موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از راهنمایی تون
پس باید هر روز سایت csc رو چک کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
پدر من قبول شده
منم تازه سربازیم تموم شده و مشکل پاسپورت دارم
الان نمیدونم به کجا زنگ بزنم یا ایمیل بدم
چند روز دیگه تاریخ مصاحبس
لطفا کمک کنین...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها / من میخوام یه ایمیل بزنم (کی سی سی) تا سفارتم را از آنکارا به ایروان عوض کنند / دلیلم هم از این کار اینه که هم ایروان به ما که تبریز هستیم نزدیکتره و هم دیگه نمیخواد 15 روز قبل مصاحبه مدارک بفرستیم که کلی هزینه اضافه میخواد برا ترجمه اضافه و هزینه پست / / دوستانی که اطلاعات در این زمینه دارند آیا کار درستی انجام میدم؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-12 ساعت 13:16)Old_Spider نوشته: سلام بچه ها / من میخوام یه ایمیل بزنم (کی سی سی) تا سفارتم را از آنکارا به ایروان عوض کنند / دلیلم هم از این کار اینه که هم ایروان به ما که تبریز هستیم نزدیکتره و هم دیگه نمیخواد 15 روز قبل مصاحبه مدارک بفرستیم که کلی هزینه اضافه میخواد برا ترجمه اضافه و هزینه پست / / دوستانی که اطلاعات در این زمینه دارند آیا کار درستی انجام میدم؟؟؟؟؟؟؟
با توجه به شرایط شما این بهترین کاره
من اگه تبریز زندگی می کردم و به این راحتی می تونستم برم ایروان شک نمی کردم
اما اگه می خواید اقدام کنید هر چه سریعتر باشه, تا کارنت نشدید
از کی سی سی بعید نیست ماه دیگه هم سوپرایزمون کنه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-12 ساعت 13:16)Old_Spider نوشته: سلام بچه ها / من میخوام یه ایمیل بزنم (کی سی سی) تا سفارتم را از آنکارا به ایروان عوض کنند / دلیلم هم از این کار اینه که هم ایروان به ما که تبریز هستیم نزدیکتره و هم دیگه نمیخواد 15 روز قبل مصاحبه مدارک بفرستیم که کلی هزینه اضافه میخواد برا ترجمه اضافه و هزینه پست / / دوستانی که اطلاعات در این زمینه دارند آیا کار درستی انجام میدم؟؟؟؟؟؟؟
سريعتر اينكارو انجام بديد،ما هم براي تغيير مكان مصاحبه به ايروان ايميل داديم كي سي سي هم قبول كرد ولي تو نامه دوم همون آنكارا رو نوشته بود!
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-12 ساعت 14:22)Old_Spider نوشته: (2013-02-12 ساعت 13:41)nina22 نوشته: (2013-02-12 ساعت 13:16)Old_Spider نوشته: سلام بچه ها / من میخوام یه ایمیل بزنم (کی سی سی) تا سفارتم را از آنکارا به ایروان عوض کنند / دلیلم هم از این کار اینه که هم ایروان به ما که تبریز هستیم نزدیکتره و هم دیگه نمیخواد 15 روز قبل مصاحبه مدارک بفرستیم که کلی هزینه اضافه میخواد برا ترجمه اضافه و هزینه پست / / دوستانی که اطلاعات در این زمینه دارند آیا کار درستی انجام میدم؟؟؟؟؟؟؟
سريعتر اينكارو انجام بديد،ما هم براي تغيير مكان مصاحبه به ايروان ايميل داديم كي سي سي هم قبول كرد ولي تو نامه دوم همون آنكارا رو نوشته بود!
شما که میگید (کی سی سی) قبول کرد ولی نو نامه دوم همون آنکارا یود پس با این حساب چه فایده داره عوض کنیم؟
من چند روز بعد از اينكه كارنت شدم اقدام كردم،براي همين ميگم زودتر اقدام كنيد.تو اين مدتي كه تاپيكهاي مهاجرسرا رو ميخونم فقط ٢ مورد اينجوري ديدم يكي من و يه كاربر ديگه.شما تلاشتونو بكنين ولي مثل من دقيقه نودي نباشين
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال