موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من با کیس نامبر ***2 برای نوامبر کرنت شدم، ولی مدارک فرمها را اول جولای فرستاده بودم که 5 روز بعد هم دریافت شده بود.و دو جا را برای مصاحبه اعلام کرده بودم.ابوظبی و انکارا. کسی میتونه حدس بزنه حدودا کی ممکنه نامه دومم بیاد و حدود تاریخ مصاحبه کی میشه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس:2013AS00000xxx
تاریخ رویت قبولی:12 May
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمهای سری اول:19 May
کارنت شدن کیس: October
مصاحبه: W4 - November
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
من اینطور که با خوندن پستهای دوستان متوجه شدم کلا در اکتبر مصاحبه در آنکارا نداریم و با یک ماه شیفت به منی که کارنتی نوامبر هستم احتمالا نیمه دوم دسامبر وقت مصاحبه باشه ! بازم خوبه تا ببینیم چی میشه!!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-21 ساعت 18:21)peralans نوشته: من فرم آپدیت شدم رو درست فردای اعلام کارنتی های سری اول با ایمیل فرستادم.. تلفنی هم با kcc چک کردم و پرسیدم که دیر نشده آیا و گفت نه بفرستین و منتظر باشین
پس در واقع شما 14 آگوست فرماتونو ایمیل کردید که قاعدتا باید هنوز در حال بررسی مدارک باشند.(مثل ما) خداکنه با کیسهای بالای 1000 تاریخ مصاحبه ماروهم اعلام کنند.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تو رو خدا یکی به من کمک کنه:
من ۱۷ جون مدارکمو از طریق پست دی اچ ال فرستادم هرچی به امریکا ایمیل زدم کسی جواب منو نداد یا اتو ریپلای بود. الان بیشتر از سه ماه که فرستادم مدارکم رو و پست دی اچ ال هم می گه پی گیری بسته ات دیگه امکان پذیر نیستش چون فقط تا سه ماه میشه پی گیری کرد.به نظرتون چی کار کنم من؟ ریسک نکنم و دوباره بفرستم مدارکم رو یا نه؟ این درسته که تا ۳۰ سپتامبر بیشتر وقت نداریم که مدارکمون به دستشون برسه؟ امروز فردا هم که شنبه یکشنبه هست و همه جا تعطیله که بتونم زنگ بزنم بهشون.حالم بده. تو رو خدا یکی یه راهنمایی به من بکنه.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-22 ساعت 11:02)elham63 نوشته: تو رو خدا یکی به من کمک کنه:
من ۱۷ جون مدارکمو از طریق پست دی اچ ال فرستادم هرچی به آمریکا ایمیل زدم کسی جواب منو نداد یا اتو ریپلای بود. الان بیشتر از سه ماه که فرستادم مدارکم رو و پست دی اچ ال هم می گه پی گیری بسته ات دیگه امکان پذیر نیستش چون فقط تا سه ماه میشه پی گیری کرد.به نظرتون چی کار کنم من؟ ریسک نکنم و دوباره بفرستم مدارکم رو یا نه؟ این درسته که تا ۳۰ سپتامبر بیشتر وقت نداریم که مدارکمون به دستشون برسه؟ امروز فردا هم که شنبه یکشنبه هست و همه جا تعطیله که بتونم زنگ بزنم بهشون.حالم بده. تو رو خدا یکی یه راهنمایی به من بکنه.
منظور سپتامبر 2013 است انهم به این معنی که برندگان 2013 تا سپتامبر همان سال کارهاشون پیگیری میشه مثل بچه های 2012 که تا الان هم کاراشون در جریانه پس نگران نباشید .البته این سو تفاهم پیش نیاد که دوستان تا سپتامبر 2013 مدارکشونو نفرستن عیب نداره مدارک هرچی زودتر ارسال بشه روند پیگیری کارها سریعتر میشه .نمونش دوستانی که کارنت شدند اما مدارکشونو دیر فرستادند و هنوز نامه مصاحبشون نیامده .اما شما که مدارکتونو فرستادین نگران نباشید من هم تقریبا دو ماه از زمان فرستادن مدارکم طول کشید تا جواب دادند که پرونده ام وارد پروسه شده.
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رفقایی که وقتشون از آنکارا مشخص شده میتونن بگن اوایل نوامبر هستند یا اواخرش؟