موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام
یکی از دوستام
می خواد محل مصاحبه رو تغییر بده از انکارا به ایروان
و سری بعد حتما کارنت می شه
این کار منطقی و عقلایی است؟
دلیلش هم این هست که می گه انگارراحت تر هست .
ممنون می شم نظرات تون رو با من شیر کنید
با تچکر
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-20 ساعت 02:39)sadeghi897 نوشته: سلام
یکی از دوستام
با تچکر
دی
اگه تصميمش قطعي هست حتما اينكارو زودتر انجام بده،من وقتي كارنت شدم اينكارو كردم و اونا هم موافقت كردن ولي تو نامه دوم نوشته بود آنكارا.چون دير اقدام كردم.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-20 ساعت 02:44)nina22 نوشته: (2013-02-20 ساعت 02:39)sadeghi897 نوشته: سلام
یکی از دوستام
با تچکر
دی
اگه تصميمش قطعي هست حتما اينكارو زودتر انجام بده،من وقتي كارنت شدم اينكارو كردم و اونا هم موافقت كردن ولي تو نامه دوم نوشته بود آنكارا.چون دير اقدام كردم.
منم 10 روز پیش این کا رو کردم و بعد از یک هفته جواب مثبت دادن
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من دز CSC ثبت نام کردم و محل مصاحبه رو آنکارا انتخاب کردم در ضمن من در فرمها هم زده بودم محل مصاحبه آنکارا
بخاطر دلایلی میخوام که به KCC ایمیل بزنم و محل مصاحبه رو به ایروان تغییر بدم
حالا اگه KCC موافقت کرد من CSC رو چکار کنم ؟؟؟؟
باید یه اکانت جدید بسازم و از اونها از طریق ای میل بخوام که اکانت آنکارا رو پاک کنن ؟
یا امکان تغییر وجود داره ؟؟؟
میشه محل مصاحبه را EDIT کرد ؟؟؟
شماره کیس ***10
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دقیقا واسه منم همین مشکل پیش اومد و مجبور شدم بهشون ایمیل بزنم و بگم اکانتمو پاک کنن و اونا هم 2 روز بعدش اکانتمو پاک کردن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
هومن عزیز 2 روز دیگه بهت جواب میدن، واسه منم همین ایمیلی که میگی اومد اول، بعد 2 روز بعدش جوابش اومد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من 20 روز به مصاحبه م مونده آنکارا هستم و میخوام زمان رو عوض کنم ولی آنکارا اصلا وقتی نداره ,من میخوام محل رو به ایروان تغییر بدم این کارو انجام بدم یا نه بازم منتظر بمونم تا سایت آنکارا شاید وقتی باشه, یا ایمیل بزنم به آنکارا و بگم تاریخ رو عوض کنن , یه سری از بچه ها ایمیل زدن ولی جوابی نگرفتن
حالا به نظرتون من چیکار کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان الان نامه رو از کی سی سی دریافت کردم اما مکان مصاحبه رو خودشون از انکارا به ایروان تغییر دادن لطفا راهنماییم کنید هیچ اطلاعاتی در مورد ایروان ندارم در ضمن بعد از گر فتن نامه ایا باید دوباره از سفارت وقت بگیریم؟
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-22 ساعت 15:06)sepid_a نوشته: بچه ها من 20 روز به مصاحبه م مونده آنکارا هستم و میخوام زمان رو عوض کنم ولی آنکارا اصلا وقتی نداره ,من میخوام محل رو به ایروان تغییر بدم این کارو انجام بدم یا نه بازم منتظر بمونم تا سایت آنکارا شاید وقتی باشه, یا ایمیل بزنم به آنکارا و بگم تاریخ رو عوض کنن , یه سری از بچه ها ایمیل زدن ولی جوابی نگرفتن
حالا به نظرتون من چیکار کنم؟
سلام سپید جون
اولین نفری که تاریخشو عوض کرد اگه یادتون باشه bikhab بود.
الان واسه بار دوم هم می خواسته تغییر بده که چون وقت جدید نبوده گفتن اینو واست کنسل می کنیم بعد دوباره زنگ بزن وقت جدید می دیم.
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
کیسهای دو نفره برای روزهای ۳،۴،۱۱،۲۴ اپریل وقت مصاحبه وجود داره آنکارا کسایی که میخوان تغییر بدن سریع تغییر بدن