کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سن حوزه، سیلیکون ولی، ایالت کالیفرنیا
سلام جناب صادقی
من تازه واردم و اطلاعات زیادی از اجاره اتاق و رومیت و... ندارم.
ممکنه درباره نحوه قرارداد بستن با رومیت و متن قرارداد و... توضیح بدید, یه جوری که کلاه سرمون نره؟؟؟ ممنون از شما
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، philter
سلام دوستان من در سن حوزه زندگي مي كنم الان ٣ ماه امديم ولي كار در زمينه رشتم پيدا نكردم الكترونيك و مخابرات ١٠ سال سابقه كار به نظرتون چك أر بايد بكنم
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، philter
بچه های سن خوزه سلام
من 2 روز دیگه برای میام سن خوزه اگر کسی خواست با هم همخونه بشیم (share in everything) یا برای 2 روز اول بتونه کمکم کنه تا من مکانی مناسب پیداکنم ممنون میشم.
اگر کسی مایل بود لطفا پیغام خصوصی بذارین.
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
سلام من دارم شهریور میام امریکا با خواهرم دو تایی مادر و پدرم هم به ایران بر می گردن و از ایران قراره برامون پول بفرستن اما شنیدم هزینه ها اونجا بالاست و گفتن لاس وگاس مناسب تره اما از نظر تحصیل ضعیفه
اگر بخوایم برای تحصیل بیایم اونجا هزینه تحصیل و خورد و خوراک و ماشین و خونه برای دو نفر چقدر در می اد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube ، soli asali
دوستان فاصله سانفرانسیسکو با سن حوزه طوری هست که بشه رفت و امد کرد با وسایل نقلیه عمومی و آیا داره ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: محبت ، mahbube ، soli asali ، ehsan99
سلام ببخشید اونجا برای دانشگاه چی کار باید کرد من تازه امسا دیپلم میگیرم. می تونم اونجا دانشگاه مثلا" استنفورد ثبت نام کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube ، soli asali
سن خوزه تو ایالت کالیفرنیاست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
دوستان اين ٣ تا سؤال آخر يكمى سؤالات عجيبيه شما با يك سرچ تو گوگل و سايت هاى مربوطه راحت ميفهميد كه چقدر با ماشين زمان رفت و برگشت از سن خوزه هست تا سانفرانسيسكو همينطور سن خوزه در ايالت كاليفرنيا هست و اينكه شرايط پذيرش استنفورد چى هست Smile يكمى دقت كنيد خواهشن
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mahbube ، hamedara ، ellaheh ghodrat ، azifa ، sunflower00
(2014-04-04 ساعت 22:21)rimaya نوشته:  دوستان اين ٣ تا سؤال آخر يكمى سؤالات عجيبيه شما با يك سرچ تو گوگل و سايت هاى مربوطه راحت ميفهميد كه چقدر با ماشين زمان رفت و برگشت از سن خوزه هست تا سانفرانسيسكو همينطور سن خوزه در ايالت كاليفرنيا هست و اينكه شرايط پذيرش استنفورد چى هست Smile يكمى دقت كنيد خواهشن
دوست عزیز من در مورد سوال خودم ، حمل و نقل عمومی بود که چطوره مثلا مترو داره باس داره یا .... لطفا شمام کامل بخونیدWink حمل ونقل عمومی
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
پاسخ
(2014-04-04 ساعت 23:01)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 22:21)rimaya نوشته:  دوستان اين ٣ تا سؤال آخر يكمى سؤالات عجيبيه شما با يك سرچ تو گوگل و سايت هاى مربوطه راحت ميفهميد كه چقدر با ماشين زمان رفت و برگشت از سن خوزه هست تا سانفرانسيسكو همينطور سن خوزه در ايالت كاليفرنيا هست و اينكه شرايط پذيرش استنفورد چى هست Smile يكمى دقت كنيد خواهشن
دوست عزیز من در مورد سوال خودم ، حمل و نقل عمومی بود که چطوره مثلا مترو داره باس داره یا .... لطفا شمام کامل بخونیدWink حمل ونقل عمومی

خب منم منظورم همون بود دوست عزيز شما سرچ كنيد بهتون ميگه Smile ، ولى بدونيد كه غير از نيويورك و شيكاگو هيچ جاي ديگه امريكا حمل و نقل درست و حسابى نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mahbube
اﺯ ﺳﻦ ﺣﻮﺯﻩ ﺗﺎ ﺳﺎﻧﻔﺮاﻧﺴﻴﺴﻜﻮ ﺑﺎ ﻗﻂﺎﺭ ﺣﺪﻭﺩ 1:15 ﻫﺴﺖ
ﺩﺭ اﻛﺜﺮ ﺷﻬﺮﻫﺎﻱ اﻃﺮاﻑ ﺳﺎﻧﻔﺮاﻧﺴﻴﺴﻜﻮ اﻳﺴﺘﮕﺎﻩ ﺩاﺭﻩ
اﺯ ﺳﺎﻳﺖ Caltrain ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻦ ﻫﻤﻪ اﻃﻼﻋﺎﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﻨﺪﻱ, ﻣﺴﻴﺮﻫﺎ , ﺷﻬﺮﻫﺎ و ﻣﻨﺎﻃﻖ اﻃﺮاﻑ, ﻧﺮﺥ و اﻧﻮاﻉ ﺑﻠﻴﻂﻬﺎ و ...... ﺑﺪﺳﺖ ﺑﻴﺎﺭﻳﺪ
http://www.caltrain.com/stations/systemmap.html
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
پاسخ
(2014-04-04 ساعت 23:45)rimaya نوشته:  

خب منم منظورم همون بود دوست عزيز شما سرچ كنيد بهتون ميگه Smile ، ولى بدونيد كه غير از نيويورك و شيكاگو هيچ جاي ديگه امريكا حمل و نقل درست و حسابى نداره
دوست عزیز پستی که آسمان ابی گگذاشتند یه چیز دیگه ای میگه و من هم از متروی بارت تو سانفرانسیسکو تعریف زیاد شنیدم ! نکنه شما تو یکی از این دو شهری که گفتید هستید دارید تبلیغ میکنید Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، rimaya ، mahbube
(2014-04-05 ساعت 21:05)mechanicalengineer نوشته:  

دوست عزیز پستی که آسمان ابی گگذاشتند یه چیز دیگه ای میگه و من هم از متروی بارت تو سانفرانسیسکو تعریف زیاد شنیدم ! نکنه شما تو یکی از این دو شهری که گفتید هستید دارید تبلیغ میکنید Cool

نه والا کاش بودم راستش من اون دوتا شهر رو خیلی دوست دارم Smile
ولی اگر برای یک مدت محدود میخواید استفاده کنید خوبه اون منظمی حمل و نقل عمومی نیویورک و شیکاگو رو نداره مطمئنن و یا داره و من نمیدونم خصوصن اینکه شما میخواید از سن خوزه برید سانفرانسیسکو یعنی داخل خود سانفرانسیسکو هم نیستید فقط انقدر میدونم وظعیتش از لس آنجلس بهتره و بارت هم خوبه اما نه اونجوری که فکر کنید فرضن مثل متروئه تهرانه
کلن تو آمریکا حمل و نقل عمومی تعریف نشده ست به نظر من حالا ایشالا تشریف میارید و خودتون مشاهده میکنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، soli asali
(2014-04-06 ساعت 06:31)rimaya نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 21:05)mechanicalengineer نوشته:  

نه والا کاش بودم راستش من اون دوتا شهر رو خیلی دوست دارم Smile
ولی اگر برای یک مدت محدود میخواید استفاده کنید خوبه اون منظمی حمل و نقل عمومی نیویورک و شیکاگو رو نداره مطمئنن و یا داره و من نمیدونم خصوصن اینکه شما میخواید از سن خوزه برید سانفرانسیسکو یعنی داخل خود سانفرانسیسکو هم نیستید فقط انقدر میدونم وظعیتش از لس آنجلس بهتره و بارت هم خوبه اما نه اونجوری که فکر کنید فرضن مثل متروئه تهرانه
کلن تو آمریکا حمل و نقل عمومی تعریف نشده ست به نظر من حالا ایشالا تشریف میارید و خودتون مشاهده میکنید.

اگر مثه مترئه تهران باشه که خوبه چون توی تهران الان با مترو تقریبا همه جای شهر رو میشه رفت و بنظر من نظم و ساعاتش هم خوبه و برای حمل ونقل بسیار مناسبه ! و این چیزی که من تاحالا از حمل ونقل عمومی تو ا مر یکا شنیدم در مورد سایر شهرهای دیگش ، ترون بهشته تو این مورد Wink بهتره شرط انصاف رو هم داشته باشیم ..... . مگر اینکه خیلی وقت باشه که به تهرا ن سر نزده باشید حداقل 3 سال و گرنه مثال مرغ همسایه غازستا !
پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube ، Hamid_110 ، soli asali
میخواستم بدونم با استخدام چند نفر برای وب سایتم میتونم بیام آمریکا ؟
حداقل هزینه برای زدن یک شرکت برای پشتیبانی یک سایت چقدره ؟
ممنون میشم کسی جواب بده
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان