر واقعی رو باید ثبت کنیم خود اگر من این رو ببرم ترجمه بعد بدم آفیسر که به من میخنده چه کننم کمک کمک کمک...
*و یه دفتر داده که بهش یه چیزی آویزون است "سند مالکیت"
من کدام رو باید ببرم برای ترجمه ????
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='alirezass' pid='210042' dateline='1346735313']
با سلام
در مورد ترجمه سند؟میشه بگید چقدر طول میگشه یه ملک ارزش گذاری بشه و کجا باید بریم؟
*من سند رو به اسمم کردم یه برگه بزرگ داده که بالا نوشته "برگ معاملات یک برگی" در این برگه بزرگ یه بهای مبلغ هم اومنده که سر دفتر گفت ارزش ملکه که در حدود 9 میلیون تومان گذاشته که من وقتی این رو شنیدم کپ کردم گفتم یعنی چی گفت قانون شده که این قیمت غیر واقعی رو باید ثبت کنیم خود اگر من این رو ببرم ترجمه بعد بدم آفیسر که به من میخنده چه کننم کمک کمک کمک...
*و یه دفتر داده که بهش یه چیزی آویزون است "سند مالکیت"
من کدام رو باید ببرم برای ترجمه ????
[/quote
شما همون دفتر رو که یه چیزی بهش آویزونه ببرین واسه ارزش گذاری
خارج از شوخی به این سند میگن سند منگوله دار که دارای ارزشه و شما باید به کانون کارشناسان شهرتون برین تا بیان و ملکتونو ارزش گذاری کنن در ضمن ممکنه اگه ازشون خواهش کنین براتون ارزش بیشتری بزنن البته در کنار خواهشتون یه پول چایی هم اضافه کنین جواب میده
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
مریم خانم پول چایی توی KCC هم جواب میده؟پول قهوه؟پول نسکافه؟ پول شام؟
بعدش باید چی بگیم؟این جمله رو بگیم حلّه؟
This bribe is for you as a HALAL gift
[/quote]
کی سی سی رو نمیدونم ولی شاید بشه یه جور پولو از زیر میز به آفیسر رد کرد . .
زحمت این کارو باید دوستایی که الان کارنت شدن بکشن و امتحان کنن اگه جواب داد که حتما در سفرنامه ذکر کنن برای استفاده نسل های بعدی
سایه جون واسه این کار داوطلب میشی ؟
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس