موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من کیسم حدود 9 هزاره. با این اوضاع فعلی کارنتی ها و این که هنوز تاریخها هم معلوم نشده توی آنکارا دارم وسوسه میشم محل مصاحبه رو عوض کنم. به نظرتون بهتر میشه این طوری؟
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-06 ساعت 07:03)amirazimi نوشته: دوستان عزیز آنکارایی تاریخ مصاحبشون معلوم شد؟ برای ما که اینجا هیچ خبری نیس هنوز...
هیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ خبری نیست
شماره کیس : ##20130000 - کنسوگری : آنكارا - مصاحبه : اواخر آبان تعداد : 2نفر - تاریخ دریافت ویزا : 2 روز بعد از مصاحبه
زمان ورود : Feb 2013 - شهر : سنفرانسیسکو ---- سفرنامه بخش
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
يکی از چيز هايی که به صورت تجربی بمن ثابت شده اينه که يادگيری زبان در محيط ارتباط مستقيمی با پر رو بودن و اجتماعی بودن طرف داره
اگه شخصی پر رو و اجتماعی و اکتيو باشه، خود من ديدم که با زبان صفر خارج اومده و بعد از 5 سال به خاطر قرار دادن خودش در محيطی که بايد حرف ميزده الان عين بلبل داره حرف ميزنه
برعکسشم هست. اگه شخص کم رو و گوشه گير باشه ، ممکنه با زبان ايلتس 7 خارج رفته باشه و بعد از 5 سال اگه از امتحان ازش بگيرن 6 هم نتونه بگيره. دايره لغاتش نصف شده و اصولا به جای خاصی نرسيده
در کنار خوندن زبان يکم بايد تمرين کرد اون حجب و حيای ايرانی رو هم کنار گذاشت و پر رو بود. اين پر رو بودن رو هم بايد تمرين کرد
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-06 ساعت 18:12)afshin4749 نوشته: (2012-09-05 ساعت 19:46)barmak نوشته: (2012-09-05 ساعت 19:41)babash نوشته: بچه ها من کیسم حدود 9 هزاره. با این اوضاع فعلی کارنتی ها و این که هنوز تاریخها هم معلوم نشده توی آنکارا دارم وسوسه میشم محل مصاحبه رو عوض کنم. به نظرتون بهتر میشه این طوری؟
دوست عزيز تا چند روز ديگه هم تكليف كارنتي هاي سري اول واسه اكتبر (تا شماره 1900) معلوم ميشه + هم تكليف سري دوم واسه ماه نوامبر ......... يه مقداري گرفت و گير دارن حل ميشه و به اميد خدا كارها مث پارسال ميفته رو غلتك+ تعويض جاي مصاحبه هم تاثير انچناني تو زمان مصاحبه نداره ..... چون باز هم سهميه سهميه اسياست چه انكارا چه ابوظبي ..... باز
صلاح مملكت خويش خسروان دانند !!!!!!!!! مخلصيم
دوست عزیز سلام ، ضمن تایید فرمایشات شما ، یه مطلب رو هم من اضافه کنم . میدونید که ترکیه ویزا نداره و امارات داره . سال گذشته یکی از دوستان به قصد دیدن برادرش که البته منع ورود به ایران رو داشت رفت برای امارات بلیط تهیه کرد و متاسفانه ویزا نگرفت !!! یعنی بهش ویزان ندادن !! چرا ؟ خدا میدونه !!! با اینکه ایشون تا اون روز حتی یه بارم پاشو به امارات نگذاشته بود . خب حالا اگه خدایی ناکرده شما جاتون رو عوض کردین و بهتون امارات ویزا نداد چی ؟ . چون امارات جهت قبول شدن برندگان در لاتاری هیچ تعهدی مبنی بر صدور ویزا نداره . موفق باشید .
بچه ها ممنون از نظرتون. توی خود کارنتی که میدونم فرقی نمیکنه. ولی آخه توی آنکارا حتی تاریخ مصاحبه هم ندادن. این عجیب نیست؟ به نظر نمیاد که از ابوظبی هم عقب تر هستن؟
بعدشم کلا انگار بیشتر بچه ها افتادن آنکارا. من کم دیدم ابوظبی باشن. چرا؟ اینطوری به نظر میاد ابوظبی کلا خلوت تره.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان می خواستم بدونم اگر کسی سند ملکی آپارتمان داشته باشه و به جای اسپانسر بخواد ارائه بده برای ارزش گذاری کجا باید بره
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه ها
بیات جان دیگه حالی نمونده که بیاییم
با این گرونی دلار چه میشه کرد آدم دیونه میشه من که دیگه کم آوردم نمیدونم چه کنم
این انصاف نیست به خدااااااا
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود