موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من تنها دلیل برای دیر اعلام کردن تاریخ مصاحبه ها شلوغ بودن سفارت انکاراس و اینکه بدلیل نداشتن سفارت امریکا در تهران 90 % پرونده های ایرانیا رو میدن آنکارا .یعنی آنکارا هم سفارت آمریکا برای ترکها و هم برای ایرانی هاس و موضوع دیگه اینکه سایت سفارت برای اعلام نتایج کلیرنس های 2012 در تاریخ 7 سپتامبر بروز رسانی شد و حدود 94 کیس از ایران کلیر شدن ! اینجا:http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html
و تقریبا تمامی کیس های 2012 مشخص شدن و من مطمینم در این هفته بعد از روز دوشنبه و تعطیلی ها مصاحبه های جدیدو اعلام میکنن و اینکه انقد سرشون شلوغه که برای شنبه و یکشنبه هم که تطیلن تاریخ مصاحبه گذاشتن و به نظر در دو سه روز آینده همه چی مشخص میشه !
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من يك سوال دارم
يكي از دوستان نوشته بودند كه مي ترسند زمان براي
ارسال مدارك نداشته باشند
چه مداركي ؟ ساير مدارك رو مگه نبايد ببريم؟
سوال دومم اينه كه چه جوري مي فهميد كه تاريخ مصاحبتون
تعيين شده يا نه؟
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-08 ساعت 17:54)Hamilton نوشته: سلام
من يك سوال دارم
يكي از دوستان نوشته بودند كه مي ترسند زمان براي
ارسال مدارك نداشته باشند
چه مداركي ؟ ساير مدارك رو مگه نبايد ببريم؟
سوال دومم اينه كه چه جوري مي فهميد كه تاريخ مصاحبتون
تعيين شده يا نه؟
دوست عزیز گرچه این سوالتون خیلی تکراریه و جهت اطلاعتون باید تاپیک ها رو با دقت بخونین اما بطور خلاصه:
اولا کیس نامبرتون چنده چون الان تا 1900 کارنت شدن اگه جزو کارنتی ها هستین باید صحفه قبولیتون رو چک کنین تا زمانی که تاریخ مصاحبه در همون صفحه براتون مشخص بشه بعد هم بایدترجمه مدارکی را که ازتون خواستند حداقل تا 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت بفرستید موقع مصاحبه هم اصل مدارک را همراه ببرید .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
ایجاد تغییرات بزرگ زندگی تا حدی ترسناک است
ایا می دانید حتی ترسناکتر از ان چیست؟
حسرت ...........
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
این روزها ...