موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
کمک
کمک
بچه ها من امروز رفتم بانک ملت گواهی موجودی حساب بگیرم
کل شعبه به تکاپو افتاد آخرشم نتونستن
کسی نمونه ایی از گواهی بانک ملت داره
قراره فردا دوباره برم میخوام نشونشون بدم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
امیر جان همسر من هم که از ملت گرفت یکی دو روز سر دوندنش آخرش هم رفت یه شعبه دیگه براش یه نامه صادر کردن و فرستادنش شعبه بین الملل من الان اداره ام اگه تا شب کسی برات نمونش رو نذاشت پیغام خصوصی بذار چون ممکنه همه تاپیکا رو نتونم چک کنم تا برات به میلت که عکس ازش بفرستم (ایمیلت رو هم بذار) ولی شاید مستقیم بری شعبه بین الملل هم کارت راه بیفته! تو خیابون طالقانی تقاطع موسوی و طالقانی بود اگه اشتباه نکنم...... خبر بده
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-14 ساعت 11:13)fire dragon نوشته: کمک
کمک
بچه ها من امروز رفتم بانک ملت گواهی موجودی حساب بگیرم
کل شعبه به تکاپو افتاد آخرشم نتونستن
کسی نمونه ایی از گواهی بانک ملت داره
قراره فردا دوباره برم میخوام نشونشون بدم
چرا تا الان نفرستادی مدارکتو واسه انکارا؟؟؟15 روز قبل مصاحبه باید اونجا باشه مدارکت...
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
راستی آخر کدوم فرم رو واسه سفارت انکارا پر کنیم؟ من سرچ کردم همش به لینک میخوردم که لینکاهم دانلود نمیداد. و اینکه آیا برای هر فرد باید جدا پر بشه؟
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
@ فایر دراگون: رفتی شعبه ارزی؟؟؟ خیلی عجیبه ها!!! من از پارسیان گرفتم
@ میترا : من 1 صفحه ای ته فرم راهنما رو پر کردم اما کیس نامبرم رو هم بالای صفحه اش نوشتم.
1 صفحه ای رو پر کردم چون خودشون آخر راهنماشون همونو گذاشتن
حتی نوشته های بالای صفحه اش هم هست سر جاش!
مدارکمم دیروز رسیده به دستشون اگه خبری شد اعلام میکنم
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از نظرهاتون بچه ها
من چون حساب ملتم قدیمیه ترجیح میدم همون جا باشه و اینو که حسابم رو جابجا کنم تو بانکهای خصوصی رو به عنوان آخرین راه در نظر گرفتم
@ روشا: نه البته شعبه ای که من توش حساب دارم ارزی هم هست ولی چون تازه شعبه ارزی شده اینها داشتن گیج میزدن
@: bmojtaba من اوایل دسامبر مصاحبه دارم این نامه رو بگیرم می فرستم
@mitme : اگه بتونی برام بفرستی ممنون میشم فردا صبح دیگه باید این قضیه رو جمعش کنم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-14 ساعت 13:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-14 ساعت 13:02 توسط fire dragon.)
الان زنگ زدم اداره بین الملل بانک ملت
گفت بخشنامه شده تو همون شعبه ها (فقط شعبه های ارزی ) انجام میدن و دیگه نیازی نیست بیارید اینجاو هر شعبه ارزی هم برید باید انجام بده براتون
میرم ببینم چی میشه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ببین شما که پول توی حسابت داری، ببر یکی از بانکهای پارسیان، اقتصاد نوین، پاسارگاد، اینها طبق گفته دوستان 10 دقیقه ای برای انجام می دن بعدش می تونی از یک شعبه دیگه حتی پول رو برداری
اسمش هم اگر اشتباه نکنم گواهی تمکن مالی بود، اسمش مهمه چون اداری های ایران اصولا ملا لغتی هستن و ممکنه نفهمن چی می خوایی ولی داشته باشن!! اسمش هم در تاپیک نداشتن اسپانسر و راه حال ها اومده. شعبه ارزی هم برو
موفق باشی
[/quote]
سلام دوستان
من یه پیشنهادی داشتم ،برای تمکن مالی، می تونید از همون بانکهای پارسیان یا پاسارگاد...فقط پرینت انگلیسی موجودیتون رو بگیرید و بلافاصله از یک شعبه دیگر خارجش کنید . و دوباره به یه حسابه دیگه بریزید . و نیازی هم نیست که حتما نرخ برابری با د ؟؟ ر رو توش قید کنید همون ریال کافیه . من که واسه ابوظبی بردم هیچ ایرادی نگرفتند . اینو واسه کسانی میگم که مبلغی که دارن کمه و میتونن اینکارو برای چندین حساب انجام بدند(البته مبالغ حسابهای دیگر رو یه خورده کم و زیادش کنید ) .دیگه دردسر شعبه ارزی و اینجور چیزها رو هم ندارید . واسه من که جواب داد .
C.N : 19XX, رویت قبولی :2می 2012، نفرات : 4 ،مصاحبه:ابوظبی ،1Nov. زمان کلیرنس:33 روز . دریافت ویزا : مقصد: نیوهمپشایر