2012-10-05 ساعت 19:49
(2012-10-05 ساعت 19:26)Hadi_20 نوشته:(2012-10-05 ساعت 14:06)Hadi_20 نوشته: دوستان من یه سوالی ذهنم رو بد مشغول کرده است.
من برای لاتاری dv2014 شرکت کرده ام و دانشجو هستم و این ترم آخرین ترم من می باشد و بعد اونم می خوام یه راست برم سربازی حالا اگه زد و من از لاتاری قبول شدم چی میشه؟میشه از کشور خارج شد برای مصاحبه؟من خودم یه راهی پیدا کردم و اونم اینکه کنکور ارشد شرکت کنم تا اگه بخوام برم بشه معافیت تحصیلی بگیریم.آیا این راه امکان پذیره؟
سوال دیگه ای هم که دارم اونم اینکه برای مصاحبه چه مدارکی رو باید برد؟آیا مدرک دیپلم رو باید اصلش رو برد؟من که نمی تونم مدرک دیپلم بگیرم.دوستان همچین تجربه ای دارن خواهشا به ماها هم کمک کنن.
بابا خواهشا یکیم جواب مارو بده
اینجا رو بخون دوست من. اگر جوابت رو تو تاپیک پیدا نکردی همونجا سؤالتو مطرح کن.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill