کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سن حوزه، سیلیکون ولی، ایالت کالیفرنیا
(2013-10-10 ساعت 02:25)bayat_r نوشته:  دوستانی که در سیلیکون ولی هستند یه اعلامی بکنند، ضرر نداره Smile
به غیر از این دوستان کسی دیگر هم هست؟

shimoda, sadeghi897 ,itsmasoud, tajhizgaran, hlo, bayat_r, shishipapa,soheila_chem

ﭘﺮﭼﻢ ﺳﻦ ﺣﻮﺯﻩ و ﺣﻮﻣﻪ ﺑﺮاﻓﺮاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺩ
ﺁﻗﺎﺷﺎﻳﺎﻥ و ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﻣﮕﻪ اﻭﻧﺠﺎ ﻧﻴﺴﺘﻦ?!

ﻣﺎ ﻫﻢ ﻓﻌﻼ ﺩاﺭﻳﻢ ﺑﺮاﻱ 1-2 ﻣﺎﻩ ﻣﻮﻗﺖ ﺳﻔﺮ اﻭﻝ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ
90% ﺳﻦ ﺣﻮﺯﻩ!
10% اﻝ اﻱ!

ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻳﻪ اﺳﺘﻮﺩﻳﻮ ﻳﺎ اﺗﺎﻕ ﻳﺎ......... ﻣﻨﺎﺳﺐ اﺯ ﻫﺮ ﻟﺤﺎﻅ ﻫﺴﺘﻴﻢ
ﻣﺤﺪﻭﺩﻩ ﺳﺎﻧﻲ ﻭﻳﻞ و ﻣﺎﻧﺘﻴﻦ ﻭﻳﻮ

ﺷﺎﻳﺪ ﻫﻤﺴﺎﻳﻪ ﺷﺪﻳﻢ! Smile
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، bayat_r ، itsmasoud ، tajhizgaran ، sadeghi897 ، mhb161
من سه تا شهر مد نظرم هست برای مهاجرت. سن فرنسیسکو، هیوستون و البته سن هوزه Smile

یادمه یکی از دوستان یه فایل اکسلی داشت که مقایسه میون ایالت ها و شهر های آمریکا بود که خیلی هم کامل بود. از مالیات گرفته تا نرخ بیکاری و پراکندگی و فراوانی جمعیتی.
خواستم از دوستان عزیزم بپرسم کسی می تونه راهنمایی کنه از کجا پیدا کنم فایل مورد نظر رو؟
دو هزار و چهارده : بخت یار نبود Tongue
دو هزار و پانزده : فینگرز آر کراسد Cool

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، sadeghi897 ، مریم رف
(2013-10-18 ساعت 15:02)Rbaghban نوشته:  من سه تا شهر مد نظرم هست برای مهاجرت. سن فرنسیسکو، هیوستون و البته سن هوزه Smile

یادمه یکی از دوستان یه فایل اکسلی داشت که مقایسه میون ایالت ها و شهر های آمریکا بود که خیلی هم کامل بود. از مالیات گرفته تا نرخ بیکاری و پراکندگی و فراوانی جمعیتی.
خواستم از دوستان عزیزم بپرسم کسی می تونه راهنمایی کنه از کجا پیدا کنم فایل مورد نظر رو؟
توی امضای kɪŋ لینکش هست
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، Rbaghban ، lilac ، sadeghi897 ، philter ، مریم رف
سلام به همی‌ دوستان و hasti banoo,که از راهنمایی هاشون که در پست های قبلی خوندم خیلی استفاده کردم

من مهندس عمران با ۵ سال سابقه کار قصد زندگی‌ در سن حوزه رو دارم بد از مهاجرت.

به نظر شما این یک سالی و که وقت دارم چی‌ کار تو ایران بکنم دوره های تخصصی برم ببینم ؟ الان دارم بکوب زبان می‌خونم می‌خوام مستر برم دانشگاه سن حوزه استیت ، ولی‌ شنیدم عمران خیلی‌ تو آمریکا کار نداره! مستر و می‌تونم رشتمو عوض بکنم نظری دارید در این رابطه؟

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، itsmasoud ، sadeghi897
(2013-10-19 ساعت 20:00)farbod_frz نوشته:  سلام به همی‌ دوستان و hasti banoo,که از راهنمایی هاشون که در پست های قبلی خوندم خیلی استفاده کردم

من مهندس عمران با ۵ سال سابقه کار قصد زندگی‌ در سن حوزه رو دارم بد از مهاجرت.

به نظر شما این یک سالی و که وقت دارم چی‌ کار تو ایران بکنم دوره های تخصصی برم ببینم ؟ الان دارم بکوب زبان می‌خونم می‌خوام مستر برم دانشگاه سن حوزه استیت ، ولی‌ شنیدم عمران خیلی‌ تو آمریکا کار نداره! مستر و می‌تونم رشتمو عوض بکنم نظری دارید در این رابطه؟

با تشکر
سلام دوست عزیز
حتما تو این 1 سال toefl ibt با نمره بالای 90 و بگیر و روی نرم افزار یا دوره های عمران سازه های چوبی کار کن.
ساکن
پاسخ
تشکر کنندگان: farbod_frz ، soli asali ، amin arefi ، پدی ، amir2640 ، nora ، mhb161 ، AsemanAbee ، sadeghi897 ، shadi79 ، philter
سلام
دوستان من اواخر نوامبر دارم میرم سن هوزه. قرار بود یکی از دوستانم بیاد فرودگاه سنفرانسیسکو دنبالمون.ظاهرا براش کاری پیش اومده و نمی تونه بیاد فرودگاه.
کسی تجربه ای داره چطوری با شاتل یا هر وسیله ای دیگه برم سن هوزه؟ یا کسی رو میشناسید که همچنین سرویسی رو بتونه ارائه بده؟
البته گواهینامه موقتم منقضی شده و الا یه ماشین می گرفتم و می رفتم.
ممنون و سپاسگزارم
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، sadeghi897 ، philter ، ellaheh ghodrat
(2013-10-27 ساعت 17:16)tiba نوشته:  سلام
دوستان من اواخر نوامبر دارم میرم سن هوزه. قرار بود یکی از دوستانم بیاد فرودگاه سنفرانسیسکو دنبالمون.ظاهرا براش کاری پیش اومده و نمی تونه بیاد فرودگاه.
کسی تجربه ای داره چطوری با شاتل یا هر وسیله ای دیگه برم سن هوزه؟ یا کسی رو میشناسید که همچنین سرویسی رو بتونه ارائه بده؟
البته گواهینامه موقتم منقضی شده و الا یه ماشین می گرفتم و می رفتم.
ممنون و سپاسگزارم

معمولا تو تمام فرودگاهها شاتل وجود داره. اگر تو گوگل سرچ کنید SFO SHUTTLE قطعا یه چیزایی دستگیرتون میشه. یکی از اونها سوپر شاتل هست که ما خودمون زمانیکه رسیدیم فرودگاه واشنگتن ازش استفاده کردیم.
https://reservations.supershuttle.com/Default.aspx
تو این لینک با دادن زیپ کد مقصد میتونید مقدار کرایه رو هم ببینید. واسه ما مبلغی که ازمون گرفت با همین مبلغ سایت یکی بود.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، Saeedv13 ، AsemanAbee ، soli asali ، sadeghi897 ، philter ، sunflower00 ، copol
(2013-07-07 ساعت 08:41)peanut نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 12:32)lotusss نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 17:14)peanut نوشته:  سلام ، از بین دوستان کسی میدونه برای رشته مهندسی مکانیک در زمینه (طراحی )تهویه وتاسیسات ، توی سن حوزه وضعیت کار چطوره ؟
peanut عزیز برای این جور کارها یا باید بری برای بقیه کار کنی که خیلی کم پول می دن یا اینکه برای خودتون کار کنید که خیلی هم عالیه و پر درامد .اما این مستلزم اینه که از سیتی هال همون شهر لایسنس رو بگیرید. زبان خیلی مهمه که بتونید امتحان رو پاس کنید.

اطلاع دارید که گرفتن لایسنس در این زمینه چه مدت زمان می بره؟ یا در مورد دوره ها اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا در اختیار بگذاره.ممنون

http://www.cslb.ca.gov/GeneralInformatio...IONING.ASP
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، AsemanAbee ، sadeghi897 ، peanut
(2013-11-01 ساعت 11:01)tajhizgaran نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 17:14)peanut نوشته:  سلام ، از بین دوستان کسی میدونه برای رشته مهندسی مکانیک در زمینه (طراحی )تهویه وتاسیسات ، توی سن حوزه وضعیت کار چطوره ؟
peanut عزیز برای این جور کارها یا باید بری برای بقیه کار کنی که خیلی کم پول می دن یا اینکه برای خودتون کار کنید که خیلی هم عالیه و پر درامد .اما این مستلزم اینه که از سیتی هال همون شهر لایسنس رو بگیرید. زبان خیلی مهمه که بتونید امتحان رو پاس کنید.

اطلاع دارید که گرفتن لایسنس در این زمینه چه مدت زمان می بره؟ یا در مورد دوره ها اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا در اختیار بگذاره.ممنون

دوست عزیز یکم میشه بیشتر در مورد نحوه استفاده از این سایت راهنمایی کنید و بیشتر توضیح بدید ؟
ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-11-01 ساعت 18:20)mechanicalengineer نوشته:  

دوست عزیز یکم میشه بیشتر در مورد نحوه استفاده از این سایت راهنمایی کنید و بیشتر توضیح بدید ؟
ممنون

شما برای گرفتن لایسنس C-20 که مخصوص تهویه مطبوع و ... می باشد بایستی علاوه بر واجد شرایط بودن دو تا امتحان هم بدی که یکی مربوط به قوانین عمومی هست و دیگری تخصصی می باشد . فقط حتماً ترجمه مدرک تحصیلی و ترجمه ریزنمراتت رو با خودت بیار .
ضمناً حتماً برای پیدا کردن کار از درست کردن رزومه خوب و ایجاد کانکشن های زیاد توی لینکداین فراموش نکن .
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، soli asali ، tabim4 ، sadeghi897 ، peanut ، philter ، copol
(2013-11-02 ساعت 01:59)tajhizgaran نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 18:20)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 12:32)lotusss نوشته:  peanut عزیز برای این جور کارها یا باید بری برای بقیه کار کنی که خیلی کم پول می دن یا اینکه برای خودتون کار کنید که خیلی هم عالیه و پر درامد .اما این مستلزم اینه که از سیتی هال همون شهر لایسنس رو بگیرید. زبان خیلی مهمه که بتونید امتحان رو پاس کنید.

ممنون

شما برای گرفتن لایسنس C-20 که مخصوص تهویه مطبوع و ... می باشد بایستی علاوه بر واجد شرایط بودن دو تا امتحان هم بدی که یکی مربوط به قوانین عمومی هست و دیگری تخصصی می باشد . فقط حتماً ترجمه مدرک تحصیلی و ترجمه ریزنمراتت رو با خودت بیار .
ضمناً حتماً برای پیدا کردن کار از درست کردن رزومه خوب و ایجاد کانکشن های زیاد توی لینکداین فراموش نکن .
باتشکر
دوست عزیز اگه بگید از کجای سایت شروع کنیم و چطور تقاضا بدیم و چطور امتحانش ثبت نام کنیم در حد سایجکتی که تو سایت داره ممنون میشم چون آیتم د داره و شما چون باهاش کارکردید شاید براتون شفافه ولی یکم ساده تر بگید از کجاش دید و این c-20 کجا زده برایه تهویه ؟
خود مدرک مهندسی مکانیکم یعنی باید تاید کنند یعنی مهندسیمونم قبول ندارن ؟

* ضمنا این لینکداین همین که کانکتا زیاد بشه کافیه یا باید برای کارپیدا کردن ، پروسه یا انجمن خاصیو عضو شد چون راستش من زیاد شنیدم از این سایت کارپیدا کردن ولی پروسشو نمیدونم ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، sadeghi897
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ

ﺁﻗﺎﻱ ﺗﺠﻬﻴﺰﮔﺮاﻥ
ﻟﻂﻒ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺤﻞ اﻗﺎﻣﺘﺘﻮﻥ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻳﻦ?
Foxchase
ﻣﻨﻂﻘﻪ, ﻗﻴﻤﺖ, اﻣﻜﺎﻧﺎﺕ, ﺗﻤﻴﺰﻱ , ﺩﺳﺘﺮﺳﻲ ﺑﻪ ﺧﺮﻳﺪ و اﺗﻮﺑﻮﺱ و ﻛﺎل ﺗﺮﻳﻦ و ......??!!
ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻥ

ﻛﻼ اﮔﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﻂﻘﻪ ﺗﻮﺻﻴﻪ اﻱ ﺑﺮاﻱ اﺳﻜﺎﻥ ﻣﻮﻗﺖ 1-2 ﻣﺎﻫﻪ ﺩاﺭﻥ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﻨﻨﺪ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، پدی ، amiz.abdollah ، sadeghi897 ، tajhizgaran ، romance33 ، shadi79

مکانیک ، الکترونیک اگر کارتون خوب باشه اینجا سریع کار پیدا می کنید بیتشر به فکر زبان باشید.
اومدی به من خبر بده به یکی از دوستان ایرانی که مکانیک هست و کار داره معرفیت کنم، تا راهنماییت کنه
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mhb161 ، dana ، پدی ، nora ، H Pier ، amiz.abdollah ، peanut ، philter ، copol
(2013-11-08 ساعت 18:38)AsemanAbee نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ

ﺁﻗﺎﻱ ﺗﺠﻬﻴﺰﮔﺮاﻥ
ﻟﻂﻒ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺤﻞ اﻗﺎﻣﺘﺘﻮﻥ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻳﻦ?
Foxchase
ﻣﻨﻂﻘﻪ, ﻗﻴﻤﺖ, اﻣﻜﺎﻧﺎﺕ, ﺗﻤﻴﺰﻱ , ﺩﺳﺘﺮﺳﻲ ﺑﻪ ﺧﺮﻳﺪ و اﺗﻮﺑﻮﺱ و ﻛﺎل ﺗﺮﻳﻦ و ......??!!
ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻥ

ﻛﻼ اﮔﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﻂﻘﻪ ﺗﻮﺻﻴﻪ اﻱ ﺑﺮاﻱ اﺳﻜﺎﻥ ﻣﻮﻗﺖ 1-2 ﻣﺎﻫﻪ ﺩاﺭﻥ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﻨﻨﺪ
یکی دو ماهه ؟ واسه چی می خوایی برگردی
کلی خرجت می شه این طوری ها
اگر مجرد هستی به نظرم برو همون جایی که من اول بودم ماهی 600 دلار یک اطاق، سوشال هم بگو بعدا میارن
اگر هم متاهل هستی باس بری هتل چون پیدا کردن خونه وقت می بره و سخت قرارداد دو ماهه کسی ببنده !!!! که یک ماهش هم باس دنبال خونه باشی تازه
من کجا بودم اولش، دقیقا روبروی san jose state university
چندتا خوابگاه مانند داره که شاید اجاره کمتر هم بتونی پیدا کنی الان دیگه فصل دانشجوها نیست خوب.
آدرس که باید بری اینه
کوچه نهم ، دان تاون
مسافرخونه هم می تونی شبی 50 دلار و اگر شانس بیاری کمتر پیدا کنی.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: aghaghia ، sce ، romance33 ، shadi79 ، bayat_r ، soli asali ، AsemanAbee ، philter ، copol
(2013-10-11 ساعت 23:26)AsemanAbee نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 02:25)bayat_r نوشته:  دوستانی که در سیلیکون ولی هستند یه اعلامی بکنند، ضرر نداره Smile
به غیر از این دوستان کسی دیگر هم هست؟

shimoda, sadeghi897 ,itsmasoud, tajhizgaran, hlo, bayat_r, shishipapa,soheila_chem

ﭘﺮﭼﻢ ﺳﻦ ﺣﻮﺯﻩ و ﺣﻮﻣﻪ ﺑﺮاﻓﺮاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺩ
ﺁﻗﺎﺷﺎﻳﺎﻥ و ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﻣﮕﻪ اﻭﻧﺠﺎ ﻧﻴﺴﺘﻦ?!

ﻣﺎ ﻫﻢ ﻓﻌﻼ ﺩاﺭﻳﻢ ﺑﺮاﻱ 1-2 ﻣﺎﻩ ﻣﻮﻗﺖ ﺳﻔﺮ اﻭﻝ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ
90% ﺳﻦ ﺣﻮﺯﻩ!
10% اﻝ اﻱ!

ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻳﻪ اﺳﺘﻮﺩﻳﻮ ﻳﺎ اﺗﺎﻕ ﻳﺎ......... ﻣﻨﺎﺳﺐ اﺯ ﻫﺮ ﻟﺤﺎﻅ ﻫﺴﺘﻴﻢ
ﻣﺤﺪﻭﺩﻩ ﺳﺎﻧﻲ ﻭﻳﻞ و ﻣﺎﻧﺘﻴﻦ ﻭﻳﻮ

ﺷﺎﻳﺪ ﻫﻤﺴﺎﻳﻪ ﺷﺪﻳﻢ! Smile

ما هم سن حوزه هستیم ولی چون. سن کارلوس کار پیدا کردیم شاید بریم اونجا
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، bayat_r ، AsemanAbee ، copol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان