(2012-10-04 ساعت 14:01)bayat_r نوشته:(2012-10-04 ساعت 13:56)مهتاب - 2251 نوشته: بیات جان منم دقیقا همین ضحبت های شما رو چند بار گفتم ولی نمیدونم چرا بازم خیلی دلهره دارن
اخه 2012 که یه نفر اونم با شرایط خاص ویزا نگرفت خوب چه کاریه اخه .........
امیدوارم که همه قبول شده 2013 این لطف به 2014اییها بکن و این شانسو ازشون
اصلا ما ایرانیها رو عادت دادن به اینکه برای هر چیزی حرص بزنیم و جمع کنیم حالا میخواد مرغ باشه و برنج و ... یا اسمشو نبر و حالا هم شرکت در لاتاری که یه بار بردیمش!!!!!!!!!!!!
اصلا کی گفته که سال دیگه هم برنده میشین که جوشو میزنین !
مهتاب، مریم هم گفته بود... ولی کو گوش شنوا ببین درست بعد از پیغام من یکی دیگه میگه میشه من امسال ....... ویکی دیگه جوابش رو میده : بعله......
خوب نکنید بابا نکینید......من فعلاً با جانم و عمرم میگم ....بعداً برخورد می کنم با هرکسی که بخواد اینکار رو بکنه ..اینجوری: عزیز دلم نکن....من دستت رو می بوسم اگه ثبت نا نکنی
بيات جان من زياد شباهتی بين مثالی که زدی و پروسه لاتاری و مهاجرت نميبينم
من يه مثال ديگه برات ميزنم . من يه دوست آلمانی دارم که ليسانسش رو از يکی از بهترين دانشگاه های آلمان گرفته. پدرش هم صاحب کارخونه بزرگی در اشتوتگارته. ايشون الان چند ساله انگليسه و در حال حاضر داره برای رولز رويس کارهای تحقيقاتی انجام ميده. سال پيش هم يکسال رفت سيليکون ولی و يک اينترنشيب يک ساله با فولکس واگن گرفت. دوست مکزيکی داريم ،ديدم عين بلبل شروع کرد با اين اسپانيايی حرف زدن ,در حاليکه ايشون زبان ايتاليايی رو هم ميتونه عين زبان مادری حرف بزنه
تا الان شد چند زبان.چند کشور. چند پلن؟...چند اقامت 100 درصد؟...ازش پرسيدم چرا ؟...گفت چون انتخاب های بيشتری بهم ميده.چون بهم قدرت داشتن پلن A,B,C,D v .... رو ميده
من دو تا سوال ازت ميپرسم
1- آيا کسی رو اينجا ميشناسی که 100 درصد از ويزا گرفتنش مطمئن باشه
2- آيا کسی اينجا هست که اگه خدايی نکرده ويزا نگرفت. روز 1 می 2013 ، حسرت پر کردن يه فرمی که دو دقيه پر کردنش طول ميکشيد رو بخاطر تعارف و تيريپ دهقان فداکاری نخوره
با بررسی پروسه مهاجرتی خودم و آدم هايی که ديدم ( ايرانی و غير ايرانی) به دو نتيجه رسيدم
1- هيچ پروسه اي بی حساب کتاب تر و غير قابل پيش بينی تر از پروسه مهاجرت نيست
2- و هيچ دفتر و مرکز و اورگانی بی حساب کتاب تر و غير قابل پيش بينی تر از سفارت و پروسه اينترويو نيست
پس چرا شانس داشتن يه پلن B ..يک صد هزارم درصدی رو از خودمون بگيريم. آلمانيه پلن A ش صد درصده اما چندين و چند پلن 100 درصد ديگه هم واسه خودش باز ميکنه
ما بخاطر ايرانی بودنمون خود به خود 10 ها شانس و موقعيت آزمون گرفته شده. حتی با همين گرين کارت هم در آينده خواهيد ديد که بخاطر محل تولدتون هر دری برومون باز نيست . حالا يه بار شانس زده و بخاطر ايرانی بودن ، شانس بهتری به ما داده شده و حالا ما تيريپ معرفت ورداشتيم
اين منطق لاتاريه.در يک لاتاری فقط در يک حالت ميشه حق بقيه رو ضايع کرد.در حاليکه تقلب کنی و قوانين رو زير پا بزاری. خود KCC که بانی قضيست اينکار رو نه تقلب ميدونه و نه تخطی از قوانين چون خيلی بهتر از ما ميدونه که هيچ چيز گارانتی شده اي اين وسط وجود نداره
من اهل تعارف نيستم. من شرکت ميکنم چون در پرونده خودم يه چند تا نقطه قابل گير ميبينم. البته خودم رو کاملا براشون آماده کردم اما گفتم نميدونم روز مصاحبه چه اتفاقی می افته
اگه کسی واقعا 100 درصد از همه چيز مطمئنه ،آره بنظرم شرکت کردنش دليلی نميتونه داشته باشه.به هر حال هر کسی پرونده خودش رو بهتر ميشناسه