موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیدونم واسه چی زنگ می زنید. اشما الان اینقدر عجله دارید و زنگ می زنید زمان کلیر چه جوری می خواین بگذرونید و تحمل کنید. آونجا آمریکاست کسی عجله نداره. و شما نمی تونید هیچ حدس و گمانی در مورد کاراشون داشته باشید. من خودم تجربه کردم که میگم.
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-18 ساعت 11:07)ali234 نوشته: (2012-09-18 ساعت 09:58)tala2013 نوشته: من نمیدونم واسه چی زنگ می زنید. اشما الان اینقدر عجله دارید و زنگ می زنید زمان کلیر چه جوری می خواین بگذرونید و تحمل کنید. آونجا آمریکاست کسی عجله نداره. و شما نمی تونید هیچ حدس و گمانی در مورد کاراشون داشته باشید. من خودم تجربه کردم که میگم.
ما عجله نکردیم! 40 روز از تاریخ کارنت میگذره! شما ویکی مهاجرسرا (راهنمای لاتاری از اغاز تا پایان)رو هم بخونید نوشته که بعد از کارنت شدن میتونید تماس بگیرید یا ایمیل بزنید. من شخصا میخواستم درخواست کنم که این تاخیر ( برای ایرانیان رو ) اطلاع رسانی کنند.
توی فروم immhelp نگاه کنید برای همه ملیتها غیر از ایران ( البته انکارا)، سه چهارروز بعد از کارنت نامه مصاحبه امده. امیدوارم قانع شده باشید.
اگه منظورت اینه که با ایرانیها این کار رو کردن بعید نیست، حالا هنوز نرفتی تو سفارت ببینی که از دم در بین ایرانیها و ترکها چه فرقی می ذارن، همین که به ما کلیر میخوره خودش یک فرق بزرگه. عزیزم اینقدر اعصابت رو واسه این چیزا خورد نکن . من قانعم چون من خودم این را تجربه کردم . من خواهرم الان 3 هفته است که رفته . من در جریان همه کاراش بودم. پروسه کلیر شدنش رو اعصابمون رفت که 4 هفته اصلا سایت آپدیت نشد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-18 ساعت 12:18)afs نوشته: (2012-09-18 ساعت 11:38)tala2013 نوشته: اگه منظورت اینه که با ایرانیها این کار رو کردن بعید نیست، حالا هنوز نرفتی تو سفارت ببینی که از دم در بین ایرانیها و ترکها چه فرقی می ذارن، همین که به ما کلیر میخوره خودش یک فرق بزرگه.
حرف شما درسته. اما در مورد این بخشش که بالا نقل قول شده می خواستم نظر خودم رو بگم.
به نظر من تمام این چیزی که ما به عنوان فرق تلقی می کنیم وجودش کاملا منطقیه.
مثلا می گند کار ترک ها رو زودتر راه می اندازن. خوب درسته چون آفیسرهایی که اونجا ترکی حرف می زنند تعدادشون بیشتر از افیسرهایی هست که فارسی حرف می زنند. یکی از استراتژی های انجام کار اینه که کارهایی که سریعتر انجام می شند رو با اولویت بالاتر انجام بدی. منطقیه که با این شرایط اولویت رسیدگی به کار ترک ها توی سفارت آنکارا بالاتر باشه.
در مورد کلیرنس هم شما نگاه کنید سیستم امنیتی و پلیس بیشتر کشورها با آمریکا همکاری داره. خوب بدیهیه که سفارت با توجه به اطلاعات پلیس محلی و همون گواهی سوء سابقه ای که از افراد مقیم اون کشورها دریافت می کنه سریع تر به جمع بندی می رسه و نیاز به کلیرنس نیست. اما در مورد ایران وقتی می گه سوء پیشینه نمی خواد و ما می گم آخیش یک مدرک کمتر باید بدونیم که از اون طرف هم کلیر می خوره بهمون.
می خوام بگم تمام تفاوت هایی که هست کاملا منطقه ایه و دیرشدن تاریخ مصاحبه ها هم حتما یک دلیل مشخص و دقیق براش وجود داره، هرچند در مورد اینکه چرا اطلاع رسانی نکردند شاید بشه گلگی کرد. با این حال بازم من فکر می کنم این گلگی هم محل رسیدگی نداره چون اون ها هیچ جایی توی سایتشون نگفتن کیس های خودتون رو می تونید با بقیه مقایسه کنید و عملا این که ما می دونیم برای بعضی تاریخ مصاحبه اومده از طریق شبکه های اجتماعیه که سفارت اصولا این منبع اطلاع رسانی براش مستند نیست.
من با شما کاملا موافقم من دقیقا به دوست عزیزمون داشتم عرض می کردم که این قدر خودتونو ناراحت اینکه چرا نامه دوم نیومده نکنید . چون اصلا نمیشه حدس زد که اونا چه تصمیماتی می گیرن و دوست عزیزمون ناراحت بود که به همه نامه دوم دادن به ایرانیها ندادن. ما نمیتونیم به تصمیمات اونها هیچ اعتراضی داشته باشیم . که چرا نامه دوم ندادن. به هر حال نامه دوم رو هم خواهند داد.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ازدوستان میخوام بپرسم ایا بعد از اینکه مدارک سری اولو فرستادیم و از طریق پیگیریه پستی فهمیدیم به دستشون رسیده دوباره باید بهشون ایمیل بزنیم یا نه؟
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-18 ساعت 17:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-18 ساعت 17:52 توسط sweety.alireza.)
رييس انجمن شركتهاي هواپيمايي:
قطع ارز دولتي ايرلاينها ما را شوكه كرد/ اجازه افزايش 100درصدي بليت را بدهند
با کمال تاسف
(2012-09-18 ساعت 17:47)sweety.alireza نوشته: رييس انجمن شركتهاي هواپيمايي:
قطع ارز دولتي ايرلاينها ما را شوكه كرد/ اجازه افزايش 100درصدي بليت را بدهند
با کمال تاسف
دوستان نازنین با درود ، نمیخواستم ناراحتتون کنم ولی باید با واقعیت روبرو شد
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم