موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-18 ساعت 15:02)Rbaghban نوشته: من سه تا شهر مد نظرم هست برای مهاجرت. سن فرنسیسکو، هیوستون و البته سن هوزه
یادمه یکی از دوستان یه فایل اکسلی داشت که مقایسه میون ایالت ها و شهر های آمریکا بود که خیلی هم کامل بود. از مالیات گرفته تا نرخ بیکاری و پراکندگی و فراوانی جمعیتی.
خواستم از دوستان عزیزم بپرسم کسی می تونه راهنمایی کنه از کجا پیدا کنم فایل مورد نظر رو؟
توی امضای kɪŋ لینکش هست
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-19 ساعت 20:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-19 ساعت 20:20 توسط farbod_frz.)
سلام به همی دوستان و hasti banoo,که از راهنمایی هاشون که در پست های قبلی خوندم خیلی استفاده کردم
من مهندس عمران با ۵ سال سابقه کار قصد زندگی در سن حوزه رو دارم بد از مهاجرت.
به نظر شما این یک سالی و که وقت دارم چی کار تو ایران بکنم دوره های تخصصی برم ببینم ؟ الان دارم بکوب زبان میخونم میخوام مستر برم دانشگاه سن حوزه استیت ، ولی شنیدم عمران خیلی تو آمریکا کار نداره! مستر و میتونم رشتمو عوض بکنم نظری دارید در این رابطه؟
با تشکر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من اواخر نوامبر دارم میرم سن هوزه. قرار بود یکی از دوستانم بیاد فرودگاه سنفرانسیسکو دنبالمون.ظاهرا براش کاری پیش اومده و نمی تونه بیاد فرودگاه.
کسی تجربه ای داره چطوری با شاتل یا هر وسیله ای دیگه برم سن هوزه؟ یا کسی رو میشناسید که همچنین سرویسی رو بتونه ارائه بده؟
البته گواهینامه موقتم منقضی شده و الا یه ماشین می گرفتم و می رفتم.
ممنون و سپاسگزارم
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﺁﻗﺎﻱ ﺗﺠﻬﻴﺰﮔﺮاﻥ
ﻟﻂﻒ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺤﻞ اﻗﺎﻣﺘﺘﻮﻥ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻳﻦ?
Foxchase
ﻣﻨﻂﻘﻪ, ﻗﻴﻤﺖ, اﻣﻜﺎﻧﺎﺕ, ﺗﻤﻴﺰﻱ , ﺩﺳﺘﺮﺳﻲ ﺑﻪ ﺧﺮﻳﺪ و اﺗﻮﺑﻮﺱ و ﻛﺎل ﺗﺮﻳﻦ و ......??!!
ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻥ
ﻛﻼ اﮔﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﻂﻘﻪ ﺗﻮﺻﻴﻪ اﻱ ﺑﺮاﻱ اﺳﻜﺎﻥ ﻣﻮﻗﺖ 1-2 ﻣﺎﻫﻪ ﺩاﺭﻥ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﻨﻨﺪ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 23:26)AsemanAbee نوشته: (2013-10-10 ساعت 02:25)bayat_r نوشته: دوستانی که در سیلیکون ولی هستند یه اعلامی بکنند، ضرر نداره
به غیر از این دوستان کسی دیگر هم هست؟
shimoda, sadeghi897 ,itsmasoud, tajhizgaran, hlo, bayat_r, shishipapa,soheila_chem
ﭘﺮﭼﻢ ﺳﻦ ﺣﻮﺯﻩ و ﺣﻮﻣﻪ ﺑﺮاﻓﺮاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺩ
ﺁﻗﺎﺷﺎﻳﺎﻥ و ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﻣﮕﻪ اﻭﻧﺠﺎ ﻧﻴﺴﺘﻦ?!
ﻣﺎ ﻫﻢ ﻓﻌﻼ ﺩاﺭﻳﻢ ﺑﺮاﻱ 1-2 ﻣﺎﻩ ﻣﻮﻗﺖ ﺳﻔﺮ اﻭﻝ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ
90% ﺳﻦ ﺣﻮﺯﻩ!
10% اﻝ اﻱ!
ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻳﻪ اﺳﺘﻮﺩﻳﻮ ﻳﺎ اﺗﺎﻕ ﻳﺎ......... ﻣﻨﺎﺳﺐ اﺯ ﻫﺮ ﻟﺤﺎﻅ ﻫﺴﺘﻴﻢ
ﻣﺤﺪﻭﺩﻩ ﺳﺎﻧﻲ ﻭﻳﻞ و ﻣﺎﻧﺘﻴﻦ ﻭﻳﻮ
ﺷﺎﻳﺪ ﻫﻤﺴﺎﻳﻪ ﺷﺪﻳﻢ!
ما هم سن حوزه هستیم ولی چون. سن کارلوس کار پیدا کردیم شاید بریم اونجا
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا