موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
من در خواست تغییر محل مصاحبه از آنکارا به ایروان دادم که جوابی که برام اومد به این شکل بود :
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
CA/VO/KCC
Williamsburg, KY
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که می خواند محل مصاحبه خودشون رو تغییر بدند، این راه رو هم امتحان کنید،
فرمی که محل سفارت رو درش نوشتید، اصلاح کنید، سفارت مورد نظر رو داخلش بنویسید و بدون توضیح اضافی اون رو بفرستید و بخواهید که داخل پروندتون قرار بدند.
همین.
بعد از چند هفته هم زنگ بزنید بپرسید که آیا براساس فرم ارسالی محل مصاحبه تغییر کرده یا خیر.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-04 ساعت 16:47)circle نوشته: من هم با کیس نامبر ۵۹۰۰ ۵ روز پیش برای تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ایروان اقدام کردم. پروسه امیر مهاجر عزیز رو که دیدم ترجیح دادم قبل از ارسال ایمیل تماس بگیرم. تماس گرفتم و از اپراتور پروسه رو پرسیدم (با اینکه می دونستم!!) و اون هم گفت که یک ایمیل با مشخصات کامل پروندم و متن درخواستم ارسال کنم تا اقدام کنن. بعدش هم پرسیدم که با این کیس نامبر امکان تاخیر در زمان مصاحبه م هست که گفت چون هنوز کارنت نشدم مشکلی پیش نمیاد.
من هم در سابجکت ایمیل زدم I have spoken to a KCC operator و ایمیل رو ارسال کردم. اما هنوز بعد از ۵ روز حتی اتو ریپلای هم نیومد و پاسخی هم ندادن. یعنی به خاطر تعطیلاته؟؟؟
بالاخره شخصی به اسم denise جواب من رو داد. متن جوابش اینه:
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
اگر اشتباه نکنم این به معنی قبول کردنه؟ درسته؟ آیا باز هم نیاز به پیگیری هست فکر می کنید؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من زنگ زدم به همون شماره که آقای بیخواب گذاشته بود. برخوردشون خیلی خوب بود و هر جا می گفتم نفهمیدم و لطفا دوباره توضیح بدن، این کارو انجام داد آقاهه. بعد گفت من نمی تونم برات ری اسکجول کنم و نفهمیدم آخرش چی گفت. ولی الان که دوباره برمی گردم به حسابم،می گه که : "قرار ملاقات ها در این زمان در دسترس وجود دارد." ولی هیچ جا هیچ لینکی وجود نداره که دنبال کنم. حالا نمی دونم چیکار کنم؟
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-12 ساعت 03:12)mgolchin13 نوشته: (2013-01-11 ساعت 13:19)mohajer13 نوشته: دوستانی که قصد تغییر محل مصاحبه رو از آنکارا به ایروان دارید، اگر دلیلتون فقط ارزونتر بودن ارمنستان هست بهتره یکبار دیگه برآورد هزینه کنید. پروازهای ایروان خیلی گرون شدند( تقریبا 1میلیون تومان)، در حالیکه آنکارا نصف این قیمته. هتلها خیلی با هم فرقی ندارند فقط آپارتمان بیشتره در ایروان. البته در آنکارا و استانبول هم می توان آپارتمان یا هاستل گرفت. ضمن اینکه مسیر زمینی ارمنستان بویژه در این فصل ریسک زیادی داره و راههای زمینی آنکارا بیشتر و راحتتره (علاوه بر اتوبوس، قطار هم داره). در مورد ویزا هم سفارت ایروان فعلا که تا اینجا بیشتر از آنکارا داره کلیرنس میزنه. برای گشت و گذار و حتی خرید طبعا آنکارا بهتر از ایروانه. و نکته دیگر اینکه در آنکارا هتلهای بیشتری نزدیک سفارت و مطب دکتر وجود داره که در بسیاری موارد پیاده رفت و آمد میشه. ولی خوب ایروان اونگان نداره
اما اگر دلایل دیگری دارید که خوب امیدوارم موفق باشید.
یکی از دلایل برای کسانی که بچه کوچک دارن اینه که توی ایروان(و همین طور ابوظبی) تست سل برای بچه ها انجام نمیشه که دو روز زمان و کلی زحمت وهزینه رو کمتر میکنه.ضمنا واکسن الکی هم نمیخورن که باز هزینه و اعصاب خوردی ناشی از حس مورد اجحاف قرار گرفتن رو از بین میبره!
من هم موافقم. برای ما که بچه کوچک داریم هزینه زیادی صرف میشه. به همین دلیل من هم درخواست تغییر سفارت دادم.
یعنی ما ها دیگه نیازی نیست ۲-۳ روز زودتر از بقیه بریم برای انجام آزمایشای پزشکی بچه؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-12 ساعت 04:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-12 ساعت 04:07 توسط javid737.)
سلام من هم درخواست تغيير سفارتو دادم برام اين جوابو فرستادند،به نظرم يعنى اينكه موافقت كردند درسته؟.
KCC has received your request to have your interview in Yerevan, and the case file has been updated accordingly.
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
مگه میشه تست سل انجام ندن؟ مگه اینا هماهنگ عمل نمی کنن؟ من هم دو تا بچه دارم که هردوشون باید تست سل رو انجام بدن. می دونید هزینه اش دقیقا چقدره تو انکارا؟
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم