کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
(2013-01-19 ساعت 13:48)BEROLIN نوشته:  دوستان می خواهم مکان مصاحبه ام رااز انکارا به ارمنستان تغییر بدهم راهنمایی کنیید باید چکار کنم.

ارسال 241 رو بخونید
اگه این تاپیک رو مطالعه کنید میاد دستتون همه چی
موفق باشید
تشکر کنندگان: 3pideh ، rezagh
(2013-01-18 ساعت 14:57)sepid_a نوشته:  دوستان خوبم خوندم که یه عده میخوان زمان مصاحبه شون رو عوض کنند ,اگر شما در سایت csc ثبت نام کردید شما میتوانید با تغییر هدف سفر تون زمان مصاحبه رو هم به راحتی عوض کنید به این صورت که وارد سایت https://usvisa-info.com شوید بعد گزینه ی تعیین وقت رو بزنید , وقتی به مرحله ی ویزای مهاجرتی رسیدید گزینه لاتاری را انتخاب و سپس گزینه ی وقت ملاقات مهاجرتی تعیین شده از سوی KCC - لاتاری گوناگونی - تعیین قرار ملاقات جدید را میزنید آدرس PTT را وارد و سابمیت میکنید سپس مشخصاتتون میاد و ادامه میدید یه تقویم میاره ,زمان مصاحبه تون رو میتونید از روی تاریخهایی که قرار داره و داخل مستطیل آبی رنگ هستند انتخاب کنید بعد اوکی میکنید و تمام

خیلی ممنون از راهنمائیتون. من مشخصات رو وارد می کنم. در صفحه اخر میگه There are no available appointments at this time چند بار به شماره تلفن هایی که آقای بی خواب دادن زنگ زدم. ولی نتیجه نگرفتم. نمی دونم چیکار کنم والا Sad
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
تشکر کنندگان:
مرسی از شما دوست عزیز من باید تغییر محا مصاحبه ار آنکارا به ایروان را با ایمیل انجام بدهم یا از طریق این سیستم پستی csc باید انجام بدهم ؟ لطفا منو راهنمایی کنید دوستان گرامی
تشکر کنندگان:
(2013-01-20 ساعت 02:07)mandana12 نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 14:57)sepid_a نوشته:  دوستان خوبم خوندم که یه عده میخوان زمان مصاحبه شون رو عوض کنند ,اگر شما در سایت csc ثبت نام کردید شما میتوانید با تغییر هدف سفر تون زمان مصاحبه رو هم به راحتی عوض کنید به این صورت که وارد سایت https://usvisa-info.com شوید بعد گزینه ی تعیین وقت رو بزنید , وقتی به مرحله ی ویزای مهاجرتی رسیدید گزینه لاتاری را انتخاب و سپس گزینه ی وقت ملاقات مهاجرتی تعیین شده از سوی KCC - لاتاری گوناگونی - تعیین قرار ملاقات جدید را میزنید آدرس PTT را وارد و سابمیت میکنید سپس مشخصاتتون میاد و ادامه میدید یه تقویم میاره ,زمان مصاحبه تون رو میتونید از روی تاریخهایی که قرار داره و داخل مستطیل آبی رنگ هستند انتخاب کنید بعد اوکی میکنید و تمام

خیلی ممنون از راهنمائیتون. من مشخصات رو وارد می کنم. در صفحه اخر میگه There are no available appointments at this time چند بار به شماره تلفن هایی که آقای بی خواب دادن زنگ زدم. ولی نتیجه نگرفتم. نمی دونم چیکار کنم والا Sad
یعنی زمان رو عوض کردید و این رو نوشت,؟ یه بار LOGOUT کن ببین چی مینویسه نمیدونم والا چی بگم دقیق نمیدونم واسه همین اگه دوستان بیان نظر بدن بهتره

(2013-01-20 ساعت 15:44)BEROLIN نوشته:  مرسی از شما دوست عزیز من باید تغییر محا مصاحبه ار آنکارا به ایروان را با ایمیل انجام بدهم یا از طریق این سیستم پستی csc باید انجام بدهم ؟ لطفا منو راهنمایی کنید دوستان گرامی
واسه تغییر محل بچه ها ایمیل زدن ولی برا زمان از CSC
متن نامه رو هم تو ارسال 241 نوشتن
تشکر کنندگان:
(2013-01-20 ساعت 19:57)sepid_a نوشته:  

یعنی زمان رو عوض کردید و این رو نوشت,؟ یه بار LOGOUT کن ببین چی مینویسه نمیدونم والا چی بگم دقیق نمیدونم واسه همین اگه دوستان بیان نظر بدن بهتره

(2013-01-20 ساعت 15:44)BEROLIN نوشته:  مرسی از شما دوست عزیز من باید تغییر محا مصاحبه ار آنکارا به ایروان را با ایمیل انجام بدهم یا از طریق این سیستم پستی csc باید انجام بدهم ؟ لطفا منو راهنمایی کنید دوستان گرامی
دوستانی که فعلا برای کی سی سی می خوان زمان عوض کنن ، اگر امکانش بود که زمان عوض کنن حتما بعدش ایمیلی هم با سفارت هماهنگی کنن چون شروع کار هست ممکنه مشکلاتی باشه یعنی اوکی بگیرین.
اگر هم قرار نیست زمان عوض کنید طبق امضای من برید جلو و نیازی نیست وقت مصاحبه تعیین کنید. موفق باشید. CoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، rezagh ، Judy Abbott 13
سلام آيا اين درسته كه هركي از آنكارائي ها تا حالا مصاحبه نكرده اند به ايروان منتقل ميشند؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-20 ساعت 20:06)sadeghi897 نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 19:57)sepid_a نوشته:  

دوستانی که فعلا برای کی سی سی می خوان زمان عوض کنن ، اگر امکانش بود که زمان عوض کنن حتما بعدش ایمیلی هم با سفارت هماهنگی کنن چون شروع کار هست ممکنه مشکلاتی باشه یعنی اوکی بگیرین.
اگر هم قرار نیست زمان عوض کنید طبق امضای من برید جلو و نیازی نیست وقت مصاحبه تعیین کنید. موفق باشید. CoolBig Grin
مرسی میشه یه متن بذارین من بدونم که چی باید نوشت اگه امکان داره ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2013-01-11 ساعت 12:39)mandana12 نوشته:  من زنگ زدم به همون شماره که آقای بیخواب گذاشته بود. برخوردشون خیلی خوب بود و هر جا می گفتم نفهمیدم و لطفا دوباره توضیح بدن، این کارو انجام داد آقاهه. بعد گفت من نمی تونم برات ری اسکجول کنم و نفهمیدم آخرش چی گفت. ولی الان که دوباره برمی گردم به حسابم،می گه که : "قرار ملاقات ها در این زمان در دسترس وجود دارد." ولی هیچ جا هیچ لینکی وجود نداره که دنبال کنم. حالا نمی دونم چیکار کنم؟
شما از سایت https://usvisa-info.com تغییر بدین من تغییر دادم مراحلش رو اگه میخواین بگم (البته زمان رو)
تشکر کنندگان: Saeedv13
ضمن تشکر از دوست عزیز آقای امیر مهاجر
دوستان عزیز من همونجوری که گفتم زمان مصاحبه رو از طریق سایت csc عوض کردم و بلافاصله یه ایمیل رسید
You have successfully scheduled an appointment for your visa interview. To print a copy of this page for your records, click on Printable Version همرا با مشخصات و زمان تغییر یافته, من کل تاپیک رو خوندم و دیدم دوستانی که ایمیل زدن این جواب رو گرفتند

If you will not be able to attend the interview, you can reschedule your appointment through http://usvisa-info.com. Applicants/petitioners can also call the Visa Information Service at 0850 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States to reschedule. U.S. Embassy Ankara will no longer handle reschedules.
یعنی اینکه یا از این سیستم تغییر بدید یا هم تلفنی ,حالا سوالم اینه که نیاز هست ایمیل بزنم سفارت یا نه ؟ زنگ چی؟ یکی از دوستان زنگ زدن و اونا هم گفتن مدارک رو بفرستید , اون دوست عزیز اگع این ارسال منو میبینن لطفا توضیح بدن که چیکار کردن ممنون میشم
تشکر کنندگان: asal1907
(2013-01-22 ساعت 17:24)sepid_a نوشته:  ضمن تشکر از دوست عزیز آقای امیر مهاجر
دوستان عزیز من همونجوری که گفتم زمان مصاحبه رو از طریق سایت csc عوض کردم و بلافاصله یه ایمیل رسید
You have successfully scheduled an appointment for your visa interview. To print a copy of this page for your records, click on Printable Version همرا با مشخصات و زمان تغییر یافته, من کل تاپیک رو خوندم و دیدم دوستانی که ایمیل زدن این جواب رو گرفتند

If you will not be able to attend the interview, you can reschedule your appointment through http://usvisa-info.com. Applicants/petitioners can also call the Visa Information Service at 0850 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States to reschedule. U.S. Embassy Ankara will no longer handle reschedules.
یعنی اینکه یا از این سیستم تغییر بدید یا هم تلفنی ,حالا سوالم اینه که نیاز هست ایمیل بزنم سفارت یا نه ؟ زنگ چی؟ یکی از دوستان زنگ زدن و اونا هم گفتن مدارک رو بفرستید , اون دوست عزیز اگع این ارسال منو میبینن لطفا توضیح بدن که چیکار کردن ممنون میشم
من مشکلم اینه که این سایته بهم می گه تو اصلا وقتی نداشتی که بخوای ری اسکجوال کنی. سوالم اینه که شما وقت اولیه تونو چطور توی سایت آوردید؟ این سوالو ازتون نپرسید؟
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-01-22 ساعت 21:59)mandana12 نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 17:24)sepid_a نوشته:  ضمن تشکر از دوست عزیز آقای امیر مهاجر

من مشکلم اینه که این سایته بهم می گه تو اصلا وقتی نداشتی که بخوای ری اسکجوال کنی. سوالم اینه که شما وقت اولیه تونو چطور توی سایت آوردید؟ این سوالو ازتون نپرسید؟
نه نپرسید من اگه اشتباه نکنم این مراحل رو رفتم : چون قبلا cscثبت نام کرده بودم رفتم تعیین وقت رو زدم، بعد ویزای مهاجرتی اینبار گزینه ی لاتاری رو زدم که تو زیرمجموعش هم وقت ملاقات جدید بود بعد سفارت آنکارا، بعد ptt رو مشخص کردم برگشت به صفحه ی اول ، مشخصاتمو آورد بعد تو این صفحه نوشته بود اولین وقت ملاقات مثلا ۲۰ روز دیگه هست، پایین هم نوشته بود اگه اعضای خانواده که اینجا اضافه کردی ناقص هست کامل کن ( اینو دقت کن اگه اعضای خانواده ت رو درست وارد نکردی گزینه ی add family member بعدا نیست یعنی الان تو صفحه ی من دیگه اون پایین این گزینه نیست البته اینو هم بگما میشه اضافه کرد ) بعد پایین به دکمه بود یادم نمیاد continu eبود یا سابمیت، خلاصه یکی از این دوتا بود میزنی و میره صفحا ای که تقویم داره ، تو تقویم هم همه رو نمیتونی انتخاب کنیا فقط اونایی که داخل مستطیل آبی رتگ هستند فعاله عدداش هم آبیه) بعد انتخاب میکنی و تمام ، بلافاصله هم یه ایمیل میاد واست که عوض شد ، بعد اون هر موقع میری صفحه اصلیت، وقت جدیدت رو مینویسه
ببخشید طولانی شد خواستم یه جوری باشه که هر کی میخونه متوجه شه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ensan
دوستان سلام وتشكرازراهنمائي شما
طريقه ثبت نام درcscچگونه است من تاريخ مصاحبه مشخص شده اگرخواسته باشم تاريخ جلوتربندازم چكاركنم ايابايدعضووياهزينه اي پرداخت كنم
متشكرم
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2013-01-23 ساعت 09:59)mori5050 نوشته:  دوستان سلام وتشكرازراهنمائي شما
طريقه ثبت نام درcscچگونه است من تاريخ مصاحبه مشخص شده اگرخواسته باشم تاريخ جلوتربندازم چكاركنم ايابايدعضووياهزينه اي پرداخت كنم
متشكرم
Mori جان باید بری تاپیک سیستم جدید اخذ اینترنتی ویزا و csc اونجا همون صفحه ی اول تو ارسال اول دوست عزیزمون آقای امیر مهاجر لینک دانلودش رو گذاشتن بخونید سوالی داشتید تو اون تاپیک مطرح کنید تا اونجا که میتونیم کمک میکنیم موفق باشید
تشکر کنندگان: mori5050 ، enchantress_boy
سلام دوستان
پدر و مادر من برای 14 فوریه وقت سفارت دارند. ولی اصلا تمایلی به رفتن آمریکا ندارند و کلا بی خیال شدند. ولی من می خوام اگه بشه وقتشون رو عوض کنم که شاید تا اون موقع بتونم نظرشون رو عوض کنم. سوالم اینه که اصلا آیا ممکنه بتونم عوض کنم ، و الان دیر نشده؟ اگر می تونم ، آیا باید به کی سی سی ایمیل بزنم و درخواست بدم؟ یا در این سایت csc که من تا به حال واردش نشدم درخواست بدم؟
واقعا ازتون ممنون میشم اگه یه توضیح به من بدید؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-23 ساعت 12:10)همدم نوشته:  سلام دوستان
پدر و مادر من برای 14 فوریه وقت سفارت دارند. ولی اصلا تمایلی به رفتن آمریکا ندارند و کلا بی خیال شدند. ولی من می خوام اگه بشه وقتشون رو عوض کنم که شاید تا اون موقع بتونم نظرشون رو عوض کنم. سوالم اینه که اصلا آیا ممکنه بتونم عوض کنم ، و الان دیر نشده؟ اگر می تونم ، آیا باید به کی سی سی ایمیل بزنم و درخواست بدم؟ یا در این سایت csc که من تا به حال واردش نشدم درخواست بدم؟
واقعا ازتون ممنون میشم اگه یه توضیح به من بدید؟

همدم جون کار درستی میکنی، باید از طریق csc تغییر بدی چند پست بالاتر من توضیح دادم چه جوری عوض بکنی،اول برو csc ثبت نام کن ، مراحل ثبت نامش هم تو تاپیک گفتگو در موردcsc هست ، (صفحه اول ، ارسال اول آقای امیر مهاجر گذاشتن)
نه هنوز دیر نشده عوض کن شاید راضی شن
تشکر کنندگان: همدم ، sadeghi897

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان